Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm birde abiyeyi giydigini ve salona kuğu gibi süzülüp girdiğini dusun.

Yöntemin iyiymiş valla.Kaçmıyor ya yerim bi ara deyip geçiştirmek.Denicem bunu da.Zaten senden çok şey öğreniyorum.Allah razı olsun.Benim yöntem de aklımda duracağına midemde dursun
Benim kahvaltı ve öğlende sorun yok.Öğlen işe yoğurt getiriyorum evden.Kendi mayaladığım.Varsa birazda sebze yemeği.Yoğurdun içine 2 kepekli galeta kırıp yiyorum.O beni eve kadar tutuyor.Ama gel gelelim eve gidince saldırma operasyonu başlıyor.Üstümü değiştirmeden önce bişeyler atıyorum ağzıma dolaptan.Sonrada yemek aşaması.Yemeği hafif yesem bile sonrasında mutfaktaki şeyler aklımdan çıkmıyor hiç.Bi süre sonra da kendimi onları yerken buluyorum.Napcam ben ooffff.. 1 martı bekliyorum valla.Ondan sonra bende sıkı tutcam.Şuan adaptasyon sürecindeyim sanırım.

Bende yaza kadar 62leri görmek istiyom geçen sene izine gittigimden daha zayıf olmak istiyom herkesin lafını yedircem
Neymis ben güzel veriyormusum ama geri aliyormusum hiç düşünmüyorlar ne yaşadıklarımı

slm kızlar..dün devlet hastanesinin diyetisyenine gittim..kasımda almıştım randevuyu

kilom 92.20 çıktı
hergün 1 saat spor yapacakmışım

bana özel verdiği diyet listesi (elime liste verip yollamadı şaşırdım)

sabah(8,5-9) kahvaltı

1 açık çay şekersiz
1 kk peynir
1 yumurta(haftada 3-4 kez) yumurta olmadığı zaman beyaz peynir 2 kk kadar
Salata(yeşillik)
2 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara 10,5 gibi
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt

Öğle 1 de

2 yumurta büyüklüğünde et tavuk balık peynir içlerinden birisi
4 yemek kaşığı sebze yemeği susuz olcekmiş
Salata yağsız
2 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara

1 porsiyon meyve
2 adet galeta

Akşam
Öğleyle aynı ekmek 2 dilim olacak

Gece 22
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt

çorba makarna pilav olursa ekmekten kesilecek..ben ekmeği sade kahvaltıda yerdim..2 dilim..

ne güzel motive olmussun aman nazar degmesin aysecim..
artık kesin kararını vermişsin sizleri böyle görünce bende azimleniyorum vallahi..

teşekkürler tombul kelebegim..bende deneyecegim bu hareketleri..
bu arada ismini biliyorum ama nickin çok hoşuma gidiyor
Merhaba,
MERYEM nerelerde acaba.Görünmüyo pek.En son bana diktiği fidanlarla ilgili gübre önerisi istemişti ama bi daha haberleşemedim.Sorun yoktur umarım.
burada
kendimi yoklama da gibi hissettim ama haklısın ebrucum buaralar boşluyorum sizleri çok ayıp...ama artık hallettim bi çok şeyi aranızdayım..motivasyonumda benimle tabi..1haftadır cok iyiyim eskı halime döndüm
sen nasılsın bakalım?gündüz ne güzel geçiriyorsun bence aksam kitle mutfagıtüm gün işin zor tarafını gecıosun ama aksam bozuluyor..yapma canım,yapma güzelim bak artık yaz geliyorr
ayy evet o gün sana yazamadım tekrar cok teşekkür ederim canım
haftasonu gidip atacagız gübrelerimizi ilaçlarımızı da cumartesi alacagız..yine yazdıklarını okuyup cuma günü notlarımı alacagım öle gidecegim gübre almaya...sonrada bebişlerimin yanına
onlara hem kışlık gübre nisan da da yazlık gübre atalım diyorum eşime...eşimde bebişlerini de congi mi yapacaksın diyor
congi diyor kilolu,şişman,tombul demek yerine
yokkk stress yok...off sizinoralarda da bir yokuş bir iniş vallahi yürümek zulüm gibi olur..yakın olsak beraber yürürdük ben aksamüstü kavaklı sahine dogru yürüyorum ara ara..denizi ucundan görüp geri dönüyorum
stress yok stress yok...hiç olmadı evde dizi izlerken hareket yapalım diyorum bak buda aklıma yeni geldi
inşallah hedefim 75 hele bir ona gelelim , ondan sonrasını düşünürüz)

bebek yapmadan önce kiloları yollamam lazım bedenimden , ki sağlıklı bir bebişim olsun

evet canım...benm de en büyük hayalim o
Allah gönlümüze göre versin ne diyeyim

bi de omega 3 aldım eczaneden..karatayda çok sözediliyordu.deneyeceğm bakalım 50 günlük kadar var pakette.
tombul kelebek hadi bakalım motivasyon için süper sebepler doğmuş hem iş hem eş:)))

