- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
oolleeyyss süper olur beraber gideris...bahçemiz dag yamacında ama çok güzel..ben seviyom..
bu arada 25 taneler teyzeleritamam mantar ilacını unutmayalım ananenin kocaman2-3 agacı vardı gecen sene mantar hastalığına yakalanmıslar..hepsi döktü cevizlerini
hımmm anladm canm bende gölcügü pek sevmıyorum ama sanırım çarsının hareketli olması tersine benm hoşuma gidiyor.aksam 10da bile çıksam dısarı insan kaynıyor
Hımm sen alısmıssın yukarıya..ehh o zaman güzel...
ooo k.p arsaları falan var yani..nerede??yukarıda gözlementepede tam manzaraya karsı kırmızı daireler varya..birde yeni yapılan turuncular ayhh onlara bayılıyorum tepede full deniz manzarası
oralarda mı arsalarınız yoksa aklıma ilk orası geldi nedense...
hahhaha benim kv kilolu yani fazla degil ama zayıfta degil..ayy o da yalnız yasıyor vallahi bir tutsa seni bırakmaz ama bence senin için kötü olur dünyana küsersin çenesinden
teşekkür ederim canm...gerçi hiiç ihtiyacımız yok ama ben sık kullanılanlarımda saklayayım yine de
bu arada sen de yeni avatar yaptın gözümden kaçtı sanma tombul kuş
evet canım bugünün adı boş ama en dolu günüm :) oğlum yapıştı mı inmiyor :))) bende özledim valla kuzum ya nasıl ihtiyacım var anlatamam ama zamanım hiç yok yaMerhaba,
AYŞE maşallah sana canım.Ne güzel motive olmulsun.Keşke daha önce gideymişin doktora.Ama olsun yaza süper girceksin inşallah.Yazdıkların bana da iyi geldi.Diyetisyene gitmiyorum ama psikolog düşünebilirim bende.
ÖZLEM canım yanlış hatırlamıyorsam bugün boş günündü.İnşallah karşılaşırız.Özledim seni çok...
MERYEM nerelerde acaba.Görünmüyo pek.En son bana diktiği fidanlarla ilgili gübre önerisi istemişti ama bi daha haberleşemedim.Sorun yoktur umarım.
Yürüyüş yapmak istiyorum yapamıyorum ya.Havalar düzeldi süper güneş var dışarıda ama benim işten dönmem 7 yi buluyor.Hava kararıyor.Yalnız da çıkamıyorum kimseyi tanımıyorum etrafta.Leslie de yapamıyorum artık.Eve git yemek ye falan diziler başlıyo.dizi izlemeye vakit buluyorum 3 saat ama leslieye 1 saatimi ayıramıyorum kızıyorum kendime ya ben spor yapmadan vereicem sanırım yalnızca diyetle.Şeytana çok uyuyorum çünkü
aslında olabilir bak .benimde kv gidecek 9-10 güne bende servise hem sabah hem akşam yürüyeceğim bu da toplamda 20 dk ediyor, okulda ayakta kalmalarımı saymıyorum bile :)İşten eve döndükten sonra tekrar giyinip yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum.Acaba minibüsten erken inip eve kadar yürüsem mi?Ne dersiniz? Aç oluyorum ama işten dönerken.yürüyüşten eve gittiğimde daha mı çok saldırırım ki? Tok karnına mı yürümek doğru aç mı?
