Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

105 kiloyum neler yapabilirim zayıflamak için

ayşecim

1. Gun sabahı 800-900
2. Gün sabahı 100-200 gr civarı

toplam 1 kilo gibi. çok olmadı ama kendimi zinde ve sanki daha feraj hissediyorum.

bende yapayım bir aradan diye düşünüyorum
uff bugun diyetisyene gidicem
en son 3 şubatta 98.800 düm
şimdi 101-102 falan :18::18::18::18::18:

Ben de 107.6 görmüştüm birara tartıda şimdi 111 civarıyımdır yine :26:

Tam kalktım leslie yapcam diye reglim bitti diye sevinirken yine sancım başladı evren kainat hayat hepsi bana cephe almış sanki ya

ben de geldi,m geçmişi okudum ama şimdi geri çıkıcam merhabalar kızlar okuldayım yine çok yoğun saatler yaşıyorum herkesi kocaman öpüyorummmmmm

sabah diyet süper başlıyor öğlene doru şeytan ortaya çıkıyor akşam üstü kayboluyor gece sabaha kadar benimle ya haksızlık buuuu kovun şunuuu benden

sabah diyet süper başlıyor öğlene doru şeytan ortaya çıkıyor akşam üstü kayboluyor gece sabaha kadar benimle ya haksızlık buuuu kovun şunuuu benden

cnmmm özledim seni
iyi bak kendine
cuma bildirime bekliyoruz
bende sırf akşamları girmek için nete eve pc istiyorum ama ah para işte

evet ağlayasım vardı bahane oldu..birde şişman şimanın halinden anlar olayı oldu.:)

okulunuz hayırlı olsun.:)
o yarışma programını görünce çok sinir oluyorum ben ya kendime bir okadar daha üzülüyorumm

bende yapayım bir aradan diye düşünüyorum
uff bugun diyetisyene gidicem
en son 3 şubatta 98.800 düm
şimdi 101-102 falan :18::18::18::18::18:
canım bu kadfar stres yapıyorsan gitme bence...zaten dikkat etsen hemen düşüyorsun güzeliim biraz verince git...
hoşgeldin canımm. Ah o şeytanlar sabhtan beri nasıl kemiriyor aklımı canım tatlı çekiyor şuan dolapta petifürler var ben cok severımm ufff istifa etcem ben yaa
Resmen nefis mücadelesi veriyorum..

Kızlar okuyorum ama yazmak pek mümkün olmuyor müdür saolsun karşımda masası var artık Memnun olmadım tabiki.oda da camekan olduğu için pc ekranı yansıyor.neyse sürekli burda dursa çekilmez arada bir kaç saat uğruyor...

nevincim başladın mı spora

pazar günü başladım canım dün akşamda gittim her yerim ağrıdı ya hemde 30-35 dk ile başlattıgı halde nasıl ham vücüdum paslanmışım resmen. Kürdan gibi hatunlar deli gibi spor yapıyorlar bir görsen utandım kendimden bu kadar gec kaldıgım ıcın. Herseyı ertelemeyı sevıyoruz ama hayat akıp gidiyor...perşembe de var haftada 3 gün inşallah devanımı getirip kurtulurum bu halimden..

ailene bahsettin mi iş mevzusundan

öyle havadan bir söyledim tepkilerini ölçmek için annem neyse de ablam çok cadı benim bırakmazsa o bırakmaz annem erkek kardeşini de al git dedi kardeşimde işsiz oralarda ikiniz iş bulur çalışır geçinirsiniz dedi bakalım kısmet ben gitmek istiyorum en azından onuru daha sık görebilirim haftada 1 görürüm en azından hem burda işsiz güçsüz oturacağıma orda iş güç sahibi olur para kazanır borcumu öderim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…