Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım arsaların yerini tahminde yaklaştın sayılır.Gözlementepenin arka tarafına düşüyor tokilerin orda diyim ama öyle çok manzaralı değil.12 dönüm kadar ama 9 hisseye bölüncek.Çok kardeşler.Yani verilirse eğer kişi başı 3 daire falan düşcekmiş güya.Biri bizim biri kaynımın biride kv lerin işte.Eşim satar başka yerden alırız.İç içe oturmayalım diyor.Canım benim ya ne kadar anlayışlı :) Ben desem şimdi cadı gelin istemeyen gelin konumuna düşerim ama kendi oğulları istemiyor işte napim.O evlere güvenmiyorum tabi ama.Miras işleriyle de hiç işim olmaz.Biz kısmetse kredi çekip ev almayı düşünüyoruz eşimle bi yandan da.Sonuçta kira verene kadar krediye versek biraz da peşinat kendi emeğimizle ev almış oluruz.Hayırlısı artık nasip.

Demek senin kv nin çenesi çok.Bıd bıd konuşuyor.Hmmm.Ben fazla konuşmam ama iyi bi dinleyiciyimdir.Konuşkan olması güzel ama boş boş değil yani öyle hayat tecrübelerini falan anlatırsa dinleyebilirim ama dedikodu yapcaksa işim olmaz.Hele senin hakkında bişey desin yapıştırırım lafı hiç hatır etmem.
Neyse en iyisi ben yalnızlığa talim edeyim.Naparsın işte uzağa gelin gelmenin dezavantajları

teşekkür ederim canm...gerçi hiiç ihtiyacımız yok ama ben sık kullanılanlarımda saklayayım yine de

bu arada sen de yeni avatar yaptın gözümden kaçtı sanma tombul kuş

Tabii canım hiç ihtiyacımız olurmu

Eveeetttt tombulkuşu gördüm çoooook sevimli buldum koydum avatarımaaa

Aslında ben yalnız değilim.Evimin biraz yukarısında ablam oturuyor.Benden kilolu.Ama kendisiyle fazla barışık.Hiç diyet yapmak istemiyor.İkna edemiyorum.Onun aklını çelebilsem onla yürürüm ama gelmiyor ki.Hep bahane hep bahane.Eşi vardiyalı onunda bi hafta gece bi hafta gündüz.Eşi gececiyken uyuyor ses olur diye gelmiyor.Eşi gündüzcüyken akşam evde bırakıp çıkamam diye gelmiyor.Çocuğu da yok üstelik.Ama gelmiiyoooo deliiii

evet canım bugünün adı boş ama en dolu günüm :) oğlum yapıştı mı inmiyor :))) bende özledim valla kuzum ya nasıl ihtiyacım var anlatamam ama zamanım hiç yok ya
süper hava mı var buralar niye soğuk ya bıktım bu sene kıştan zaten hiç sevmem kışı ben.
sen işten çok geç çıkıyorsun derman mı kalır allah aşkına? inşallah saatler alındıktan sonra başlarsın daha iyi olur o zaman.
aslında şeytana uymasak sporsuzda veririz tabi sporlu kadar çok olmaz ama hiç olmamasından iyidir yani değil mi?
aslında olabilir bak .benimde kv gidecek 9-10 güne bende servise hem sabah hem akşam yürüyeceğim bu da toplamda 20 dk ediyor, okulda ayakta kalmalarımı saymıyorum bile :)
sabah aç karna yürümek daha çok enerji harcatıyor diye duymuştum ama ne fark eder ki yeterki hareket olsun di mi?
Bende yaza kadar 62leri görmek istiyom geçen sene izine gittigimden daha zayıf olmak istiyom herkesin lafını yedircem
Neymis ben güzel veriyormusum ama geri aliyormusum hiç düşünmüyorlar ne yaşadıklarımı
canım benim göreceksin ben eminim ,sen benim idolümsün ya... benim bile 60a niyetim var senin ne kalmış :)
bu arada yeni avatarım nasıl kızlarr...uçan balonlara bayılırımmm
bende bayıldım çok cici olmuş güle güle kullan canım.

