inaşşalh mutlucum genelde bişeye niyetledniğimde kendin başka bir engelle karşılarıımda inaşşlh olmazz devamı gelir..bende1 marta hazırlık yapıyorum...uzun zamandır ilkkez kaçamaksız 2 gün geçirdim canım tatlı çektiğinde nescafe içtim akşam üstü oluyor genelde...yaptıkça daha çok yapacaksın eminim. Ve çok faydasını da göreceksin.
Ya benim cuma muhtamelen yalan oldu anca bu gün cumayı yakaladım 1. Olusumun haftasına vermede sonuncu olacam offfff
ben çıkıyorum kızlar utana sıkıla gidiyorum bakalım
hakkınızı helal edin:18::18: :18:
aslında 2013 eylüle kadar herhangibir tarih olabilir diye düşünüyordum ama dün Onura zayıflayamıyorum iradesizim kendimden nefret ediyorum öyle böyle deyince bana en çok istediğin şey ne dedi seninle evlenmek dedim o zaman zayıfla hemen alayım seni dedi önüme hedef koydu ve söz verdi ne zaman zayıflarsam o zaman ailesiyle tanıştırcak beni 3-5 ay içinde de düğün olur zaten onun için acilen zayıflamam lazım
slm kizlar bayadir yoktum
pazar gununden beri 38.8dereceyle yatiyorum agrimayan hic biryerim yoktu ta dislerime parmaklarima kadar agridi grip olmusum allaha bin sükür bu gün iyiyim esim raporluydu evde o iyilesmisti bize bakti minik prensesimde hastaydi hic ilgilenemedim o kadar fenaydim hayatimda hic böyle olmamistim
bu gün iyiyim ama halsizim daha yavas yavas iyilescem diyorudmki kizimi emzirmeden biraktim birakali hastayim bir düzelmedim emzirirken daha saglikliydim esim zayiflamama kiziyor zayif düstün ondan cok hasta oldun felan ben inanmiyorum ben tek yönlü beslenmiyorumki herseyden yiyorum
asucum degerlerin iyi cikmis gecmis olsun
ece cim bebeislere gecmis olsun makinanda hayirli olsun uzun ömürlü olsun
Dalokaymom cnm sendeki bu gazla topik incecik olacak insallah bu yaza
yeni gelenlerde hos geldiniz
Eveet kesinlikle verelim. Benim de umutlarım 1 Mart'a kaldı galiba.
Bu hafta da pek iyi geçmedi çünkü, hafta sonu kaçamak dolu, sonraki günler dengesiz. Örneğin bugün sabah bir şey yiyemedim, yarım dilim ekmekle bir lokma peynirle 14.00'e kadar durdum. Arada Beyza'da Türk kahvesi içtim. Saat 14.00'te üşendim yemek yapmaya, 1 dilim ev keki ve 1 bardak süt ile geçiştirdim. Onun yerine koca kase yoğurt+salata+çorba ile sağlıklı bir öğünü 15 dakikada hazırlardım ama üşendimmm. Oğluş yok ya, kendime yapmak lüks geldi..
Bu kafa ile zor bu işler :))
slm kizlar bayadir yoktum
pazar gununden beri 38.8dereceyle yatiyorum agrimayan hic biryerim yoktu ta dislerime parmaklarima kadar agridi grip olmusum allaha bin sükür bu gün iyiyim esim raporluydu evde o iyilesmisti bize bakti minik prensesimde hastaydi hic ilgilenemedim o kadar fenaydim hayatimda hic böyle olmamistim
bu gün iyiyim ama halsizim daha yavas yavas iyilescem diyorudmki kizimi emzirmeden biraktim birakali hastayim bir düzelmedim emzirirken daha saglikliydim esim zayiflamama kiziyor zayif düstün ondan cok hasta oldun felan ben inanmiyorum ben tek yönlü beslenmiyorumki herseyden yiyorum
dalokaymom cnm sendeki bu gazla topik incecik olacak insallah bu yaza
ya güzelim fikrimi diyeyim mi işin zor. gitsen istanbula evlenmeden onuru tanıma fırsatı bulursun bu süper olur. ama gidersen orda istanbul da koşturmacadan kendini unutup zayıflama işini sekteye vurdurabilirsin.
ama kalırsan kendine konsantre olup 5 ay da 20-25 kilo vermen mümkün. temmuz ortası bam başka bir bahar olaup istanbula gidebilirsin.
çok geçmiş olsun toksincim allah şifa versin...
