2 gün yapılıyor. ben 1 g verdim kilo pek veremedim yani. kk da bir başlık var hatta herkes yaptıklarını yazmış.
günaydınnn herkese ben bugün 94 kalktım pzt bu yana 1.5 kg verdim ama eşekliğim yuzunden anca haftasonu yediğim ıvır zıvırı attım. umarım yarına iyi bir bildirim en azından 1 kg inmiş olur da 93.5 görürümmmm offff ki offff bu hafta insallah kaçamak yok.
daha yeni pazar günü başladım. Ama bayada dikkat ettim hiçmi eksilme olmaz insanın aklına takılyıor. Zaten hep böle sabırsız olduğumdan aynı yerde saydım şimdi sabretmek zamanı...wc sorunum yok bu ara o kkonuda da rahatım yeşil çayımı içiyorum günd 2 finca 2 lt su aşırı tuzluda yemiyorum..
günaydın topik arkadaşlarım nasılsınız
ohh ne güzel evet haydi şöyle hareketlenelim
sabrederim problem o değilde hep aynı şeyi yaşıyorum ne zaman dikkat etsem ve spor yapsam o hafta kilo veremiyorum vücüdum alışkın olmadığından kendini savunmaya geçiyor herhal
kesinlikle bende düşünmeye başladım vallahi pazar günün başlasam pazartesi ile birleştirip yapabilirm hem vücut dinlenmiş olur.
aynen bende de hep aynı durum.. Vücudun su tutmasını engellemek için neler yapılabilir tecrübelerinizden faydalanayım..??
ben 1 haftadır dev bir bardakla günde 2 kere yeşil çay içiyorum. Bu filtre kahve demliklerine boly yşil çay karanfil 1-2 tane bir 2 k.biber tanesi, tarçın koyup sıcak suyla 5dk demleyip ustune bol su koyup içiyorum . Bilmiyorum bakalım nasıl bir fayda göreceğim.
cnm sınav stresi ders çalışmakta kolay değil allah yardımcın olsun inşallah (amin)
dertleştik cnm biraz
o da aynı senin gibi yaşın çok genç böylemi yaşlanmak istiyosan sen bilirsin dedi
bide geçen hafta kongredeydi o
onu anlattı meme kanseri ile alakalı imiş ve kilolu insanların zayıflara göre tedavisi 1/6 imiş
bende annem mem kanseri babam ve kardeşim kolon kanseri dedim
sonra neden diyet yapamadığımı bazı sıkıntıların olduğunu ve moralim bozuldukça yemek yediğimden bahsettim
o da az cok sıkıntıları dinleyince aslında boş şeyler olduğunu günde 20 tane kadın gördüğünü ve çok insanın da eşinden şikayetçi olduğunu söyledi
eşinle iyi isen gerisi boş demeye getirdi yani
haklıda aslında ama işte huyum kurusun herşeyi kafama takıyorum ben
bide hasta olsan ne olcak kim üzülcek kendini yapma etme emiri düşün vs
çok çok konuştuk işte
allah razı olsun sizden de ondan da
ama yok bu sefer hırslandım
ben zayıflıcam
cici cici giyinecem
kocamın yanına daha yakışır olucam
onun koluna girip emiriminde elinden tutup gezinicem
kendime güvene güvene ve salına salına
asıl o zmn
çatlasın eltim görümcem
ohhh sefam olsun
ben bitki çayları içemiyorum malesef mideme acayip dokunuyo
ayrıca kokusunu bile alsam hangi bitki olduğu hiç farketmez midem bulanıyo hemen
doğru söze ne denir.
benimde çok bulanıyordu hatta çiğ balık kokusu geliyordu zorlaya zorlaya alıştım. Ha siyah çay mı yeşilmi deseler herzaman siyah.
Yavaş yavaş güneş yüzünü göstermeye başladı Bahar geliyor havası veriyor güneşi görmek mutlu ediyor insanı ve daha enerjik oluyor insan ben de bugün sevabına odamı topluycamsilip süpüreyim dip köşe akşama da bir aksilik olmazsa leslie yapıcam. Kol sarkmalarım için 3 gündür egzersiz yapıyorum her aklıma geldikçe alıyorum dambılları elime şu sarkmalar toparlansa süper olur yazın hiç hoş görünmüyor kollarım
bizde de dambıl var nasıl yapıyosun egzersiz de bakem :)
daha yeni pazar günü başladım. Ama bayada dikkat ettim hiçmi eksilme olmaz insanın aklına takılyıor. Zaten hep böle sabırsız olduğumdan aynı yerde saydım şimdi sabretmek zamanı...wc sorunum yok bu ara o kkonuda da rahatım yeşil çayımı içiyorum günd 2 finca 2 lt su aşırı tuzluda yemiyorum..