ben sana deyim sana o ablandan fayda yok :))) çevrende yok mu öyle çıkacak biri. hem hep tombişlerdn bakma formunu korumak isteyen çıtırlarda çıkıyor onlara bak inan onlar daha azimli ya :)

evet maş.anlayıslı eslere sahibiz..Hayırlısı olsun hakkında canım...evet kira vermek zor geliyor insana..
boşa verilen para gibi..
Aslında dogruyu sölemem gerekirse dedikodu yapmaz boşta konusmaz ama çok anlatır yaa
yalnızlıktan sanırım diline vurmus birini görünce konusuyor hele sen de benim gibi sessiz sessz dinlersen bayılır
biz cok iyi anlasırız o anlatır ben dinlerim
evet yavrum madem uzagı yalnızlığı seçtik..sonuclara atlanacagız

ee yalnız degilsin doğru..hahah canı istemeyince hep bahane demek ve de kendiyle barısık insan...aynı benm eskı halim
kız agla konus ikna et..ohh ablan yakınsa daha ne...bu arada özel degilse çocugu yok demişsinya oraya takıldım ben?senden sonra mı evlendi ki ablan?yoksa benm gibi saglık sorunu mu var?

tekbasıma yuruyemem sanıyordum baktım olmayacak 1-2 zorla yurudum. sonra sevdiğim müzikleri koydum telime hayallet eşliğinde yurumeye basladım birde baktım daha keyıfli şimdi biriyle yurumek daha sıkıcı geliyor...

Yapışır tabi Batu'n canım.Özlüyo bebeğim napsın.Böyle boş güne can kurban tatlı yorgunluklar bunlar.Bizde seni çok özliyoruz ama iş güç işte naparsın.Ben aslında 5 te çıkıyorum akşamları ama bu aralar zirai ilaç satışları artmaya başladı.5,30 u falan buluyor.Kışın iş yokken patron 3,5-4 te gönderiyordu.Şimdi iş varken ben çıkyorum demek olmaz.Sanırım saatler alındıktan sonra rahat edicem.Bi de 2 vasıta değiştirdiğim için eve gidişim toplamda ortalama 1 saatimi alıyor.
Sanırım saatler alınana kadar minibüsten bir iki durak önce inme yöntemini denicem.

bende bayıldım çok cici olmuş güle güle kullan canım. :)

teşekkür ederim özlemcim..seni görebilmek ne güzel bu arada...vallahi özledim

hımm müzikle yürümekte iyi fikirmiş tabi..bende öyle deneyeyim...zaten 20dk yürüyünce deniz kenarına geliyorum..
hayalet eşliginde mi:18::18::18:
yaa ben öle düşünsem yürüyemem de..arkama bakmadan koşarım sanırım..

bu aralar herseyden korkuyorum...en ufak seslerden bile..herseyi duyuyorum..hersey korkunç geliyor..evde tek olmak kötü oluyor..ben üniversitede 2 yıl yalnız yaşadım ama şimdi gece su içmeye kalksam eşimi de uyandırıyorum...
eskı cesaretim nerde ya da neden oldum ben böyle

Benden sonra evlendi canım.Ben erken davrandım.1 yaş büyük benden.29 a girdi.Ama eşi de çocuk istemiyor pek.Gezip tozmaya bayılıyorlar.Hiçbir sağlık sorunları yok.Ailenin bütün genetik hastalıkları bende toplanmış zaten bahtsızım yeminle

