Selaamm kızzllaaarr ; bende yeni katıldım aranıza
bildiğin kepekli makarna
Çok geçmiş olsun. Hem sana hem bebişine...slm kizlar bayadir yoktum
pazar gununden beri 38.8dereceyle yatiyorum agrimayan hic biryerim yoktu ta dislerime parmaklarima kadar agridi grip olmusum allaha bin sükür bu gün iyiyim ...
Yemeyince kesinlikle olmuyor. En azından ana öğünlerde yeterli ama doyurucu ve de sağlıklı şekilde beslenmek gerekiyor. Uzun süre aç kalınca insülin seviyesi yükseliyor, hem tatlılar başta karbonhidratlara saldırma isteği geliyor, hem su tutuyor vücut, hem kıtlık moduna giren beyin kilo vermeyi engelliyor, ki versen bile yağ kaybı olmuyor vb. vb. Uzun süre aç kalmak en kötüsü, bugün böyle gitti benim, evde sebze filan da bitti, bu hafta dandik beslendimyemeyince de olmuyor ben 1. gün detoxuma harfiyen uydum 2 saatte bir içtim. ama dun 3 den sonra 3 kase içerek ıyı bir denge kuramadım. olmadı yani vere vere 100 gr verdim.
bugun sabah 2 dilim tahıllı ekmekle kaşarlı tost
öğlen 1 lahmacun. bol yeşillik.
yedim akşama da ıspanak pişiricem oğlusumla yeriz
Derin merhaba canım, epeydir yoktun, iyi olmana sevindim. Misafirler, gezmeler derken ipin ucunu kaçırma, bak topikte 1 Mart rüzgarları esiyor :))slm kızlar bir haftadır o kadar yoğunumki srekli temizlik ikramlar ve ben koşturma içindeyim ya ben gidiyorum ya bana geliyorlar spor bile yapamadım halbuki iki aydır düzenli sporumu yapıyordum...birde beni üzen bir ay olmasına rağmen yine baskülümün sapıtmış olması ykmden almıştım servise gönderdiler şimdi kaç kiloyum bilmiyorum bile 110dum en son bir haftaırda ipin ucunu kaçırdım ...az önce misafirlerimi gönderdim leslieye başlayacağım artık bugünden iti baren....
slm kizlar bayadir yoktum
pazar gununden beri 38.8dereceyle yatiyorum agrimayan hic biryerim yoktu ta dislerime parmaklarima kadar agridi grip olmusum allaha bin sükür bu gün iyiyim esim raporluydu evde o iyilesmisti bize bakti minik prensesimde hastaydi hic ilgilenemedim o kadar fenaydim hayatimda hic böyle olmamistim
bu gün iyiyim ama halsizim daha yavas yavas iyilescem diyorudmki kizimi emzirmeden biraktim birakali hastayim bir düzelmedim emzirirken daha saglikliydim esim zayiflamama kiziyor zayif düstün ondan cok hasta oldun felan ben inanmiyorum ben tek yönlü beslenmiyorumki herseyden yiyorum
asucum degerlerin iyi cikmis gecmis olsun
ece cim bebeislere gecmis olsun makinanda hayirli olsun uzun ömürlü olsun
dalokaymom cnm sendeki bu gazla topik incecik olacak insallah bu yaza
yeni gelenlerde hos geldiniz
Selaamm kızzllaaarr ; bende yeni katıldım aranıza
Kızlarrrrrrrrr aranızda eurovisyon şarkımızı dinleyen oldumu
Valla zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence biz bu şarkıyla çok iyi derece alamayız gibime geliyor :44:
http://http://haber.gazetevatan.com/iste-eurovision-sarkimiz/432639/7/Yasam
sanırım ortalıkta hürrem fırtınası esmiş kimsecik kalmamış :)
Kızlarrrrrrrrr aranızda eurovisyon şarkımızı dinleyen oldumu
Valla zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence biz bu şarkıyla çok iyi derece alamayız gibime geliyor :44:
http://http://haber.gazetevatan.com/iste-eurovision-sarkimiz/432639/7/Yasam
bence güzel de her kelimesini anladığıma göre ingilizcesi pek parlak değil sankimmmm
sorma mafettiler hürremimi yaa haftaya haklar hepsini hürrem he heytttiyi akşamlar bu arada kızlar nasılsınız görüşmeyeli:13:
yarın günüm var sonra serbestim yaa kızlar ben tek başıma yapamıyorum sanki tekrar diyetisyen için kocacığıma yalvarmayı planlıyorum.
