Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar bayadir yoktum
pazar gununden beri 38.8dereceyle yatiyorum agrimayan hic biryerim yoktu ta dislerime parmaklarima kadar agridi grip olmusum allaha bin sükür bu gün iyiyim ...
Çok geçmiş olsun. Hem sana hem bebişine...
Yemeyince kesinlikle olmuyor. En azından ana öğünlerde yeterli ama doyurucu ve de sağlıklı şekilde beslenmek gerekiyor. Uzun süre aç kalınca insülin seviyesi yükseliyor, hem tatlılar başta karbonhidratlara saldırma isteği geliyor, hem su tutuyor vücut, hem kıtlık moduna giren beyin kilo vermeyi engelliyor, ki versen bile yağ kaybı olmuyor vb. vb. Uzun süre aç kalmak en kötüsü, bugün böyle gitti benim, evde sebze filan da bitti, bu hafta dandik beslendim Senin menü güzelmiş ama, akşam sebze çok iyi seçim...

(2 dilim tb ekmeği+yoğurt+salata+6 kaşık dolusu yemek) Derin merhaba canım, epeydir yoktun, iyi olmana sevindim. Misafirler, gezmeler derken ipin ucunu kaçırma, bak topikte 1 Mart rüzgarları esiyor :))

Umut gene senle ben kaldik.. Koca kafalar... Aha ha ha....

Naaptin oyle gidip kek yemeler filan.. Bizde oturup neden makarna salata yooort yemedin madem o zaman..?Neyse hadi..

Fotolarda da o kadar kastik ne deniz gorunmus ne bir halt ..varsa yoksa bizim iki koca kafa..:) cok guldum gorunce..

herkese merhabalar.yediklerimi paylaşayım
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk lor peyniri
4 yeşil zeytin
ara öğün:1 bardak süt
öğle:special k ve süt
ara öğün:yarım paket light çubuk kraker
akşam:yarım kase tarhana çorbası
5-6 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 dilim ananas
1 kivi

Selam kızlar ben geldimmmmmmmm :122: :122: :122:

Bugün benim açımdan çok verimli geçti
Sabah kahvaltıda 2 KK beyaz peynir, 5 tuzsuz zeytin, 1 yumurta yedim ve 1 fincan naneli limonlu yeşil çay içtim. tabiki ekmeksiz
Öğlende bir büyük kase az yağlı yoğurt yedim, 1 şekersiz türkkahvesi içtim yarım saat öncesinde.
Akşamlıkta çok açıkmıştım 2 tabak ekmeksiz tarhana çorbası içtim

Aralarda bol bol su ve bir tanede şekersiz nescafe hüplettim
İnşallah bundan sonra hiç kaçamaksız devam ederim. Birde her akşam yatmadan evvel kendi kendime telkinde bulunuyorum ne olursa olsun bundan sonra çok güzel kilolar vereceksin ve ne yersen ye bağırsakların düzenli olarak çalışacak diye
Yatmadan evvel en az 20 kez bunu kendime söylüyorum birde uyandığımda yataktan cıkmadan bugün benim için çok verimli geçecek ve ne olursa olsun bundan sonra çok çok güzel kilolar vereceğim diye kendimi telkin ediyorum
Dün gece bir başarı hikayesinde okumuştum kadın 1 sene içinde 35 kilo vermiş ve bu terkinleri her gün sabah akşam yapmış ve bir kaç hafta sonra fark etmiş ki artık canı tatlı istemiyor ve az fazlada kaçırmış olsa kilo veriyor
Bakalım birazda beynimi etkiliyeyim de bu sefer garanti olsun

Canım çok geçmiş olsun umarım şu an çok daha iyisidir
Rabbim bir daha hastalık göstermesin çok yıprandık kaç gündür
Umarım en kısa zamanda toparlanır aramıza tam gaz dönersin

Selaamm kızzllaaarr ; bende yeni katıldım aranıza

Aramıza hoş geldin Umarım sende hedefine sağlıklı bir şekilde kavuşursun bizlerle birlikte

sorma mafettiler hürremimi yaa haftaya haklar hepsini hürrem he heyttt iyi akşamlar bu arada kızlar nasılsınız görüşmeyeli:13:

yarın günüm var sonra serbestim yaa kızlar ben tek başıma yapamıyorum sanki tekrar diyetisyen için kocacığıma yalvarmayı planlıyorum.

bence güzel de her kelimesini anladığıma göre ingilizcesi pek parlak değil sankimmmm

Bence çok basit bir ingilizce ve ritimde zayıf ama belli olmaz bazen en basit şarkıyı bile finale taşıyabiliyor bu yabancı Ülkeler

sorma mafettiler hürremimi yaa haftaya haklar hepsini hürrem he heyttt iyi akşamlar bu arada kızlar nasılsınız görüşmeyeli:13:

Bencede haklar İdolümdür kendisi KV konusunda
Eşime bile diyorum kendini sülüman sanma valla benden de çok pis Hürrem olur diye anında geri adım atıyor artık erkekler bile korkar olmuş

İyitiz çok şükür sen nasılsın

yarın günüm var sonra serbestim yaa kızlar ben tek başıma yapamıyorum sanki tekrar diyetisyen için kocacığıma yalvarmayı planlıyorum.

