Bana ne demeli sen kalk almanyada doğ, büyü birde kollej bitir sonra 10 gün yüz yüze görüştüğün biriyle 9 ay sonra evlenbaştan çalıştırım hatta istersen üniversiteye gidersin burada diyen adam sonradan hiç birine izin vermedi.
Tam hamile kaldım işe girmene izin veriyorum dedi dalga geçer gibi sonuçta hamile kadını kim işe alır. Bazen ara ara diyordu geçmişte çalış istersen diye bu seferde ben inat ettim çalışmıyorum gıcıklık değilmi mecbursun masraflarımı karşılamaya diye
Kendine güvenmeyen evlenmeseymiş diye kestiriyorum ama işin aslı gözüm yemiyor artık çalıışmayı sonuçta senelerdir hep evdeydim. Şimdi tek hayalim birkaç sene sonra kendime ait bir cafe açmaköyle çok büyük birşey değil 5 - 6 masalık bir yer bile yeter. Şirin ve renkli bir yer olsun istiyorum ve eşimede diyorum eğer cafeyi açarsam kesinlikle seni karıştırmıyorum hatta kapısından içeri bile sokmam seni diye sonra o zevkide elimden alır mazallah
kısmet tabi hayırlısıysa olsun diyorum hepAnnemlerde bu sene belki temelli dönecekler almanyadan belki ondan sonra güzel bir iş bulursam çalışırım nasılsa kızlarıma seve seve bakar dedim ya nasip kısmet
ahh insallah istedigin gibi bir yere sahip olursun...Bana ne demeli sen kalk almanyada doğ, büyü birde kollej bitir sonra 10 gün yüz yüze görüştüğün biriyle 9 ay sonra evlenbaştan çalıştırım hatta istersen üniversiteye gidersin burada diyen adam sonradan hiç birine izin vermedi.
Tam hamile kaldım işe girmene izin veriyorum dedi dalga geçer gibi sonuçta hamile kadını kim işe alır. Bazen ara ara diyordu geçmişte çalış istersen diye bu seferde ben inat ettim çalışmıyorum gıcıklık değilmi mecbursun masraflarımı karşılamaya diye
Kendine güvenmeyen evlenmeseymiş diye kestiriyorum ama işin aslı gözüm yemiyor artık çalıışmayı sonuçta senelerdir hep evdeydim. Şimdi tek hayalim birkaç sene sonra kendime ait bir cafe açmaköyle çok büyük birşey değil 5 - 6 masalık bir yer bile yeter. Şirin ve renkli bir yer olsun istiyorum ve eşimede diyorum eğer cafeyi açarsam kesinlikle seni karıştırmıyorum hatta kapısından içeri bile sokmam seni diye sonra o zevkide elimden alır mazallah
kısmet tabi hayırlısıysa olsun diyorum hepAnnemlerde bu sene belki temelli dönecekler almanyadan belki ondan sonra güzel bir iş bulursam çalışırım nasılsa kızlarıma seve seve bakar dedim ya nasip kısmet
banucum ii geceler ama bizimle takılmadınki sen hiç...İyi geceler kızlar ben yatıyorum uzun bir süre yemek tarifleri sitesindeydim bu hafta komşular gelicek ne yapsam diye bakınıyodum ama bakınırken scıktım gidip yatıyım bari hepinizi öptüm.
gel canm gel bizimle birlikte zayıflabende zayıflamak istiyorum
yok şekerim ben balığım ama sudan çıkmışından
Aslında burcumun bir çok özelliğini taşırım ama şu son birkaç senedir ister istemez değişmeye başladım adam sapıtmaya başlayıncaadam kendini sülüman sanınca bende hürremleşmeye başladım
İyi geceler kızlar ben yatıyorum uzun bir süre yemek tarifleri sitesindeydim bu hafta komşular gelicek ne yapsam diye bakınıyodum ama bakınırken scıktım gidip yatıyım bari hepinizi öptüm.
bende zayıflamak istiyorum
baya benzerlik varmışş yaafff...ne kadar oldu evleneliiii......benim mayıs da 3 sene olacak evlendiğim....eşimin burcu akreppp...biz iki inatcı inatlaşıp duruyoruzzz....kızz yükselenim ne bilmiyorum inankii... 05.01.1987 gece yarısından sonra doğdun diyor annema başka benzerliğimizz varmıı kısssssss nerelisinnn??? akrba çıkıyormuşuzzzzz
ahh insallah istedigin gibi bir yere sahip olursun...
tam dedigin gibi bir yer eşimin amcaoglunun hanımı actı..onunda byük kızı 11 küçügü 3.5 yasında kendide 32 tam sen gibigerci işi çok yogun haftanın 7 günü açık olmak zorunda.ne bayramları var ne yaz tatili.kocası beledyede calısıor ama haftasonu kocişini koyuyor cafeye kendi eviyle ilgilenıor.
ama onun çok ii bi k.v var cocukların basında duruyor..