Ayyyyy kafam çok karışık ya.Strese girdim sanırım...
canım benim göreceksin ben eminim ,sen benim idolümsün ya... benim bile 60a niyetim var senin ne kalmış :)Bende yaza kadar 62leri görmek istiyom geçen sene izine gittigimden daha zayıf olmak istiyom herkesin lafını yedircem
Neymis ben güzel veriyormusum ama geri aliyormusum hiç düşünmüyorlar ne yaşadıklarımı
bende bayıldım çok cici olmuş güle güle kullan canım.bu arada yeni avatarım nasıl kızlarr...uçan balonlara bayılırımmm
Aslında ben yalnız değilim.Evimin biraz yukarısında ablam oturuyor.Benden kilolu.Ama kendisiyle fazla barışık.Hiç diyet yapmak istemiyor.İkna edemiyorum.Onun aklını çelebilsem onla yürürüm ama gelmiyor ki.Hep bahane hep bahane.Eşi vardiyalı onunda bi hafta gece bi hafta gündüz.Eşi gececiyken uyuyor ses olur diye gelmiyor.Eşi gündüzcüyken akşam evde bırakıp çıkamam diye gelmiyor.Çocuğu da yok üstelik.Ama gelmiiyoooo deliiii
evet maş.anlayıslı eslere sahibiz..Hayırlısı olsun hakkında canım...evet kira vermek zor geliyor insana..Canım arsaların yerini tahminde yaklaştın sayılır.Gözlementepenin arka tarafına düşüyor tokilerin orda diyim ama öyle çok manzaralı değil.12 dönüm kadar ama 9 hisseye bölüncek.Çok kardeşler.Yani verilirse eğer kişi başı 3 daire falan düşcekmiş güya.Biri bizim biri kaynımın biride kv lerin işte.Eşim satar başka yerden alırız.İç içe oturmayalım diyor.Canım benim ya ne kadar anlayışlı :) Ben desem şimdi cadı gelin istemeyen gelin konumuna düşerim ama kendi oğulları istemiyor işte napim.O evlere güvenmiyorum tabi ama.Miras işleriyle de hiç işim olmaz.Biz kısmetse kredi çekip ev almayı düşünüyoruz eşimle bi yandan da.Sonuçta kira verene kadar krediye versek biraz da peşinat kendi emeğimizle ev almış oluruz.Hayırlısı artık nasip.
Demek senin kv nin çenesi çok.Bıd bıd konuşuyor.Hmmm.Ben fazla konuşmam ama iyi bi dinleyiciyimdir.Konuşkan olması güzel ama boş boş değil yani öyle hayat tecrübelerini falan anlatırsa dinleyebilirim ama dedikodu yapcaksa işim olmaz.Hele senin hakkında bişey desin yapıştırırım lafı hiç hatır etmem.
Neyse en iyisi ben yalnızlığa talim edeyim.Naparsın işte uzağa gelin gelmenin dezavantajları
Aslında ben yalnız değilim.Evimin biraz yukarısında ablam oturuyor.Benden kilolu.Ama kendisiyle fazla barışık.Hiç diyet yapmak istemiyor.İkna edemiyorum.Onun aklını çelebilsem onla yürürüm ama gelmiyor ki.Hep bahane hep bahane.Eşi vardiyalı onunda bi hafta gece bi hafta gündüz.Eşi gececiyken uyuyor ses olur diye gelmiyor.Eşi gündüzcüyken akşam evde bırakıp çıkamam diye gelmiyor.Çocuğu da yok üstelik.Ama gelmiiyoooo deliiii
Hoşgeldin canım.Evet boşladın buraları ağaç işlerine girdin.İlaç demişsin de göztaşı atcaksınız sanırım.Başka bi ilaç atmayın bu dönem.Kışlık mücadele ilaçları var ama senin bebişlerin yeni olduğu için ağır gelir.Şimdilik gerek yok.Göztaşınında hazır olanları var.Onlardan alın.Göztaşını hazırlaması zordur,oranları önemli,taş kireç falan koymanız gerekir uğraşma hiç.
Diyet konusunda fenayım canım ya.Hiç sorma.Sabah öğlen iyi akşam batıyorum.Evde egzersizden hiç hoşlanmıyorum.Leslie de ilk iki gün iyiydi sonra ondan da bıktım.Benim için en iyisi yürüyüş.Daha önce demiştim ya 103 ten 85 e düşmüştüm diye.Bu süreç içerisinde istisnasız her gün 1 saat yürümüştüm.Yürüdüğüm için de yediklerime çok dikkat ediyordum.O kadar yürüdüm boşa mı gidecek diye.Verdikçe daha da çok yürüyesim gelirdi.
