Ayşeciğim maşallah sana ne güzel vermişsin darısı hepimize
Güzelim tebrik ederim.Hemen toparladın maşallah.Kim tutar seni artık.Artı bildirim yok artık dimi Ayşe'cim
Günaydın,hayırlı Cumalar...
Kilo bildirimi
Geçen hafta:88,1
Bu hafta: 87,5
Spor:yok
Gecen hafta 90,2
Bu hafta 87,5
Dukan atak evresi sayesinde oldu, cogu da sudur tabi ama seksenlere indim keyfim yerinde...
Sevgiler
slm kızlar kilo bildirimi
geçen hafta 98.4
bu hafta 97
GÜNAYDINNNNNNNNN....
ALLah'ın SeLamı Rahmeti Bereketi Üzerinize OLsun HayırLı CumaLar.
Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden, kazalardan, belalardan, sıkıntılardan, şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul buyursun. Selam ve DUA ile Hayırlı Cumalar....♥
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Biliyorum henüz karga kahvaltısını etmedi ama malum evdeki bilgisayar bozuk olunca eşimin evden çıkmadan laptobundan bildirimimi yapayım dedimondan sonra tekrar yatarım belki
Eskiden yani bekarken hep saat 6 dedimi uyanık olurdum ama artık kaç senedir karpuzu yatıra yatıra resmen işkence geliyor 6da uyanmak ancak ucunda gezme yata tatil varsa saat 5de de olsa uyanabilirim seve seve
Neyse sabah sabah tek gözüm kapalıda olsa çenem düşmeden bildirim yapayım
Aslında dün akşam 109.4de görmüştüm ama bu sabah bir baktım yine 109.7 cıktımo yüzden yine aynı diyelim
Birincilik tahtına bu hafta oturamadım ama inşallah haftaya
Kilo veren ve dereceye giren Arkadaşlara daha şimdiden tebriklerimi sunuyor tombikis yanaklarından öpüyorum
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
GÜNAYDINNNNNNNNN....
ALLah'ın SeLamı Rahmeti Bereketi Üzerinize OLsun HayırLı CumaLar.
Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden, kazalardan, belalardan, sıkıntılardan, şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul buyursun. Selam ve DUA ile Hayırlı Cumalar....♥
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAH ENDİŞELENME...mehaba kızlarr
nasılsınızz benı hıç sormayın beynıme sankı bır sey akıyormus gıbı oluyor 5 gundurr basım donuyor kafamı kaldırınca daha beter oluyorr bugun saglık ocagına gıttım kan talılı yaptılar ben sınüzitten süpelendı ama doktor sınü<it degıl dedı tahlıler temız cıktı ama norolöji ye gıt mutlaka dedı cok kortuyorum bişey cıkacak dıye yarın numara bulabılır sem gıdecegım olmazsa pazartesıye neyse basıma agrı gırıyor yarın tartılır bıldırırım ınsallah
herkeze iyi aksamlarr
kilo bildirimi :
geçen hafta 100,5 kg
bu hafta 99.0 kg
giden :1,500 kg:nazar :
neviiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn hani bildirim ???
pes etmek durmak yok yola devam
DÜN AKŞAMDA GİTTİM SPORA ÇOK YORGUN OLDUĞUM HALDE... ÇOK İYİ GELİYOR..OYY KOLLARIM AĞRIYOR TABİKİDE..DİKKATDE EDİYORUM YEDİKLERİME HİÇ YAPMADIĞIM KADAR..
YALNIZ SABAH UYANDIM Bİ HEVESLE.BIRAKIN KİLO VERMEYİ BEN ARTIDAYIM
KİLOM 98.9 ÇIKTI
SPOR 145 DK...
AMA UMUTLUYUM YANİ KARNIM EN AZINDAN DAHA AZ ŞİŞ VE KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM AMA ÖRNEK DİYET LİSTELERİNE BAKARAK AZ YEDİĞİME KARAR VERDİM VÜCUT SAVUNMAYA GEÇTİ KENDİNİ SANIRIM...LİSTE YAPIP UYAMIYORUM YANİ MENÜDE NE VARSA O AMA CANIMI SIKTI İŞTE BU DURUM..ÖDEM ATICI METABOLİZMA HIZLANDIRICI BİŞEYLER YAPMAM LAZIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?