Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın ayşecim bugün yine yeniden başladım bakalım şimdilik iyi gidiyor.

İyi akşamlar hanımlar ben diete yeniden başladım bakalım ddevam edebilcekmiyim.
YENA beni bu haftada listede izinliyaz inşallah haftaya bakalım ne olucak.

Canım erkekse o daha kolay verir bence :26: hem kilosu fazla olan daha çok kilo verebiliyor malum :26:

ya benim tickerfactory sayfam 2 gündür hata veriyor çizelgeyi yapıyorum sonuna kadar geliyorum oturum durduruldu diyor :26: sizde de aynı hata var mı :44:

vayyy toksinim ezersin sen onu. bu yarışın kaybedeni yok para iyi bir iş için harcanacak. ve eminim sen kazanacaksınnnnnn

yeme faslım bitti. acaip bir sebze çorbası içtim kocaman 2 kase 1/2 dilim ekmekle.

hayırlısı yarın bakalım ne olacak. oyyyy süper sonik heyecan yaptım.

mart
nisan
17 mayıs benim deadine m bakalım 10 -15 kilo gibi zorlayıcı bir hedefim var. bakalım becerebilecekmiyim.
2. tarihim tatile gideceğimiz 8 haziran. inşallah 8 haziran da havalı bir kiloya inmiş olurum.

............

ne hayaleti hayaller eşliğinde demek istedim
hımmm afedersin yanlış anlamısım...
demiştimya herseyi korkacak birseeye yoruyorum..
sessiz olursa ev korkuyorum..dısardan ses gelse de..
ki ben korku nedir bilmeyen insandım:18:
eşim de yok 9da gelcek ama az kaldı..
merhaba iyi akşamlar
ii aksamlar papatyam...nasılsın?
ne zaman alacaksın sonucunu?
kanaman var mı?agrı durumun nasıl?
İyi akşamlar hanımlar ben diete yeniden başladım bakalım ddevam edebilcekmiyim.
YENA beni bu haftada listede izinliyaz inşallah haftaya bakalım ne olucak.

hadi bakalım banucum...Allah kolaylık versin...
her bırakma daha bir acı koyuyor insana..
tedavine ne zaman baslıcaksın?

Cnm geçen sene basardin unuttunmu sabah erkenden kalkıp yuruyordun

Selam Millet ben geldimmmmmmm :122: :122:

Bugünde çok şükür iyi atlattım günü
Sabah her zamanki gibi ekmeksiz kahvaltımı yaptım; 1 kk beyaz peynir ( yağsız ), 5 tuzsuz zeytin, 1 yumurta, 1 salatalık ve 1 naneli limonlu yeşil çay
Öğlende bir tabak tarhana çorbası ekmeksiz yarım saat sonrada 1 kase sade yoğurt
Akşamlıkda zeytinyağlı barbunya yapacaktım ama nerden aklıma düştüyse piyaz geldi aklıma normalde kuru fasulyeyle yapılır bildiğim ama hazır barbunyayı haşlamışken oda fasulye buda fasulye dedim denedim
Bol soğan doğradım, az zeytinyağ, az sirke ve azda limon gerçekten hem çok hafif hemde lezzetli oldu
Bir takak kadar yapmıştım ama maaşallah bizimkiler tadına bakalım derken ortak oldular tabağıma keşke hepsini öyle soğanlı salata gibi yapsaydın dediler neyse artık birdahakine

Günlük işlerimi saymıyorum bile nasılsa evi devamlı dağıtan bir küçük çanavar var evde
Yarın içinde gündüzden planımı yaptım sabah allah nasip kısmet ederse erken kalkıp bildirimimi yapıp kızımı sağlık ocağına götüreceğim aşı için ( kaç haftadır gidiceğiz hesapta ) ondan sonrada büyük kızım okuldan gelir gelmez kız kardeşime gidiceğim :122: Nisa ablamda benle geliyor oradanda hep birlikte bizim burada Gopdaki mağazalara bir göz gezdireceğim
Annem sağ olsun yine Nato misali . hadi madem Kına gecesi için kıyafet alacaksın ayakkabınla çandanda benden olsun dedi
Artık ay başında hiç düşünmeden alışveriş yapabilirim :122: çok uzun zamandır keyifimce alışveriş yapabileceğim

Canım Profit bu ayran detoksunu yayınladığında verilmesi gerek fazla kilo varsa ayda iki kere yapılabilir demiş bunu veren diyetisyen demişti. Bence bunu yapacaksan sadece ayda 1 yap çünkü baya kilo verdin zaten sonra metabolizmanı etkilemesin yine sen bilirsin ama herşeyin fazlası zarar biliyorsun

