Canım mail adresini yolla oraya yolluyım linki ordan indir video gidermi bilmiyorum 48 dk sürüyor çünkü :26:
günaydın cnm nasıl gidiyo ders
İyi gidiyor canım ama ben gündüzleri pek çalışamıyorum akşam üzeri çalışmak daha çok hoşuma gidiyo:)
cnm ya bende leslie istiyorum sen bana faceden atıcaktın ya hani mail atsan olurmu
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
mutluuuuuuu hadi tartılda söyle detoks sonucunu
merakla bekliyorum
ayşecim
1. Gun sabahı 800-900
2. Gün sabahı 100-200 gr civarı
toplam 1 kilo gibi. çok olmadı ama kendimi zinde ve sanki daha feraj hissediyorum.
bende yapayım bir aradan diye düşünüyorum
uff bugun diyetisyene gidicem
en son 3 şubatta 98.800 düm
şimdi 101-102 falan :18::18::18::18::18:
ya öyle bendee 22 ekimde 86.400 musum 2.5 ayda 96 oldum revamı kardeşimmmmm.
ben de 107.6 görmüştüm birara tartıdaşimdi 111 civarıyımdır yine :26:
Tam kalktım leslie yapcam diye reglim bitti diye sevinirken yine sancım başladıEvren kainat hayat hepsi bana cephe almış sanki ya
sabah diyet süper başlıyor öğlene doru şeytan ortaya çıkıyor akşam üstü kayboluyor gece sabaha kadar benimle ya haksızlık buuuu kovun şunuuu benden
o yarışma programını görünce çok sinir oluyorum ben ya kendime bir okadar daha üzülüyorummevet ağlayasım vardı bahane oldu..birde şişman şimanın halinden anlar olayı oldu.:)
okulunuz hayırlı olsun.:)
canım bu kadfar stres yapıyorsan gitme bence...zaten dikkat etsen hemen düşüyorsun güzeliim biraz verince git...
bende yapayım bir aradan diye düşünüyorum
uff bugun diyetisyene gidicem
en son 3 şubatta 98.800 düm
şimdi 101-102 falan :18::18::18::18::18:
hoşgeldin canımm. Ah o şeytanlar sabhtan beri nasıl kemiriyor aklımı canım tatlı çekiyor şuan dolapta petifürler var ben cok severımm ufff istifa etcem ben yaasabah diyet süper başlıyor öğlene doru şeytan ortaya çıkıyor akşam üstü kayboluyor gece sabaha kadar benimle ya haksızlık buuuu kovun şunuuu benden
nevincim başladın mı spora
ailene bahsettin mi iş mevzusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?