Canım aldığın omega3 markasını yazabilirmisin :44: B12 iğnesi vuruldum ama omega3 te düşünüyorum :44:
Valla öyle Onura diyorum ben 3 ayda 30 kilo vereyim beni al diye kapına dayanayım da gör diyorum iş içinde Allah hayırlısını versin inşallah

teşekkürler tombul kelebegim..bende deneyecegim bu hareketleri..
bu arada ismini biliyorum ama nickin çok hoşuma gidiyor

Zayıflıyım rumuzumu değiştircem sıskakelebek olaraktann

Aslında o kadar çok hareket var ki onları yapsak acayip sıkılaşırız ama yere yatıp bacak kaldırmak benim racona ters

Hoşgeldin canım.Evet boşladın buraları ağaç işlerine girdin.İlaç demişsin de göztaşı atcaksınız sanırım.Başka bi ilaç atmayın bu dönem.Kışlık mücadele ilaçları var ama senin bebişlerin yeni olduğu için ağır gelir.Şimdilik gerek yok.Göztaşınında hazır olanları var.Onlardan alın.Göztaşını hazırlaması zordur,oranları önemli,taş kireç falan koymanız gerekir uğraşma hiç.

Diyet konusunda fenayım canım ya.Hiç sorma.Sabah öğlen iyi akşam batıyorum.Evde egzersizden hiç hoşlanmıyorum.Leslie de ilk iki gün iyiydi sonra ondan da bıktım.Benim için en iyisi yürüyüş.Daha önce demiştim ya 103 ten 85 e düşmüştüm diye.Bu süreç içerisinde istisnasız her gün 1 saat yürümüştüm.Yürüdüğüm için de yediklerime çok dikkat ediyordum.O kadar yürüdüm boşa mı gidecek diye.Verdikçe daha da çok yürüyesim gelirdi.
Benim bizim oralarda oturan kilolu bi arkadaş bulmam lazım kendime yürümek için.Başka türlü olmucak sanırım.O dönem kayınvalidemle yürüyordum.O da kilo vermişti sayemde ama şimdi fazlasıyla aldı o ayrı konu.Hiç te komşu tanımıyorum çalıştığım için.Yalnız kaldım beeeennnnn...Çok yalnızım yaa

Ayyy yorgunluktan öldüm sanırım Odamı sildim süpürdüm eşyaların yeriini değiştirdim onu çek bunu it sil süpür 2 saat oturmadan çalışmışım sonra yatağa zor attım kendimi içim geçmiş açlıktan da tansiyonum düşmüş herhalde şimdi bişeyler yedim kendime gelmeye çalışıyorum.

Değişiklik iyi oldu ya yaklaşık 1.5 senedir aynıydı odamın şekli böylesini sevdim odamın şekliyle beraber hayatımdaki herşey değişecekmiş gibi geliyor bana hadi hayırlısı

Zayıflıyım rumuzumu değiştircem sıskakelebek olaraktann
Aslında o kadar çok hareket var ki onları yapsak acayip sıkılaşırız ama yere yatıp bacak kaldırmak benim racona ters
ayy güldürdün beni..gelecegin çelimsiz kelebegi
bu arada ben bakayım o hareketlerene var tv izlerken yere de yatarım bacakta kaldırırım
gurur yapacak halim mi kalmıs sankim
ilaç dedigim gübre işte canım sana sordugum...şimdi kıslık gübre atacagız 2 ay sonra da yazlık gübre öle dimiydi
aaa göztaşı istermi ki yeniden?biz onu kısa girerken yaptık sanırım:44::44:
ayy bende bir arkadasım olsa ne güzel yürürüm diyorum..bende cok yalnızım ebruuuuu
yukardaki ev sizin mi?keşke merkeze tasınsanız hem geliş gidişinde tek otobüsle olur hem de bana komsu olursun

ohhh ne güzel yapmıssın...hem de ne güzel pozitif düşünmüşsün...
insallah canım..insallah hayatında da hersey güzelce degişir

çok şükür cnm bi yola girdik devamı da gelecek inşallah allahın izni ile

amiiinnnnn inşallah

bu arada yeni avatarım nasıl kızlarr...uçan balonlara bayılırımmm

çok gzl :)

Son düzenleme:
saat 4 oldu kızlar ben kaçıyorum
yrn sabah güzel eksi bildirimler yapmanızı diliyorum
ben yrn gzl bi bildirim yapamasamda haftaya gzl olacak inşallah

Hahaha evet o kadar kastırdım ama manzaraya yer bırakmamışız ben ne yapayım :)) Dönerken oğlanı alayım demiştim, uyumuş ben de tek başıma olunca öyle kekle geçiştirdim. Bu öğlen de inanılmaz açtım, erkenden dengeli bir kahvaltı yaptığım halde, öğlen için salata yaptım ama yanında 1 adet simit yedim Birazdan çııp yürüyeceğim, bir işe yarayacağından değil ama onu ihmal etmeyeyim bari, bu hafta sadece bir kere yürüdüm.