çok basit şeyler bana da onur öğretti dambıl yoksa pet şişeye su da koyulabilir 1.5 litre olanlar ya da yarım litre olan şişelere.
Sarkmalar için kollarını kırmadan iki yana açıyorsun bir de alttan yukarı kaldırma hareketi yapıyorum. 8x3 ya da 12x3 yapacakmışız her hareketigöstermeden hareket anlatmakta ne zormuş ya :26:
seni hep böyle istiyorum ayşe...cnm sınav stresi ders çalışmakta kolay değil allah yardımcın olsun inşallah (amin)
dertleştik cnm biraz
o da aynı senin gibi yaşın çok genç böylemi yaşlanmak istiyosan sen bilirsin dedi
bide geçen hafta kongredeydi o
onu anlattı meme kanseri ile alakalı imiş ve kilolu insanların zayıflara göre tedavisi 1/6 imiş
bende annem mem kanseri babam ve kardeşim kolon kanseri dedim
sonra neden diyet yapamadığımı bazı sıkıntıların olduğunu ve moralim bozuldukça yemek yediğimden bahsettim
o da az cok sıkıntıları dinleyince aslında boş şeyler olduğunu günde 20 tane kadın gördüğünü ve çok insanın da eşinden şikayetçi olduğunu söyledi
eşinle iyi isen gerisi boş demeye getirdi yani
haklıda aslında ama işte huyum kurusun herşeyi kafama takıyorum ben
bide hasta olsan ne olcak kim üzülcek kendini yapma etme emiri düşün vs
çok çok konuştuk işte
allah razı olsun sizden de ondan da
ama yok bu sefer hırslandım
ben zayıflıcam
cici cici giyinecem
kocamın yanına daha yakışır olucam
onun koluna girip emiriminde elinden tutup gezinicem
kendime güvene güvene ve salına salına
asıl o zmn
çatlasın eltim görümcem
ohhh sefam olsun
varmış ama ben hala denk gelemedim kendisine sadece spor yapıcağın programı hazırlıyorlar...
cnm spor salonunda beslenme danışmanı var mı bazı spor salonlarında oluyo çünkü
günaydın cnm çok şükür sen nasılsın
evet haklısın bende şu meta. çayından yapabilrim tadı fean değildi. en son son soğuk algınlığ için istiğim çaylardan sonra baharattan nefret etmiştim bi deneyim.ben 1 haftadır dev bir bardakla günde 2 kere yeşil çay içiyorum. bu filtre kahve demliklerine boly yşil çay karanfil 1-2 tane bir 2 k.biber tanesi, tarçın koyup sıcak suyla 5dk demleyip ustune bol su koyup içiyorum . bilmiyorum bakalım nasıl bir fayda göreceğim.
ben demleme yeşil çayı hepsine tercih ediyorum teneke kutuçaykur...ben bitki çayları içemiyorum malesef mideme acayip dokunuyo
ayrıca kokusunu bile alsam hangi bitki olduğu hiç farketmez midem bulanıyo hemen
Pazar gunu basladıysan pazara kadar tartılmamanı tavsıye ederım.
]
seni hep böyle istiyorum ayşe...
varmış ama ben hala denk gelemedim kendisine sadece spor yapıcağın programı hazırlıyorlar...
evet haklısın bende şu meta. çayından yapabilrim tadı fean değildi. en son son soğuk algınlığ için istiğim çaylardan sonra baharattan nefret etmiştim bi deneyim.
ben demleme yeşil çayı hepsine tercih ediyorum teneke kutuçaykur...
dayanamıyorum ya ne kötü eşime söyleyimde saklasın tartıyı
5 temmuza kadar 20 kg verebilirmiyim sizce ??? :18::18::18:
5 temmuza kadar 20 kg verebilirmiyim sizce ??? :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?