kilo bildirimi :
geçen hafta 100,5 kg
bu hafta 99.0 kg
giden :1,500 kg:nazar :
ii aksamlar papatyam...nasılsın?
ne zaman alacaksın sonucunu?
kanaman var mı?agrı durumun nasıl?
iyim meryemcim kanamam hala devam ediyor arada kasıklarımda sancı oluyor sonuç pazartesi alacağım kısmet olursa
hayırlı cumalar kilo bildiriminde bulunuyorum
geçen hafta 86
bu hafta 85.5
spor yok
Gecen hafta 90,2
Bu hafta 87,5
Dukan atak evresi sayesinde oldu, cogu da sudur tabi ama seksenlere indim keyfim yerinde...
Sevgiler
wawwwwwwwwwwwwwwww......maşallahhhh maşallahhhhh süper bi atakk olmuşşş devamını dilerimmmmmGecen hafta 90,2
Bu hafta 87,5
Dukan atak evresi sayesinde oldu, cogu da sudur tabi ama seksenlere indim keyfim yerinde...
Sevgiler
slm kızlar kilo bildirimi
geçen hafta 98.4
bu hafta 97
kilo bildirimi :
geçen hafta 100,5 kg
bu hafta 99.0 kg
giden :1,500 kg:nazar :
Kilo bildirimi 110
Spordaa 30 dk
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAH ENDİŞELENME...
GÜNAYDINN AYŞE NE GÜZEL BİLDİRİM...SÜPERSİN LEAHTA ÖYLE MAŞALLAH...
DÜN AKŞAMDA GİTTİM SPORA ÇOK YORGUN OLDUĞUM HALDE... ÇOK İYİ GELİYOR..OYY KOLLARIM AĞRIYOR TABİKİDE..DİKKATDE EDİYORUM YEDİKLERİME HİÇ YAPMADIĞIM KADAR..
YALNIZ SABAH UYANDIM Bİ HEVESLE.BIRAKIN KİLO VERMEYİ BEN ARTIDAYIM
KİLOM 98.9 ÇIKTI
SPOR 145 DK...
AMA UMUTLUYUM YANİ KARNIM EN AZINDAN DAHA AZ ŞİŞ VE KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM AMA ÖRNEK DİYET LİSTELERİNE BAKARAK AZ YEDİĞİME KARAR VERDİM VÜCUT SAVUNMAYA GEÇTİ KENDİNİ SANIRIM...LİSTE YAPIP UYAMIYORUM YANİ MENÜDE NE VARSA O AMA CANIMI SIKTI İŞTE BU DURUM..ÖDEM ATICI METABOLİZMA HIZLANDIRICI BİŞEYLER YAPMAM LAZIM...
Yooookkk pes falan ettiğim yok kilo almaya devam edemem benim kilo vermem lazım. Bir sonraki kilo bildirimim 107 li bişeyler olacak kesin ve net söylüyorum kaçamak falan yok leslie tam gaz benim en az 30 kilo vermem lazım yoksa evde kalıcam
kızlar günaydın....
kilo bildirimi,
geçen hafta 94.5
bu hafta 94.0
-500 gr
bravoooooooo harikasın haftaya da en azından 98 harika olur start için
wawwwwwwwwwwwwwwww......maşallahhhh maşallahhhhh süper bi atakk olmuşşş devamını dilerimmmmm
maşallahh arkadaşımmmm...tebriklerrrrr......
ayşeee süpersinn canımmm maşallahhhhh
amannn olsunnn sakınn pes etmeeee...sen çok güseell kilolarr vermişsinnn...bunuda kırarsınnnn.....
yenacım baskülüm bozuldu beni sabit geç bu hafta 88.500
eveeet bomba gibi geldim çok mutluyum.emin olamadım sabah tartıya 3 kere çıktım.ama sonuç aynı
geçen hafta:100.6
bu hafta:98.6
giden:2 kg
spor:yok
canlarım ben kaçar misafirim gelecek hazırlık yapmalıyımmmm
Cnm geçmiş olsun rabbim acil sifani versin hiç bişey çıkmaz ınşallah
iyi akşamlar
ne güzel topiğimiz canlanmış şimdiden bahar etkisi başlamış
ben de bugün kaynanamın gününe gittim dışarda yapıyorlar sabah 1 dilim ayva 3 badem yedim öğlen iskender ve light kola salata akşam da yoğurt müsli yerim herhalde giderken 40 dk kadar da yürüdüm
yarın eski komşularım kahvaltıya gelecekler bi dünya işim var hazırlık da yapılacak daha ooff ki off kalkıp işe koyulmam lazım bir an önce
gulma geçmiş olsun canım önemli bir sorun yoktur inşallah
ece ankara buluşması yapalım sevim de var ankarada başka kimse varmıydı hatırlayamadım şimdi ama ben seni eve de bekliyorum çocukla daha rahat rahat otururuz benim kızlar ilgilenir hem meralle bayılıyorlar bebeklere
kuzumu bir görsen teyzesi nasıl özlüyor beni ısırmayan çocuk ısırmaya başladı :) öyle tatlı yorgunluklar dediğin gibi. doğru adam idare etmiş seni sıra sende :) bence önce in ilk adımın bu olsun kilo vermek adına. yaza daha iyi olacak emin ol.
meryemcim bende özledim canım ya burada herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta .herşeyim olmuştunuz ne güzel ama ben işe gidiyorum şimdi hem bebeğimi hem sizi bıraktımyaza en çıtır halimle paylaşımlarda bulunurum artık :))) tabi hepimiz o zamana kadar çıtır oluruz zaten :)
bende seni kocamannnnn öptümmmmmmmmmmmmmm
çok geçmiş olsun canım
bence sen :)
çok saolun kızlarr bugun sıra bulamadım ıns. pazartesı gıdecegımm
yena kılom aynı cnm
beyzus ablacı---250 dk yürüyüşüm var
kılo veren veremeyen herkzeı tebrık ederımm
Herkes maşallah güzel kilolar vermiş...LEAH,ayşe
Böyle kilolar gidince bayağı şenleniyor topik...
Ben ideal kilomda olduğumdan koruyorum kilomu..
Çok hareketsizim bu aralar hatta bir kaç hafta daha.. işim var yürüyemiyorum o nedenle.. kesinlikle bahane değil..
Diyeceğim almasam ve korusam acaip başarılı bulacağım kendimi..
Umarım 1 mart a kadar bitiriirm işlerimi.Olmadı 11 martta katılırım aranıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?