Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım arkadaşım, verme eğiliminde olmanın psikolojisi çok güzel. ama verip de almak tam anlamıyla insanı yıkan bir durum. karabasan düştükçe düşüyosun toparlammak zor oluyor daha fazla yemeye veriyosun kendini. işte bende çıkamadım o döngüden. 10 kilo aldım oturdum neyseki bu ara azıcık toparlandım inşallah sonucu iyi gelir. burasının enerjisi güzel herkes çok iyi niyetli.

İyi geceler kızlar ben kaçar

Yarın baskül ne gösterecek çok merak ediyorum en son 109.5 görmüştüm reglim bugün bitti biraz şişlik olabilir belki ama umarım 109.5tan yüksek bir rakam göstermez bana güzel baskülüm cici baskülümmmm canım baskülüm :18:

yawww benn geçmişii okuyanaaa kadarrr hiç kismeelerr kalmıyorrrr burdaaaa^ bugün benim diyet iyi gitti ama biras önce çayla bisküvii yedimmm...akşamlarıı zor geçiyorr banaaaaa

yawww benn geçmişii okuyanaaa kadarrr hiç kismeelerr kalmıyorrrr burdaaaa^ bugün benim diyet iyi gitti ama biras önce çayla bisküvii yedimmm...akşamlarıı zor geçiyorr banaaaaa

Ben burdayım genelde ama biri tepikmi atiyor n hep kendimi topiğin kapısında buluyorum
Umarım sadece 2 - 3 bisküviyle kalmışsındır yarına kalmaz onlardan eser inşallah üzülme

Ben burdayım genelde ama biri tepikmi atiyor n hep kendimi topiğin kapısında buluyorum
Umarım sadece 2 - 3 bisküviyle kalmışsındır yarına kalmaz onlardan eser inşallah üzülme

hahahha benide kapı dısarı yapıor bu site iddiadasım?

bizi tasıyamıor sanırım
bu arada napıor küçük cadın

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Biliyorum henüz karga kahvaltısını etmedi ama malum evdeki bilgisayar bozuk olunca eşimin evden çıkmadan laptobundan bildirimimi yapayım dedim ondan sonra tekrar yatarım belki
Eskiden yani bekarken hep saat 6 dedimi uyanık olurdum ama artık kaç senedir karpuzu yatıra yatıra resmen işkence geliyor 6da uyanmak ancak ucunda gezme yata tatil varsa saat 5de de olsa uyanabilirim seve seve
Neyse sabah sabah tek gözüm kapalıda olsa çenem düşmeden bildirim yapayım

Aslında dün akşam 109.4de görmüştüm ama bu sabah bir baktım yine 109.7 cıktım o yüzden yine aynı diyelim
Birincilik tahtına bu hafta oturamadım ama inşallah haftaya

Kilo veren ve dereceye giren Arkadaşlara daha şimdiden tebriklerimi sunuyor tombikis yanaklarından öpüyorum

Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

cnm 20 kilo hedef 5 temmuza kadar :18::18::18:

Haklısın ayşecim bugün yine yeniden başladım bakalım şimdilik iyi gidiyor.

inşallah devamı da gelecek cnm

ya benim tickerfactory sayfam 2 gündür hata veriyor çizelgeyi yapıyorum sonuna kadar geliyorum oturum durduruldu diyor :26: sizde de aynı hata var mı :44:

dün bende de aynısı oldu cnm çizelge yapacaktım hata verdi en sonunda 3 kere denedim 3ünde de aynısı oldu

sen karar verdiysen yaparsın cnm eminim ben

artı bildirim yok artık allahın izni ile yaşasın sağlıklı beslenmek :)

vermemiş olsanda almamışsın ne güzel

Kiz Ayse, diyetisyenin D'si bile yaradi sana!!!

Masallah masallah, devami gelsin insallah...

aynen öyle cnm çok saol
akşam ne mamalar vardı da dokunmadım
sonra indik sahile eşimle yürüdük yarım saat kadar
çok soğuktu daha fazla dayanamadı eşim

herkese hayırlı cumalar dilerim
bildirimi yapıp kaçacağım kahvaltıya arkadaşlar var bugün akşam gibi anca gelirim sanırım arada kaçak da yapabilirim tabii

Bende kilo bildirimi yapayım hiç bir değişiklik yok ama çok kaçamak yaptım bu hafta ona rağmen almamışım buna seviniyorum
Geçen hafta :92.6 kg
Bu hafta :92.6

günaydın tatilim güzel geciyoor kilom aynı tartı deişik inşallah kendi tartımda da aynı cıkarım hayırlı cumalar

hahahha benide kapı dısarı yapıor bu site iddiadasım?

bizi tasıyamıor sanırım
bu arada napıor küçük cadın

Kızlar Siteye girerken nickiniizi yazdığınız yerin altında küçük bi kutucuk var onu ticklerseniz bu problemi yaşamazsınız

Günaydın Kızlaaar

Tickerimindeki hedefi 5er kilo düşürücem artık ne güzel şimdi hedefime ulaşmaya 4.5 kilo varmış gibi görünüyor

Henüz tartılmadım yeni uyandım ayılmayı bekliyorum bu arada gece uyurken vücut şişiyor ya o şişlik insin diye uğraşıyorum aslında korkuyorum ben tartılmaya yaaa :18: ne durumdayım hiçbir fikrim yok :26: korkunun ecele faydası yok deyip kurbanlık koyun gibi gidiyorum baskülüme :18:

Canım geçmiş olsun.Fazla takma kafana düşündükçe daha çok ağrıyacak başın.Umarım olumsuz bişey çıkmaz.İyi haberlerini bekliyoruz.

Toksincim bence kardeşin kazanır.Hem kilosu daha fazla hemde erkek olduğu için kas oranı daha yüksek olabilir.Hadi bakalım.Bende ablamla mı böyle bi yarışa girsem acaba.Teşvik olur hem.

kilo bildirimi :

geçen hafta 100,5 kg
bu hafta 99.0 kg

giden :1,500 kg:nazar :

Güzelim tebrik ederim.Hemen toparladın maşallah.Kim tutar seni artık.Artı bildirim yok artık dimi Ayşe'cim

Günaydın,hayırlı Cumalar...

Kilo bildirimi
Geçen hafta:88,1
Bu hafta: 87,5
Spor:yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…