Canım yine sen bilirsin ama ne güzel vermişsin eğer bir sorun yoksa diyetistene vereceğin Parayla alabileceğin Çiçileri düiünsen zaten motive olursun
Yada eşinle pazarlık yap her verdiğin kilo başına 5 Lira versin bende benimkine mi teklif etsem hem gaza geliriö, hem zangin olurum hemde eşim daha çabuk afeti devranına kavuşur

Annaaa 5 azmış hesap yapınca 10 tl olsun

Son düzenleme:
İyigeceler benim diet berbat ötesi gidiyor bugün yiyorum ve acıkıyorum çok ilginç bir gün geçiriyorum aslında şişim ama karnım aç gibi bulanıyor bende yiyorum Allah sonumu hayır etsin.
Mutlu leadh resimler süper sizde iltifat değil gerçekten çok kilolu değilsiniz.
Baharcım senin içinde inşallah herşeyin hayırlısı olsun.

iyiyim şükür 93 oldum gene kendimi motive edemiyorum diyetisyenin krşısına nasıl çıkcam bilmem iyi bir sopaya ihtiyacım var kim dövcek beni yosam akıllanmıcam..:95::125:

lunaaaaaam hoş geldin özledim seniiii
Bende seni birtanem tel ilede görüşmüyoruz artık....

Sorma hamile kaldığımda bendebıraktım sigarayı ikinci hamileliğimde hemen olunca emzirme dönemi falan derken 3 sene içmedim...

Ama sonra tekrar başladım....

ben sigara konusunda kendimi daha iradesiz görüyorum....

sonuçta sigarayı bile bırakan bir insan olarak yemek yemeyi daha rahat kontrol altına alırsın....

Sigarayı bıraktığın içinde
Hoşgeldin

Nasılsın, kızların nasıl.?
Çok özledik seni..Aniden yok olman merakta ettirdi..

Süper tebrik ederim...

hoşbuldukkkkk canım.....

çok gizemli bir tuhafım ben dimi

bende sizleri çok özledim ama hala forumda rutinimi oturtamadım...

sorun foruma katılmak değil , hala kendimi motive edemedim....

gelip sizinle muhabbette çok hoş ama

düzenli beslenmeyince kendimi burada bulunmaya hakkım yokmuş gibi hissediyorum.....

ha bu arada kızlarda iyi teyzesi....

okul dersler onlara eziyet haline gelen gitar kursu arasında dolanıp duruyorlar.....

Seninkiler nasıllar?

geldim artık canım....

bu arada çok güzel kilo vermişsin çok yakışmışşş......

benimde öyle bir sorunum var canım ve tamamen psikolojik

ne zaman çok üzülsem sinirlensem, içimi boşaltamasam aynı senin gibi oluyorum

alie hekiminin verdiği şampuan ve losyon iyi gelir....

cilt doktoruda zaten aynı şeyleri veriyor....

neden kötü bir dönem geçiriyorsun canım hayırdır ne oldu?

Ayyy bu sene erzurumu hayal bile edemiyorum

düşününce bile üşüdüm....

bu arada sana müjde kilo verince ayakta küçülüyor

bende 41-42 numara ayakkabı alıyordum ama artık 40 alıyorum çok mutluyum......
Canım çok sevindim sana bu şekilde motivasyon sağlamış olmak

bu forumun ne kadar faydalı olduğunu gösteriyor....

kaplumbağa ya da salyangoz olması önemli değil, önemli olan verdiğin kilonun geri gelmemesi

her zaman söylenen şeyi ben bizzat yaşıyorum yavaş kilo verdiğim için verdiğim kilolar geri gelmiyor

hızlı vermiş olsaydım kat be kat alırdım

o yüzden sabırla, ilaçlardan medet ummadan düzenli yaşayarak kilo vermek daha güzellll....

lunaa hoşgeldin canıım..hep aklımızdasın..iyi ki geldiin...

hediyeni iyi günlerde kullan canıım....
hoşbulduk tatlımmm.....

evet iyiki geldim

birde kendimi sabitleyebilsem

-----------------------------------------------------------------

kızlar birisi beni foruma bağlasın ben hep burada olmak istiyorum........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…