- 4 Eylül 2011
- 19.525
- 69.806
- 798
tünaydın tombul meleklerim benim. kızlar gece kaynatmış. bekledim kimseden ses çıkmayınca gittim yattım bende. ama sabah gülmekten öldüm.
ama mesleğin çok güzelmiş çok üzüldüm çalıştırmadığına. keşke kreş açsan .
enişteye alkış sanada maşallah canım. bende gidip küçük beden bişi almak istiyorum. buzdolabının üstüne asarım artık
adamı ne kadar bezdirdiysen artıkburadayım sana yazıyordum canım arkadasım
rejim ii gidiyor 1 haftadır yine sıkıyım..zaten diyetsyene de basladım yine 2 aylık parayı götürdüm verdim peşin...
para vernce her hafta gidiorum ve kontrolde oluyorum tartıya cıkacagım için..
yoksa tartı korkusu olmayıp kendime kalınca yapmıorum hiç bişe
ama bi yndan da mutluyum 3 ayda 12.5kg vermişim neyin kötüsü
hahah ayy benm kocişin elinde de var bi laptop yanyana oturuyos o oyun oynuyor ben size yazıyorum neyseki karısmıyor kimse kimseye
valla hatta bazen girmesem girsene sen cengolarınla konus az bi kafamı dinleyeyim dior
ee banuş bekliyoruz ne oldu?Valla diyorum ya yeni evliyken ota toka ağlardım bu seferde adam ne herşeye ağlıyorsun diye kızardı daha çok üzerime gelirdi ama ne zamanki ben bastırmaya başladım adam ufak ufak kıvranmaya başladı
Bak eminim yarın sabah benden evvel kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp uyandıracak benisonrada ya temizlik yapacaksan yardım edeyim diyecek yada gel seninle elbise bakmaya gidelim foruma yada nereye istiyorsan diyecek
Normalde günde 1 kere seni seviyorum derse ( ki genelde pek söylemez ) o gün mutlaka defalarca seni seviyorumlar gelir, canın birşey istiyorsa söyle gidip alayım gelir hatta eğer bir yere gideceksek ısrar eder ille kendine birşey al bak almıyorsun üzülüyorum ne istiyorsan al bak falan demeler başlar
Tecrübeyle sabittir ama her erkekte işe yararmı bilmiyorumufak ufak denemek lazım çok sinirlenirsem kendimi zorlar ağlarım ama yinede o kıvama getiririm adamı birde kadınlar aptal derler yaşasın kötülük
canım o zaman damar yapcaksın. eline geçirdiğin 3-5 kuruşla gidip enişteye hediye alcaksın çalışsaydım sana böyle süprizlek yapardım diyceksin. 1-2 bebeiş kıyafeti alcaksın. ama kendine değil birine hediye götürcekmiş gibi. bende çalışsaydım gördüğüm heveslendiğim kıyafetlerden alırdım diyeceksin. çalışan arkadaşın varsa hemen onlarla konuşup bağlayacaksın lafı bak ayşe maaşını almış şöyle yapmış böyle yapmış gibi ... banu kadar olmasada bizde de ufak şeler var. bende takıntı haline getiririm tamam sen taktın yine git napıyosan yap derkızlarrrrr yaaaaa ben çalışmakkk istiyorumm yaaaaa......para kazanmakk istiyorumm kendimm kendimeee.....eşim isin vermiyorrrr....benim iş okulöncesii...ona isin vermiyorr kendi cocugunu doğur ona bak diyee.e..bende diyom ozaman tek çocuk bakam...onada isin yokk...ben alışmışımm daha önce çalıştım hep..şimdi tıkıldım eve patlıyorumm....bi belediyede çalışmaya sıcak bakıyordu yada bankada kendi iktisad mezunuu şincik aöf den işletme yazdımm onu bitirmek istiyorumm boş durmuyım diyee...onun razı olacagı bişiler bulmam lasımmm...kendim para kasanmak istiyorumm...bunu diyincede kızıyor kırılıyor bana ben neyini eksik ettim ne istiyorsan al diye..ama anlatamıyorumm ben harcamak değil derdim kendim kazanmak istiyorum hiçbişi olmasa kenarda toplarımm..ama evden çıkartmıyorkiiii..gecenlerde evde boş boş oturunca netten bişiler baktım el işi bişiler ördüm sattım bideduyunca çıldırdıı dantel havlu kenarıydıı bayıla bayıla aldı kadınn.. kızsada yine öle bişiler yapam diyorum ama bilmiyomm yafffff
bende anlatırım arada banuyu. bazen unutur hani uyuz kayınvaldesi olan varya derim. hıı der. gene napmış der. kız banu bizide soktun valla sevabına günahına
cecoşşşşuuumm sana öle gülüorum ki..bi yandan gülüorum bi yandan kocişe anlatıyorm
ögrenecegm cok sey var ne de olsan 10küsür senelik evli kadın die
o da zevkle dinliyor garibim
çok etkisin de kalma ama dior bide
ama varya fenasn sende..gitme kız..ugrassında iice kıymetini anlasın
anam sizin karnınız acıkmışne bilim yavrum bir calısan da bulamadı daha benm akrabam...gelen okadar durmaya çok para istiyor..e cokta verılmıor anca kurtarıo die bu seferde 10gün duran gidior1yılda 10 eleman deigiştiler sen düşün
kimseye de güvenemior..bikaç kötü olaydan sonra...işinin basında durmassan kimse sen gibi çalısmıyor der.
hahah evet olursa gideriz vallahi..cecoş çok güzel renkli kurabiyeler yapar ondan yeriz yanında da diet kola
bende istiyom o tarifi bakayım benim yaptığım gibimi?aminnnnnn sen ne güsel dua ettin kıs öleee..aminnnn....aminnn...hayırlısıylaa...bende seni öptüm allah rahatlık versinn...tatlı rüyalarrrr....
anammm o kadarını bilmiyorum saat kaçda doğdum bi ara sorayım annemeeayy sen benden daha tazeymiş evliliğin dilerimmm 20...30seneleride devirirsiniz birlikteee.....sorma sorma zorum neyseeeee hemen evleni vermişimmmm.... vayy seni adanalııı kıss sizin yemeklerde ne güsel olurr...hele kebaplarr...ayyyyyyyyyyy karnım acıktıııı adanalı deyince yemekler geldi gözüm önünee...içli köfte..çiğköfteeee....aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......................
bende balıkesirliyimm....istanbulda yaşıyorum...ben şehir değiştirmedimm avrupa yakasından anadoluya geçtimm çok uzak değil amaa yinede bu yakada yakınımda pek tanıdık yok arkadaşım felann...
selam kızlar kendime bir etek almıştım küçük beden etegim oluyor bana .akşam eşim fark etti inceldigimi sabah market için 400 verdi git diyet malzemelerini al devam et dedi ilk defa destek oldu bana eskiden görmezdi inceldigimi