bende çok güzel yerim :)
hiç acımam tabak tabak götürürrüm yani
sen istanbuldamıydın
keşkkkeeeee
ankaradayım şuanda ama
inşaaaalllaaaahhh istanbula gelin gelicemmmm
ist.a gelince bize kısır partisi yapıcan mı
yapmıcaksan gelme
yapmam mı ayıpsınn
kısırın alasını yaparım wallaaa
canım kendine haksızlık etme lütfenKızımla tartıştım geldim..
Böyle olunca deliriyorum üüzüntüden,sıkıntıdan..
KEndimi kapana sıkılmış gibi,etim kemiğimden ayrılıyormuş gibi hissediyorum...
Ne zor dönemler tanrım..
Hiç birşey beceremiyorum..anne olmayı,zayıflamayı..Saçımı boyadım her tarafıma bulaştı onu bile beceremiyorum..
ohhh canıma değsin bizi boşlarsan öyle olur
kaç çıktın de bakem
meraktan çatlarım ben şimdi
cnmmm yapma kendine haksızlık ediyosun
sen çok iyi bir anne , çok iyi bir eş ve çok iyi bir dostsun bence
ne zmn senin düğün belli mi
canım eşim verdiklerini aldı tekrar o da şimdi mart itibarıyle başlıyor yeniden yani benim işim kolaylaşacak ama bu ara ben de sapıtmıştım itiraf edeyim:26:slmllarrrr
ben geldim hsonu her bakımdan yoğundu pek giremedim arada okudum ama herşeyi okuyamadımda...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler:)))
bende dün itibariyle kendime çeki düzen vermeye karar verdim ama bu hafta gidilecek yerlerim var.en azından evdeyken zararlı bişey yememeye çalışacağım.hsonu gaza gelip 40 beden pantolon denedim olmadı tabiki...ama sanki 3-4 kg verince olacak gibime geldiki lise yıllarımdan beri 42 den küçük beden giymedim hiç...cuma cumartsi baya bir abartıp (yediklerimi demeyeyim can bu çeker mazallah) pazar 4 dlmli kahvaltıma rağmen toparlamaya çalıştım en azından tatlı poğça vs yemedim diye kendmi tebrik ettim...ayrıca dün eşimle yürüyüşe gittik 50 dk çok tempolu yürüdük.biraz risk aldık bebişleri uyurken abiye bıraktık(abi de 7 yaşında) ara ara aradık zaten ters bişi olsa taksiye atlayıp dönecek kadar yakındaydık..eşim yıllardır ilk defa yürüdü diyebilirim çok çok tembeldir.baktıki hatun git gide fit oldu daha da olmaya devam edecek kararlı kendine çeki düzen vermeye başladı...çok sevindim en önemlisi sağlığı için tabiki.
yalnız ben akşm kaçta yersem yiyim gece 10 gibi gene acıkıyorum ve kendime leblebi ve bademden oluşan küçük bir kase hazırlayıp nescafe veya çayla yiyorum bunu da azaltsam çok iyi olacak ama dayanamıyorum emzirdiğimdenmidr nedir?
umutcum hsonu ne yaptın sen 25 çeşit ne demekben 3 çeşit hazırlayınca kendimi bişey zannediyorum ve hepsine bir güzel yumuluyorum...bi arkadaş yazmış misafirlere sağlıklı atıştırmalık badem kuruyemiş vs diye bence en mantıklısı bizde içinden istediğimiz kadarını yeriz ama hamurişi vs yapınca kendimiz tutmak eziyte dönüyor...becerikli hatun yapma bu kadar şey dayanabileceğin tatları yap 3-4 çeşit yeter...neyse bugnü senin miladın takibindeyim
ibatum 5 gün 5 kg diyetin ne alemde kaçırmışım nasıl gitti?
ayşe seni azmin için çok çok tebrik ediyorum.hsonu iyi gitmeye başlayınca kg vermek kaçınılmaz oluyr.kendimden biliyorum.kahvaltıya gittğimizde yanımda çavdar ekmek karper peynir görtürmşlüğüm oldu benim...eşim şok olmuştu irademe
asuuu cum senn eşinde diyette değilmiydi?o seni çok baştan çıkarıyr kızıyorum ama....bi tahlil vs yaptırt kocanda bak benimkinde karaciğer yağlanması çıktı şekeri de sınıra yakınmış.ondan korktu galiba birazda.
unuttuklarım çoktur eminim özür dilerim aklımda kalmadı falza iyi okuyamadığım içni.bebiş ağlıyor" ben kaçar
canım öyle düşünme hepimiz yaşıyoruz bunları sen çok iyi bir annesin bunu biliyoruzKızımla tartıştım geldim..
