bende en çok bu sebepten dolayı zayıflamak istiyorum zaten , hem bebeğim sağlıklı olsun, hemde ben sağlıklı bir hamilelik dönemi geçireyim diye
İSTEDİKTEN SONRA BENCE DE VERİLİR
CNM 6 TEMMUZ CUMA GÜNÜ YILLIK İZİNE ÇIKIYORUM
ORDUDA 17-18 TEMMUZDA TEYZEMİN OĞLUNUN DÜĞÜNÜ VAR
VE BEN İLK KEZ ABİYE GİYMEYİ HAYAL EDİYORUM
EVET CNM ÇOK İYİYİM DÜNDEN BERİ ÇOK ŞÜKÜR
AYY EVT BAK SURATLARININ HALİNİ DÜŞÜNDÜM ŞİMDİ VEEEE 4 KÖŞE OLDUM
ben her akşam en tuzlusundan 1 koca paket çekirdek yiyordum. ve şuan mutfakta 10 paket vardır. ama tuttuyorum. nasıl tutmaya başladım bilmiyorum ama delirecek gibiydim. akşam olsa oğlan uyusa bende cekirdeğim ve diyet kolamla dizilere otursam diye bekliyordum. yemekten sonra devasal yeşil çay sayesinde iştahım dizginleniyor bu ara. çok istersem kaçmıyorya yerim diyorum. oda işe yarıyor.
Cnm birde abiyeyi giydigini ve salona kuğu gibi süzülüp girdiğini dusun.
tam 100.0 ne bir gram eksik ne bir gram fazla
ben bi psikoloğa gitmeyi düşünüyodum
burcuda hem psikolog hem diyetisyen 1bucuk saate yakın odasındaydım konuştuk uzun uzun saolsun
beni yeniden motive etti hatta istersem bir arkadaşı varmış psikolog ona yönlendirdi
bende bugun yeniden ve SON KEZ başlamış oldum
çok basit şeyler bana da onur öğretti dambıl yoksa pet şişeye su da koyulabilir 1.5 litre olanlar ya da yarım litre olan şişelere.
Sarkmalar için kollarını kırmadan iki yana açıyorsun bir de alttan yukarı kaldırma hareketi yapıyorum. 8x3 ya da 12x3 yapacakmışız her hareketigöstermeden hareket anlatmakta ne zormuş ya :26:
buradaMerhaba,
MERYEM nerelerde acaba.Görünmüyo pek.En son bana diktiği fidanlarla ilgili gübre önerisi istemişti ama bi daha haberleşemedim.Sorun yoktur umarım.
yokkk stress yok...off sizinoralarda da bir yokuş bir iniş vallahi yürümek zulüm gibi olur..yakın olsak beraber yürürdük ben aksamüstü kavaklı sahine dogru yürüyorum ara ara..denizi ucundan görüp geri dönüyorumİşten eve döndükten sonra tekrar giyinip yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum.Acaba minibüsten erken inip eve kadar yürüsem mi?Ne dersiniz? Aç oluyorum ama işten dönerken.yürüyüşten eve gittiğimde daha mı çok saldırırım ki? Tok karnına mı yürümek doğru aç mı?
Ayyyyy kafam çok karışık ya.Strese girdim sanırım...
inşallahhedefim 75 hele bir ona gelelim , ondan sonrasını düşünürüz )
bebek yapmadan önce kiloları yollamam lazım bedenimden , ki sağlıklı bir bebişim olsun
bi de omega 3 aldım eczaneden..karatayda çok sözediliyordu.deneyeceğm bakalım 50 günlük kadar var pakette.
tombul kelebek hadi bakalım motivasyon için süper sebepler doğmuş hem iş hem eş:)))
teşekkürler tombul kelebegim..bende deneyecegim bu hareketleri..