Yardımcının hamileliği kesinleşti mi? Annene çıtlattığına göre sana duyuruyor besbelli, yakında oturup konuşursunuz, durum öyleyse birini aramaya başla en kısa sürede...
Banu, umarım en kısa sürede keyfin -motivasyonun da tabii birlikte- yerine gelir. Resimlere yorumun için teşekkürler, sen Mutlu yazmışsın ama ben karıştırdığını hemencecik anladım, teşekkürümü de ettim :))
Banucuğum çok alemsin, güldürdün beni :) İyi yapıyorsun ama, beyne gönderdiğiiz mesajlar çok önemliymiş, yarım bıraktığım kitapta sadece telkin değil hareketler de çok önemlidir diyordu. Örneğin dolapta sana bol gelen bir şey varsa hemen atacakmışsın, bu beyne "ben gene kilo alabilirim, o zaman da bu giysiye ihtiyacı olabilir" mesajını veriyormuş...
Resimlere yorumların için de teşekkürler
:128:
Süpersin Ayşeciğim, hayırlı olsun...
5 temmuza kadar 20 kg verebilirmiyim sizce ??? :18::18::18:
Diyetisyeninle bir hedef kilo belirle bence, daha sağlıklı olacaktır. Benim fikrime göre azimle devam edersen 14-18 kilo arasında rahatlıkla verebilirsin ki bu da çok ciddi fark yaratır...
Geçmiş olsun canım, neyse ki ciddi bir şeyleri yokmuş bebişlerin. Anlattıklarını okuyunca ben bile yoruldum, kolay gelsin sana...
Mutlu, kola yazınca aklıma geldi, 1 Mart milatsa ve sağlıklı beslenmeye geçiyorsak artık diyet dahi olsa kola ve benzeri şeyleri tüketmek de yok değil mi?

Son düzenleme:

Kışa girerken attıysanız gerek yok şimdi canım.Yazın mantar ilaçları var.Ben sana dönemi gelince haber veririm burda.Bakarsın bi gün beraber gideriz bebişlerinin yanına yerinde inceleme yaparım.Daha iyi olur

Ev bizim değil canım kiradayım.Evet iki vasıta zor oluyor ama çarşı içini hiç sevmiyorum ben.Zaten komplece gölcüğü hiç sevmiyorum o ayrı konu da güzel bi muhiti yok yani.Bizim oralar yine sakin.Evler de iyi ısınıyor.Ben Altınolukta 4 sene kalıp alıştıktan sonra sakinliğie şehir içleri kasıyor beni.Bi de ev sahibimizden çok memnunum.O yüzden değiştiresim gelmiyor.Kayınpederimin arsaları var.Bakalım verebilirlerse müteahite kendi evimize çıkarız belki.Belli olmaz.Senin kayınvalide kilolu mu onla mı yürüsem ne Malum yakınız...

bu arada yeni avatarım nasıl kızlarr...uçan balonlara bayılırımmm

Çok güzel canım.Bende severim balonları.Enerjik bişi.Öncekine göre gaaayeett güzel

oolleeyyss süper olur beraber gideris...bahçemiz dag yamacında ama çok güzel..ben seviyom..
bu arada 25 taneler teyzeleritamam mantar ilacını unutmayalım ananenin kocaman2-3 agacı vardı gecen sene mantar hastalığına yakalanmıslar..hepsi döktü cevizlerini

hımmm anladm canm bende gölcügü pek sevmıyorum ama sanırım çarsının hareketli olması tersine benm hoşuma gidiyor.aksam 10da bile çıksam dısarı insan kaynıyor
Hımm sen alısmıssın yukarıya..ehh o zaman güzel...
ooo k.p arsaları falan var yani..nerede??yukarıda gözlementepede tam manzaraya karsı kırmızı daireler varya..birde yeni yapılan turuncular ayhh onlara bayılıyorum tepede full deniz manzarası
oralarda mı arsalarınız yoksa aklıma ilk orası geldi nedense...

hahhaha benim kv kilolu yani fazla degil ama zayıfta degil..ayy o da yalnız yasıyor vallahi bir tutsa seni bırakmaz ama bence senin için kötü olur dünyana küsersin çenesinden

teşekkür ederim canm...gerçi hiiç ihtiyacımız yok ama ben sık kullanılanlarımda saklayayım yine de

bu arada sen de yeni avatar yaptın gözümden kaçtı sanma tombul kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…