Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydın tombul meleklerim benim. kızlar gece kaynatmış. bekledim kimseden ses çıkmayınca gittim yattım bende. ama sabah gülmekten öldüm.
adamı ne kadar bezdirdiysen artık
ee banuş bekliyoruz ne oldu?
canım o zaman damar yapcaksın. eline geçirdiğin 3-5 kuruşla gidip enişteye hediye alcaksın çalışsaydım sana böyle süprizlek yapardım diyceksin. 1-2 bebeiş kıyafeti alcaksın. ama kendine değil birine hediye götürcekmiş gibi. bende çalışsaydım gördüğüm heveslendiğim kıyafetlerden alırdım diyeceksin. çalışan arkadaşın varsa hemen onlarla konuşup bağlayacaksın lafı bak ayşe maaşını almış şöyle yapmış böyle yapmış gibi ... banu kadar olmasada bizde de ufak şeler var. bende takıntı haline getiririm tamam sen taktın yine git napıyosan yap der ama mesleğin çok güzelmiş çok üzüldüm çalıştırmadığına. keşke kreş açsan .
bende anlatırım arada banuyu. bazen unutur hani uyuz kayınvaldesi olan varya derim. hıı der. gene napmış der. kız banu bizide soktun valla sevabına günahına
anam sizin karnınız acıkmış
bende istiyom o tarifi bakayım benim yaptığım gibimi?

enişteye alkış sanada maşallah canım. bende gidip küçük beden bişi almak istiyorum. buzdolabının üstüne asarım artık

yok canım bende vazgeçtim ondan. eşim istanbula gitti. hava çok güzel ben oğluşla evde kaldım. bide telefon etmiş. hava çok güzel yürüyüşe gidin oğlanla diye. sağolsun diyet koçum. azcık kaçamak yapsam yediğini görmedim sanma diyo hemen .

Teşekkürler canım hepbirlikte inşallah en azından motivasyonumu tüm arkadaşlarım sayesinde geri kazandım

Albümüme 3-4 tane resim ekledim merak edenler görebilir ve kilolarım hakkında yorum yapabilirller

Maşallah diye diye baktım resimlere
Çok güzelsin gerçekten arkadaşım
Maşallah dahada gidicek inşallahhh

yeni gelen arkadaşlar olmuş kaçgündür topiga giremedim hoşgeldiniz aramıza

teşekkürler arkadaşım

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrrr :122:

Ben bir tek öleceğim günü bilmem Dün gecede tahmin ettiğim gibi bizim süt dökmüş kedi sabah benden evvel uyanıp çayı demleyip bir güzel kahvaltı hazırlamış hatta birde yağsız omlet yapmış bana sonrada yine tahmin ettiğim gibi hadi temizlik yapalim birlikte dedi ama bu güneşli havada temizlik diyerek evde isyan çıkarmaya mı çalışıyorsun deyince hadi o zaman dışarı cıkalım hem spor olur hemde sana kıyafet bakarız dedi

Şu anda bile o mutfakta bulaşık makinesini boşaltırken ben burada keyif çatıyorum gerek yok ben yaparım dedim ama yok yok sen işini halledene kadar ben yaparım diyor

Yaşasın kötülük aslında kızgınlığım geçti hiç suratta yapmıyorum ama adam kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor hayin köfte ne olacak
Dışarı cıkmadan bir sizlere cevap vereyim dedim

Canım eskiden benimkide sorsam bile hesap vermezdi ama baktı bu sefer zararlı çıkıyor ufak ufak anlatmaya başladı tabi ilk zamanlar ben kızmıyordumda bu ara abarttı yine
Birlikte keyif yaptığı hatunlardan biri daha evvel evliydi ama onlar tanıştıklarında ( aynı yerde çalışınca ) boşanma aşamasındaydı ve baya oldu boşanalı. Diğeri desen 2.ci kocayı bıraktı birde maaşallah okadar rahat hatunlarki devamlı faaller ( bir sevgili gider diğeri gelir ) Eskiden şirket eğlencesi olduğunda eşler gelmesin teklifini getirenlerin başında geliyorlar :26: çünkü eşler olunca biraz daha farklı davranmak zorunda kalıyorlar. En son öyle bir eğlence düzenlediklerinde yine eşler gelmesin diye tuturdular bende o zaman eşime dedim ok git ama banada aynı miktarda para bırak bende bir iki bayan arkadaşımla gece türkü bara gidiceğim deyince anında vazgeçti sonradan bir öğrendikki bir başka '' beyfendi '' sırf eşini götürmemek için iş gezisi uydurmuş son anda ve eşi onu şehir dışında sanırken o karşıda ( anadolu yakasında ) oturan bir arkadaşında kalmış o eğlenceden sonra ve ertesi gün akşama doğru iş gezisinden gelmiş havası yapmış. Adam o gece sabaha kadar hatunlarla bir güzel içip eğlenmiş meğer eşi geldiğinde biraz daha ağır takılması gerektiği için hatunlar eğlenemiyoruz istediğimiz gibi eşini alma demişler tabi benim saftirikte bana anlatırken ( hesapta kendini iyi göstermek için adamı kınadığını anlatacaktı ) kızların aslında eşleri istemediğini ağzından kaçırdı yoksa bir eşlere yasak yokmuş

