eveeet bomba gibi geldim çok mutluyum.emin olamadım sabah tartıya 3 kere çıktım.ama sonuç aynı
geçen hafta:100.6
bu hafta:98.6
giden:2 kg
spor:yok
bu hafta ilk haftam hızlı kilo verdim sanırım ..normal mi bilmiyorum ama çok mutluyum.çizelgeyi değiştiremedim sanırım.
başlangıç:99
şimdi:96
Canım geçmiş olsun.Fazla takma kafana düşündükçe daha çok ağrıyacak başın.Umarım olumsuz bişey çıkmaz.İyi haberlerini bekliyoruz.
Toksincim bence kardeşin kazanır.Hem kilosu daha fazla hemde erkek olduğu için kas oranı daha yüksek olabilir.Hadi bakalım.Bende ablamla mı böyle bi yarışa girsem acaba.Teşvik olur hem.
Güzelim tebrik ederim.Hemen toparladın maşallah.Kim tutar seni artık.Artı bildirim yok artık dimi Ayşe'cim
saol cnm hep birlikte vericez inşallah
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAH ENDİŞELENME
GÜNAYDINN AYŞE NE GÜZEL BİLDİRİM...SÜPERSİN LEAHTA ÖYLE MAŞALLAH...
DÜN AKŞAMDA GİTTİM SPORA ÇOK YORGUN OLDUĞUM HALDE... ÇOK İYİ GELİYOR..OYY KOLLARIM AĞRIYOR TABİKİDE..DİKKATDE EDİYORUM YEDİKLERİME HİÇ YAPMADIĞIM KADAR..
YALNIZ SABAH UYANDIM Bİ HEVESLE.BIRAKIN KİLO VERMEYİ BEN ARTIDAYIM
KİLOM 98.9 ÇIKTI
SPOR 145 DK...
AMA UMUTLUYUM YANİ KARNIM EN AZINDAN DAHA AZ ŞİŞ VE KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM AMA ÖRNEK DİYET LİSTELERİNE BAKARAK AZ YEDİĞİME KARAR VERDİM VÜCUT SAVUNMAYA GEÇTİ KENDİNİ SANIRIM...LİSTE YAPIP UYAMIYORUM YANİ MENÜDE NE VARSA O AMA CANIMI SIKTI İŞTE BU DURUM..ÖDEM ATICI METABOLİZMA HIZLANDIRICI BİŞEYLER YAPMAM LAZIM...
gulmacım geçmiş olsun...Psikolojik olabilirmi.?
----------------
toksin canım sende hastaymışsın geçmiş olsun..Geçmiştir belki.:))
gulma geçmiş olsun cnm
inşallah bişeycik çıkmaz
bilmiyorum yenacım kafamı üşüttüm ondan mı dıyorum ama su kusu gıbı hergun banyo yapamıyorum cocuklardan fazla dişarıyada cıkmıyorum üşütmedim yani hatta saclarımı bıle kestırdım ama bılmıyorum yukadrıdada yazdım korkuyorum belkıde psıkolojıkde olabılır bende tam hasta pskoljısı ıcerısındeyımm Allahım bana bır sey olursa cocuklarıma ne olur dıye düşünmeye basladım süreklı
kurban oldugum mevlam benı hastalıkla imtihan etmesın inş. çok korkuyorum çünki pazartesei kesin gidecgım inş. o zaman bellı olur cnm cok saoll
gulma geçmiş olsun cnm
inşallah bişeycik çıkmaz
arkadaşımmm çoookk gecmişşş olsunnnn..rabbim şifa versinnn...dilerimmm hiçbişiciklerr çıkmazzzz....
inş. ayşecim anneın sonuçlarıda temız cıkmıs sevındım
yenacım kilom 111 veya üzeri tartım daha gelmedi eski tartımla tartıldım abuk sabuk rakamlar gördüm 90 100 111 112 gbi istersen 11 yaz istersen izinli yaz canım bir hafta boyunca ne diyet nede spor yaptım böyle oldu birde üzerine dün regl oldum o yüzden tam kilomu bilmiyorum moralim çok bozuk...
anneme tmizliğe git misafirlerini ağırla ikramlarını yap .dün teyzeme yardıma gittim bugün yine beni çağırıyor çocuğumla yollara düşüyorum çok yoruldum artık benim işim olduğunda ama kimse gelmez...diyetim ve sporum kalıyor ona üzülüyorum...
nevin 100 gr ile önümdesin geçicem seniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?