Benim bizim oralarda oturan kilolu bi arkadaş bulmam lazım kendime yürümek için.Başka türlü olmucak sanırım.O dönem kayınvalidemle yürüyordum.O da kilo vermişti sayemde ama şimdi fazlasıyla aldı o ayrı konu.Hiç te komşu tanımıyorum çalıştığım için.Yalnız kaldım beeeennnnn...Çok yalnızım yaa
evet canım bugünün adı boş ama en dolu günüm :) oğlum yapıştı mı inmiyor :))) bende özledim valla kuzum ya nasıl ihtiyacım var anlatamam ama zamanım hiç yok ya
süper hava mı var buralar niye soğuk ya bıktım bu sene kıştan zaten hiç sevmem kışı ben.
sen işten çok geç çıkıyorsun derman mı kalır allah aşkına? inşallah saatler alındıktan sonra başlarsın daha iyi olur o zaman.
aslında şeytana uymasak sporsuzda veririz tabi sporlu kadar çok olmaz ama hiç olmamasından iyidir yani değil mi?
aslında olabilir bak .benimde kv gidecek 9-10 güne bende servise hem sabah hem akşam yürüyeceğim bu da toplamda 20 dk ediyor, okulda ayakta kalmalarımı saymıyorum bile :)
sabah aç karna yürümek daha çok enerji harcatıyor diye duymuştum ama ne fark eder ki yeterki hareket olsun di mi?
ben sana deyim sana o ablandan fayda yok :))) çevrende yok mu öyle çıkacak biri. hem hep tombişlerdn bakma formunu korumak isteyen çıtırlarda çıkıyor onlara bak inan onlar daha azimli ya :)
bende bayıldım çok cici olmuş güle güle kullan canım. :)
tekbasıma yuruyemem sanıyordum baktım olmayacak 1-2 zorla yurudum. sonra sevdiğim müzikleri koydum telime hayallet eşliğinde yurumeye basladım birde baktım daha keyıfli şimdi biriyle yurumek daha sıkıcı geliyor...
evet maş.anlayıslı eslere sahibiz..Hayırlısı olsun hakkında canım...evet kira vermek zor geliyor insana..
boşa verilen para gibi..
Aslında dogruyu sölemem gerekirse dedikodu yapmaz boşta konusmaz ama çok anlatır yaa
yalnızlıktan sanırım diline vurmus birini görünce konusuyor hele sen de benim gibi sessiz sessz dinlersen bayılır
biz cok iyi anlasırız o anlatır ben dinlerim
evet yavrum madem uzagı yalnızlığı seçtik..sonuclara atlanacagız
ee yalnız degilsin doğru..hahah canı istemeyince hep bahane demek ve de kendiyle barısık insan...aynı benm eskı halim
kız agla konus ikna et..ohh ablan yakınsa daha ne...bu arada özel degilse çocugu yok demişsinya oraya takıldım ben?senden sonra mı evlendi ki ablan?yoksa benm gibi saglık sorunu mu var?
tekbasıma yuruyemem sanıyordum baktım olmayacak 1-2 zorla yurudum. sonra sevdiğim müzikleri koydum telime hayallet eşliğinde yurumeye basladım birde baktım daha keyıfli şimdi biriyle yurumek daha sıkıcı geliyor...
ebrucum bende ablam diyince söle bir en az 3-5yas var sandım:)Benden sonra evlendi canım.Ben erken davrandım.1 yaş büyük benden.29 a girdi.Ama eşi de çocuk istemiyor pek.Gezip tozmaya bayılıyorlar.Hiçbir sağlık sorunları yok.Ailenin bütün genetik hastalıkları bende toplanmış zaten bahtsızım yeminle
Ben çıkıyorum hatunlar.Herkese iyi akşamlar... Öpüldünüz...