bu arada ismini biliyorum ama nickin çok hoşuma gidiyor
burada
kendimi yoklama da gibi hissettim ama haklısın ebrucum buaralar boşluyorum sizleri çok ayıp...ama artık hallettim bi çok şeyi aranızdayım..motivasyonumda benimle tabi..1haftadır cok iyiyim eskı halime döndüm
sen nasılsın bakalım?gündüz ne güzel geçiriyorsun bence aksam kitle mutfagıtüm gün işin zor tarafını gecıosun ama aksam bozuluyor..yapma canım,yapma güzelim bak artık yaz geliyorr
ayy evet o gün sana yazamadım tekrar cok teşekkür ederim canım
haftasonu gidip atacagız gübrelerimizi ilaçlarımızı da cumartesi alacagız..yine yazdıklarını okuyup cuma günü notlarımı alacagım öle gidecegim gübre almaya...sonrada bebişlerimin yanına
onlara hem kışlık gübre nisan da da yazlık gübre atalım diyorum eşime...eşimde bebişlerini de congi mi yapacaksın diyor
congi diyor kilolu,şişman,tombul demek yerine
yokkk stress yok...off sizinoralarda da bir yokuş bir iniş vallahi yürümek zulüm gibi olur..yakın olsak beraber yürürdük ben aksamüstü kavaklı sahine dogru yürüyorum ara ara..denizi ucundan görüp geri dönüyorum
stress yok stress yok...hiç olmadı evde dizi izlerken hareket yapalım diyorum bak buda aklıma yeni geldi
Zayıflıyım rumuzumu değiştircem sıskakelebek olaraktann
Aslında o kadar çok hareket var ki onları yapsak acayip sıkılaşırız ama yere yatıp bacak kaldırmak benim racona ters
ilaç dedigim gübre işte canım sana sordugum...şimdi kıslık gübre atacagız 2 ay sonra da yazlık gübre öle dimiydiHoşgeldin canım.Evet boşladın buraları ağaç işlerine girdin.İlaç demişsin de göztaşı atcaksınız sanırım.Başka bi ilaç atmayın bu dönem.Kışlık mücadele ilaçları var ama senin bebişlerin yeni olduğu için ağır gelir.Şimdilik gerek yok.Göztaşınında hazır olanları var.Onlardan alın.Göztaşını hazırlaması zordur,oranları önemli,taş kireç falan koymanız gerekir uğraşma hiç.
Diyet konusunda fenayım canım ya.Hiç sorma.Sabah öğlen iyi akşam batıyorum.Evde egzersizden hiç hoşlanmıyorum.Leslie de ilk iki gün iyiydi sonra ondan da bıktım.Benim için en iyisi yürüyüş.Daha önce demiştim ya 103 ten 85 e düşmüştüm diye.Bu süreç içerisinde istisnasız her gün 1 saat yürümüştüm.Yürüdüğüm için de yediklerime çok dikkat ediyordum.O kadar yürüdüm boşa mı gidecek diye.Verdikçe daha da çok yürüyesim gelirdi.
Benim bizim oralarda oturan kilolu bi arkadaş bulmam lazım kendime yürümek için.Başka türlü olmucak sanırım.O dönem kayınvalidemle yürüyordum.O da kilo vermişti sayemde ama şimdi fazlasıyla aldı o ayrı konu.Hiç te komşu tanımıyorum çalıştığım için.Yalnız kaldım beeeennnnn...Çok yalnızım yaa
Ayyy yorgunluktan öldüm sanırımOdamı sildim süpürdüm eşyaların yeriini değiştirdim onu çek bunu it sil süpür 2 saat oturmadan çalışmışım sonra yatağa zor attım kendimi içim geçmiş açlıktan da tansiyonum düşmüş herhalde şimdi bişeyler yedim kendime gelmeye çalışıyorum.
Değişiklik iyi oldu ya yaklaşık 1.5 senedir aynıydı odamın şekli böylesini sevdim odamın şekliyle beraber hayatımdaki herşey değişecekmiş gibi geliyor bana hadi hayırlısı
ne güzel motive olmussun aman nazar degmesin aysecim..
artık kesin kararını vermişsin sizleri böyle görünce bende azimleniyorum vallahi..
teşekkürler tombul kelebegim..bende deneyecegim bu hareketleri..