Aslında bende onu düşündüm şimdi iş güç derdine düşünce bir de çağrı merkezi sürekli oturucam ve dikkat etmiycem yememekilo almaktan korkuyorum ama bir yandan da çalışıp borcumu ödemem lazım ben de iki arada kaldım bilmiyorum :26:
yavrusum çooookkk geçmiş olsun sana.
süt mü ateş yaptı acaba ne bileyim vardır eminim öyle şeyeler. geçiş döneminde.
zayıf düşüp düşmediğini dr anlar test yaptır olmadı vitamin demir neyse bir baktır fırsat bulunca.
zayıfken inan ben daha az hasta olurdum daha az üşürdüm. şimdi tam tersi
Aslında bende onu düşündüm şimdi iş güç derdine düşünce bir de çağrı merkezi sürekli oturucam ve dikkat etmiycem yememekilo almaktan korkuyorum ama bir yandan da çalışıp borcumu ödemem lazım ben de iki arada kaldım bilmiyorum :26:
canım sanaulaşabilceğim bir adres varsa indirme serilerinin hangisini istiyorsan göndereyim. bende hepsi var. hatta beğendiğin varsa onuda bulmaya yardımcı olayım. şu file crop(bitişik yazılıyor ) sitesinde aradığın her çeşit videoyu bulabilirsin ben hepsini ordan indirdim.yok cnm ya indiremedim malesef
86-87 de var bir iş. bende kaldım 87 de. spora başladım şimdi boğazımı tutamıyorumya öyle bendee 22 ekimde 86.400 musum 2.5 ayda 96 oldum revamı kardeşimmmmm.
canım adet ağrısının en iyi iki çözümü biri hareket, diğeri banyoBen de 107.6 görmüştüm birara tartıdaşimdi 111 civarıyımdır yine :26:
Tam kalktım leslie yapcam diye reglim bitti diye sevinirken yine sancım başladıevren kainat hayat hepsi bana cephe almış sanki ya
ah o şeytan kovvmanın yolunu bulursan banada söylesabah diyet süper başlıyor öğlene doru şeytan ortaya çıkıyor akşam üstü kayboluyor gece sabaha kadar benimle ya haksızlık buuuu kovun şunuuu benden
amaan bu erkeklerde. benim eşimde öyle dedi. beni bıraktı istanbula gitti. annemin u şekilde görüşmemize rızası yok dedim. haftasına geldi nişan taktı. 3 gün içinde. 6 ay zar zor dayandık nikahı düğünü yaptık koyduk.aslında 2013 eylüle kadar herhangibir tarih olabilir diye düşünüyordum ama dün Onura zayıflayamıyorum iradesizim kendimden nefret ediyorum öyle böyle deyince bana en çok istediğin şey ne dedi seninle evlenmek dedim o zaman zayıfla hemen alayım seni dedi önüme hedef koydu ve söz verdi ne zaman zayıflarsam o zaman ailesiyle tanıştırcak beni 3-5 ay içinde de düğün olur zaten onun için acilen zayıflamam lazım
çok geçmiş olsun canım.slm kizlar bayadir yoktum
dalokaymom cnm sendeki bu gazla topik incecik olacak insallah bu yaza
valla bence evde tıkılıp kalmak mutfakla samimiyeti artırıyor. gözün yemeklerde oluyor. çalışırsan aradaki zaman akıp geçiyor.Aslında bende onu düşündüm şimdi iş güç derdine düşünce bir de çağrı merkezi sürekli oturucam ve dikkat etmiycem yememekilo almaktan korkuyorum ama bir yandan da çalışıp borcumu ödemem lazım ben de iki arada kaldım bilmiyorum :26:
slm kızlar bir haftadır o kadar yoğunumki srekli temizlik ikramlar ve ben koşturma içindeyim ya ben gidiyorum ya bana geliyorlar spor bile yapamadım halbuki iki aydır düzenli sporumu yapıyordum...birde beni üzen bir ay olmasına rağmen yine baskülümün sapıtmış olması ykmden almıştım servise gönderdiler şimdi kaç kiloyum bilmiyorum bile 110dum en son bir haftaırda ipin ucunu kaçırdım ...az önce misafirlerimi gönderdim leslieye başlayacağım artık bugünden iti baren....
makarna derkennnncanım sanaulaşabilceğim bir adres varsa indirme serilerinin hangisini istiyorsan göndereyim. bende hepsi var. hatta beğendiğin varsa onuda bulmaya yardımcı olayım. şu file crop(bitişik yazılıyor ) sitesinde aradığın her çeşit videoyu bulabilirsin ben hepsini ordan indirdim.
86-87 de var bir iş. bende kaldım 87 de. spora başladım şimdi boğazımı tutamıyorum
canım adet ağrısının en iyi iki çözümü biri hareket, diğeri banyo
ah o şeytan kovvmanın yolunu bulursan banada söyle
amaan bu erkeklerde. benim eşimde öyle dedi. beni bıraktı istanbula gitti. annemin u şekilde görüşmemize rızası yok dedim. haftasına geldi nişan taktı. 3 gün içinde. 6 ay zar zor dayandık nikahı düğünü yaptık koyduk.
çok geçmiş olsun canım.
valla bence evde tıkılıp kalmak mutfakla samimiyeti artırıyor. gözün yemeklerde oluyor. çalışırsan aradaki zaman akıp geçiyor.
bende az önce geldim yürüyüşten. 1.5 saat yürüdüm. yarısı yokuş aşağı kalan yarısında yokuş yukarı çıktım bebekle. sonra eve gelip makarna yaptım kendime
makarna derkennnn
amaan bu erkeklerde. benim eşimde öyle dedi. beni bıraktı istanbula gitti. annemin u şekilde görüşmemize rızası yok dedim. haftasına geldi nişan taktı. 3 gün içinde. 6 ay zar zor dayandık nikahı düğünü yaptık koyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?