Canım yine sen bilirsin ama ne güzel vermişsin eğer bir sorun yoksa diyetistene vereceğin Parayla alabileceğin Çiçileri düiünsen zaten motive olursun
Yada eşinle pazarlık yap her verdiğin kilo başına 5 Lira versinbende benimkine mi teklif etsem hem gaza geliriö, hem zangin olurum hemde eşim daha çabuk afeti devranına kavuşur
Annaaa 5 azmış hesap yapınca10 tl olsun
banuşum dedimki zayıflayınca bana ne alcan dedim. benmi alcam sen bana al dedi. buyur burdan yak. ne diyim ben şimdi bu adama???
inaşşalh mutlucum genelde bişeye niyetledniğimde kendin başka bir engelle karşılarıımda inaşşlh olmazz devamı gelir..bende1 marta hazırlık yapıyorum...uzun zamandır ilkkez kaçamaksız 2 gün geçirdim canım tatlı çektiğinde nescafe içtim akşam üstü oluyor genelde...
hadi canım utanma insanlık hali de geç...
slm kizlar bayadir yoktum
pazar gununden beri 38.8dereceyle yatiyorum agrimayan hic biryerim yoktu ta dislerime parmaklarima kadar agridi grip olmusum allaha bin sükür bu gün iyiyim esim raporluydu evde o iyilesmisti bize bakti minik prensesimde hastaydi hic ilgilenemedim o kadar fenaydim hayatimda hic böyle olmamistim
bu gün iyiyim ama halsizim daha yavas yavas iyilescem diyorudmki kizimi emzirmeden biraktim birakali hastayim bir düzelmedim emzirirken daha saglikliydim esim zayiflamama kiziyor zayif düstün ondan cok hasta oldun felan ben inanmiyorum ben tek yönlü beslenmiyorumki herseyden yiyorum
asucum degerlerin iyi cikmis gecmis olsun
ece cim bebeislere gecmis olsun makinanda hayirli olsun uzun ömürlü olsun
dalokaymom cnm sendeki bu gazla topik incecik olacak insallah bu yaza
yeni gelenlerde hos geldiniz
ya evet ama erteleyebilirsen yahut yarım gün falan bir iş bulur tam anlamıyla kendine konsantre olursan sporuyla diyetiyle bakımıyla, eylül de bomba gibi gidersin istanbula. ne bileyim. bak acı ama gerşek bişey söyliyeyim bizim meslekte örneğin, şişman birini kolayca işe almıyorlar. daha zor oluyor heryerde olduğu gibi güzel insanlar deneyimsiz de olsalar daha kolay işe giriyorlar. sen zaten çok güzel kızsın az da zayıflasan daha iyi işler de bulabilirsin alakası olmadığı halde dünyanın kanunu....
canım sanaulaşabilceğim bir adres varsa indirme serilerinin hangisini istiyorsan göndereyim. bende hepsi var. hatta beğendiğin varsa onuda bulmaya yardımcı olayım. şu file crop(bitişik yazılıyor ) sitesinde aradığın her çeşit videoyu bulabilirsin ben hepsini ordan indirdim.
86-87 de var bir iş. bende kaldım 87 de. spora başladım şimdi boğazımı tutamıyorum
canım adet ağrısının en iyi iki çözümü biri hareket, diğeri banyo
ah o şeytan kovvmanın yolunu bulursan banada söyle
amaan bu erkeklerde. benim eşimde öyle dedi. beni bıraktı istanbula gitti. annemin u şekilde görüşmemize rızası yok dedim. haftasına geldi nişan taktı. 3 gün içinde. 6 ay zar zor dayandık nikahı düğünü yaptık koyduk.
çok geçmiş olsun canım.
valla bence evde tıkılıp kalmak mutfakla samimiyeti artırıyor. gözün yemeklerde oluyor. çalışırsan aradaki zaman akıp geçiyor.
bende az önce geldim yürüyüşten. 1.5 saat yürüdüm. yarısı yokuş aşağı kalan yarısında yokuş yukarı çıktım bebekle. sonra eve gelip makarna yaptım kendime
İyigeceler benim diet berbat ötesi gidiyor bugün yiyorum ve acıkıyorum çok ilginç bir gün geçiriyorum aslında şişim ama karnım aç gibi bulanıyor bende yiyorum Allah sonumu hayır etsin.
Mutlu leadh resimler süper sizde iltifat değil gerçekten çok kilolu değilsiniz.
Baharcım senin içinde inşallah herşeyin hayırlısı olsun.
banuşum dedimki zayıflayınca bana ne alcan dedim. benmi alcam sen bana al dedi. buyur burdan yak. ne diyim ben şimdi bu adama???
