Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşının diyeisyen olması çok güzel canım. Gerçekten de bu işe başlamadan önce tam kararlı olmak gerekıyor ve uzun süre sabretmek. Çok kez söz verdım kendıme ama hep bıraktım diye düşünme. Bu bir hastalık ve bu hastalıktan hep beraber kurtulucez.

bence güzel de her kelimesini anladığıma göre ingilizcesi pek parlak değil sankimmmm
değil evet birde çok sönük bir şarkı..

ayşe canım seni böle göreyim işte nasıl sevindimn anlatamam iyi ki gitmişsin ciddende...
Inşallah son olucak canım yaza kadar dolu dolu 3 ay var ve istersek iyi yol kat edebiliriz...
yardi,cim hamile kalmis bu arada.. Anneme citlatmis... Beni yine zor zamanlar bekliyor, yeni birini bul, alistir, cocuklara alissin filan... Daha bana soylemedi kiz, ne zaman soylemeyi dusunuyosa...
allah yardımcın olsun şimdi yeni biri bul alış zor işler bunlar...

cnm diyetisyen arkadaşım değil
diyetisyenimin arkadaşı psikolog
evet bu bir hastalık
şöyleki ne zmn moralım bozulsa agzımda lokma oluyo
ve ben artık buna dur demeye karar verdim

Herkese günaydın...
Ya kızlar benim canım sıkkın tamam spora başladım diye sihirli bir değnek istemiyorum ama yediklerimede çok dikkat ettiğim halde kilomda pek bi oynama yoktu sabah tartıldm dayanamayıp..vücudum su mu tutyor?????????

ayşe canım seni böle göreyim işte nasıl sevindimn anlatamam iyi ki gitmişsin ciddende...
Inşallah son olucak canım yaza kadar dolu dolu 3 ay var ve istersek iyi yol kat edebiliriz...

ya cnm tuhaf ama cidden inanılmaz enerjik ve mutluyum bugün
ve hiiiiçç aç değilim elimde abur cubur yok ne gzl
akşama eşimle de sahile incez yürümeye
ohhh değmeyin keyfime

cnm haftaya bence güzel sonuçlar alırsın sabret azıcık

cnm diyetisyen arkadaşım değil
diyetisyenimin arkadaşı psikolog
evet bu bir hastalık
şöyleki ne zmn moralım bozulsa agzımda lokma oluyo
ve ben artık buna dur demeye karar verdim

Evet canım çok haklısın ben de ne zaman bişeye sıkılsam kendımı yemeye verıyorum. Mesela bu aralar hem yüzümdekı tüylere moralım bozuk( insan ıcıne cıkamıyorum) hem de ders calısırken aksam ara öğünümü yapmıs olsanm bıle gece saat 11 gibi acıkıyorum. Sağlıksız seyler yemedım ama 2,3 bisküvü yanında şekersiz nescafe içiyorum. Diyetisyenimin verdiği listeye tam uymayında beklenen kiloyu veremıyorsun. Uzun süredir evden cıkamadıgım ıcın psikolojim bozuldu sanırım.

Kaç gün oldu başyalı canım. Daha yeni başladıysan biraz sabırlı ol bazen sonucları hemen göremıyebılırız. Ya da yedıklerınden dolayı sıslık olabılır. Ben evde tartılmıyorum cunku kılo vermıs olmama ragmen evdekı tartı sureklı farklı tartıyor. Hatta 2-3 kg fazla tartııgı bıle oluyor. Bir de ben de hassas bagırsak sendromu var yanı bazen yedıgım seyler dokundugundan ya da wc ye cıkamadıgımdan 3,4 gun davul gibi gezıyorum hıc tartılmıyorum.

iyi iyi şu detox kilo verdirmese de pek, beni yola soktu. neden dersen "hergördüğünü gıtlıktan çıkmış gibi yersen sabahtan akşama ayrana talim edersin" mesajını verdi akıllı olmak ve ac kalmamak şart.

harika bu habere çok sevindim neler dedi bize de anlatttt

Nevzamansiz, biraz sebat goster. Spora ilk basladiginda boyle olabiliyor. Ben ne zaman sureyi artirsam kilo vermem durmustur.. Tecrube ile sabit..

Ozka sen calisiyordun diye hatirliyorum. İsten ciktin heralde, ben kacirmisim..

Nevzamansiz, biraz sebat goster. Spora ilk basladiginda boyle olabiliyor. Ben ne zaman sureyi artirsam kilo vermem durmustur.. Tecrube ile sabit..