Bende seni birtanem tel ilede görüşmüyoruz artık....lunaaaaaam hoş geldin özledim seniiii
Sorma hamile kaldığımda bendebıraktım sigarayı ikinci hamileliğimde hemen olunca emzirme dönemi falan derken 3 sene içmedim...sigarayı ben de herşeyle birleştirirdim içerken. yemek bitse de içsem, toplantı bitse de içsem, otobusten insem de içsem içsem de içsem. o bağımlılığımla da sınır tanımadım her fırsatta içtim içtim içtim. ama hamiş kalırsam bırakıcam dedim durdum hep. kaldığımı anlamam zaman aldı 6-7 haftalıktı testle anladım ki o gece son sigaramı içip sabah bıraktım. garip bir durum du aramadım bile. eşim içmeye devam ediyor örneğin ve denemeleri hsranla sonuçlandı. yemek de gerçekten aynı bir yere gezmeye gidicez örneğin ne yerim diye geçiyor içimden, akşam sinema gecesi yapalım diyorum eşime aklımdan izlerken ne yerim diye düşünüyorum, sabah öğle akşam hep bir kurma hep aşırı kaçırmak için bir neden. of ki offffff... yemek yemek o kadar merkezindeki hayatımın anlatması zor.
Hoşgeldin
Nasılsın, kızların nasıl.?
Çok özledik seni..Aniden yok olman merakta ettirdi..
Süpertebrik ederim...
günaydın herkeze hafta sonu kaçamaklarına ara vermiş bulunmaktayım artık bugün inşallah 1 kilo eksiliriz cumaya kadar...
lunazul özlettin kendini canım merak etmiştik seni...
dün sevgililer günü hediyemi aldı kocacığım gümüş seti aldı bana ,kolyesi küpesi yüzüğü çok mutlu oldum daha iyilerine layıksın dedi..uzun zamandır istiyordum ama işler durgun her kış olduğu gibi yaza ancak alırım diyordum o yüzden mutlu oldum..
şimdide saç eğzaması olmuşum kafam hep kaşınıp yanıyordu yara gibiydi dipleri aile hekimine gittim cuma çok ilerlemiş dedi şampuan +losyon verdi iyi gelmezse zaman kaybetme cildiyeye git dedi hep stresden oluyor off kötübir dönem geçiriyorum güya 2012 ye çok güzel umutlarla girmiştim
Teşekkür ederim canımvalla verdiklerimi almasam şimdiye 105 görmüştüm de neyse artık
Maaalesef ama maalesef halaaaa Erzurumdayım
Yok canımcım göremeyeceğime inandığımdan falan değilBenim idealim 75 diyetisyenim ölçüp biçtikten sonra 75 olduğunu söyledi boyum 1.73 , kemiklerim bayağı bi iri ayaklarım 42 numara şuan vücudumda 25 kilo yağ varmış 30 kilo verip kurtulsam tamamdır
Doğacım üzme kendini benim anneme de olmuştu şampuan ve losyon kullandı o da geçti kısa sürede üzülmene gerek yok
Canım çok sevindim sana bu şekilde motivasyon sağlamış olmakMutlu geçmiş olsun canım. Vallahi sen gene az almışsın kilo ben sana söyleyeyim, ben sadece bu hafta sonu 1.5 kilo almışım, Şubat''ın henüz 13'ü ve ben aybaşından beri 81'den 83' çıktım bile... Ama büyük yemin ettim, bu ay sonuna kadar sağlıklı ve en az kalorili seçeneklerle besleneceğim, su içeceğim, yürüyüş yapacağım, önümüzdaki hafta sonu bir yemeğe çıkarız orada da kendimi salıp tatlı filan yok, sadece insan gibi yemek yiyeceğim.
