Haklısın ayşecim bugün yine yeniden başladım bakalım şimdilik iyi gidiyor.utana sıkıla gittim
gitmemeyi bile düşündüm
ama iyi ki de gitmişim
hem diyetisyen hem psikolog
saolsun gerçekten çok iyi bi insan burcu yaa sizler kadar en az :)
çok çok geçmiş olsun cnm
kesinlikle öyle
salı günü annemi medicana ya götürdük onkoloji kontrolümüz orda çünkü
ama kızları bi gör çalışan
sandım ki hepsi güzellik yarışmasından çıkma
tamam çok güzeller ama
konuşmayı bilmiyolar özel hastane olduğu halde doğru bi iş yapmıyolar
bi kaydı 1 saatte alıyolar
herşey güzellik demek değil yani
valla çoook sevinirim dün akşam denedim yine ama beceremedim
adresi özelden msj atarım
cnm artık toparlanma zamanı gelmedi mi lütfen kendne gel sende
tedavi zamanına az kaldı
sen zayıfla o da çatlasın
Az önce. Kardeşim aradı kendisi 96 kg abla gel yarisalim dedi ok dedim ama benim 2mislimi vercek. Neyine dedim 200eurosuna girdik çok cekismeli geçecek ben 7 versem kardeşim 14 kg geçmesi gerek sizce kim kazanır kardeşim erkek
erkekler daha çok veriyorlar haziranın 1ne kadar
Az önce. Kardeşim aradı kendisi 96 kg abla gel yarisalim dedi ok dedim ama benim 2mislimi vercek. Neyine dedim 200eurosuna girdik çok cekismeli geçecek ben 7 versem kardeşim 14 kg geçmesi gerek sizce kim kazanır kardeşim erkek
Cnm biliyom kardeşim benim verdigimin 2katını vercek hemde acayip yemek yemeyi seviyor bakalım ne olcakCanım erkekse o daha kolay verir bence :26: hem kilosu fazla olan daha çok kilo verebiliyor malum :26:
kuzumu bir görsen teyzesi nasıl özlüyor beni ısırmayan çocuk ısırmaya başladı :) öyle tatlı yorgunluklar dediğin gibi. doğru adam idare etmiş seni sıra sende :) bence önce in ilk adımın bu olsun kilo vermek adına. yaza daha iyi olacak emin ol.
meryemcim bende özledim canım ya burada herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta .herşeyim olmuştunuz ne güzel ama ben işe gidiyorum şimdi hem bebeğimi hem sizi bıraktımyaza en çıtır halimle paylaşımlarda bulunurum artık :))) tabi hepimiz o zamana kadar çıtır oluruz zaten :)
bende seni kocamannnnn öptümmmmmmmmmmmmmm
çok geçmiş olsun canım
bence sen :)
hımmm afedersin yanlış anlamısım...ne hayaleti hayaller eşliğinde demek istedim
ii aksamlar papatyam...nasılsın?merhaba iyi akşamlar
İyi akşamlar hanımlar ben diete yeniden başladım bakalım ddevam edebilcekmiyim.
YENA beni bu haftada listede izinliyaz inşallah haftaya bakalım ne olucak.
yeme faslım bitti. acaip bir sebze çorbası içtim kocaman 2 kase 1/2 dilim ekmekle.
hayırlısı yarın bakalım ne olacak. oyyyy süper sonik heyecan yaptım.
mart
nisan
17 mayıs benim deadine m bakalım 10 -15 kilo gibi zorlayıcı bir hedefim var. bakalım becerebilecekmiyim.
2. tarihim tatile gideceğimiz 8 haziran. inşallah 8 haziran da havalı bir kiloya inmiş olurum.
bu ayran diyeti bana çok uygun ben yoğurdu çok severim hele bu tarz çorbalara bayılırım .bu hafta 5 kiloya başladım ama .ben bunu 10-11 martta ancak yaparım . ben bu diyetle 1 ay bile yaşarım ya tam benlik bu yaşasın yoğurt :)
gerçi ben çok sevindim ama doyuruyor mu bu diyet ya:26: tok tutar gibime geldi ama
ben şimdi acil eylem planı hazırlamalıyım o zaman
bugün dahil 5 gün 5 kilo diyeti yani 27 şubat son günü diyetin sonra dinlenme ve 10-11 şubat bu detoks ,ay araya 1-2 şey daha sıkıştırsam mı acepya aslında şu 5 gün 5 kiloyu hiç sevmiyorum hoş ben o kadarda veremedim zaten maşalah melis 4,5 vermişti .keşke bu diyeti ben evdeyken duysaydım ya her hafta 2 gün yapardım valla :) okulda olmuyor zor oluyor diyet ,sürekli ayakta kalınca ve nefes tüketince insan sapıtıyor.