bu arada ismini biliyorum ama nickin çok hoşuma gidiyor
burada
kendimi yoklama da gibi hissettim ama haklısın ebrucum buaralar boşluyorum sizleri çok ayıp...ama artık hallettim bi çok şeyi aranızdayım..motivasyonumda benimle tabi..1haftadır cok iyiyim eskı halime döndüm
sen nasılsın bakalım?gündüz ne güzel geçiriyorsun bence aksam kitle mutfagıtüm gün işin zor tarafını gecıosun ama aksam bozuluyor..yapma canım,yapma güzelim bak artık yaz geliyorr
ayy evet o gün sana yazamadım tekrar cok teşekkür ederim canım
haftasonu gidip atacagız gübrelerimizi ilaçlarımızı da cumartesi alacagız..yine yazdıklarını okuyup cuma günü notlarımı alacagım öle gidecegim gübre almaya...sonrada bebişlerimin yanına
onlara hem kışlık gübre nisan da da yazlık gübre atalım diyorum eşime...eşimde bebişlerini de congi mi yapacaksın diyor
congi diyor kilolu,şişman,tombul demek yerine
yokkk stress yok...off sizinoralarda da bir yokuş bir iniş vallahi yürümek zulüm gibi olur..yakın olsak beraber yürürdük ben aksamüstü kavaklı sahine dogru yürüyorum ara ara..denizi ucundan görüp geri dönüyorum
stress yok stress yok...hiç olmadı evde dizi izlerken hareket yapalım diyorum bak buda aklıma yeni geldi
evet canım...benm de en büyük hayalim o
Allah gönlümüze göre versin ne diyeyim
Ayyy yorgunluktan öldüm sanırımOdamı sildim süpürdüm eşyaların yeriini değiştirdim onu çek bunu it sil süpür 2 saat oturmadan çalışmışım sonra yatağa zor attım kendimi içim geçmiş açlıktan da tansiyonum düşmüş herhalde şimdi bişeyler yedim kendime gelmeye çalışıyorum.
Değişiklik iyi oldu ya yaklaşık 1.5 senedir aynıydı odamın şekli böylesini sevdim odamın şekliyle beraber hayatımdaki herşey değişecekmiş gibi geliyor bana hadi hayırlısı
bu arada yeni avatarım nasıl kızlarr...uçan balonlara bayılırımmm
Hahaha evet o kadar kastırdım ama manzaraya yer bırakmamışız ben ne yapayım :)) Dönerken oğlanı alayım demiştim, uyumuş ben de tek başıma olunca öyle kekle geçiştirdim. Bu öğlen de inanılmaz açtım, erkenden dengeli bir kahvaltı yaptığım halde, öğlen için salata yaptım ama yanında 1 adet simit yedimUmut gene senle ben kaldik.. Koca kafalar... Aha ha ha....
Naaptin oyle gidip kek yemeler filan.. Bizde oturup neden makarna salata yooort yemedin madem o zaman..?Neyse hadi..
Fotolarda da o kadar kastik ne deniz gorunmus ne bir halt ..varsa yoksa bizim iki koca kafa..:) cok guldum gorunce..
Banu, umarım en kısa sürede keyfin -motivasyonun da tabii birlikte- yerine gelir. Resimlere yorumun için teşekkürler, sen Mutlu yazmışsın ama ben karıştırdığını hemencecik anladım, teşekkürümü de ettim :))İyigeceler benim diet berbat ötesi gidiyor bugün yiyorum ve acıkıyorum çok ilginç bir gün geçiriyorum aslında şişim ama karnım aç gibi bulanıyor bende yiyorum Allah sonumu hayır etsin.
Mutlu leadh resimler süper sizde iltifat değil gerçekten çok kilolu değilsiniz.
Baharcım senin içinde inşallah herşeyin hayırlısı olsun.
Banucuğum çok alemsin, güldürdün beni :) İyi yapıyorsun ama, beyne gönderdiğiiz mesajlar çok önemliymiş, yarım bıraktığım kitapta sadece telkin değil hareketler de çok önemlidir diyordu. Örneğin dolapta sana bol gelen bir şey varsa hemen atacakmışsın, bu beyne "ben gene kilo alabilirim, o zaman da bu giysiye ihtiyacı olabilir" mesajını veriyormuş...Selam kızlar ben geldimmmmmmmm :122: :122: :122:
....Dün gece bir başarı hikayesinde okumuştum kadın 1 sene içinde 35 kilo vermiş ve bu terkinleri her gün sabah akşam yapmış ve bir kaç hafta sonra fark etmiş ki artık canı tatlı istemiyor ve az fazlada kaçırmış olsa kilo veriyor
Bakalım birazda beynimi etkiliyeyim de bu sefer garanti olsun
.....
:128:...her zaman söylenen şeyi ben bizzat yaşıyorum yavaş kilo verdiğim için verdiğim kilolar geri gelmiyor
hızlı vermiş olsaydım kat be kat alırdım
o yüzden sabırla, ilaçlardan medet ummadan düzenli yaşayarak kilo vermek daha güzellll....
-----------------------------------------------------------------
kızlar birisi beni foruma bağlasın ben hep burada olmak istiyorum........
