Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bize herşey reva kardeşim dayak istiyoruz biz dayak
dur desek boğazımıza biraz
azcıkta totomuzu kaldırsak ne güzel olacak
yok yok benim bir an önce toparlanmam lazım artık

aynen güzelim sana bişey diyecem kızma seni 2. gördüğümde gözlerinin ne kadar güzel olduğunu düşündüm. ama ilk buluşmada dikkat etmememisim. 5 kilo bile insanı daha güzel gösteriyo.

o yarışma programını görünce çok sinir oluyorum ben ya kendime bir okadar daha üzülüyorumm
ya işte tüm türkiye 90 ustu kadınlara acıyıp uzulecek herkez yorum yapmaya başlayacak su hallerine bak diye biz o kadınlardan biriyiz. ben başka biş izliyorum bazen yok ben o kadar olamamdiyorum kadınları gördükçe hep 3 aşağı 5 yukarı aynı kilolardayız.

seytan olayları bu hafta bitiyor haydi kuşlarım güzel kadınlarım seytana pabucunu ters giydireceyiz bu yazzzzz.

hadi geçmiş olsun.

aynen ben biraz zayıflayınca daha rahat yürüyodum şimdi
nefes nefese kalıyorum zayıflamak şart

bence siizn için iyi olur cnm

aynen güzelim sana bişey diyecem kızma seni 2. Gördüğümde gözlerinin ne kadar güzel olduğunu düşündüm. Ama ilk buluşmada dikkat etmememisim. 5 kilo bile insanı daha güzel gösteriyo.

yok cnm benim neden kızayım haklısın
artık bir an önce zayıflamamız lazım

yaptıkça daha çok yapacaksın eminim. ve çok faydasını da göreceksin.

ya benim cuma muhtamelen yalan oldu anca bu gün cumayı yakaladım 1. olusumun haftasına vermede sonuncu olacam offfff

hayırlısı olsun baharcığım evlilik nezaman olacak sizin varmı kafanızda bir tarih

Mutlu biz yarin umut ile kermese gidioz... Catlayin... Dolce Gabbana kotlari 5 liradan kapiscaz...
Eheheh gittik, kermesimizi gezdik, cicileri aldık, oradan Beyza'nın evinde kahve keyfi yaptık, keyifli bir sabah geçirdik. Taze resimler, Beyza ile buluşmamız albümünde :)))
...yahuuuu çatladımmmmm bii ben göremedimmm umutlarınnn resimleriniiiiii.....niye göremiyorumm ben nerden bakıyorsunuzzzkiiiiiii....

...

Canım, albümlerimi sadece irtibat ve arkadaş listemdekiler görebiliyor, arkadaş değilsek görememişsindir
ben de geldi,m geçmişi okudum ama şimdi geri çıkıcam merhabalar kızlar okuldayım yine çok yoğun saatler yaşıyorum herkesi kocaman öpüyorummmmmm

Semirancığım artık daha sık geliyorsun ne güzel :)))

Son düzenleme:

resimler harika beyzanın evi sanırım çokkk güzel mazarası daaaa
ben de bayaaa bir yurudum sabah. iyi geldi havalar duzelsın artık yahuuuu.

hayırlısı olsun baharcığım evlilik nezaman olacak sizin varmı kafanızda bir tarih

aslında 2013 eylüle kadar herhangibir tarih olabilir diye düşünüyordum ama dün Onura zayıflayamıyorum iradesizim kendimden nefret ediyorum öyle böyle deyince bana en çok istediğin şey ne dedi seninle evlenmek dedim o zaman zayıfla hemen alayım seni dedi önüme hedef koydu ve söz verdi ne zaman zayıflarsam o zaman ailesiyle tanıştırcak beni 3-5 ay içinde de düğün olur zaten onun için acilen zayıflamam lazım

umut ne güzel yaa ben de hiç kıskanmadımzaten mutlu gibi
ama mutlunun yakında size katılacağına eminim üçlü fotolar yakında bence
eceee bizde buluşalımmı yine

ben de bugün 40 dk yürüdüm arkadaşlarla
büyük kızım gelince kızlarla da şöyle bir çıkmaya niyetim var bugün ayran detoksu yapıyorum yine ama geçenkinden daha esnek olacak gibi bikaç yüz grama razıyım yarın da kaynanamın günü var dışarda yapıyorlar oraya gidersem zaten detoks felan kalmaz ama dengelerim her halükarda

sorma ya bişey demez belkide gerek yok yani görmesine zaten tip bişey psikopat ne zaman neye takıcağı belli olmuyor...bazen melek oluyor geçinip gidiyoruz idari kısımdada odası var allahtan genelde orda oluyor...

Ama ben albümünü göremiyorummm arkadaşım olarak görünüyorsun halbuki :26:

Keşke hep beraber buluşsak, toplu pozlar da versek... Şimdilik bunlarla idare edelim Beyza'nın evinde terasta olduğumuzdan, en alt kattan kimseyi çağıramadık gene kendi kendimize çektik resimleri. Bu sefer birbirimizi çekmek de aklımıza geldi neyse ki...

Beyza'nın tartı yanlış ölçüyor sanırsam, ya da kilolar gizlenmiş bir yerlerine Klişedir ama gerçekten kilosunu göstermiyor, bende üst bacak, kalça, popo üçlemesinin maşallahı var, bu nedenle Beyza tüyo verdi, yan dur öyle çekeyim diye, ben de yan durunca o komik poz çıktı :)))

Son düzenleme:
umut ve leah bayldım resimlerinize ve kıskandım
Sen hiç kıskanma Ayşeciğim, hadi Asuman Ankra'da ama sizlerle yakında beraber de resimler çektireceğiz inşallah.
Ama ben albümünü göremiyorummm arkadaşım olarak görünüyorsun halbuki :26:

Bilemedim canım, neden ki, bir bakayım profilime, anlayabilecek miyim...

....

Baktım, arkadaş değilmişiz, isteğini onayladım, sanırım artık görebilirsin :)

Son düzenleme:
Eveet kesinlikle verelim. Benim de umutlarım 1 Mart'a kaldı galiba.
Bu hafta da pek iyi geçmedi çünkü, hafta sonu kaçamak dolu, sonraki günler dengesiz. Örneğin bugün sabah bir şey yiyemedim, yarım dilim ekmekle bir lokma peynirle 14.00'e kadar durdum. Arada Beyza'da Türk kahvesi içtim. Saat 14.00'te üşendim yemek yapmaya, 1 dilim ev keki ve 1 bardak süt ile geçiştirdim. Onun yerine koca kase yoğurt+salata+çorba ile sağlıklı bir öğünü 15 dakikada hazırlardım ama üşendimmm. Oğluş yok ya, kendime yapmak lüks geldi..
Bu kafa ile zor bu işler :))

bugunden itibaren bende toparlarım biraz umarım
1 marttada kesin başlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…