Evet canım çok haklısın ben de ne zaman bişeye sıkılsam kendımı yemeye verıyorum. Mesela bu aralar hem yüzümdekı tüylere moralım bozuk( insan ıcıne cıkamıyorum) hem de ders calısırken aksam ara öğünümü yapmıs olsanm bıle gece saat 11 gibi acıkıyorum. Sağlıksız seyler yemedım ama 2,3 bisküvü yanında şekersiz nescafe içiyorum. Diyetisyenimin verdiği listeye tam uymayında beklenen kiloyu veremıyorsun. Uzun süredir evden cıkamadıgım ıcın psikolojim bozuldu sanırım.
cnm sınav stresi ders çalışmakta kolay değil allah yardımcın olsun inşallah (amin)
dertleştik cnm biraz
o da aynı senin gibi yaşın çok genç böylemi yaşlanmak istiyosan sen bilirsin dedi
bide geçen hafta kongredeydi o
onu anlattı meme kanseri ile alakalı imiş ve kilolu insanların zayıflara göre tedavisi 1/6 imiş
bende annem mem kanseri babam ve kardeşim kolon kanseri dedim
sonra neden diyet yapamadığımı bazı sıkıntıların olduğunu ve moralim bozuldukça yemek yediğimden bahsettim
o da az cok sıkıntıları dinleyince aslında boş şeyler olduğunu günde 20 tane kadın gördüğünü ve çok insanın da eşinden şikayetçi olduğunu söyledi
eşinle iyi isen gerisi boş demeye getirdi yani
haklıda aslında ama işte huyum kurusun herşeyi kafama takıyorum ben
bide hasta olsan ne olcak kim üzülcek kendini yapma etme emiri düşün vs
çok çok konuştuk işte
allah razı olsun sizden de ondan da
ama yok bu sefer hırslandım
ben zayıflıcam
cici cici giyinecem
kocamın yanına daha yakışır olucam
onun koluna girip emiriminde elinden tutup gezinicem
kendime güvene güvene ve salına salına
asıl o zmn
çatlasın eltim görümcem
ohhh sefam olsun
inşallah herkes istediği kiloya sağlıklı bi biçimde ulaşır)
ben aralık ayının başında başladım rejime , 102 kiloydum hiç 3 haneleri görmemiştim daha önce , şimdi 91 kiloyum , oooohh sanki üstümden koccaaa bir yük kalktığını hissettim
inşallahhedefim 75 hele bir ona gelelim , ondan sonrasını düşünürüz )
bebek yapmadan önce kiloları yollamam lazım bedenimden , ki sağlıklı bir bebişim olsun
Bende yaza kadar 62leri görmek istiyom geçen sene izine gittigimden daha zayıf olmak istiyom herkesin lafını yedircem
Neymis ben güzel veriyormusum ama geri aliyormusum hiç düşünmüyorlar ne yaşadıklarımı
ne güzel motive olmussun aman nazar degmesin aysecim..
artık kesin kararını vermişsin sizleri böyle görünce bende azimleniyorum vallahi..
teşekkürler tombul kelebegim..bende deneyecegim bu hareketleri..
bu arada ismini biliyorum ama nickin çok hoşuma gidiyor
burada
kendimi yoklama da gibi hissettim ama haklısın ebrucum buaralar boşluyorum sizleri çok ayıp...ama artık hallettim bi çok şeyi aranızdayım..motivasyonumda benimle tabi..1haftadır cok iyiyim eskı halime döndüm
sen nasılsın bakalım?gündüz ne güzel geçiriyorsun bence aksam kitle mutfagıtüm gün işin zor tarafını gecıosun ama aksam bozuluyor..yapma canım,yapma güzelim bak artık yaz geliyorr
ayy evet o gün sana yazamadım tekrar cok teşekkür ederim canım
haftasonu gidip atacagız gübrelerimizi ilaçlarımızı da cumartesi alacagız..yine yazdıklarını okuyup cuma günü notlarımı alacagım öle gidecegim gübre almaya...sonrada bebişlerimin yanına
onlara hem kışlık gübre nisan da da yazlık gübre atalım diyorum eşime...eşimde bebişlerini de congi mi yapacaksın diyor
congi diyor kilolu,şişman,tombul demek yerine
yokkk stress yok...off sizinoralarda da bir yokuş bir iniş vallahi yürümek zulüm gibi olur..yakın olsak beraber yürürdük ben aksamüstü kavaklı sahine dogru yürüyorum ara ara..denizi ucundan görüp geri dönüyorum
stress yok stress yok...hiç olmadı evde dizi izlerken hareket yapalım diyorum bak buda aklıma yeni geldi
evet canım...benm de en büyük hayalim o
Allah gönlümüze göre versin ne diyeyim
bu arada yeni avatarım nasıl kızlarr...uçan balonlara bayılırımmm
mehaba kızlarr
nasılsınızz benı hıç sormayın beynıme sankı bır sey akıyormus gıbı oluyor 5 gundurr basım donuyor kafamı kaldırınca daha beter oluyorr bugun saglık ocagına gıttım kan talılı yaptılar ben sınüzitten süpelendı ama doktor sınü<it degıl dedı tahlıler temız cıktı ama norolöji ye gıt mutlaka dedı cok kortuyorum bişey cıkacak dıye yarın numara bulabılır sem gıdecegım olmazsa pazartesıye neyse basıma agrı gırıyor yarın tartılır bıldırırım ınsallah
herkeze iyi aksamlarr
yeme faslım bitti. acaip bir sebze çorbası içtim kocaman 2 kase 1/2 dilim ekmekle.