teşekkür ederim özlemcim..seni görebilmek ne güzel bu arada...vallahi özledim
hımm müzikle yürümekte iyi fikirmiş tabi..bende öyle deneyeyim...zaten 20dk yürüyünce deniz kenarına geliyorum..
hayalet eşliginde mi:18::18::18:
yaa ben öle düşünsem yürüyemem de..arkama bakmadan koşarım sanırım..
bu aralar herseyden korkuyorum...en ufak seslerden bile..herseyi duyuyorum..hersey korkunç geliyor..evde tek olmak kötü oluyor..ben üniversitede 2 yıl yalnız yaşadım ama şimdi gece su içmeye kalksam eşimi de uyandırıyorum...
eskı cesaretim nerdeya da neden oldum ben böyle
mehaba kızlarr
nasılsınızz benı hıç sormayın beynıme sankı bır sey akıyormus gıbı oluyor 5 gundurr basım donuyor kafamı kaldırınca daha beter oluyorr bugun saglık ocagına gıttım kan talılı yaptılar ben sınüzitten süpelendı ama doktor sınü<it degıl dedı tahlıler temız cıktı ama norolöji ye gıt mutlaka dedı cok kortuyorum bişey cıkacak dıye yarın numara bulabılır sem gıdecegım olmazsa pazartesıye neyse basıma agrı gırıyor yarın tartılır bıldırırım ınsallah
herkeze iyi aksamlarr
kuzumu bir görsen teyzesi nasıl özlüyor beni ısırmayan çocuk ısırmaya başladı :) öyle tatlı yorgunluklar dediğin gibi. doğru adam idare etmiş seni sıra sende :) bence önce in ilk adımın bu olsun kilo vermek adına. yaza daha iyi olacak emin ol.Yapışır tabi Batu'n canım.Özlüyo bebeğim napsın.Böyle boş güne can kurban tatlı yorgunluklar bunlar.Bizde seni çok özliyoruz ama iş güç işte naparsın.Ben aslında 5 te çıkıyorum akşamları ama bu aralar zirai ilaç satışları artmaya başladı.5,30 u falan buluyor.Kışın iş yokken patron 3,5-4 te gönderiyordu.Şimdi iş varken ben çıkyorum demek olmaz.Sanırım saatler alındıktan sonra rahat edicem.Bi de 2 vasıta değiştirdiğim için eve gidişim toplamda ortalama 1 saatimi alıyor.
Sanırım saatler alınana kadar minibüsten bir iki durak önce inme yöntemini denicem.
meryemcim bende özledim canım ya burada herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta .herşeyim olmuştunuz ne güzel ama ben işe gidiyorum şimdi hem bebeğimi hem sizi bıraktımteşekkür ederim özlemcim..seni görebilmek ne güzel bu arada...vallahi özledim
hımm müzikle yürümekte iyi fikirmiş tabi..bende öyle deneyeyim...zaten 20dk yürüyünce deniz kenarına geliyorum..
hayalet eşliginde mi:18::18::18:
yaa ben öle düşünsem yürüyemem de..arkama bakmadan koşarım sanırım..
bu aralar herseyden korkuyorum...en ufak seslerden bile..herseyi duyuyorum..hersey korkunç geliyor..evde tek olmak kötü oluyor..ben üniversitede 2 yıl yalnız yaşadım ama şimdi gece su içmeye kalksam eşimi de uyandırıyorum...
eskı cesaretim nerdeya da neden oldum ben böyle
bende seni kocamannnnn öptümmmmmmmmmmmmmmBen çıkıyorum hatunlar.Herkese iyi akşamlar... Öpüldünüz...