Böyle olunca deliriyorum üüzüntüden,sıkıntıdan..
KEndimi kapana sıkılmış gibi,etim kemiğimden ayrılıyormuş gibi hissediyorum...
Ne zor dönemler tanrım..
Hiç birşey beceremiyorum..anne olmayı,zayıflamayı..Saçımı boyadım her tarafıma bulaştı onu bile beceremiyorum..
ben deeee isterim bi kavuşamadık yaa nasip belli olmaz değil mi amaYa ben çok güzel kısır yaparım...
Bırakır çocukları gelir kısır yer dönerim sonra.
keşkkkeeeee
ankaradayım şuanda ama
inşaaaalllaaaahhh istanbula gelin gelicemmmm
Yaşınız daha çok genç bayanlar. Bence kilolar verildikten sonra kendiliğinden olacak bebek öyle inanıyorum. Ben de PCOS hastasıyım, sız en azından bebek girişiminde bulunmuşsunuz ben denemedim bile:) belkı benım de olmayacak. Yalnız bendeki adet düzensizliği kilo verince düzeliyor. Stres, asırı yeme vs oldugunda ıse artıyor. İlaç kullanmadan adet olabılıyorum fakat bazen adet araları 1.5 ayı buluyor. 2,3 sene önce çok kıloluyken cok zor adet göruyordum. Hatta bir keresınde 3 ay olmamıstı ve benım tüm vucudum şişmişti. Umarım bebek olayında sorun yasamam
yapmam mı ayıpsınn
kısırın alasını yaparım wallaaa
inşallahhh canımmm yaşamazsınn....her pkoluda sorun olmuyorr sanırımm...benimki inatcı cinsinde bide kilo olunca ice inat çıktı...ne 3 ayıı ben ilaç içmesemm 4 de oluyor 5 de...o yüzden hep ilaçlı bu ilaçlarında zararı çıkarr yaş ilerledikceee...ne bilem iştee herşeyinn hayırlısı biz verelimde kilolarıı rabbim istersee ol dediğinde oluverir burda arkadaşlar sağolsunn beni çokk motive ettiler bu konudaa...
evet canım ılk defa unıversıtedeyken 3 ay hasta olmamıstım en sonunda doktora gıttım( cok abur cubur yıyordum ve 110 kg ye kadar cıkmıstım) ve bana hastalıgımı söyledi. Fakat o zaman bana kılo verırsen duzelır demıstı. Anne olmanda bır problem yaratmaz ama kılo veremezsen tip2 dıyabet olursun demıstı. Son 3 senedır adetlerım duzenlı ama dedıgım gıbı bazen 1.5 ay felan oluyo araları. İlac olarak glucophage dıye bısey kullandım 1 sene sonra bıraktım.Adet olmak ıcın bısey kullanmıyorum şu anda. Dedıgım gıbı yaslarınız daha cok genc umudunuzu yıtırmeyın sadece kılo vermeye ve ıslenmıs gıdalardan uzak durmaya calısın. Ben 29 yasındayım
daha nişan bile yapmadık ki benim kpps var ona giricem
ya da istanbulda iş bakıcam kpss den bişey yapamazsam
o da yeni işe girdi para biriktirmek lazım azda olsa
eylül-ekim gibi nişan düşünüyoruz inşallah şartları ayarlarsak
zaten ondan sonrada 6 ay içerisinde yaparız düğünü inşallaaahh
canım kendine haksızlık etme lütfensen harika bir insansın mükemmel bir anne olduğundan hiç şüphem yok bu zor dönemler geçecek üzülme...
hiç söylemesem ayşecim...üçlü rakam diyeyim sen anla...
canım eşim verdiklerini aldı tekrar o da şimdi mart itibarıyle başlıyor yeniden yani benim işim kolaylaşacak ama bu ara ben de sapıtmıştım itiraf edeyim:26:
canım öyle düşünme hepimiz yaşıyoruz bunları sen çok iyi bir annesin bunu biliyoruz
he saç olyına gelince ben de hiç beceremem sabah kardeşime giitim boyadı güzelce sağolsun
ben deeee isterim bi kavuşamadık yaa nasip belli olmaz değil mi ama
ben de ankaradayım nerdesin sen acaba
ayşe ben de emiri göndermeyin diyecektim ki zaten siz de göndermeme kararı almışınız sevindim
inşallah cnm allah gönlüne göre versin
peki cnm sen bilirsin
bir an önce kurtulursun inşallah 3lülerden
evet cnm ya göndermiyoruz
dayanamayız biz
sen niye surat asıyorsunnn..sende daha gençsin aramızda ne kadarcık yaş varkii...bana kalsa ben çocuk düşünmezdim daha ama eşim benden büyük 9 yaş o yüzden düşündüm ve baktıkki böle bi rahatsızlığım varrr ve ne zaman tedavi yanıt verir 4 ..5 yıl uğraşanlar var ve istemeye başladım bebek ve gerçektende 2 sene oldu bebek yok:):) nasip işte..
