- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canım 5 temmuza yakşalık 4 ay var.Her ay 5 kilo kadar vermen gerek.Yani haftada 1,25 kilo.Bence verebilirsin.Olmaz diye bişey yok.
Neden 5 Temmuz?
Bu arada benimde 27 mayısa kadar 15 kilo vermem gerekiyor.Evlilik yıldönümümüz.
Merhaba,
AYŞE maşallah sana canım.Ne güzel motive olmulsun.Keşke daha önce gideymişin doktora.Ama olsun yaza süper girceksin inşallah.Yazdıkların bana da iyi geldi.Diyetisyene gitmiyorum ama psikolog düşünebilirim bende.
ÖZLEM canım yanlış hatırlamıyorsam bugün boş günündü.İnşallah karşılaşırız.Özledim seni çok...
MERYEM nerelerde acaba.Görünmüyo pek.En son bana diktiği fidanlarla ilgili gübre önerisi istemişti ama bi daha haberleşemedim.Sorun yoktur umarım.
Yürüyüş yapmak istiyorum yapamıyorum ya.Havalar düzeldi süper güneş var dışarıda ama benim işten dönmem 7 yi buluyor.Hava kararıyor.Yalnız da çıkamıyorum kimseyi tanımıyorum etrafta.Leslie de yapamıyorum artık.Eve git yemek ye falan diziler başlıyo.dizi izlemeye vakit buluyorum 3 saat ama leslieye 1 saatimi ayıramıyorum kızıyorum kendime ya ben spor yapmadan vereicem sanırım yalnızca diyetle.Şeytana çok uyuyorum çünkü
Cnm verirsin sen istedikten sonre herşey beyinde bitiyor birde gorumcenle eltine atcagin havayı dusunnnn
geçmiş ol dilekleriniz için çok saolun bu gün ağrım yok ama çok halsizim çabuk yoruluyom
5 temmuza kadar 20 kg verebilirmiyim sizce ??? :18::18::18:
5 temmuza kadar 20 kg verebilirmiyim sizce ??? :18::18::18:
İşten eve döndükten sonra tekrar giyinip yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum.Acaba minibüsten erken inip eve kadar yürüsem mi?Ne dersiniz? Aç oluyorum ama işten dönerken.yürüyüşten eve gittiğimde daha mı çok saldırırım ki? Tok karnına mı yürümek doğru aç mı?
Ayyyyy kafam çok karışık ya.Strese girdim sanırım...
Canım verirsin ama bende kendıne 15kg hedef koy, ayda 5 kılo ben veremedım hiç, umarım verırsın
inşallah herkes istediği kiloya sağlıklı bi biçimde ulaşır)
ben aralık ayının başında başladım rejime , 102 kiloydum hiç 3 haneleri görmemiştim daha önce , şimdi 91 kiloyum , oooohh sanki üstümden koccaaa bir yük kalktığını hissettim
slm kızlar
bende sapıtanlardanım ve buraya gelmeye de yüzüm kalmıyr.hatta izin alsam bikaç hafta diye içimdende geçirdim ama neyse kaçmak iyi gelmiyor bunu da görüyoruz....bugün akşamada ne zamandır gitmek istediğimiz arkadaşlara davetliyiz.ve baya bir dolu oluyor ikramlar...yani yarınki bildirim yaş baya...ve sporda yapmak içmden gelmiyor hiç.o kadar bıkkınımki ...çocukların hastalıkları ,kış yüzünden eve kapanmak eşimdn başka kimseyi görmemek baya zor geldi bana..bi ara ne kadar da güzel spor yapıyordum ...bıkkınlık var çok bende.ama 1 martta bende katılacağım aranıza.72 ye düşmek hedefim ama zaten kilo vermem zorlaştığı için ancak siziznle motive olabilirim gibime geliyor.
