Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyy cecommmm rabbimm gönlünee göre versinnn...çok güsel bi hayalinn varmışşş....bizim eşimle var öle bi hayalimiz...o taraftan beylikdüzünden ev aldık borcu bitsin öle bi işe kalkışırızz kendi işinin patronu olursunn diyyee çoşşku veriyorr baana ama eminim ozamanda fırsat vermezzz...ama sen hayaline çok yakınsınn inşallah herşeyy gönlüne göre olurr....

Son düzenleme:
ahh insallah istedigin gibi bir yere sahip olursun...
tam dedigin gibi bir yer eşimin amcaoglunun hanımı actı..onunda byük kızı 11 küçügü 3.5 yasında kendide 32 tam sen gibi gerci işi çok yogun haftanın 7 günü açık olmak zorunda.ne bayramları var ne yaz tatili.kocası beledyede calısıor ama haftasonu kocişini koyuyor cafeye kendi eviyle ilgilenıor.
ama onun çok ii bi k.v var cocukların basında duruyor..
ii de anlaşıolar... artık darısı sana ama ii düşün derim..haftanın 7 günü sabah 8 aksam 7
İyi geceler kızlar ben yatıyorum uzun bir süre yemek tarifleri sitesindeydim bu hafta komşular gelicek ne yapsam diye bakınıyodum ama bakınırken scıktım gidip yatıyım bari hepinizi öptüm.
banucum ii geceler ama bizimle takılmadınki sen hiç...
bende zayıflamak istiyorum
gel canm gel bizimle birlikte zayıfla
önce anlatsana hikayeni bizlere...

ahahahahha sudan cıkmıs balık
benmde yükselenim balık...
hahahha balık hürrem seni
hayat seni yaptı demek böyle

İyi geceler kızlar ben yatıyorum uzun bir süre yemek tarifleri sitesindeydim bu hafta komşular gelicek ne yapsam diye bakınıyodum ama bakınırken scıktım gidip yatıyım bari hepinizi öptüm.

Sanada iyi geceler güzelim Allah rahatlık versin
Umarım hafta sonunu hasarsız atlatırız hepimiz

Aramıza hoşgeldin Umarım sende en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın.
Eğer düzenli olarak paylaşımda bulunur ve burada olursan eminim çok daha rahat vericeksin kiloları
Belki biliyorsundur cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz burada ve yeni gelenler 2.ci bildiriminden sonra haftalık bildirim listesine girebiliyor Spor listesinede girmek istersen yine cuma günleri öğlene kadar yaptığın sporuda dakika olarak bildiyorsun
Hadi gazan mübarek olsun

ben haziranda 2 sene olcak...86lıyım hemde hatta aralık 85...
kız sen hem 87li hemde 3 senelik evlisin haa ben kendime diodum erken evlendm die senn tam erkenmiş...
gece yarısı deilde tam saatini bilmen gerek yükselen için...mesela ben 09.05te dogmusum..
ben adanalıyım
buralara gelin geldim kız...kimsem yok

kızlar inat edeyim derken yine laptob başında uyuyacağım hee

Bana müsaade size doyum olmaz ama geç oldu
Sizlere iyi geceler ve hoş sohbetler
Allaha emanet olun ve yarına kadar kendinize iyi bakın

Hepinize kocaman öpücük

Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin ama tabi ilk önce hayırlı ve sağlıklı bir bebiş

temdee yerindesinnnn...hemen şuanda start verrrrr.....şu andane durumdasınn anlatt acıkk tecrübeli arkadaşlarr her zaman yardımcı olacaklardırrrr...

yokkk kıssss....keyif için yapacaksaa o kadar zor olmasss...çalışanınıda ayarladınmıııı tutar giderrr....ceco kıss sana cafe ye gelirizzz...diyet şeylerde koyy menüneeee...

ahhh bebem giderayak bizlere ne güzel dilek dilemişsin
aminn...bir bebeişimiz olsa saglıklı...hayırlı...vallahi daha ne isterim bilmem:13:

sana da iyi geceler yarın güzel bir gün olsun kocişin ve 2 meleginle

yokkk kıssss....keyif için yapacaksaa o kadar zor olmasss...çalışanınıda ayarladınmıııı tutar giderrr....ceco kıss sana cafe ye gelirizzz...diyet şeylerde koyy menüneeee...

ne bilim yavrum bir calısan da bulamadı daha benm akrabam...gelen okadar durmaya çok para istiyor..e cokta verılmıor anca kurtarıo die bu seferde 10gün duran gidior 1yılda 10 eleman deigiştiler sen düşün
kimseye de güvenemior..bikaç kötü olaydan sonra...işinin basında durmassan kimse sen gibi çalısmıyor der.