Canım aynı dertten bende muzdaribim maalesef :26:
Zayıfladıkca tüylenme sorunu büyük ölçüde yok olur demişti benim endokrin doktorum ama hala bir azalma yok 10 kilo gittiği halde.
Bakalım yaza kadar baya bir fark daha olucaktır kilomda ondan sonrada gitmezse ben epilasyona gitmeyi düşünüyorum.
Genelde zaten epilasyon yapılan yerlerde de yazın büyük indirimler oluyor çünkü çok sıcaklarda yapılmıyormuş bu epilasyon ( güneşe cıkmamak gerekiyormuş ilk zamanlar ) hatta şu indirim sitelerine bakıyorum ara ara olurda bana yakın düzgün bir yer bulursam diye
Umarım hepimiz çok güzel kilolar verip şu kıl tüğ işlerinden de kurtuluruz

İşte budur
Ayşeciğim biz seni böyle istiyoruz aynı azimle devam edip eltine ve görümcene günlerini göster hem sağlığına kavuş hemde fıstık gibi olup çatlat onları
Biz sana inanıyoruz ve aynı motivasyonu kendimize de alıp peşinden geliyoruz bundan sonra hep eksilere doğru yol alacağız inşallah ... Aminnnn

Darısı bizlerinde başına inşallah bu yaz 3lü rakamlardan çok uzak bir kiloya inerim

inşallah hedefim 75 hele bir ona gelelim , ondan sonrasını düşünürüz)

bebek yapmadan önce kiloları yollamam lazım bedenimden , ki sağlıklı bir bebişim olsun

Rabbim sanada inşallah en kısa zamanda o güzel duyguyu yaşatır tabi dileyen tüm arkadaşlarımızada... Aminnnn

Bende yaza kadar 62leri görmek istiyom geçen sene izine gittigimden daha zayıf olmak istiyom herkesin lafını yedircem
Neymis ben güzel veriyormusum ama geri aliyormusum hiç düşünmüyorlar ne yaşadıklarımı

Bakma sen onlara Güzelim sen zaten çok güzel kilolar verdin biraz daha kilo verip o konuşan tüm insanların ağzını kapatacaksın biz sana inanıyoruz ve senide kendimize örnek alıp izinden geliyoruz
Allah nazardan saklasın

Canım özlettin kendini yaw Ne güzel eski motivasyonuna dönmüşsün Allah nazardan saklasın ve kaldığımız yerden yarışımıza devam edelim bak havalarda düzelmeye başladı iddadaşım yavaş yavaş kendimizi sokağa atmaya başlayabiliriz yakında ondan sonra zaten kilolar çok daha çabuk gidecektir

bu arada yeni avatarım nasıl kızlarr...uçan balonlara bayılırımmm

Ben yeni avatarına bayıldım güzelim çok isterdim eşimle şöyle güzel bir lunaparkta eğleneyim en son eve dönerkende eşim bana öyle bir sürü balon alsın isterdim ama sağ olsun lunapark yada balon diyince sen hala çocuksun der ne yapayım içimdeki çocuk büyümek istemiyor büyümesinde zaten yoksa hayat hiç çekilmez

Çok geçmiş olsun canım inşallah şu anda daha iyisindir
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah... Aminnnn

Bencede sen kazanırsın sonuçta çok daha tecrübelisin
Hadi güzelim göster bakalım kadının fendi kardeşide olsa erkeği nasıl yeniyor

Kendine inancını sakın kaybetme bizler sana inanıyoruz ve ne olursa olsun sen mayısa kadar çok güzel kilolar vereceksindir
Hep birlikte müthiş bir yaza adım atacağız ve inşallah akçay akçay olalalı böyle yaz görmemiş olacak

slmmmm güzel hanımlar nasılsınız görüşmeyeli bende yeni oturdum pc nin başına misafirim vardı kaynanamgili davet etmiştim yemege anca oturdum baya yorulmuşum ya bütün gün yemek temizlik hışırıgım çıktı valla

hımmm afedersin yanlış anlamısım...
demiştimya herseyi korkacak birseeye yoruyorum..
sessiz olursa ev korkuyorum..dısardan ses gelse de..
ki ben korku nedir bilmeyen insandım:18:
eşim de yok 9da gelcek ama az kaldı..

canım doğru alamışsın ben yalnış yazmışım kusura bakma. ben de sendenim yıllarcaa tek evde kaldım korkmadım şimdi tırsarım herşeyden.

inşallah canım vericez ama hergecen gun ben ne yapmışım kendime diye üzülüyorum okadar emekle verdiğim kiloların neredeyse yarısını geri aldım delilik . anca aldığımı vericem bu hesapla zaten mayısa bu da gerçekten kırıcı.

kilo bildirimii...

geçen hafta....119

bu hafta.........119...

yarın giremicem o yüzden şimdi kilo bildiriyorum umarım görürsün yenaaa....