Ayyy bu sene erzurumu hayal bile edemiyorum
düşününce bile üşüdüm....
bu arada sana müjde kilo verince ayakta küçülüyor
bende 41-42 numara ayakkabı alıyordum ama artık 40 alıyorum çok mutluyum......
ohh ne güzel evin mis gibi olmuştur,artık ben eve bile zaman ayıramıyorum ya . bir ara benimde temizlik yapmam gerek ama ne zaman.Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün çok şükür reglm bitti bende kendimi temizliğe verdim
Salonu temizledim, çamaşır yıkadım birde mutfağımı temizledim duşumu alıp mis gibi oturdum
Çok şükür beslenmede çok güzel gitti hatta birazdan da çay faslına geçiyoruz
Ne demişler kız olsun çamurdan olsunbenim kızım büyüdüde artık Annesine ve Babasına çay demleyip birazdanda çay servisi yapacak
Bir ara şeker muhabbetine girmişsinizbende yaklaşık 6 aydır çayımı kahvemi şekersiz içiyorum hatta ancak kan şekerimin düştüğünü hissedersem ancak tek şekerli çay içerim
Abur cuburlar ve şeker gerçektende uyuşturucu gibi insan uzun süre tüketmeyince bünye istemiyor ama sık sık tüketilince devamlı insanın canı istiyor maalesef :26:
Sabah sabah meyveli yoğurt gibi olmuşbence çok güzel gitmiştir hemde bağırsak hareketlerini hızlandırmıştır
Canım Tahlillerin temiz cıkmasına sevindim inşallah hazıranda da temiz çıkarda derin bir oh çekersin
Umarım gönlüne göre bir iş bulur direk diğer tarafa geçersin boşta kalmadan
Allah gönlüne göre versin canım ... Aminnnnn
Bende kaç gündür o Programın jeneriğini izliyorum hatta eşime de dedim bekar olsaydım bende katılmak isterdim diye
Kızımda diyor ki anne katılsaydın ya ama 3 ay uzun bir süre çocukları bırakamam üstelik insan evli olunca daha çok sorumluluk sahibi oluyor ve hesap vermesi gerekenler çoğalıyor
Artık program başlayınca devamlı takip eder oradanda tüyolar alırız inşallah
Bende senin gibi herşeye ağlarım ama ben oldum olası öyleyim
Hatta eşim artık alıştı ama kızım hala der anne yine niye ağlıyorsun diyebir ara bana haber izlemeyi bile yasakladılar
Bence eğer açım diyorsan mutlaka azda olsa vermişsindirbugünde eee dünde vermiştin zaten eğer dikkat edersen mutlaka cuma günü güzel bir bildirim yaparsın.
Eeee boşuna dememişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma diye ama sen yinede fazla kaçırma hocam
Ben gecici bir süreç olduğunu düşünüyorum ve sen en kısa zamanda yine toparlarsın kendini.
Eğer kendini toparlamak için bir şok lazımsada bir kereliğine yine yapki yine ucunu yakalada kaldığın yerden devam et
Canım 2 günlük bir şey
2 Litrelik ayrana 4 kaşık haşlanmış nohut, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek, 4 kaşık haşlanmış bulgur, 2 salatalık rendesi birazda nane ekliyor ve iki saat arayla 1 kase içiyorsun.
Sabah kahvaltıda bir tek 1 dilim tam tahillı ekmek, 1 yumurta, 1 KK beyaz peynir, bol yeşillik, domates ve salatalık yiyebiliyorsun
Ama bence bunu yapacaksan evde olduğunda yap canım çünkü bağırsaklar baya bir çalışıyor okulda zor olur bence
Yaparsanda neticeyi bildir canım merak ederim
anladım canım teşekkür ederim, peki kaç gün yapılıyor bu 2 gün mü?ben nohutu ayrı mercimekle bulguru ayrı haşladım. sonra ayran yaptım içine 2 saltalıkla beraber 4 er kaşık ekledim. sonra da 2 saatte bir içtim. bol su ve çay da içtim. ha sabah ta 1 dlm ekmek yumurta ve domaatesli salatalıklı kahvaltı var.
günaydın ebrummmmmmmm. 1 mart ne ola ki ben okumamışım mı onu ya yeni bir yarış mı bende varım o zaman bendeeeeeeGünaydın hanımlar...