ii de anlaşıolar... artık darısı sana ama ii düşün derim..haftanın 7 günü sabah 8 aksam 7
kızlar inat edeyim derken yine laptob başında uyuyacağım hee
Bana müsaade size doyum olmaz ama geç oldu
Sizlere iyi geceler ve hoş sohbetler
Allaha emanet olun ve yarına kadar kendinize iyi bakın
Hepinize kocaman öpücük
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin ama tabi ilk önce hayırlı ve sağlıklı bir bebiş
yokkk kıssss....keyif için yapacaksaa o kadar zor olmasss...çalışanınıda ayarladınmıııı tutar giderrr....ceco kıss sana cafe ye gelirizzz...diyet şeylerde koyy menüneeee...
kızlar inat edeyim derken yine laptob başında uyuyacağım hee
Bana müsaade size doyum olmaz ama geç oldu
Sizlere iyi geceler ve hoş sohbetler
Allaha emanet olun ve yarına kadar kendinize iyi bakın
Hepinize kocaman öpücük
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin ama tabi ilk önce hayırlı ve sağlıklı bir bebiş
ben haziranda 2 sene olcak...86lıyım hemde hatta aralık 85...
kız sen hem 87li hemde 3 senelik evlisin haa ben kendime diodum erken evlendm die senn tam erkenmiş...
gece yarısı deilde tam saatini bilmen gerek yükselen için...mesela ben 09.05te dogmusum..
ben adanalıyım
buralara gelin geldim kız...kimsem yok
anammm o kadarını bilmiyorum saat kaçda doğdum bi ara sorayım annemeeayy sen benden daha tazeymiş evliliğin dilerimmm 20...30seneleride devirirsiniz birlikteee.....sorma sorma zorum neyseeeee hemen evleni vermişimmmm.... vayy seni adanalııı kıss sizin yemeklerde ne güsel olurr...hele kebaplarr...ayyyyyyyyyyy karnım acıktıııı adanalı deyince yemekler geldi gözüm önünee...içli köfte..çiğköfteeee....aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......................
bende balıkesirliyimm....istanbulda yaşıyorum...ben şehir değiştirmedimm avrupa yakasından anadoluya geçtimm çok uzak değil amaa yinede bu yakada yakınımda pek tanıdık yok arkadaşım felann...
hhahahahha kızzz aksamda içliköfte yedm haa
saolsun annem geldiginde yaptı 50 60tane attı buzluğa
bu arada evet bizim oranın yemekleri harikadır...kebaplar..lahmacunlar ohhhhh
amin canım...insallah hep böle mutlu oluruz...
kız ayıp ayıp yaka degiştirdim die sen de böle diosan ben öleyim
aramızda 12 saat var aile ile...2-3ayda bir görüyorum anca
haline şükret otur...
bu arada bence bzde uyuyalım..malum saat gec olmus hem yarın bizim gezme tozma günümüz
seni çok öpüyorum..ii geceler ii uykular.
ben senin içinde dua etcem yatmadan önce sağlıklı bebiş için..
sende bana et olur mu
ben haziranda 2 sene olcak...86lıyım hemde hatta aralık 85...
kız sen hem 87li hemde 3 senelik evlisin haa ben kendime diodum erken evlendm die senn tam erkenmiş...
gece yarısı deilde tam saatini bilmen gerek yükselen için...mesela ben 09.05te dogmusum..
ben adanalıyım
buralara gelin geldim kız...kimsem yok
Çok merak ettim hemen bir göz atıyorum ve yorumumu da yapıyorum
( Baktım ama bir tane bile resmini göremedimmeğer arkadaş değilmişiz
Kızz sen ne güzelmişsin öylee. Maşallah 130lu kilolardan bu kiloya gelmişsin çok tebrik ederim
Kabul ettim arkadaşlık isteğini canım
Teşekkür ederim canımdarısı başına =) ve benim diğer 30 kiloma
Valla artık bu günden sonrada cesaret ederse bende ona yapacağımı biliyorum
Ondan sonra bende ilk gördüğüm arkadaşımı kahve içmeye davet etmezsem ne olayımhatta onada dedim değil evine gitmek ben dışarda kahve içsem sen kudurursun diye
Ama eminim bu geceden sonra oda cesaret edemiyecektiryoksa benim Cadı yanımla tanışır
Yok be iddadaşım eskiden bende dediğin gibi hemen vazgeçip evde ağlardım ama bu sefer baktım adamın umuru değil oturup oyun konsoluyla oynuyor yada Tv seyrediyor birde ne var ağlayacak şimdi abartıyorsun diyip duruyor vazgeçtim o huyumdan çünkü asıl onu daha çok gıcık eden şey ona kızdığımda biri gelir yada birilerine gidersek zorunlu olmadığım sürece onunla konuşmam ama diğer herkesle güler eğlenirim sohbetimi ederim ve oda bu sefer daha çok sinir olur
Çünkü eve gidince o sessizliğim devam ederve inan bu güne kadar bütün arkadaşlarımız yaw bir kerede siz karı koca nanemolla olsanız dişimizi kıracağız derler çünkü şansa evden çıkmadan onlardan biri eşiyle tartışsa anında ortamda 5 karış surat asarlar ve eşlerine devamlı laf sokarlar ama bizi hep tam tersi görüyorlar
Dertleşmek tabiki doğaldır gittiğin ortamda ama bence o an anlatıpta ortamı bozmanın alemi yokbenim canım sıkkınsa gittiğim evin huzurunuda kaçırmanın alemi yok.
