Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banuşum dedimki zayıflayınca bana ne alcan dedim. benmi alcam sen bana al dedi. buyur burdan yak. ne diyim ben şimdi bu adama???

banuşum dedimki zayıflayınca bana ne alcan dedim. benmi alcam sen bana al dedi. buyur burdan yak. ne diyim ben şimdi bu adama???

Anaaa enişteye bak sen baya uyanık çıktı
Merak etme Güzelim eşlerimizin hepsi biz zayıfladıkca zaten güzeliz ama bir afet olunca emin ol bizlere ne alacaklarını şaşıracaklar aman hatun elden gitmesin diye
Benim eşim ilk zamanlar ne kadar zayıflamamı istesede pek inanmıyordu nasılsa Banu bir kaç gün sonra yine vazgeçer hesabı
Bir gün komşu Ablam bendeyken oda kahve içmek için yanımıza geldi ve konu KVden başlayıp yeni beslenme düzenime gelince nasılsa vazgeçersin demişti. Manevi Ablamda eee peki sen eğer zayıflarsa ona ne alacaksın ( motive olmam için diyordu ) ne alacağım kendine zayıflayacak sağlığı için sanki benim içinmi deyince iyice bozulmuştum ilkten. Daha doğrusu bizim konuşma KVden başladığı için zaten gerilmiştim çünkü benim sülüman annem haksızda olsa idare etmek zorundasin falan diye ultimatom vermişti hesapta
Bende nasıl dellendiysem ulen bende zayıflamazsam banada banu demesinler zayıfladıktan sonrada sana yapacağımı biliyorum demiştim tabi ne yapmayı düşündüğüm konusunda sordu soruya cevabımı duyunca yusuffff yusuuffff sesleri sanki duyuldu
O sinirle ulen zayıfladığım anda ( yani eski fıstık halime döndüğümde ) sen bu şekilde devam edersen ilk işim seni boşamak olucak demiştim
Hazır fıstık gibi olmuşken senden daha iyisini kesin bulurum demiştim tabi o sadece o sinirle onu kızdırmak içindi Allah korusun

Ama adam o günden sonra birde ufak ufakta olsa kilo verdiğimi ve kilo verdikce özgüvenimde tavan yapmaya başladıkca adam aman aşkım sen zayıfla ne istersen alırım yok maaşı vereyim dolabı değiştir yok nereye istersen baş başa tatile gideriz falan demeye başladı

Seninkide merak etme sen zayıfladıkca ne alacağını şaşırır
Aslında biz zayıflayalım da onlar bize birşey almasada olur. Benim için en güzel hediye zaten sağlıklı ve evlatlarımla uzun bir hayat
Kızçelerimin düğünlerinde ( daha çoooook vardır ama olsun ) şöyle fıstık gibi bir Cici Anne olup şıkır şıkır göbecikler atabilmek

Neyse kimseciklerde kalmamış bende yatayım bari.

Yarın akşam görüşmek üzere sonradan gelen olursa hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Öpüyorum hepinizi kocaman

günaydınlar herkese
bugünü çok mutlu ve enerjık karşıladım çok şükür
uzun zamandır böyle kalkmamıştım yataktan
dün burcuya gittim ve öyle rahatladım ki
seviyorum ben bu kızı yaa iyi ki var
22/02/2012 benim için yepyeni bir sayfa açıldı artık
ve inşallah hep beyaz kalıcak tüm sayfaları
hepinizi seviyorummmmm

utana sıkıla gittim
gitmemeyi bile düşündüm
ama iyi ki de gitmişim
hem diyetisyen hem psikolog
saolsun gerçekten çok iyi bi insan burcu yaa sizler kadar en az :)

çok çok geçmiş olsun cnm

kesinlikle öyle
salı günü annemi medicana ya götürdük onkoloji kontrolümüz orda çünkü
ama kızları bi gör çalışan
sandım ki hepsi güzellik yarışmasından çıkma
tamam çok güzeller ama
konuşmayı bilmiyolar özel hastane olduğu halde doğru bi iş yapmıyolar
bi kaydı 1 saatte alıyolar
herşey güzellik demek değil yani

valla çoook sevinirim dün akşam denedim yine ama beceremedim
adresi özelden msj atarım

cnm artık toparlanma zamanı gelmedi mi lütfen kendne gel sende
tedavi zamanına az kaldı

sen zayıfla o da çatlasın

Son düzenleme:

Evet bu sene çooooooook soğuk bitmedi de daha martta neler yaşayacağız bakalım Ama ben alışmışım artık koymuyo

Bu habere bayıldımmmmmmmm ben de bi 40a düşsem ooo almadığım ayakkabı kalmaz herhalde bir ayakkabı manyağı olaraktan yaaa benim ayaklarda küçülürmü acaba :44: çünkü ben kemikliyim ellerimde kocaman löp et değilim :26: küçülsün ya ayaklarım lütfeeennnn

Günaydın Kızlar

Dün akşam dayımla konuştum istanbuldaki iş işini çabuk çık gel bekleme bile orda dedi kendisi de istanbulda ama bir şantiyede operatör olarak çalışıyor evi orda olsa ne güzel dayımda kalırdım :26: Sonuç olarak şu işin şartlarını falan öğreneyim maaşını vardiya sistemini falan istanbula gidicem sonra kardeşime iş bulucaz sonra daaaaa tüm aileyi istanbula taşıycaaam Tabi kısmetse en azından istanbula evlenirsem annem uzakta kalmaz görürüm istediğim zaman

