bize herşey reva kardeşim dayak istiyoruz biz dayak
dur desek boğazımıza biraz
azcıkta totomuzu kaldırsak ne güzel olacak
yok yok benim bir an önce toparlanmam lazım artık
sabah diyet süper başlıyor öğlene doru şeytan ortaya çıkıyor akşam üstü kayboluyor gece sabaha kadar benimle ya haksızlık buuuu kovun şunuuu benden
ya işte tüm türkiye 90 ustu kadınlara acıyıp uzulecek herkez yorum yapmaya başlayacak su hallerine bak diye biz o kadınlardan biriyiz. ben başka biş izliyorum bazen yok ben o kadar olamamdiyorum kadınları gördükçe hep 3 aşağı 5 yukarı aynı kilolardayız.o yarışma programını görünce çok sinir oluyorum ben ya kendime bir okadar daha üzülüyorumm
canım bu kadfar stres yapıyorsan gitme bence...zaten dikkat etsen hemen düşüyorsun güzeliim biraz verince git...
hoşgeldin canımm. Ah o şeytanlar sabhtan beri nasıl kemiriyor aklımı canım tatlı çekiyor şuan dolapta petifürler var ben cok severımm ufff istifa etcem ben yaa
Resmen nefis mücadelesi veriyorum..
hadi geçmiş olsun.Kızlar okuyorum ama yazmak pek mümkün olmuyor müdür saolsun karşımda masası var artıkMemnun olmadım tabiki.oda da camekan olduğu için pc ekranı yansıyor.neyse sürekli burda dursa çekilmez arada bir kaç saat uğruyor...
pazar günü başladım canım dün akşamda gittim her yerim ağrıdı ya hemde 30-35 dk ile başlattıgı halde nasıl ham vücüdum paslanmışım resmen. Kürdan gibi hatunlar deli gibi spor yapıyorlar bir görsen utandım kendimden bu kadar gec kaldıgım ıcın. Herseyı ertelemeyı sevıyoruz ama hayat akıp gidiyor...perşembe de var haftada 3 gün inşallah devanımı getirip kurtulurum bu halimden..
öyle havadan bir söyledim tepkilerini ölçmek için annem neyse de ablam çok cadı benim bırakmazsa o bırakmazAnnem erkek kardeşini de al git dedi kardeşimde işsiz oralarda ikiniz iş bulur çalışır geçinirsiniz dedi bakalım kısmet ben gitmek istiyorum en azından onuru daha sık görebilirim Haftada 1 görürüm en azından Hem burda işsiz güçsüz oturacağıma orda iş güç sahibi olur para kazanır borcumu öderim diye düşünüyorum
aynen güzelim sana bişey diyecem kızma seni 2. Gördüğümde gözlerinin ne kadar güzel olduğunu düşündüm. Ama ilk buluşmada dikkat etmememisim. 5 kilo bile insanı daha güzel gösteriyo.
pazar günü başladım canım dün akşamda gittim her yerim ağrıdı ya hemde 30-35 dk ile başlattıgı halde nasıl ham vücüdum paslanmışım resmen. Kürdan gibi hatunlar deli gibi spor yapıyorlar bir görsen utandım kendimden bu kadar gec kaldıgım ıcın. Herseyı ertelemeyı sevıyoruz ama hayat akıp gidiyor...perşembe de var haftada 3 gün inşallah devanımı getirip kurtulurum bu halimden..
öyle havadan bir söyledim tepkilerini ölçmek için annem neyse de ablam çok cadı benim bırakmazsa o bırakmazannem erkek kardeşini de al git dedi kardeşimde işsiz oralarda ikiniz iş bulur çalışır geçinirsiniz dedi bakalım kısmet ben gitmek istiyorum en azından onuru daha sık görebilirim haftada 1 görürüm en azından hem burda işsiz güçsüz oturacağıma orda iş güç sahibi olur para kazanır borcumu öderim diye düşünüyorum
Eheheh gittik, kermesimizi gezdik, cicileri aldık, oradan Beyza'nın evinde kahve keyfi yaptık, keyifli bir sabah geçirdik. Taze resimler, Beyza ile buluşmamız albümünde :)))Mutlu biz yarin umut ile kermese gidioz... Catlayin... Dolce Gabbana kotlari 5 liradan kapiscaz...