çok geçmiş olsun canımmehaba kızlarr
nasılsınızz benı hıç sormayın beynıme sankı bır sey akıyormus gıbı oluyor 5 gundurr basım donuyor kafamı kaldırınca daha beter oluyorr bugun saglık ocagına gıttım kan talılı yaptılar ben sınüzitten süpelendı ama doktor sınü<it degıl dedı tahlıler temız cıktı ama norolöji ye gıt mutlaka dedı cok kortuyorum bişey cıkacak dıye yarın numara bulabılır sem gıdecegım olmazsa pazartesıye neyse basıma agrı gırıyor yarın tartılır bıldırırım ınsallah
herkeze iyi aksamlarr
Az önce. Kardeşim aradı kendisi 96 kg abla gel yarisalim dedi ok dedim ama benim 2mislimi vercek. Neyine dedim 200eurosuna girdik çok cekismeli geçecek ben 7 versem kardeşim 14 kg geçmesi gerek sizce kim kazanır kardeşim erkek
erkekler daha çok veriyorlar haziranın 1ne kadar
slm kızlar..dün devlet hastanesinin diyetisyenine gittim..kasımda almıştım randevuyu
kilom 92.20 çıktı
hergün 1 saat spor yapacakmışım
bana özel verdiği diyet listesi (elime liste verip yollamadı şaşırdım)
sabah(8,5-9) kahvaltı
1 açık çay şekersiz
1 kk peynir
1 yumurta(haftada 3-4 kez) yumurta olmadığı zaman beyaz peynir 2 kk kadar
Salata(yeşillik)
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara 10,5 gibi
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt
Öğle 1 de
2 yumurta büyüklüğünde et tavuk balık peynir içlerinden birisi
4 yemek kaşığı sebze yemeği susuz olcekmiş
Salata yağsız
2 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 porsiyon meyve
2 adet galeta
Akşam
Öğleyle aynı ekmek 2 dilim olacak
Gece 22
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt
çorba makarna pilav olursa ekmekten kesilecek..ben ekmeği sade kahvaltıda yerdim..2 dilim..
Ben de canım aynen. ama hamile kaldıktan sonra diyetisyeni bırakmamak
ne güzel motive olmussun aman nazar degmesin aysecim..
artık kesin kararını vermişsin sizleri böyle görünce bende azimleniyorum vallahi..
teşekkürler tombul kelebegim..bende deneyecegim bu hareketleri..
bu arada ismini biliyorum ama nickin çok hoşuma gidiyor
burada
kendimi yoklama da gibi hissettim ama haklısın ebrucum buaralar boşluyorum sizleri çok ayıp...ama artık hallettim bi çok şeyi aranızdayım..motivasyonumda benimle tabi..1haftadır cok iyiyim eskı halime döndüm
sen nasılsın bakalım?gündüz ne güzel geçiriyorsun bence aksam kitle mutfagıtüm gün işin zor tarafını gecıosun ama aksam bozuluyor..yapma canım,yapma güzelim bak artık yaz geliyorr
ayy evet o gün sana yazamadım tekrar cok teşekkür ederim canım
haftasonu gidip atacagız gübrelerimizi ilaçlarımızı da cumartesi alacagız..yine yazdıklarını okuyup cuma günü notlarımı alacagım öle gidecegim gübre almaya...sonrada bebişlerimin yanına
onlara hem kışlık gübre nisan da da yazlık gübre atalım diyorum eşime...eşimde bebişlerini de congi mi yapacaksın diyor
congi diyor kilolu,şişman,tombul demek yerine
yokkk stress yok...off sizinoralarda da bir yokuş bir iniş vallahi yürümek zulüm gibi olur..yakın olsak beraber yürürdük ben aksamüstü kavaklı sahine dogru yürüyorum ara ara..denizi ucundan görüp geri dönüyorum
stress yok stress yok...hiç olmadı evde dizi izlerken hareket yapalım diyorum bak buda aklıma yeni geldi
evet canım...benm de en büyük hayalim o
Allah gönlümüze göre versin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?