hahah evet olursa gideriz vallahi..cecoş çok güzel renkli kurabiyeler yapar ondan yeriz yanında da diet kola

aminnnnnn sen ne güsel dua ettin kıs öleee..aminnnn....aminnn...hayırlısıylaa...bende seni öptüm allah rahatlık versinn...tatlı rüyalarrrr....

anammm o kadarını bilmiyorum saat kaçda doğdum bi ara sorayım annemee ayy sen benden daha tazeymiş evliliğin dilerimmm 20...30seneleride devirirsiniz birlikteee.....sorma sorma zorum neyseeeee hemen evleni vermişimmmm.... vayy seni adanalııı kıss sizin yemeklerde ne güsel olurr...hele kebaplarr...ayyyyyyyyyyy karnım acıktıııı adanalı deyince yemekler geldi gözüm önünee...içli köfte..çiğköfteeee....aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......................

bende balıkesirliyimm....istanbulda yaşıyorum...ben şehir değiştirmedimm avrupa yakasından anadoluya geçtimm çok uzak değil amaa yinede bu yakada yakınımda pek tanıdık yok arkadaşım felann...

hhahahahha kızzz aksamda içliköfte yedm haa
saolsun annem geldiginde yaptı 50 60tane attı buzluğa
bu arada evet bizim oranın yemekleri harikadır...kebaplar..lahmacunlar ohhhhh

amin canım...insallah hep böle mutlu oluruz...

kız ayıp ayıp yaka degiştirdim die sen de böle diosan ben öleyim
aramızda 12 saat var aile ile...2-3ayda bir görüyorum anca
haline şükret otur...

bu arada bence bzde uyuyalım..malum saat gec olmus hem yarın bizim gezme tozma günümüz
seni çok öpüyorum..ii geceler ii uykular.
ben senin içinde dua etcem yatmadan önce sağlıklı bebiş için..
sende bana et olur mu

etmemmii şimdi abdest alıyordum bende...ikimiz içinde dua eder öle yatarımmm...vayy hayın köfte yemiş içli köftelerii...afiyet olsun kuzumm....ama senden tarifini istiyormm..bi ara yaz bana eksiksizz....hedi allah rahatlıkkk versinn...öpüyorummmm...

biri adanamı dedi

Çok merak ettim hemen bir göz atıyorum ve yorumumu da yapıyorum

( Baktım ama bir tane bile resmini göremedim meğer arkadaş değilmişiz

Kabul ettim arkadaşlık isteğini canım

Kızz sen ne güzelmişsin öylee. Maşallah 130lu kilolardan bu kiloya gelmişsin çok tebrik ederim

Teşekkür ederim canım darısı başına =) ve benim diğer 30 kiloma

Kabul ettim arkadaşlık isteğini canım

Teşekkür ederim canım darısı başına =) ve benim diğer 30 kiloma

canımm maşallah ne güzzel bir değişim olmuş , Rabbim dahada ince değişimler nasip etsin inşallah ))

buarada Erzurum fotoları geçmişimi depreştirdi

selam kızlar kendime bir etek almıştım küçük beden etegim oluyor bana .akşam eşim fark etti inceldigimi sabah market için 400 verdi git diyet malzemelerini al devam et dedi ilk defa destek oldu bana eskiden görmezdi inceldigimi

adam herşeyi anlattığına göre sorun yok. gidip onca saaat nerde olduğunu açıklamasaydı o kötü olurdu. benim adam yapsa ben zaten hiçbir şeklilde ne öğrenebilirim ne de hissederim. o yuzden bıraktım ipin ucunu. yani işim bvar gecikicem diyince oki kaçta gelirsin diyorum yormuyorum kendimi. ama kızlarla buluşmasına izin vermem gider ortamı dağıtır gelirim. kadınlar da hoş onların eşi falan yok mu bu abiyle ne geziyorsunuz diyen.

13 gün canım
sabah sadece 1 şekerli kahve var
sonra öğlene kadar bişi yok
7. gün akşamı hiç bişi yok
ama danimarka diyetini buldum o biraz daha insaflı. greyfurt seven veya tosta hasret kalan varsa baksın :)
13 gün boyunca her sabah kahve mi var yani ay insan midesini hasta eder öyle ya. yok anacım bu diyet hiç bize göre değil sen diğerine bak en azından tost varmış.
bende hep öyle yapıyorum sonra adamcağız ne yediğini anlamıyor :)))
ay ne güzel yapmışsın kaça sattın benimde var bir tane satsam diyorum ama kime nasıl satacağım bilmiyorum, ilk işim apartman gününde dile getirmek olacak sanırım :)))
kız yapma adamcağıza yazıktır kırma kafasını falan.
çlaışmak güzel şey gerçekten enişteyi ikna et ve çalış hiç olmadı dediğini yap ne var ev ekonomisine katkıda bulunacak hiç olmadı kendi ihtiyaçlarını alacaksın .

ne güzel canım ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…