...yahuuuu çatladımmmmm bii ben göremedimmm umutlarınnn resimleriniiiiii.....niye göremiyorumm ben nerden bakıyorsunuzzzkiiiiiii....
...
ben de geldi,m geçmişi okudum ama şimdi geri çıkıcam merhabalar kızlar okuldayım yine çok yoğun saatler yaşıyorum herkesi kocaman öpüyorummmmmm
Eheheh gittik, kermesimizi gezdik, cicileri aldık, oradan Beyza'nın evinde kahve keyfi yaptık, keyifli bir sabah geçirdik. Taze resimler, Beyza ile buluşmamız albümünde :)))
Canım, albümlerimi sadece irtibat ve arkadaş listemdekiler görebiliyor, arkadaş değilsek görememişsindir
Semirancığım artık daha sık geliyorsun ne güzel :)))
hayırlısı olsun baharcığım evlilik nezaman olacak sizin varmı kafanızda bir tarih
ya işte tüm türkiye 90 ustu kadınlara acıyıp uzulecek herkez yorum yapmaya başlayacak su hallerine bak diye biz o kadınlardan biriyiz. Ben başka biş izliyorum bazen yok ben o kadar olamamdiyorum kadınları gördükçe hep 3 aşağı 5 yukarı aynı kilolardayız.
çok fenaya nedense reklamı girmişti o an eşimde yanımdaydı çok fena hissettim...
seytan olayları bu hafta bitiyor haydi kuşlarım güzel kadınlarım seytana pabucunu ters giydireceyiz bu yazzzzz.
evettttttt kesinliklee bu yaz için umutluyum artık...
Hadi geçmiş olsun.
Eheheh gittik, kermesimizi gezdik, cicileri aldık, oradan Beyza'nın evinde kahve keyfi yaptık, keyifli bir sabah geçirdik. Taze resimler, Beyza ile buluşmamız albümünde :)))
Canım, albümlerimi sadece irtibat ve arkadaş listemdekiler görebiliyor, arkadaş değilsek görememişsindir
Semirancığım artık daha sık geliyorsun ne güzel :)))
Sen hiç kıskanma Ayşeciğim, hadi Asuman Ankra'da ama sizlerle yakında beraber de resimler çektireceğiz inşallah.umut ve leah bayldım resimlerinize ve kıskandım
Ama ben albümünü göremiyorummmarkadaşım olarak görünüyorsun halbuki :26:
Sen hiç kıskanma Ayşeciğim, hadi Asuman Ankra'da ama sizlerle yakında beraber de resimler çektireceğiz inşallah.
Bilemedim canım, neden ki, bir bakayım profilime, anlayabilecek miyim...
Sen hiç kıskanma Ayşeciğim, hadi Asuman Ankra'da ama sizlerle yakında beraber de resimler çektireceğiz inşallah.
Eveet kesinlikle verelim. Benim de umutlarım 1 Mart'a kaldı galiba.
Bu hafta da pek iyi geçmedi çünkü, hafta sonu kaçamak dolu, sonraki günler dengesiz. Örneğin bugün sabah bir şey yiyemedim, yarım dilim ekmekle bir lokma peynirle 14.00'e kadar durdum. Arada Beyza'da Türk kahvesi içtim. Saat 14.00'te üşendim yemek yapmaya, 1 dilim ev keki ve 1 bardak süt ile geçiştirdim. Onun yerine koca kase yoğurt+salata+çorba ile sağlıklı bir öğünü 15 dakikada hazırlardım ama üşendimmm. Oğluş yok ya, kendime yapmak lüks geldi..
Bu kafa ile zor bu işler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?