Geçmişi okudum geldim.Motivasyon çok yüksek topickte maşallah.Mutlu'nun başlattığı 1 Mart Milad akımı süper sonuç verecekmiş gibi.Şimdiden herkes moda girmiş durumda.Bende varım...Gazamız mübarek ola...
slm kizlar bayadir yoktum
pazar gununden beri 38.8dereceyle yatiyorum agrimayan hic biryerim yoktu ta dislerime parmaklarima kadar agridi grip olmusum allaha bin sükür bu gün iyiyim esim raporluydu evde o iyilesmisti bize bakti minik prensesimde hastaydi hic ilgilenemedim o kadar fenaydim hayatimda hic böyle olmamistim
bu gün iyiyim ama halsizim daha yavas yavas iyilescem diyorudmki kizimi emzirmeden biraktim birakali hastayim bir düzelmedim emzirirken daha saglikliydim esim zayiflamama kiziyor zayif düstün ondan cok hasta oldun felan ben inanmiyorum ben tek yönlü beslenmiyorumki herseyden yiyorum
asucum degerlerin iyi cikmis gecmis olsun
ece cim bebeislere gecmis olsun makinanda hayirli olsun uzun ömürlü olsun
dalokaymom cnm sendeki bu gazla topik incecik olacak insallah bu yaza
yeni gelenlerde hos geldiniz
neden kendimize bunu yapıyoruz biliyorum bende dün 1 paket gofret çikolata yedim sonrada kalktım leslie yaptım...canım sanaulaşabilceğim bir adres varsa indirme serilerinin hangisini istiyorsan göndereyim. bende hepsi var. hatta beğendiğin varsa onuda bulmaya yardımcı olayım. şu file crop(bitişik yazılıyor ) sitesinde aradığın her çeşit videoyu bulabilirsin ben hepsini ordan indirdim.
86-87 de var bir iş. bende kaldım 87 de. spora başladım şimdi boğazımı tutamıyorum
canım adet ağrısının en iyi iki çözümü biri hareket, diğeri banyo
ah o şeytan kovvmanın yolunu bulursan banada söyle
amaan bu erkeklerde. benim eşimde öyle dedi. beni bıraktı istanbula gitti. annemin u şekilde görüşmemize rızası yok dedim. haftasına geldi nişan taktı. 3 gün içinde. 6 ay zar zor dayandık nikahı düğünü yaptık koyduk.
çok geçmiş olsun canım.
valla bence evde tıkılıp kalmak mutfakla samimiyeti artırıyor. gözün yemeklerde oluyor. çalışırsan aradaki zaman akıp geçiyor.
bende az önce geldim yürüyüşten. 1.5 saat yürüdüm. yarısı yokuş aşağı kalan yarısında yokuş yukarı çıktım bebekle. sonra eve gelip makarna yaptım kendime
merhaba umutcum..sorma çok yoğun bir hafta geçirdim halbuki ne güzel motive olmuştum inşallah tekrar adapte olabilirim diyetime ve sporuma...Çok geçmiş olsun. Hem sana hem bebişine...
Yemeyince kesinlikle olmuyor. En azından ana öğünlerde yeterli ama doyurucu ve de sağlıklı şekilde beslenmek gerekiyor. Uzun süre aç kalınca insülin seviyesi yükseliyor, hem tatlılar başta karbonhidratlara saldırma isteği geliyor, hem su tutuyor vücut, hem kıtlık moduna giren beyin kilo vermeyi engelliyor, ki versen bile yağ kaybı olmuyor vb. vb. Uzun süre aç kalmak en kötüsü, bugün böyle gitti benim, evde sebze filan da bitti, bu hafta dandik beslendimSenin menü güzelmiş ama, akşam sebze çok iyi seçim...
(2 dilim tb ekmeği+yoğurt+salata+6 kaşık dolusu yemek)
Derin merhaba canım, epeydir yoktun, iyi olmana sevindim. Misafirler, gezmeler derken ipin ucunu kaçırma, bak topikte 1 Mart rüzgarları esiyor :))
Bende seni birtanem tel ilede görüşmüyoruz artık....
Sorma hamile kaldığımda bendebıraktım sigarayı ikinci hamileliğimde hemen olunca emzirme dönemi falan derken 3 sene içmedim...
Ama sonra tekrar başladım....
ben sigara konusunda kendimi daha iradesiz görüyorum....
sonuçta sigarayı bile bırakan bir insan olarak yemek yemeyi daha rahat kontrol altına alırsın....
Sigarayı bıraktığın içinde
hoşbuldukkkkk canım.....
çok gizemli bir tuhafım ben dimi
bende sizleri çok özledim ama hala forumda rutinimi oturtamadım...
sorun foruma katılmak değil , hala kendimi motive edemedim....
gelip sizinle muhabbette çok hoş ama
düzenli beslenmeyince kendimi burada bulunmaya hakkım yokmuş gibi hissediyorum.....
ha bu arada kızlarda iyi teyzesi....
okul dersler onlara eziyet haline gelen gitar kursu arasında dolanıp duruyorlar.....