bugun çocukları dr a götürdük üçünüde.çok komikti.bi biri bi biri dr soruyor hepsi sizinmi pek küçüklermiş diyor..eşimede zorla tahlil yaptırttım iyi oldu.çocukların biraz geniz akıntısı varmış.antibiyotik verdi dr üçünede.oğlum çok kötü öksürüyr sanki karda yatmış..çok şükür ciğerlerinde bişi yokmuş.sonra eşim arabayı verdi bana arkada 3 çocuk.çocukları okula götürdüm.3 yaşındaki kızım tutturdu gitmeycem senle kalacam diye.neyse onla okula çıktım.tabi bebişte yanımızda.ingiizce dersine girdik.biraz vakit geçirdik ama baktım kızım hiç ikna olmuyor(kreşe verdiğim ilk gün bile ağlamamıştı... ) ağlıyor .öğretmeni kurabiye şeker fln vereceim diyerek oyaladı bizde kaçtık .ama çok eğlneceli kreşi çok güzel ilgi var.eminim evde olsa başımın etini yer(çok aktif bir çocuk evde tutmak çok zor)..neyse kaçtık .sonra ilaçları alıp eve geldim baya yorulmuşum bebeişi kucağımdan hiç indiremedim kolum ağrımış...
bi de omega 3 aldım eczaneden..karatayda çok sözediliyordu.deneyeceğm bakalım 50 günlük kadar var pakette.
toksincim çok geçmiş olsun sana da bebişiniede canım
asuuu bizde buluşalım gene bencede güzle olur ama ankarali bikaç arkadaş daha var galba ???onlarda gelirler isterlerse.
ayşecim diyetisyeninin çok sevdim.nerdeydi bi daha alabilirmiyim.istanbulda bir arkadaşım var şimdiye kadar hiç kilo problemi çekmemeişti çocuk doğurduktan sonra baya almış verememiş.ona önereceğim
tombul kelebek hadi bakalım motivasyon için süper sebepler doğmuş hem iş hem eş:)))
4 ay var bence verebilirsin ama kendini adaman gerekiyor 3 gün sonra çok yorgunum başım çok ağrıyor moralim çok bozuk depip bırakırsan veremezsin. bugünden başlarsan 15-20 kilo arası gider bence.
inşallah herkes istediği kiloya sağlıklı bi biçimde ulaşır)
ben aralık ayının başında başladım rejime , 102 kiloydum hiç 3 haneleri görmemiştim daha önce , şimdi 91 kiloyum , oooohh sanki üstümden koccaaa bir yük kalktığını hissettim
mutlu müsait olduğun bi akşam inelim büyükçekmece sahiline yürümeye ne dersin :)
aç kalmaman gerekiyor yanına elma, kuru meyve yahut fındık çiğ badem falan al. bol su iç. eve girince de çok aç hissediyorsan hemen su iç. 1-2 sebzeyi yuvarla, yemeği hazırlayana kadar seni tutar ve yemeğe oturduğunda daha tok hissedersin kendini. yuruyus çogaldıkça iştahta azalmaya başlıyor.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.Yürüyüş işine odaklanmam lazım.Lesliyle falan yapamıcam ben anladım.Geç de olsa yürümeyi düşünüyorum.Akşam 7 den 8 e kadar en fazla.Dediğin gibi yürüyüş yapınca boşa gitmesin diye kaçamak da olmuyor.
Benim en büyük sıkıntım eşimin vardiyalı çalışması.O evde yokken sıkıntıdan kendimi mutfakta bişeyler atıştırırken veya tv başında kabaj çekirdeği yerken buluyorum.Onu yenmem lazım öncelikle.
inşallahhedefim 75 hele bir ona gelelim , ondan sonrasını düşünürüz )
bebek yapmadan önce kiloları yollamam lazım bedenimden , ki sağlıklı bir bebişim olsun
ya oğlan hasta biraz o toparlansın elbette yururuz. akşamları soğul oluyor ama gündüzde soğuk bence acele etme sende. oğlanı almadan çıkın yahut. tırsıyorum ben bayaaa ilç içmiyor dalo her ilaç vakti geriliyorum.
annem çarşambaya kadar burda değerlendirim akşamalrı çıkayım istiyorum o yüzden
çarşambadan sonra da bakıcam soğuk olursa
sitenin içinde yürüyüş yapıcam
havalar ısınsın akşamları orta yerde buluşup yürüyelim seninle
birbirimize arkadaş olmuş oluruz :)
olur.
site de yurumekde iyi fikir yemekten sonra çık tak kulaklıklarını 40-50 dakka hızlı hızlı yuru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?