Aynen yaa.Bazen düşünüyorum da bende mi yürümememk için bahane uyduruyorum acaba.Yalnız olsam nolcak ki.İlla birinin mi teşvik etmesi lazım.Eşim gececiyken evde yalnız kalabiliyorsam yalnız da yürüyebilirim sanırım.Ben karanlık oluyor korkuyorum diye yalnız yürümek istemiyorum.Biraz aydınlık olsa takmam kimseyi.Bi süre sonra havalar ısınıp saatler alınınca zaten yürüyüşe çıkanlar olur bi arkadaş edinirim elbet

ebrucum bende ablam diyince söle bir en az 3-5yas var sandım:)
daha yası gençmiş..ohh gezip tozsunlar tabi...Allah kimseye hastalık vermesin
yaaa neden bahtsızım diyorsun kuzum..bu günümüze cok şükür
Ben çıkıyorum hatunlar.Herkese iyi akşamlar... Öpüldünüz...

iyi aksamlar canım...ben de çok öptüm

mehaba kızlarr

nasılsınızz benı hıç sormayın beynıme sankı bır sey akıyormus gıbı oluyor 5 gundurr basım donuyor kafamı kaldırınca daha beter oluyorr bugun saglık ocagına gıttım kan talılı yaptılar ben sınüzitten süpelendı ama doktor sınü<it degıl dedı tahlıler temız cıktı ama norolöji ye gıt mutlaka dedı cok kortuyorum bişey cıkacak dıye yarın numara bulabılır sem gıdecegım olmazsa pazartesıye neyse basıma agrı gırıyor yarın tartılır bıldırırım ınsallah
herkeze iyi aksamlarr

ne hayaleti hayaller eşliğinde demek istedim

Cnm geçmiş olsun rabbim acil sifani versin hiç bişey çıkmaz ınşallah

Az önce. Kardeşim aradı kendisi 96 kg abla gel yarisalim dedi ok dedim ama benim 2mislimi vercek. Neyine dedim 200eurosuna girdik çok cekismeli geçecek ben 7 versem kardeşim 14 kg geçmesi gerek sizce kim kazanır kardeşim erkek
erkekler daha çok veriyorlar haziranın 1ne kadar

iyi akşamlar
ne güzel topiğimiz canlanmış şimdiden bahar etkisi başlamış
ben de bugün kaynanamın gününe gittim dışarda yapıyorlar sabah 1 dilim ayva 3 badem yedim öğlen iskender ve light kola salata akşam da yoğurt müsli yerim herhalde giderken 40 dk kadar da yürüdüm
yarın eski komşularım kahvaltıya gelecekler bi dünya işim var hazırlık da yapılacak daha ooff ki off kalkıp işe koyulmam lazım bir an önce
gulma geçmiş olsun canım önemli bir sorun yoktur inşallah
ece ankara buluşması yapalım sevim de var ankarada başka kimse varmıydı hatırlayamadım şimdi ama ben seni eve de bekliyorum çocukla daha rahat rahat otururuz benim kızlar ilgilenir hem meralle bayılıyorlar bebeklere

kuzumu bir görsen teyzesi nasıl özlüyor beni ısırmayan çocuk ısırmaya başladı :) öyle tatlı yorgunluklar dediğin gibi. doğru adam idare etmiş seni sıra sende :) bence önce in ilk adımın bu olsun kilo vermek adına. yaza daha iyi olacak emin ol.
meryemcim bende özledim canım ya burada herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta .herşeyim olmuştunuz ne güzel ama ben işe gidiyorum şimdi hem bebeğimi hem sizi bıraktım yaza en çıtır halimle paylaşımlarda bulunurum artık :))) tabi hepimiz o zamana kadar çıtır oluruz zaten :)
Ben çıkıyorum hatunlar.Herkese iyi akşamlar... Öpüldünüz...
bende seni kocamannnnn öptümmmmmmmmmmmmmm
çok geçmiş olsun canım

bence sen :)

aaaaaa ben tartılmadım ama yarında bildirim yapamam, izinli olmakta istemiyorum ama kilomuda bilmiyorum. aynı mı yazsak ki? olur mu?

tıpkı benim diyet liseteme benziyor

Ben de canım aynen. ama hamile kaldıktan sonra diyetisyeni bırakmamak

evet daha sonrasındada ipleri sıkı tutmak lazım

Rabim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…