Seninkiler nasıllar?
geldim artık canım....
bu arada çok güzel kilo vermişsin çok yakışmışşş......
benimde öyle bir sorunum var canım ve tamamen psikolojik
ne zaman çok üzülsem sinirlensem, içimi boşaltamasam aynı senin gibi oluyorum
alie hekiminin verdiği şampuan ve losyon iyi gelir....
cilt doktoruda zaten aynı şeyleri veriyor....
neden kötü bir dönem geçiriyorsun canım hayırdır ne oldu?
Ayyy bu sene erzurumu hayal bile edemiyorum
düşününce bile üşüdüm....
bu arada sana müjde kilo verince ayakta küçülüyor
bende 41-42 numara ayakkabı alıyordum ama artık 40 alıyorum çok mutluyum......
Canım çok sevindim sana bu şekilde motivasyon sağlamış olmak
bu forumun ne kadar faydalı olduğunu gösteriyor....
kaplumbağa ya da salyangoz olması önemli değil, önemli olan verdiğin kilonun geri gelmemesi
her zaman söylenen şeyi ben bizzat yaşıyorum yavaş kilo verdiğim için verdiğim kilolar geri gelmiyor
hızlı vermiş olsaydım kat be kat alırdım
o yüzden sabırla, ilaçlardan medet ummadan düzenli yaşayarak kilo vermek daha güzellll....
hoşbulduk tatlımmm.....
evet iyiki geldim
birde kendimi sabitleyebilsem
-----------------------------------------------------------------
kızlar birisi beni foruma bağlasın ben hep burada olmak istiyorum........
Bende seni birtanem tel ilede görüşmüyoruz artık....
Sorma hamile kaldığımda bendebıraktım sigarayı ikinci hamileliğimde hemen olunca emzirme dönemi falan derken 3 sene içmedim...
Ama sonra tekrar başladım....
ben sigara konusunda kendimi daha iradesiz görüyorum....
sonuçta sigarayı bile bırakan bir insan olarak yemek yemeyi daha rahat kontrol altına alırsın....
Sigarayı bıraktığın içinde
kızlar birisi beni foruma bağlasın ben hep burada olmak istiyorum........
Evet bu sene çooooooook soğuk bitmedi de daha martta neler yaşayacağız bakalımAma ben alışmışım artık koymuyo
Bu habere bayıldımmmmmmmm ben de bi 40a düşsem ooo almadığım ayakkabı kalmaz herhalde bir ayakkabı manyağı olaraktanyaaa benim ayaklarda küçülürmü acaba :44: çünkü ben kemikliyim ellerimde kocaman löp et değilim :26: küçülsün ya ayaklarım lütfeeennnn
ohh ne güzel evin mis gibi olmuştur,artık ben eve bile zaman ayıramıyorum ya . bir ara benimde temizlik yapmam gerek ama ne zaman.
hımmm demek öyle yapılıyor tamam evde olduğum bir zaman yapayım ama önce bir kenara yazayımda sonra yeniden sormayayım. sık mı tuvalete çıkıyorsun bununla yani? canım hatırlarsan ben 5 kilo diyetini melisle yapmıştım ve üzerinden çok uzun bir zaman geçti. yeniden motivasyon adına düşünüyorum hatta bugün patatesle başlıyorum nasipse. yarına sebze günü ama ben ne yiyeceğimi bilemedim yaokula götürebileceğim birşeyler olmalı ama ne?
kesinlikle geçici olmalı çünkü yaza çok az kaldı ve ben 2 aydır olduğum yerdeyim resmen 1 al 1 ver bu moddan çıkmak gerek artık. ben kendimde şunu anladım bir diyete uymadığımda resmen işin cılkını çıkarıyorum ya elime ne geçerse midemde. dün yediklerimi yazsam beni döversiniz hoş 1 haftadır aynı durumda yiyorum
anladım canım teşekkür ederim, peki kaç gün yapılıyor bu 2 gün mü?
günaydın ebrummmmmmmm. 1 mart ne ola ki ben okumamışım mı onu ya yeni bir yarış mı bende varım o zaman bendeeeeee
canım çok geçmiş olsun ,dikkat et kendine
Yardi,cim hamile kalmis bu arada.. Anneme citlatmis... Beni yine zor zamanlar bekliyor, yeni birini bul, alistir, cocuklara alissin filan... Daha bana soylemedi kiz, ne zaman soylemeyi dusunuyosa...
Ayse selam.
Kac cikti diyetisyende? Moralin cok iyi gordum. Umarim boyle devam edersin. Bir gazla 10 kilo versen gerisi gelir zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?