Eminim gerçektende insanın siniri bozuluyordur sonuçta almamış olupta bir 10 kilo vermiş olsan zaten hedefine ulaşmış olurdun ama bizler maalesef ne kadar azimli de olsa arada bir zayıf davranabiliyoruz. Bu hepimizin başına gelebilecek bir durum ama yinede inat edip aynen devam ediceğiz hedefimize de ulaştıktan sonra gerekirse ömrümüzün sonuna kadarda olsa her hafta tartılıp almamak için resmen savaşacağız. Hedeflerimize ulaştıktan sonra en azından 2 sene çok çok dikkatli olmak zorundayız bence sonuçta bünye ve beynimiz artık o kiloda kalmak zorunda olduğunu kavramalıtabi bizde
Sen yinede üzme tatlı canını mayısa kadar 15 kilo bile versen kardır. Birde bizleri düşün biz henüz 3lü rakamları bile terk edemedikama yinede azimliyiz sizi geçemesekte peşinizden geliyoruz
İnan ben ilk 120 kilo olduğumu gördüğümde ölmek istedim hatta endokrinde ağlama krizine girdim ben nasıl bu hale geldim diye. Eskiden olsa 100 kilo bile benim için ölüm gibiyken şu an kendimle gurur duyuyorum sonuçta 11 kiloda olsa gitti ve ne olursa olsun yaza kadar 3lü rakamlarıda çok rahat terk edebileceğime inanıyorumbundada sen ve senin gibi güzel kilolar veripte burada beni canı gönülden karşılayan arkadaşlarımında katkısı çok büyük o yüzden pes etmek yok aynen devam ben eminim daha fazlası bile gidecektir
yawww benn geçmişii okuyanaaa kadarrr hiç kismeelerr kalmıyorrrr burdaaaa^bugün benim diyet iyi gitti ama biras önce çayla bisküvii yedimmm...akşamlarıı zor geçiyorr banaaaaa
Ben burdayım genelde ama biri tepikmi atiyor n hep kendimi topiğin kapısında buluyorum
Umarım sadece 2 - 3 bisküviyle kalmışsındıryarına kalmaz onlardan eser inşallah üzülme
Süpersin Ayşeciğim, hayırlı olsun...
Diyetisyeninle bir hedef kilo belirle bence, daha sağlıklı olacaktır. Benim fikrime göre azimle devam edersen 14-18 kilo arasında rahatlıkla verebilirsin ki bu da çok ciddi fark yaratır...
Haklısın ayşecim bugün yine yeniden başladım bakalım şimdilik iyi gidiyor.
ya benim tickerfactory sayfam 2 gündür hata veriyorçizelgeyi yapıyorum sonuna kadar geliyorum oturum durduruldu diyor :26: sizde de aynı hata var mı :44:
yeme faslım bitti. acaip bir sebze çorbası içtim kocaman 2 kase 1/2 dilim ekmekle.
hayırlısı yarın bakalım ne olacak. oyyyy süper sonik heyecan yaptım.
mart
nisan
17 mayıs benim deadine m bakalım 10 -15 kilo gibi zorlayıcı bir hedefim var. bakalım becerebilecekmiyim.
2. tarihim tatile gideceğimiz 8 haziran. inşallah 8 haziran da havalı bir kiloya inmiş olurum.
İşte budur
Ayşeciğim biz seni böyle istiyoruz aynı azimle devam edip eltine ve görümcene günlerini gösterhem sağlığına kavuş hemde fıstık gibi olup çatlat onları
Biz sana inanıyoruz ve aynı motivasyonu kendimize de alıp peşinden geliyoruzbundan sonra hep eksilere doğru yol alacağız inşallah ... Aminnnn
İyi geceler kızlar ben kaçar
Yarın baskül ne gösterecek çok merak ediyorum en son 109.5 görmüştüm reglim bugün bitti biraz şişlik olabilir belki ama umarım 109.5tan yüksek bir rakam göstermez bana güzel baskülüm cici baskülümmmm canım baskülüm :18:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Biliyorum henüz karga kahvaltısını etmedi ama malum evdeki bilgisayar bozuk olunca eşimin evden çıkmadan laptobundan bildirimimi yapayım dedimondan sonra tekrar yatarım belki
Eskiden yani bekarken hep saat 6 dedimi uyanık olurdum ama artık kaç senedir karpuzu yatıra yatıra resmen işkence geliyor 6da uyanmak ancak ucunda gezme yata tatil varsa saat 5de de olsa uyanabilirim seve seve
Neyse sabah sabah tek gözüm kapalıda olsa çenem düşmeden bildirim yapayım
Aslında dün akşam 109.4de görmüştüm ama bu sabah bir baktım yine 109.7 cıktımo yüzden yine aynı diyelim
Birincilik tahtına bu hafta oturamadım ama inşallah haftaya
Kilo veren ve dereceye giren Arkadaşlara daha şimdiden tebriklerimi sunuyor tombikis yanaklarından öpüyorum
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Kiz Ayse, diyetisyenin D'si bile yaradi sana!!!
Masallah masallah, devami gelsin insallah...
geçen hafta 80.7
bu hafta da 80.7 aynı malesef
sporum da 220dk
kilo bildirimi :
geçen hafta 100,5 kg
bu hafta 99.0 kg
giden :1,500 kg:nazar :
Ben burdayım genelde ama biri tepikmi atiyor n hep kendimi topiğin kapısında buluyorum
Umarım sadece 2 - 3 bisküviyle kalmışsındıryarına kalmaz onlardan eser inşallah üzülme
hahahha benide kapı dısarı yapıor bu site iddiadasım?
bizi tasıyamıor sanırım
bu arada napıor küçük cadın
mehaba kızlarr
nasılsınızz benı hıç sormayın beynıme sankı bır sey akıyormus gıbı oluyor 5 gundurr basım donuyor kafamı kaldırınca daha beter oluyorr bugun saglık ocagına gıttım kan talılı yaptılar ben sınüzitten süpelendı ama doktor sınü<it degıl dedı tahlıler temız cıktı ama norolöji ye gıt mutlaka dedı cok kortuyorum bişey cıkacak dıye yarın numara bulabılır sem gıdecegım olmazsa pazartesıye neyse basıma agrı gırıyor yarın tartılır bıldırırım ınsallah
herkeze iyi aksamlarr
Az önce. Kardeşim aradı kendisi 96 kg abla gel yarisalim dedi ok dedim ama benim 2mislimi vercek. Neyine dedim 200eurosuna girdik çok cekismeli geçecek ben 7 versem kardeşim 14 kg geçmesi gerek sizce kim kazanır kardeşim erkek
erkekler daha çok veriyorlar haziranın 1ne kadar
kilo bildirimi :
geçen hafta 100,5 kg
bu hafta 99.0 kg
giden :1,500 kg:nazar :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?