İyiki sizin gibi dostlarım varda anlatıp rahatlayabiliyorum
13 gün boyunca her sabah kahve mi var yani ay insan midesini hasta eder öyle ya. yok anacım bu diyet hiç bize göre değil sen diğerine bak en azından tost varmış.13 gün canım
sabah sadece 1 şekerli kahve var
sonra öğlene kadar bişi yok
7. gün akşamı hiç bişi yok
ama danimarka diyetini buldum o biraz daha insaflı. greyfurt seven veya tosta hasret kalan varsa baksın :)
bende hep öyle yapıyorum sonra adamcağız ne yediğini anlamıyor :)))benn geldimmmm..........nasılsınızzz kızlarr görüşmeyeliiiiii...benn iyiyimmm şükürrrrrrrrrr......bugünn dışardaydımmmm üsküdarıı bi aşağı bi yukarııı sahilll boyunuu heryerii yürüdümm yürüdümmm yürüdümm...bişilerde yedimm acık acık...yarım yarımm:):) güyaa ben hiç bişi yemiyorumm eşimm alıyorrr....ben ondan ısırıyorummm... adamcağızz bişi de diyemiyorr..ondan alıyım bundan yee...yok ben yememmm acık tadına bakk...ee hadi bakım acıkkk ama eminim bişi kalmamıştırr çoook yürüdümm...... sizlerr nettinizzzz...özledim sizii...yaww ben evlenip geldim buraya bu yakada hiçbi tanıdığım yok biliyormusunuzz arkadaşımmda yokkkk..siz bana arkadaşş oldunuzz heppp....hepinizi seviyorummmm ve hepinizi koccamannn öpüyorummmm .
ay ne güzel yapmışsın kaça sattın benimde var bir tane satsam diyorum ama kime nasıl satacağım bilmiyorum, ilk işim apartman gününde dile getirmek olacak sanırım :)))Canım benim koşubandıda öyle yer kaplayıp duruyordu bari dedik evden gitsin.
Sorma o eniştenin kafasını kırıcağım ama bakalım ne zamanEve geldiğimizden beri bir yağcılıktır gidiyor yok ille beraber aynı anda yatalım falan bende uykum yok oturucağım ben diyince ben biliyorum bana inat oturuyorsun bende seni beklerim ama uykum geldi dedi tabi bende anında lafı kodum kusura bakma evde kahvem kalmamış sana kahve yapamıyacağım uykun açılsın diye dedim türk kahvesi yap o zaman dedi bende işim olmaz yat zaten otursanda birşey değişmez bu geceki durumumuzda dedim küçük kızını aldı yattı uyuz keçi
çlaışmak güzel şey gerçekten enişteyi ikna et ve çalış hiç olmadı dediğini yap ne var ev ekonomisine katkıda bulunacak hiç olmadı kendi ihtiyaçlarını alacaksın .kızlarrrrr yaaaaa ben çalışmakkk istiyorumm yaaaaa......para kazanmakk istiyorumm kendimm kendimeee.....eşim isin vermiyorrrr....benim iş okulöncesii...ona isin vermiyorr kendi cocugunu doğur ona bak diyee.e..bende diyom ozaman tek çocuk bakam...onada isin yokk...ben alışmışımm daha önce çalıştım hep..şimdi tıkıldım eve patlıyorumm....bi belediyede çalışmaya sıcak bakıyordu yada bankada kendi iktisad mezunuu şincik aöf den işletme yazdımm onu bitirmek istiyorumm boş durmuyım diyee...onun razı olacagı bişiler bulmam lasımmm...kendim para kasanmak istiyorumm...bunu diyincede kızıyor kırılıyor bana ben neyini eksik ettim ne istiyorsan al diye..ama anlatamıyorumm ben harcamak değil derdim kendim kazanmak istiyorum hiçbişi olmasa kenarda toplarımm..ama evden çıkartmıyorkiiii..gecenlerde evde boş boş oturunca netten bişiler baktım el işi bişiler ördüm sattım bideduyunca çıldırdıı dantel havlu kenarıydıı bayıla bayıla aldı kadınn.. kızsada yine öle bişiler yapam diyorum ama bilmiyomm yafffff
selam kızlar kendime bir etek almıştım küçük beden etegim oluyor bana .akşam eşim fark etti inceldigimi sabah market için 400 verdi git diyet malzemelerini al devam et dedi ilk defa destek oldu bana eskiden görmezdi inceldigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?