tam 100.0 ne bir gram eksik ne bir gram fazla
ben bi psikoloğa gitmeyi düşünüyodum
burcuda hem psikolog hem diyetisyen 1bucuk saate yakın odasındaydım konuştuk uzun uzun saolsun
beni yeniden motive etti hatta istersem bir arkadaşı varmış psikolog ona yönlendirdi
bende bugun yeniden ve SON KEZ başlamış oldum
değil evet birde çok sönük bir şarkı..bence güzel de her kelimesini anladığıma göre ingilizcesi pek parlak değil sankimmmm
günaydınlar herkese
bugünü çok mutlu ve enerjık karşıladım çok şükür
uzun zamandır böyle kalkmamıştım yataktan
Dün burcuya gittim ve öyle rahatladım ki
seviyorum ben bu kızı yaa iyi ki var
22/02/2012 benim için yepyeni bir sayfa açıldı artık
ve inşallah hep beyaz kalıcak tüm sayfaları
hepinizi seviyorummmmm
ayşe canım seni böle göreyim işte nasıl sevindimn anlatamam iyi ki gitmişsin ciddende...
burcuda hem psikolog hem diyetisyen 1bucuk saate yakın odasındaydım konuştuk uzun uzun saolsun
beni yeniden motive etti hatta istersem bir arkadaşı varmış psikolog ona yönlendirdi
bende bugun yeniden ve son kez başlamış oldum
allah yardımcın olsun şimdi yeni biri bul alış zor işler bunlar...yardi,cim hamile kalmis bu arada.. Anneme citlatmis... Beni yine zor zamanlar bekliyor, yeni birini bul, alistir, cocuklara alissin filan... Daha bana soylemedi kiz, ne zaman soylemeyi dusunuyosa...
Arkadaşının diyeisyen olması çok güzel canım. Gerçekten de bu işe başlamadan önce tam kararlı olmak gerekıyor ve uzun süre sabretmek. Çok kez söz verdım kendıme ama hep bıraktım diye düşünme. Bu bir hastalık ve bu hastalıktan hep beraber kurtulucez.
ayşe canım seni böle göreyim işte nasıl sevindimn anlatamam iyi ki gitmişsin ciddende...
Inşallah son olucak canım yaza kadar dolu dolu 3 ay var ve istersek iyi yol kat edebiliriz...
herkese günaydın...
Ya kızlar benim canım sıkkın tamam spora başladım diye sihirli bir değnek istemiyorum ama yediklerimede çok dikkat ettiğim halde kilomda pek bi oynama yoktu sabah tartıldm dayanamayıp..vücudum su mu tutyor?????????
cnm diyetisyen arkadaşım değil
diyetisyenimin arkadaşı psikolog
evet bu bir hastalık
şöyleki ne zmn moralım bozulsa agzımda lokma oluyo
ve ben artık buna dur demeye karar verdim
Herkese günaydın...
Ya kızlar benim canım sıkkın tamam spora başladım diye sihirli bir değnek istemiyorum ama yediklerimede çok dikkat ettiğim halde kilomda pek bi oynama yoktu sabah tartıldm dayanamayıp..vücudum su mu tutyor?????????
Naber mutlu?
Bugun bir arkadasa davetliyim.. Sabah 8 de telefon ettim. Sakin bisey hazirlayip benim vicdan muhasebesine sokma diye... İslak kek yapmis meger.. Cikarma o zaman bana dedim.. Bir kase yogurt istiyorum yanniz dedim dalga gecio benle...
Ama o da kilolu idi son gordugumde 2-3 sene once... Vermemisse bugunun gundemi rejimler olacak kesin...
Senin milada hazirlik nasil gidiyor?
Yardi,cim hamile kalmis bu arada.. Anneme citlatmis... Beni yine zor zamanlar bekliyor, yeni birini bul, alistir, cocuklara alissin filan... Daha bana soylemedi kiz, ne zaman soylemeyi dusunuyosa...
bende bugun yeniden ve SON KEZ başlamış oldum
Nevzamansiz, biraz sebat goster. Spora ilk basladiginda boyle olabiliyor. Ben ne zaman sureyi artirsam kilo vermem durmustur.. Tecrube ile sabit..
Ozka sen calisiyordun diye hatirliyorum. İsten ciktin heralde, ben kacirmisim..