Süpersin Ayşeciğim, hayırlı olsun...
tam 100.0 ne bir gram eksik ne bir gram fazla
ben bi psikoloğa gitmeyi düşünüyodum
burcuda hem psikolog hem diyetisyen 1bucuk saate yakın odasındaydım konuştuk uzun uzun saolsun
beni yeniden motive etti hatta istersem bir arkadaşı varmış psikolog ona yönlendirdi
bende bugun yeniden ve SON KEZ başlamış oldum
Diyetisyeninle bir hedef kilo belirle bence, daha sağlıklı olacaktır. Benim fikrime göre azimle devam edersen 14-18 kilo arasında rahatlıkla verebilirsin ki bu da çok ciddi fark yaratır...5 temmuza kadar 20 kg verebilirmiyim sizce ??? :18::18::18:
Geçmiş olsun canım, neyse ki ciddi bir şeyleri yokmuş bebişlerin. Anlattıklarını okuyunca ben bile yoruldum, kolay gelsin sana...slm kızlar
bende sapıtanlardanım ve buraya gelmeye de yüzüm kalmıyr.....çocukların hastalıkları ,kış yüzünden eve kapanmak eşimdn başka kimseyi görmemek baya zor geldi bana..bi ara ne kadar da güzel spor yapıyordum ...bıkkınlık var çok bende.ama 1 martta bende katılacağım aranıza.72 ye düşmek hedefim ama zaten kilo vermem zorlaştığı için ancak siziznle motive olabilirim gibime geliyor.
bugun çocukları dr a götürdük üçünüde.çok komikti.bi biri bi biri dr soruyor hepsi sizinmi pek küçüklermiş diyor..eşimede zorla tahlil yaptırttım iyi oldu.çocukların biraz geniz akıntısı varmış.antibiyotik verdi dr üçünede.
Mutlu, kola yazınca aklıma geldi, 1 Mart milatsa ve sağlıklı beslenmeye geçiyorsak artık diyet dahi olsa kola ve benzeri şeyleri tüketmek de yok değil mi?ben her akşam en tuzlusundan 1 koca paket çekirdek yiyordum. ve şuan mutfakta 10 paket vardır. ama tuttuyorum. nasıl tutmaya başladım bilmiyorum ama delirecek gibiydim. akşam olsa oğlan uyusa bende cekirdeğim ve diyet kolamla dizilere otursam diye bekliyordum. yemekten sonra devasal yeşil çay sayesinde iştahım dizginleniyor bu ara. çok istersem kaçmıyorya yerim diyorum. oda işe yarıyor.
ilaç dedigim gübre işte canım sana sordugum...şimdi kıslık gübre atacagız 2 ay sonra da yazlık gübre öle dimiydi
aaa göztaşı istermi ki yeniden?biz onu kısa girerken yaptık sanırım:44::44:
ayy bende bir arkadasım olsa ne güzel yürürüm diyorum..bende cok yalnızım ebruuuuu
yukardaki ev sizin mi?keşke merkeze tasınsanız hem geliş gidişinde tek otobüsle olur hem de bana komsu olursun
bu arada yeni avatarım nasıl kızlarr...uçan balonlara bayılırımmm
Kışa girerken attıysanız gerek yok şimdi canım.Yazın mantar ilaçları var.Ben sana dönemi gelince haber veririm burda.Bakarsın bi gün beraber gideriz bebişlerinin yanına yerinde inceleme yaparım.Daha iyi olur
Ev bizim değil canım kiradayım.Evet iki vasıta zor oluyor ama çarşı içini hiç sevmiyorum ben.Zaten komplece gölcüğü hiç sevmiyorum o ayrı konu da güzel bi muhiti yok yani.Bizim oralar yine sakin.Evler de iyi ısınıyor.Ben Altınolukta 4 sene kalıp alıştıktan sonra sakinliğie şehir içleri kasıyor beni.Bi de ev sahibimizden çok memnunum.O yüzden değiştiresim gelmiyor.Kayınpederimin arsaları var.Bakalım verebilirlerse müteahite kendi evimize çıkarız belki.Belli olmaz.Senin kayınvalide kilolu mu onla mı yürüsem neMalum yakınız...
Çok güzel canım.Bende severim balonları.Enerjik bişi.Öncekine göre gaaayeett güzel
Bunu yeni buldum vucüdun üst kısmını çalıştırmak için kol sarkmaları için ideal 7 dakkadan sonra daha çok işe yarar gibi görünüyor
FGF Ultimate Upper Body Workout (full) - YouTube
Bu da bacakları şekillendiriyormuş
Wake Up and Go - Shape Ups for Legs - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?