Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaptıkça daha çok yapacaksın eminim. Ve çok faydasını da göreceksin.

Ya benim cuma muhtamelen yalan oldu anca bu gün cumayı yakaladım 1. Olusumun haftasına vermede sonuncu olacam offfff
inaşşalh mutlucum genelde bişeye niyetledniğimde kendin başka bir engelle karşılarıımda inaşşlh olmazz devamı gelir..bende1 marta hazırlık yapıyorum...uzun zamandır ilkkez kaçamaksız 2 gün geçirdim canım tatlı çektiğinde nescafe içtim akşam üstü oluyor genelde...

ben çıkıyorum kızlar utana sıkıla gidiyorum bakalım
hakkınızı helal edin :18::18::18:

hadi canım utanma insanlık hali de geç...

slm kizlar bayadir yoktum
pazar gununden beri 38.8dereceyle yatiyorum agrimayan hic biryerim yoktu ta dislerime parmaklarima kadar agridi grip olmusum allaha bin sükür bu gün iyiyim esim raporluydu evde o iyilesmisti bize bakti minik prensesimde hastaydi hic ilgilenemedim o kadar fenaydim hayatimda hic böyle olmamistim
bu gün iyiyim ama halsizim daha yavas yavas iyilescem diyorudmki kizimi emzirmeden biraktim birakali hastayim bir düzelmedim emzirirken daha saglikliydim esim zayiflamama kiziyor zayif düstün ondan cok hasta oldun felan ben inanmiyorum ben tek yönlü beslenmiyorumki herseyden yiyorum
asucum degerlerin iyi cikmis gecmis olsun
ece cim bebeislere gecmis olsun makinanda hayirli olsun uzun ömürlü olsun
dalokaymom cnm sendeki bu gazla topik incecik olacak insallah bu yaza
yeni gelenlerde hos geldiniz

Son düzenleme:

ya güzelim fikrimi diyeyim mi işin zor. gitsen istanbula evlenmeden onuru tanıma fırsatı bulursun bu süper olur. ama gidersen orda istanbul da koşturmacadan kendini unutup zayıflama işini sekteye vurdurabilirsin.

ama kalırsan kendine konsantre olup 5 ay da 20-25 kilo vermen mümkün. temmuz ortası bam başka bir bahar olaup istanbula gidebilirsin.

çok geçmiş olsun toksincim allah şifa versin...

yemeyince de olmuyor ben 1. gün detoxuma harfiyen uydum 2 saatte bir içtim. ama dun 3 den sonra 3 kase içerek ıyı bir denge kuramadım. olmadı yani vere vere 100 gr verdim.

bugun sabah 2 dilim tahıllı ekmekle kaşarlı tost
öğlen 1 lahmacun. bol yeşillik.
yedim akşama da ıspanak pişiricem oğlusumla yeriz

yavrusum çooookkk geçmiş olsun sana.

süt mü ateş yaptı acaba ne bileyim vardır eminim öyle şeyeler. geçiş döneminde.
zayıf düşüp düşmediğini dr anlar test yaptır olmadı vitamin demir neyse bir baktır fırsat bulunca.

zayıfken inan ben daha az hasta olurdum daha az üşürdüm. şimdi tam tersi

Aslında bende onu düşündüm şimdi iş güç derdine düşünce bir de çağrı merkezi sürekli oturucam ve dikkat etmiycem yememe kilo almaktan korkuyorum ama bir yandan da çalışıp borcumu ödemem lazım ben de iki arada kaldım bilmiyorum :26:

çok geçmiş olsun toksincim allah şifa versin...

saol cnm rabbim düsmanimin basina vermesin
acayip istahsizdim heralde kg vermisim diye düsünüyiordum bu gün tartildim ama artidayim heralde hep yüzde yüz portakalak suyu ictim ondanmidir vitamin c diye aman ben iyileseyimde veririm önemli deil
disarda hava ilkbahar havasi gibi ben evde yatiyom iyileseyimde her firsatta yürüyecegim insallah yaza incecik olacagim