...evet bende glukofen kullanıyorumm..ve pko bende olduğu sürecekk ömür boyu bu ilacı kullanıcammm drum böle dedi..pkonun ilerlemesini durduruyorr en azındann...bazı pkolular glukofen sayesinde hamile kalabiliyorlarr..pkonun etkisini azaltıp yumurtlamaya..tüğlenmeye..kilo..ve adet düzensizliği sorunlarını ortadan kaldırıyorr...bence sende kd druna danış ve bırakma glukofenini...sen daha düşünmüyormusun çocuk??
hoşgeldin aramızaaaa
burda motivasyonunu yüksek tutucaksın buna eminim
ama sadcee kilo ile ilgili deil burası hem bedenen hemde ruhen rahatlatıyor seni
en azından benim için öylee
Rabbim gönlüne göre versin ve inşallaaahh en kısa sürede güzel haberlerini duyarız
nede olsa artık bizde teyzeleri sayılıcaz senin bebişininnn
hoşbulduk tatlım.. dert ortağıyız desenehoş geldinn canımm seni anlayabiliyorummm....25 yaşında 2.5 yıllık evliyimm bendede kiloo varrr ve bende pkoluyum bebeğim olmuyorrr...ilaç kullanıyorum devamlıı..diyetisyene başlamışsınn başarılar diliyorumm vee burasınında büyük faydasıı olacaktırr bildirim yap arkadaşlar hep motive ediyorlar ve güsel kilolar veriyoruzzz...pko içinse bu adresede bak burdada yardımcı oluyorlarrr...üzüldümmmm tedavinin sonuçlarıı içinnn...bende klomen kullandım olmadı aşılamayada cesaret edemedimm....biras daha kilo vereyim sonra bende aşılama yada tüp bebek denicemm mecburr...rabbim sabır versin hepimizee zamanı gelince bebişde olacak inşallahhh....
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...imlarin-paylasim-alani-2751.html#post23317881
Yaşınız daha çok genç bayanlar. Bence kilolar verildikten sonra kendiliğinden olacak bebek öyle inanıyorum. Ben de PCOS hastasıyım, sız en azından bebek girişiminde bulunmuşsunuz ben denemedim bile:) belkı benım de olmayacak. Yalnız bendeki adet düzensizliği kilo verince düzeliyor. Stres, asırı yeme vs oldugunda ıse artıyor. İlaç kullanmadan adet olabılıyorum fakat bazen adet araları 1.5 ayı buluyor. 2,3 sene önce çok kıloluyken cok zor adet göruyordum. Hatta bir keresınde 3 ay olmamıstı ve benım tüm vucudum şişmişti. Umarım bebek olayında sorun yasamam
Canım doktorum 1 sene kullansan yeterli demişti. İşten daha yeni ayrıldım, çok mesaili bir işte çalışıyordum o yuzden tahlillerimi erteledim hep. Bende tüylenme liseden beri vardı, yüzümdeki tüyler çok kalın değildi fakat ben dalga gecıyolar dıye jıletleyında sımsıyah oldular:)) Bendekı PCOS kıloyla gelmıs ama anneden gelen genlerle alakası var demıstı doktor. Türkiyede bir çok kadında varmıs bazıları daha ergenlıkten ıtıbaren bu sorunu yasarken bazıları ıse kılo artısı ıle bu sorunla karsılasıyormus. Asla kılo almıyacaksın ve ıdeal kılona ıneceksın demıstı doktor.
Ben kpss olmadan bebek dusunmuyorum canım. Ben bilgisayar mühendısıyım özelde çok yogun sartlarda calısıyoruz , cocuklu olanları tercıh etmıyorlar benım calıstıgım ıs kolunda. Tek maasla cocuk yapmam ımkansız bazı sebeplerden dolayı, seneye dusunuyorum anlıyacagın. İşte o zaman kadar 65 kıloya ınmeyı hedeflıyorum.
Canım nasıl beslenıyorsun bılmıyorum fakat sakın glisemık ındeksı yuksek gıdalarla beslenme. Yoksa ilacın etkısı azalıyor, bunu cogu doktor söylemıyor fakat ınsülin direncı gecmeden PCOS gecmıyor. Doktor bana kendını seker hastası olarak dusun demıstı. Inankı ben 1 yıldır böyle beslenıyorum ve adetlerım nazaran daha duzenlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?