Evet canım çok haklısın ben de ne zaman bişeye sıkılsam kendımı yemeye verıyorum. Mesela bu aralar hem yüzümdekı tüylere moralım bozuk( insan ıcıne cıkamıyorum) hem de ders calısırken aksam ara öğünümü yapmıs olsanm bıle gece saat 11 gibi acıkıyorum. Sağlıksız seyler yemedım ama 2,3 bisküvü yanında şekersiz nescafe içiyorum. Diyetisyenimin verdiği listeye tam uymayında beklenen kiloyu veremıyorsun. Uzun süredir evden cıkamadıgım ıcın psikolojim bozuldu sanırım.
ohh ne güzel evet haydi şöyle hareketlenelimya cnm tuhaf ama cidden inanılmaz enerjik ve mutluyum bugün
Ve hiiiiçç aç değilim elimde abur cubur yok ne gzl
akşama eşimle de sahile incez yürümeye
ohhh değmeyin keyfime
cnm haftaya bence güzel sonuçlar alırsın sabret azıcık
sabrederim problem o değilde hep aynı şeyi yaşıyorum ne zaman dikkat etsem ve spor yapsam o hafta kilo veremiyorum vücüdum alışkın olmadığından kendini savunmaya geçiyor herhalkaç gün oldu başyalı canım. Daha yeni başladıysan biraz sabırlı ol bazen sonucları hemen göremıyebılırız. Ya da yedıklerınden dolayı sıslık olabılır. Ben evde tartılmıyorum cunku kılo vermıs olmama ragmen evdekı tartı sureklı farklı tartıyor. Hatta 2-3 kg fazla tartııgı bıle oluyor. Bir de ben de hassas bagırsak sendromu var yanı bazen yedıgım seyler dokundugundan ya da wc ye cıkamadıgımdan 3,4 gun davul gibi gezıyorum hıc tartılmıyorum.
kesinlikle bende düşünmeye başladım vallahi pazar günün başlasam pazartesi ile birleştirip yapabilirm hem vücut dinlenmiş olur.iyi iyi şu detox kilo verdirmese de pek, beni yola soktu. Neden dersen "hergördüğünü gıtlıktan çıkmış gibi yersen sabahtan akşama ayrana talim edersin" mesajını verdi akıllı olmak ve ac kalmamak şart.
aynen bende de hep aynı durum.. Vücudun su tutmasını engellemek için neler yapılabilir tecrübelerinizden faydalanayım..??nevzamansiz, biraz sebat goster. Spora ilk basladiginda boyle olabiliyor. Ben ne zaman sureyi artirsam kilo vermem durmustur.. Tecrube ile sabit..
..
Can bonomo'yu dinlediniz mi? Ben bayildim sarkisina.. kelzmer diye bir tarz vardir Avrupa'da biriki konser dinlemistim. Onlara benziyor. Orta Avrupa ezgileri var.. Bayildim resmen.. Bebekler de kivira kivira dans etti sarki boyunca..
kaç gün oldu başyalı canım. Daha yeni başladıysan biraz sabırlı ol bazen sonucları hemen göremıyebılırız. Ya da yedıklerınden dolayı sıslık olabılır. Ben evde tartılmıyorum cunku kılo vermıs olmama ragmen evdekı tartı sureklı farklı tartıyor. Hatta 2-3 kg fazla tartııgı bıle oluyor. Bir de ben de hassas bagırsak sendromu var yanı bazen yedıgım seyler dokundugundan ya da wc ye cıkamadıgımdan 3,4 gun davul gibi gezıyorum hıc tartılmıyorum.
evet canım çok haklısın ben de ne zaman bişeye sıkılsam kendımı yemeye verıyorum. Mesela bu aralar hem yüzümdekı tüylere moralım bozuk( insan ıcıne cıkamıyorum) hem de ders calısırken aksam ara öğünümü yapmıs olsanm bıle gece saat 11 gibi acıkıyorum. Sağlıksız seyler yemedım ama 2,3 bisküvü yanında şekersiz nescafe içiyorum. Diyetisyenimin verdiği listeye tam uymayında beklenen kiloyu veremıyorsun. Uzun süredir evden cıkamadıgım ıcın psikolojim bozuldu sanırım.
iyi iyi şu detox kilo verdirmese de pek, beni yola soktu. Neden dersen "hergördüğünü gıtlıktan çıkmış gibi yersen sabahtan akşama ayrana talim edersin" mesajını verdi akıllı olmak ve ac kalmamak şart.
harika bu habere çok sevindim neler dedi bize de anlatttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?