Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2 gün yapılıyor. ben 1 g verdim kilo pek veremedim yani. kk da bir başlık var hatta herkes yaptıklarını yazmış.

hımm tamam bakayım oraya o zaman.
emeklerin boşa çıkmaz inşallah.

cnm spor salonunda beslenme danışmanı var mı bazı spor salonlarında oluyo çünkü

günaydın topik arkadaşlarım nasılsınız

günaydın cnm çok şükür sen nasılsın

ben 1 haftadır dev bir bardakla günde 2 kere yeşil çay içiyorum. bu filtre kahve demliklerine boly yşil çay karanfil 1-2 tane bir 2 k.biber tanesi, tarçın koyup sıcak suyla 5dk demleyip ustune bol su koyup içiyorum . bilmiyorum bakalım nasıl bir fayda göreceğim.

ben bitki çayları içemiyorum malesef mideme acayip dokunuyo
ayrıca kokusunu bile alsam hangi bitki olduğu hiç farketmez midem bulanıyo hemen

doğru söze ne denir.

Yavaş yavaş güneş yüzünü göstermeye başladı Bahar geliyor havası veriyor güneşi görmek mutlu ediyor insanı ve daha enerjik oluyor insan ben de bugün sevabına odamı topluycam silip süpüreyim dip köşe akşama da bir aksilik olmazsa leslie yapıcam. Kol sarkmalarım için 3 gündür egzersiz yapıyorum her aklıma geldikçe alıyorum dambılları elime şu sarkmalar toparlansa süper olur yazın hiç hoş görünmüyor kollarım

bizde de dambıl var nasıl yapıyosun egzersiz de bakem :)

bizde de dambıl var nasıl yapıyosun egzersiz de bakem :)

çok basit şeyler bana da onur öğretti dambıl yoksa pet şişeye su da koyulabilir 1.5 litre olanlar ya da yarım litre olan şişelere.

Sarkmalar için kollarını kırmadan iki yana açıyorsun bir de alttan yukarı kaldırma hareketi yapıyorum. 8x3 ya da 12x3 yapacakmışız her hareketi göstermeden hareket anlatmakta ne zormuş ya :26:

Pazar gunu basladıysan pazara kadar tartılmamanı tavsıye ederım.

saol cnm netten bakım bende biraz

]

seni hep böyle istiyorum ayşe...

cnm spor salonunda beslenme danışmanı var mı bazı spor salonlarında oluyo çünkü

günaydın cnm çok şükür sen nasılsın
varmış ama ben hala denk gelemedim kendisine sadece spor yapıcağın programı hazırlıyorlar...

evet haklısın bende şu meta. çayından yapabilrim tadı fean değildi. en son son soğuk algınlığ için istiğim çaylardan sonra baharattan nefret etmiştim bi deneyim.
ben bitki çayları içemiyorum malesef mideme acayip dokunuyo
ayrıca kokusunu bile alsam hangi bitki olduğu hiç farketmez midem bulanıyo hemen
ben demleme yeşil çayı hepsine tercih ediyorum teneke kutuçaykur...
Pazar gunu basladıysan pazara kadar tartılmamanı tavsıye ederım.

dayanamıyorum ya ne kötü eşime söyleyimde saklasın tartıyı

bundan sonra böyleyim inşallah
bi de akşam eşimle yürüyüşe gidip sezonu açarsak süper olcak

Ben çalışıyorken hergun sabah kahvaltısı harıc gunde 3 fıncal yesıl cay ıcıyordum. Bazen ıcıne tarcın karanfıl cayıyla karıstırım ıcıyordum. Evdeyken sımdı Acaili yesıl cay ıcıyorum. Tadı cok guzel hem de ıcınde metobolızmayı hızlandırıcı bıberıye vs var. Tavsıye ederım.

Kpss den sonra temmuzda tatıle cıkıcaz. O zaman kadar hedefım hedefıme ulasmak:)) Diyetısyenım 68 olarak hedef koymustu. 68 cok fazla ama benım kemık yapım iri yani kas oranım fazla. Aslında benım asıl hedefım 65 olmak. 50lı kılolar cok zayıf olur bana. Herkes kendını nasıl saglıklı ve mutlu hıssedıyorsa o kıloda olmalı bence. İncelik hastalıgını da anlamıyorum

Merhaba,

AYŞE maşallah sana canım.Ne güzel motive olmulsun.Keşke daha önce gideymişin doktora.Ama olsun yaza süper girceksin inşallah.Yazdıkların bana da iyi geldi.Diyetisyene gitmiyorum ama psikolog düşünebilirim bende.

ÖZLEM canım yanlış hatırlamıyorsam bugün boş günündü.İnşallah karşılaşırız.Özledim seni çok...

MERYEM nerelerde acaba.Görünmüyo pek.En son bana diktiği fidanlarla ilgili gübre önerisi istemişti ama bi daha haberleşemedim.Sorun yoktur umarım.

Yürüyüş yapmak istiyorum yapamıyorum ya.Havalar düzeldi süper güneş var dışarıda ama benim işten dönmem 7 yi buluyor.Hava kararıyor.Yalnız da çıkamıyorum kimseyi tanımıyorum etrafta.Leslie de yapamıyorum artık.Eve git yemek ye falan diziler başlıyo.dizi izlemeye vakit buluyorum 3 saat ama leslieye 1 saatimi ayıramıyorum kızıyorum kendime ya ben spor yapmadan vereicem sanırım yalnızca diyetle.Şeytana çok uyuyorum çünkü

5 temmuza kadar 20 kg verebilirmiyim sizce ??? :18::18::18:

Canım 5 temmuza yakşalık 4 ay var.Her ay 5 kilo kadar vermen gerek.Yani haftada 1,25 kilo.Bence verebilirsin.Olmaz diye bişey yok.
Neden 5 Temmuz?

Bu arada benimde 27 mayısa kadar 15 kilo vermem gerekiyor.Evlilik yıldönümümüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…