Şimdi ne kadar iyi olurlarsa olsunlar benim o bayanlara karşı tavırlı olmam çok doğaldır bence Artık bir daha cesaret edemez herhalde edersede benim kaprislerimi çekmek zorunda kalır

Valla güzelim benimki koşubandının resmini çekip özelliklerinide altına yazıp bir kaç gün facebookta yayınladı. En azından yabancıya gitmesin dedi çünkü nete versen kimin eve geleceği belli olmaz hırlımıdır, hırsızmıdır, sapıkmıdır hesabı
Arkadaşlarından da bir kaçı kendi arkadaşlarına duyurdu aynı resmi paylaşarak ama sonra yine kendi arkadaşlarından biri aldı.
Bizimki aslında 500e satmaya razıydı ama face e 600 yazmıştı hani pazarlık yaparlar nasılsa diye ve en son 550e sattık
Yatak odasında kocaman yer açıldı yaa şükür
Bir dene istersen belki seninkide o bahaneyle satılır hem yer açılır hemde bir açık kapanır

ee banuş bekliyoruz ne oldu?...

...bende anlatırım arada banuyu. bazen unutur hani uyuz kayınvaldesi olan varya derim. hıı der. gene napmış der. kız banu bizide soktun valla sevabına günahına

Eeee daha ne olsun şekerim burnundan geldi
Gece inadımdan geç yattım bir baktım kızlarıyla birlikte uyumuş
Bende büyük kızın yatağına yattım ( tavandan sarkan prenses tülünüde kapattım ) prensesler gibi uyudum
Sabah yumuşak yumuşak uyandırıldım birde beni kızdırmak için hadi kalk aşkım çayı koyda kahvaltı edelim diye beni kandırıyor bende dedim benim sindirellalığım zaten ancak uykumda olur uyanınca yine kül kedisiyim diye tabi kahvaltıda hazırmış çayda

Anam eniştelerde diyecekler ne banuymuş bu diye Ailecek severek izliyoruz moduna girdiler
Adamcağızlar aman verilmiş sadakamız varmış diyordur yada kesin bak beterin beteri var sen beni öp başına koy diyorlardır

canımm maşallah ne güzzel bir değişim olmuş , Rabbim dahada ince değişimler nasip etsin inşallah ))

buarada Erzurum fotoları geçmişimi depreştirdi

Erzuruma özlem duymak mı keşke gitsem de özledim diye yakınsam

Sağolasın canım inşallah çok daha fazla değişim olacak inşallah

Maşallah diye diye baktım resimlere
Çok güzelsin gerçekten arkadaşım
Maşallah dahada gidicek inşallahhh

Sağolasın canım teşekkür ederim o senin güzelliğin

Daha çoooook gidecek çooooooooook

canım izlenme rekorları kırıyorsun desem yeridir neyse benim içinde gez dolaş. benimki eski ev arkadaşlarıyla aldatıtyo beni. kıyamam gezsin. benim gibi oturuyor oda evde. ben erkek o kadın olmalıymış ama rabbim böyle yaratmış.

Bazen bende eşime diyorum sen kadın ben erkek olaydım keşke diye ama o zaman sen kesin o........ olurdun diyorum oda valla doğru söylüyorsun diyor
Bende erkek olsam eve girmezdim kesin

Ben hasarı sabahtan aldım canım krep yedim sabah kahvaltısındaUmarım bundan sonra bir zarar vermeden atlatırım kalan günü.

herkese güzel pazarlar dilerim
dün kayınvalidemde yedim bi güzel sabah kahvaltım da iyiydi hava güneşli hafta içi kar gelecek yine ankaraya
güneşi değerlendirelim dedik eşimle yürüyüşe gideceğiz şimdi

herşey dahada güzel olacak Allahın izniylee

aynen o yazdığın kiloları hiiçç mi hiç göstermiyorsun )

bence herkeste bizle aynı fikirde
güzel arkadaşımız ve bizde daha çok vericez inşallah

bugün çok verimli bir gün geçirmedim ama kendi adıma
hareketsiz bi gündü ama kaçamak yok en azından şimdilik
yarın sabahtan başlamak lazım
kilolar bizimle birlikte haftasonuna girmiyor ne de olsa

sabah tüp bitmişti , tam buğdaydan tost yaptım kendimede eşimede, yanındada bitki çayı

daha sonra dışarı çıktık , yaklaşık 5km falan yürümüşüzdür

şimdide dolapta türlü vardı , ondan yedim biraz yanındada tabiside yoğuurrtt

walla mis gibi
ben sabah geç kahvaltı yapıyorum haftasonu maratonu
bide herkes evde yapamadım spor falan evde vakit geçirdik bugün
ama yarın tüm azimle sabah kalkıp spor yapmam lazım
yoksa bu kilolarla başım dertte olacak

ben sabah kalkıp spor yapamam , 5.50de uyanıyorum 6.50de ders başı yapıyorum , ancak okuldan gelince olabilir , ben 11 kiloyu doğru düzgün spor yapmadan verdim , ama havalat biraz düzelsin başlayacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…