hayırlısı yarın bakalım ne olacak. oyyyy süper sonik heyecan yaptım.
mart
nisan
17 mayıs benim deadine m bakalım 10 -15 kilo gibi zorlayıcı bir hedefim var. bakalım becerebilecekmiyim.
2. tarihim tatile gideceğimiz 8 haziran. inşallah 8 haziran da havalı bir kiloya inmiş olurum.
hımmm afedersin yanlış anlamısım...
demiştimya herseyi korkacak birseeye yoruyorum..
sessiz olursa ev korkuyorum..dısardan ses gelse de..
ki ben korku nedir bilmeyen insandım:18:
eşim de yok 9da gelcek ama az kaldı..
Kendine inancını sakın kaybetmebizler sana inanıyoruz ve ne olursa olsun sen mayısa kadar çok güzel kilolar vereceksindir
Hep birlikte müthiş bir yaza adım atacağız ve inşallah akçay akçay olalalı böyle yaz görmemiş olacak
inşallah canım vericez ama hergecen gun ben ne yapmışım kendime diye üzülüyorum okadar emekle verdiğim kiloların neredeyse yarısını geri aldım delilik . anca aldığımı vericem bu hesapla zaten mayısa bu da gerçekten kırıcı.
Cnm geçen sene basardin unuttunmu sabah erkenden kalkıp yuruyordun
Selam Millet ben geldimmmmmmm :122: :122:
Günlük işlerimi saymıyorum bile nasılsa evi devamlı dağıtan bir küçük çanavar var evde
Yarın içinde gündüzden planımı yaptımsabah allah nasip kısmet ederse erken kalkıp bildirimimi yapıp kızımı sağlık ocağına götüreceğim aşı için ( kaç haftadır gidiceğiz hesapta ) ondan sonrada büyük kızım okuldan gelir gelmez kız kardeşime gidiceğim :122: Nisa ablamda benle geliyor oradanda hep birlikte bizim burada Gopdaki mağazalara bir göz gezdireceğim
Annem sağ olsun yine Nato misali .hadi madem Kına gecesi için kıyafet alacaksın ayakkabınla çandanda benden olsun dedi
Artık ay başında hiç düşünmeden alışveriş yapabilirim :122: çok uzun zamandır keyifimce alışveriş yapabileceğim :1
Canım özlettin kendini yawNe güzel eski motivasyonuna dönmüşsün Allah nazardan saklasın ve kaldığımız yerden yarışımıza devam edelim bak havalarda düzelmeye başladı iddadaşım yavaş yavaş kendimizi sokağa atmaya başlayabiliriz yakında ondan sonra zaten kilolar çok daha çabuk gidecektir
Ben yeni avatarına bayıldım güzelimçok isterdim eşimle şöyle güzel bir lunaparkta eğleneyim en son eve dönerkende eşim bana öyle bir sürü balon alsın isterdim ama sağ olsun lunapark yada balon diyince sen hala çocuksun der ne yapayım içimdeki çocuk büyümek istemiyor büyümesinde zaten yoksa hayat hiç çekilmez :
evet ne emeklerle verdim. offff gerizekalının başkanıyım. offffff
maş.benim iddiadaşım..ne oldu kız sana böle?bu azmin beni mutlu ediyor
ohh ohh hadi iisin cecoş hanım..demek ayakkabı çanta yardımı da aldın..
ehh özle tabi beni...hoşuma gidiyor özlenmek
evet artık eskısı gibi tam formumu buldum...ama neredeyse 1 ayıda resmen boşuna geçirdim
ayy evet havalar ısınıyor...sıcacık olucak ohh ne güsel..
bende uçanbalonlara bayılırım..biz yazın eşimle fuardaki kocaman lunaparka gitmiştik o korkar hiç birseye binemez bende tam tersi herseyi seviyorum...veeeeee ozaman uçanbalonda almıstım sünger boblu
evet canmm büyütmeyelim biz o çocukları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?