Ozka sen calisiyordun diye hatirliyorum. İsten ciktin heralde, ben kacirmisim..

sporu napıyorsun sen pzt ben 1 saat carşamba 2 saat yururudum(pazara gittim baya uzak bir yerde yuruyerek gittim geldim)

Can bonomo'yu dinlediniz mi? Ben bayildim sarkisina.. kelzmer diye bir tarz vardir Avrupa'da biriki konser dinlemistim. Onlara benziyor. Orta Avrupa ezgileri var.. Bayildim resmen.. Bebekler de kivira kivira dans etti sarki boyunca..

Hic yapmiyorum mutlu. Mumkun oldugunca yurume firsati yaratiyorum. Markette uzaga parketme, merdivenlerden cikmak vb. Ama onun disinda duzenli yuruyemiyorum...

ya zor bebek olduğunda aynen o durumdaydım ben de. evden hiç çıkmadan haftalar geçti neredeyse. ve bebek koşturması. sen de sıkıldıkça sarıyorsundur şimdi kafa olarak, "şimdi bir pasta olsa bir börek olsa" demeye başlıyor insan.

ya cnm tuhaf ama cidden inanılmaz enerjik ve mutluyum bugün
Ve hiiiiçç aç değilim elimde abur cubur yok ne gzl
akşama eşimle de sahile incez yürümeye
ohhh değmeyin keyfime
ohh ne güzel evet haydi şöyle hareketlenelim

cnm haftaya bence güzel sonuçlar alırsın sabret azıcık

sabrederim problem o değilde hep aynı şeyi yaşıyorum ne zaman dikkat etsem ve spor yapsam o hafta kilo veremiyorum vücüdum alışkın olmadığından kendini savunmaya geçiyor herhal
kesinlikle bende düşünmeye başladım vallahi pazar günün başlasam pazartesi ile birleştirip yapabilirm hem vücut dinlenmiş olur.
nevzamansiz, biraz sebat goster. Spora ilk basladiginda boyle olabiliyor. Ben ne zaman sureyi artirsam kilo vermem durmustur.. Tecrube ile sabit..

..
aynen bende de hep aynı durum.. Vücudun su tutmasını engellemek için neler yapılabilir tecrübelerinizden faydalanayım..??

Can bonomo'yu dinlediniz mi? Ben bayildim sarkisina.. kelzmer diye bir tarz vardir Avrupa'da biriki konser dinlemistim. Onlara benziyor. Orta Avrupa ezgileri var.. Bayildim resmen.. Bebekler de kivira kivira dans etti sarki boyunca..

ben de beğendim ama ingilizcesi kulağı zorluyor sanki başkası söylese örneğin bu manganın önğne geçip kazanan kız yahut bayaaa böyle çatallı bir ses çok daha iyi olur

daha yeni pazar günü başladım. Ama bayada dikkat ettim hiçmi eksilme olmaz insanın aklına takılyıor. Zaten hep böle sabırsız olduğumdan aynı yerde saydım şimdi sabretmek zamanı...wc sorunum yok bu ara o kkonuda da rahatım yeşil çayımı içiyorum günd 2 finca 2 lt su aşırı tuzluda yemiyorum..

cnm sınav stresi ders çalışmakta kolay değil allah yardımcın olsun inşallah (amin)

harika bu habere çok sevindim neler dedi bize de anlatttt

dertleştik cnm biraz
o da aynı senin gibi yaşın çok genç böylemi yaşlanmak istiyosan sen bilirsin dedi
bide geçen hafta kongredeydi o
onu anlattı meme kanseri ile alakalı imiş ve kilolu insanların zayıflara göre tedavisi 1/6 imiş
bende annem mem kanseri babam ve kardeşim kolon kanseri dedim
sonra neden diyet yapamadığımı bazı sıkıntıların olduğunu ve moralim bozuldukça yemek yediğimden bahsettim
o da az cok sıkıntıları dinleyince aslında boş şeyler olduğunu günde 20 tane kadın gördüğünü ve çok insanın da eşinden şikayetçi olduğunu söyledi
eşinle iyi isen gerisi boş demeye getirdi yani
haklıda aslında ama işte huyum kurusun herşeyi kafama takıyorum ben
bide hasta olsan ne olcak kim üzülcek kendini yapma etme emiri düşün vs
çok çok konuştuk işte
allah razı olsun sizden de ondan da
ama yok bu sefer hırslandım
ben zayıflıcam
cici cici giyinecem
kocamın yanına daha yakışır olucam
onun koluna girip emiriminde elinden tutup gezinicem
kendime güvene güvene ve salına salına
asıl o zmn
çatlasın eltim görümcem
ohhh sefam olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…