Eminim gerçektende insanın siniri bozuluyordur sonuçta almamış olupta bir 10 kilo vermiş olsan zaten hedefine ulaşmış olurdun ama bizler maalesef ne kadar azimli de olsa arada bir zayıf davranabiliyoruz. Bu hepimizin başına gelebilecek bir durum ama yinede inat edip aynen devam ediceğiz hedefimize de ulaştıktan sonra gerekirse ömrümüzün sonuna kadarda olsa her hafta tartılıp almamak için resmen savaşacağız. Hedeflerimize ulaştıktan sonra en azından 2 sene çok çok dikkatli olmak zorundayız bence sonuçta bünye ve beynimiz artık o kiloda kalmak zorunda olduğunu kavramalı tabi bizde

Sen yinede üzme tatlı canını mayısa kadar 15 kilo bile versen kardır. Birde bizleri düşün biz henüz 3lü rakamları bile terk edemedik ama yinede azimliyiz sizi geçemesekte peşinizden geliyoruz
İnan ben ilk 120 kilo olduğumu gördüğümde ölmek istedim hatta endokrinde ağlama krizine girdim ben nasıl bu hale geldim diye. Eskiden olsa 100 kilo bile benim için ölüm gibiyken şu an kendimle gurur duyuyorum sonuçta 11 kiloda olsa gitti ve ne olursa olsun yaza kadar 3lü rakamlarıda çok rahat terk edebileceğime inanıyorum bundada sen ve senin gibi güzel kilolar veripte burada beni canı gönülden karşılayan arkadaşlarımında katkısı çok büyük o yüzden pes etmek yok aynen devam ben eminim daha fazlası bile gidecektir

maş.benim iddiadaşım..ne oldu kız sana böle?bu azmin beni mutlu ediyor
ohh ohh hadi iisin cecoş hanım..demek ayakkabı çanta yardımı da aldın..
ehh özle tabi beni...hoşuma gidiyor özlenmek
evet artık eskısı gibi tam formumu buldum...ama neredeyse 1 ayıda resmen boşuna geçirdim
ayy evet havalar ısınıyor...sıcacık olucak ohh ne güsel..

bende uçanbalonlara bayılırım..biz yazın eşimle fuardaki kocaman lunaparka gitmiştik o korkar hiç birseye binemez bende tam tersi herseyi seviyorum...veeeeee ozaman uçanbalonda almıstım sünger boblu
evet canmm büyütmeyelim biz o çocukları...

Son düzenleme:

Biz eşimle 2.ci evlilik yıldönümümüze 2 gün kala Çınarcık'a arkadaşların yazlığına gitmiştik. Daha doğrusu eşimin babasının yanında çalışan 20 senelik ailedostlarının yanına gitmiştik. İlk gün hepbirlikte gezdik ama 2.ci gün yani evlilik yıldönümüzün olduğu gün erkekler ille film seyredeceğiz diye tutturdular. Ailenin benden 3 yaş ufak oğlu vardı ( ben 20 o 17 ozaman ) birde istanbuldan bir arkadaşı daha vardı oda benden bir yaş ufak yenge yenge diye dolanıyorlar bende kızıyordum ne bana yenge diyorsunuz diye
Onlar lunapark kuruldu oraya gidelimmi dediler bende tabi anında atladım Çocukların tabi anneleride geldi bizimle ama benden baya büyükler o zaman. Çocuklara hadiyin bugün benim evlilik yıldönümüm bir güzel eğlenelim demiştim tabi koca yok
Eşimde üzerime baya bir para vermişti hani birşey beğenirsem alırım diye dedim senmisin benimle gelmeyen TV seyretmeyi tercih eden çocuklarla biz bir kudurduk ( anaları korkarız diyip binmediler gondola falan ) ne Gondol kaldı ne prenses nede çarpışan arabalar hatta tabancayla atış bile yaptık
Eve geldiğimizde eşim ne yaptınız geç kaldınız diyince valla bir güzel paraları yedim dedim tabi paraların gittiğine değilde benle neredeyse yaşıt olan çocuklarla çok fazla eğlendim diye bozulmuştu gelseymiş canım bana ne bir daha o oldu evlilik yıldönümünde TV seyretmeyi yada beni yanlız bırakmayı bile düşünmüyor

Ama ne eğlenmiştim o gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…