Çalışıcam havasına girdim şimdiden ne giyerim nasıl görünürüm derdine düştüm bile ayakkabılar geçiyor gözümün önünden topukluyla yürümeyi de öğrenmem lazım zayıflamam şarrtt kendime ciciler de almam lazım

ohh ne güzel evin mis gibi olmuştur,artık ben eve bile zaman ayıramıyorum ya . bir ara benimde temizlik yapmam gerek ama ne zaman.
hımmm demek öyle yapılıyor tamam evde olduğum bir zaman yapayım ama önce bir kenara yazayımda sonra yeniden sormayayım. sık mı tuvalete çıkıyorsun bununla yani? canım hatırlarsan ben 5 kilo diyetini melisle yapmıştım ve üzerinden çok uzun bir zaman geçti. yeniden motivasyon adına düşünüyorum hatta bugün patatesle başlıyorum nasipse. yarına sebze günü ama ben ne yiyeceğimi bilemedim ya okula götürebileceğim birşeyler olmalı ama ne?
kesinlikle geçici olmalı çünkü yaza çok az kaldı ve ben 2 aydır olduğum yerdeyim resmen 1 al 1 ver bu moddan çıkmak gerek artık. ben kendimde şunu anladım bir diyete uymadığımda resmen işin cılkını çıkarıyorum ya elime ne geçerse midemde. dün yediklerimi yazsam beni döversiniz hoş 1 haftadır aynı durumda yiyorum
anladım canım teşekkür ederim, peki kaç gün yapılıyor bu 2 gün mü?
günaydın ebrummmmmmmm. 1 mart ne ola ki ben okumamışım mı onu ya yeni bir yarış mı bende varım o zaman bendeeeeee

canım çok geçmiş olsun ,dikkat et kendine

bu ayran diyeti bana çok uygun ben yoğurdu çok severim hele bu tarz çorbalara bayılırım .bu hafta 5 kiloya başladım ama .ben bunu 10-11 martta ancak yaparım . ben bu diyetle 1 ay bile yaşarım ya tam benlik bu yaşasın yoğurt :)
gerçi ben çok sevindim ama doyuruyor mu bu diyet ya:26: tok tutar gibime geldi ama
ben şimdi acil eylem planı hazırlamalıyım o zaman
bugün dahil 5 gün 5 kilo diyeti yani 27 şubat son günü diyetin sonra dinlenme ve 10-11 şubat bu detoks ,ay araya 1-2 şey daha sıkıştırsam mı acep ya aslında şu 5 gün 5 kiloyu hiç sevmiyorum hoş ben o kadarda veremedim zaten maşalah melis 4,5 vermişti .keşke bu diyeti ben evdeyken duysaydım ya her hafta 2 gün yapardım valla :) okulda olmuyor zor oluyor diyet ,sürekli ayakta kalınca ve nefes tüketince insan sapıtıyor.

neden kendimize bunu yapıyoruz biliyorum bende dün 1 paket gofret çikolata yedim sonrada kalktım leslie yaptım...
merhaba umutcum..sorma çok yoğun bir hafta geçirdim halbuki ne güzel motive olmuştum inşallah tekrar adapte olabilirim diyetime ve sporuma...

çok sağol lunazul canım iki ileri bir geri bu işi buraya kadar getirdim ama ikili rakamlara inemedim daha....

canım sigara dert bırakalı benim de 3 sene oldu Allah düşürmesin. inşallah herkes bırakacak gücü bulur kendinde. ablam içmeyeli 10 sene falan oldu hala derki 1 tane yaksam tekrar içerim. zor fena bağımlılık. yemek de beter bir yolunu bulup yeme içme bozukluğumdan da kurtulsam harika olacak.

benimkiler bir miktar küçüldü. 38 iken kilo aldıkça 39 hamile kalınca 40-41 kadar çıktı ama şimdi tekrar 39 giyiyorum 38 olma ihtimalim doğdu benim de.

2 gün yapılıyor. ben 1 g verdim kilo pek veremedim yani. kk da bir başlık var hatta herkes yaptıklarını yazmış.

günaydınnn herkese ben bugün 94 kalktım pzt bu yana 1.5 kg verdim ama eşekliğim yuzunden anca haftasonu yediğim ıvır zıvırı attım. umarım yarına iyi bir bildirim en azından 1 kg inmiş olur da 93.5 görürümmmm offff ki offff bu hafta insallah kaçamak yok.

Naber mutlu?

Bugun bir arkadasa davetliyim.. Sabah 8 de telefon ettim. Sakin bisey hazirlayip benim vicdan muhasebesine sokma diye... İslak kek yapmis meger.. Cikarma o zaman bana dedim.. Bir kase yogurt istiyorum yanniz dedim dalga gecio benle...

Ama o da kilolu idi son gordugumde 2-3 sene once... Vermemisse bugunun gundemi rejimler olacak kesin...

Senin milada hazirlik nasil gidiyor?

Yardi,cim hamile kalmis bu arada.. Anneme citlatmis... Beni yine zor zamanlar bekliyor, yeni birini bul, alistir, cocuklara alissin filan... Daha bana soylemedi kiz, ne zaman soylemeyi dusunuyosa...

Ayse selam.

Kac cikti diyetisyende? Moralin cok iyi gordum. Umarim boyle devam edersin. Bir gazla 10 kilo versen gerisi gelir zaten..

Ayse selam.

Kac cikti diyetisyende? Moralin cok iyi gordum. Umarim boyle devam edersin. Bir gazla 10 kilo versen gerisi gelir zaten..

tam 100.0 ne bir gram eksik ne bir gram fazla
ben bi psikoloğa gitmeyi düşünüyodum
burcuda hem psikolog hem diyetisyen 1bucuk saate yakın odasındaydım konuştuk uzun uzun saolsun
beni yeniden motive etti hatta istersem bir arkadaşı varmış psikolog ona yönlendirdi
bende bugun yeniden ve SON KEZ başlamış oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…