Diyeceğim ben burada olduğum ve güya devam ettiğim halde böyle alıyorsam sen gelmediğin dönemde bu kadar alman normal. Ama artık yeter, lütfen artık karabatak gibi bir görünüp bir gitme, paylaşım azalınca destek de azalıyor doğal olarak; bak bahar da geliyor, pırıl pırıl günler bizi bekliyor :)
Canım hayranım ben sana zaten. Üçü bırak iki çocukla bile -ki yaşlar 2.5, 5.5- biz zor kıpırdıyoruz yerimizden. Gittiğimiz yerden de ayaklarımız popomuza vura vura geri geliyoruz :)) Gerçekten bir bakıcı olsa hatta hafta içi olsa -çünkü üçünü birden kimseye bırakamazsın- hafta içi ikisi okuldayken bebişi bıraksan, kendine biraz vakit ayırsan ne güzel olurdu. Bu günler de geçiyor gerçi, azıcık daha büyüseler biraz olsun nefes alırsın :))
Canım var öyle bir bölüm, buraya yazınca oraya da yazayım diye inceledim ben de, ama verilen cevaplar beni hiç tatmin etmedi vazgeçtim. Hiçbir öneri ya da şikayete "evet bu konuda bunlar yapılabilir, biz de inceleyip size bilgi verelim" deyip geri dönülmemiş. Tümüne "biz zaten şunu bunu yapıyoruz, fazlasını da yapamayız" ya da "elden bir şey gelirse düzelir" minvalinde cevaplar var :))
Bu derece yoğun sitenin altyapısı, teknik sorunları, sunucu sorunları bizim fark ettiğimizden daha yoğun olabilir elbette, gene de yapıcı bir yaklaşım göremedim.
Merhabalar, hoşgeldin :) Grubu zaten tanıyormuşsun, dilerim kalıcı olur iyi kilo verirsin. Yazmamışsın ama anladığım kadarıyla yaşın genç, kararlı olursan kolayca gidecektir kilolar. Blogun da hayırlı olsun, umarım devamlı yazar, motivasyonunu artırır, hem de diyet yolculuğunu belgelersin.
Bir ara ben de birkaç blog yazıyordum biri de diyet günlüğüydü, diyeti olduğu gibi onu yazmayı da tavsattım, öylece bıraktım sonra. Az önce baktım Mart-Temmuz 2010 döneminde yazmışım. Adresi aşağıda, o blog bana birşeyleri fark ettirdi, özellikle "acı gerçek" başlıklı yazıdaki yaşadıklarım vücudumun durumunu fark ettirdi, burası ise yol almamı sağladı :))
Bir Diyet Hikayesi
Seni görünce çok sevindim, umarım temelli dönmüşsündür. Sen beni hatırlar mısın bilmiyorum ama ben seni sık sık anarım, ben buraya yeni başladığımda sen aktif yazışıyordun, kısa bir süre sonra koptun. Ben o zaman gıdım gıdım vermekten şikayet ettiğimde hatta pes etmek üzereyken sen bana az az giderek bir yılda nasıl kilo verdiğini hem de liste ile yazmıştın. Çok etkilemişti beni azimli kaplumbağa misali yolculuğun, eğer bir yıla yakındır pes etmediysem senin payın büyük :)) Gerçi ben kaplumbağa bile değil salyangoz hızında ilerledim ( bu hafta da fena gümledim) ama 12 kilo kadar verdim bu şekilde. Yaza da motivasyonlarım var (tatil, düğün vb.) umutluyum yani kendimden :)
Hoşgeldin tekrar :)
Canım benim ne diyeceğim Allah derim, hemen bakmak istedim ama yüklememişsin daha :)))
Çok geçmiş olsunCilt rahatsızlıklarını hemen hepsi strese bağlı oluyor zaten. uamrım kısa sürede sonuç alırsın şampuan ve losyonundan.
Merhaba hoşgeldin. Burada kalıcı olur ve devamlı paylaşımda bulunursan destek görürsün ve emin ol sonuç alırsın. Yaşadıklarını yaşadık çoğumuz, destek grubunun faydası çok oluyor. Ne yazık ki kolay yolu yok bu işin, bahsettiğin ameliyat da çok zor bir ameliyat, üstelik -boyun 1.50 civarında değilse- bu ameliyat için uygun olduğunu, sana uygulanabileceğini sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla BMI 40'ın üzerindekiler aday olabiliyor bu ameliyat için.
Dilerim bizlerle birlikte kalıcı şekilde kurtulursun kilolarından :)
hoşbulduk tatlımmm.....
lunaa hoşgeldin canıım..hep aklımızdasın..iyi ki geldiin...
hediyeni iyi günlerde kullan canıım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?