Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecen hafta 90,2
Bu hafta 87,5

Dukan atak evresi sayesinde oldu, cogu da sudur tabi ama seksenlere indim keyfim yerinde...
Sevgiler

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNNNNNN....

ALLah'ın SeLamı Rahmeti Bereketi Üzerinize OLsun HayırLı CumaLar.
Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden, kazalardan, belalardan, sıkıntılardan, şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul buyursun. Selam ve DUA ile Hayırlı Cumalar....♥

aminnnnnnn cnm benim ne güzel bir dua AMİNNN

hayırlıı cumalarrrr kızlarrrrrrrrrr.........nasılsınızz kilolarrr nasıll bi hafiflik vardırr inşallahhh..verenlere ...sabit kalanlarıı tebrikk ediyorummmm...

cecoooo bizee ne oldu arkadaşımm böleeee yaaaaa...ben kazık diktim resmennn....kıpırdayamıyorummmm.....şubattt ayııı fiyaskoooo benimm içinnn....haftayaa inşallahh demekteenn yoruldummmmm.....

sanada hayırlıı cumalarrr arkadaşımmm ne güsel dualar etmişsinnn kocamannn AMİNNNNNN diyorummm...rabbim seninde gönlüne göre versinnn hayırlısı iseee....hakkında hayırlıı olanada gönlünü razııı eylesinnnn....

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAH ENDİŞELENME...

kilo bildirimi :

geçen hafta 100,5 kg
bu hafta 99.0 kg

giden :1,500 kg:nazar :

neviiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn hani bildirim ???

GÜNAYDINN AYŞE NE GÜZEL BİLDİRİM...SÜPERSİN LEAHTA ÖYLE MAŞALLAH...

DÜN AKŞAMDA GİTTİM SPORA ÇOK YORGUN OLDUĞUM HALDE... ÇOK İYİ GELİYOR..OYY KOLLARIM AĞRIYOR TABİKİDE..DİKKATDE EDİYORUM YEDİKLERİME HİÇ YAPMADIĞIM KADAR..

YALNIZ SABAH UYANDIM Bİ HEVESLE.BIRAKIN KİLO VERMEYİ BEN ARTIDAYIM

KİLOM 98.9 ÇIKTI
SPOR 145 DK...

AMA UMUTLUYUM YANİ KARNIM EN AZINDAN DAHA AZ ŞİŞ VE KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM AMA ÖRNEK DİYET LİSTELERİNE BAKARAK AZ YEDİĞİME KARAR VERDİM VÜCUT SAVUNMAYA GEÇTİ KENDİNİ SANIRIM...LİSTE YAPIP UYAMIYORUM YANİ MENÜDE NE VARSA O AMA CANIMI SIKTI İŞTE BU DURUM..ÖDEM ATICI METABOLİZMA HIZLANDIRICI BİŞEYLER YAPMAM LAZIM...

çokk konuştumm bende kilo bildirimimi yapammmm.....gram gram veriyorumm şaka gibii yaaa okadar yürüdüm banamısınn demedii..inşş haftaya verirr karşılığınıı...

kilom::92.8

spor::300 dk.

pes etmek durmak yok yola devam

Yooookkk pes falan ettiğim yok kilo almaya devam edemem benim kilo vermem lazım. Bir sonraki kilo bildirimim 107 li bişeyler olacak kesin ve net söylüyorum kaçamak falan yok leslie tam gaz benim en az 30 kilo vermem lazım yoksa evde kalıcam

MERYYYYYY SENİİİ BEKLİYORUMMMMMM.....senii bomba gibi bekliyorummmm ...hadii arkadaşımmm 1 2 kilo verde sen bari güldürr yüzümüzüüüü......

bendeee aynı durumdayımmm artık savunmayamı geçti yoksa başka bişiyemi ama dilerim bu modu uzun sürmezz vücudumunn korkuyorum sabrımın taşmasındannn....sanırım bende az bi menüyle başladım güsel hızlı gitti bu ay tıkandıııı....şimdi bi çözüm arıyorum hızlandıracak bişilerrr...evde 2 kutu form çayı vardı onlar bitiricem belki işe yararrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…