Yaaa kızlar birşey sorucaaaammm

Şimdi ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ya bu ay bıraktım malum 7 gün ara verip 8. gün içiliyordu hani benim bugün 8. günüm ve reglim bitiyor gibiydi ama bugün yine arttı hem sancım hem kanamam :26: Hiç bu durumla karşılaşan oldumu :44: ne yapsam bilemedim reglin 4. günü :18: en iyisi yarın doktora gidip sormak sanırım :26:

ya evet ama erteleyebilirsen yahut yarım gün falan bir iş bulur tam anlamıyla kendine konsantre olursan sporuyla diyetiyle bakımıyla, eylül de bomba gibi gidersin istanbula. ne bileyim. bak acı ama gerşek bişey söyliyeyim bizim meslekte örneğin, şişman birini kolayca işe almıyorlar. daha zor oluyor heryerde olduğu gibi güzel insanlar deneyimsiz de olsalar daha kolay işe giriyorlar. sen zaten çok güzel kızsın az da zayıflasan daha iyi işler de bulabilirsin alakası olmadığı halde dünyanın kanunu....

saol cnm herkeste 1haftaya süt problemi gidiyor ama bende 3haftada falan gitti aman sen sen ol birden kesme bebisi cok rahatsiz ediyor süt en iyisi yavas yavas kesmekmis ögrendim süttmü beni zayif düsürdü bilmiyom emzirirken daha saglikliydim zaten guatrdan kontrol olcam o zaman drla konuscam herseye baksin su unutkanligimida söylicem gecmisimi unutayim dedim simdi herseyi unutur oldum

cnm hakkinda hangisi hayirliysa o olsun sen dogru karar verirsin

slm kızlar bir haftadır o kadar yoğunumki srekli temizlik ikramlar ve ben koşturma içindeyim ya ben gidiyorum ya bana geliyorlar spor bile yapamadım halbuki iki aydır düzenli sporumu yapıyordum...birde beni üzen bir ay olmasına rağmen yine baskülümün sapıtmış olması ykmden almıştım servise gönderdiler şimdi kaç kiloyum bilmiyorum bile 110dum en son bir haftaırda ipin ucunu kaçırdım ...az önce misafirlerimi gönderdim leslieye başlayacağım artık bugünden iti baren....

yok cnm ya indiremedim malesef
canım sanaulaşabilceğim bir adres varsa indirme serilerinin hangisini istiyorsan göndereyim. bende hepsi var. hatta beğendiğin varsa onuda bulmaya yardımcı olayım. şu file crop(bitişik yazılıyor ) sitesinde aradığın her çeşit videoyu bulabilirsin ben hepsini ordan indirdim.
ya öyle bendee 22 ekimde 86.400 musum 2.5 ayda 96 oldum revamı kardeşimmmmm.
86-87 de var bir iş. bende kaldım 87 de. spora başladım şimdi boğazımı tutamıyorum
canım adet ağrısının en iyi iki çözümü biri hareket, diğeri banyo
sabah diyet süper başlıyor öğlene doru şeytan ortaya çıkıyor akşam üstü kayboluyor gece sabaha kadar benimle ya haksızlık buuuu kovun şunuuu benden
ah o şeytan kovvmanın yolunu bulursan banada söyle
amaan bu erkeklerde. benim eşimde öyle dedi. beni bıraktı istanbula gitti. annemin u şekilde görüşmemize rızası yok dedim. haftasına geldi nişan taktı. 3 gün içinde. 6 ay zar zor dayandık nikahı düğünü yaptık koyduk.
çok geçmiş olsun canım.
valla bence evde tıkılıp kalmak mutfakla samimiyeti artırıyor. gözün yemeklerde oluyor. çalışırsan aradaki zaman akıp geçiyor.

bende az önce geldim yürüyüşten. 1.5 saat yürüdüm. yarısı yokuş aşağı kalan yarısında yokuş yukarı çıktım bebekle. sonra eve gelip makarna yaptım kendime

makarna derkennnn

Vaaayyy senin annede işi biliyormuş valla ama bizim daha 6 ay oldu tanışalı hemen evlenmeyi ben de istemiyorum çünkü zamanla tanıyorum Onuru tanıdıkça daha çok seviyorum o ayrı Seneye İlkbaharda Mayıs ya da Haziran gibi yapsak düğünü iyi olur diye düşünüyorum ama kısmet tabi Allah bilir. Ama zayıflayacağım bu 1 mart milad akımına kapıldım bende ayda 5 kilo hedefi koydum hedefi ne kadar büyük tutarsam o kadar yaklaşırım mantığı

iyi akşamlar
kızlarımla gezmeye gittik dönüşte yürüdük 1 saate yakın çok eğlenceliydi ama detoks battı tabii tavukburger yedim orda mayonezsiz felan ama bozuldu tabii artık yarın da kayınvalide çağırdı dışar yeriz bişeyler sabah kahvaltı yapmam öğlen yerim akşam da en fazla müsli yerim napıyım
toksin ben de merak etmiştim seni canım geçmiş olsun sana da papatyana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…