bilmiyorummm...kafam allak bullakkk..artık ne düşüncegimide bilmiyorumm...hazirana kadar pilanlarım var..hazirandan sonrası ise meçhullll ondan sonra yeniden egilicem pko konusunaa inş o zamana kadargüzel bi kilo veririmm...
Albümüme birkaç resim ekledim farklı kilo aralıklarında. Isteyen bakabılır:)
baktımm resimleree sanaaa 40binkere maşallahhh diyorummmm...sen bambaşka birii olmuşsunn çook değişmişsinnn....inşallahh istediğinn kiloya ulaşırsınn...gerçi bu kadar vermişsinn onuda verirsinn inşallahhh....
baktımm resimleree sanaaa 40binkere maşallahhh diyorummmm...sen bambaşka birii olmuşsunn çook değişmişsinnn....inşallahh istediğinn kiloya ulaşırsınn...gerçi bu kadar vermişsinn onuda verirsinn inşallahhh....
Kızımla tartıştım geldim..
Böyle olunca deliriyorum üüzüntüden,sıkıntıdan..
KEndimi kapana sıkılmış gibi,etim kemiğimden ayrılıyormuş gibi hissediyorum...
Ne zor dönemler tanrım..
Hiç birşey beceremiyorum..anne olmayı,zayıflamayı..Saçımı boyadım her tarafıma bulaştı onu bile beceremiyorum..
kısırr mıııııağzımm sulkandı resmennnnnnnnnn.....bu konuyu kapatalımm lütfennnnnnnn ı
hoşbulduk canım.. tşk ederim güzel dileklerin için. inşş bnde o güzel haberi veririm.. tabi önce kiloşlar gitmesi lazım..
hoşbulduk tatlım.. dert ortağıyız deseneallahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın cok zor bir süreç bu bebek işi.. zaten pko kilo yapıyo , kilo pkoyu tetikliyo ikiside döngü içinde.. inşallah yenicez bunu..
ewet canım doktorumda öyle diyo kilo verdikten sonra normal yolla bile olabilirmiş.. allahtan bnm öyle aşırı bi gecikmelerim olmadı 2-3 ay felan bnmkiler cok olsa 1-2 hafta oldu ama evlendim evleneli hiç gecikmem olmadı sadece kimyasal gebelik yasadığımda oldu.. inşallah bebek konusunda sorun yasamadan sahip olursun..
Albümüme birkaç resim ekledim farklı kilo aralıklarında. Isteyen bakabılır:)
canımmm yok yok benim diyettee kısır var mesela
1 kase kısır+peynir ya da yoğurt=2 dilim ekmek yerine geçiyor arada yiyorumm
sen yee akşama ve öğlene ekmek yemezsinn
inşallah hepimizin kiloşları gidekece :)))
baktım resimlerine
şuanda kaç kilosunnn
83 lerde gayet iyi görünüyorsun oralarakadar inmişsin en azından ben bi 8li rakamları görsem dönmem bi daha
öğlen öğünümüdee yedimm....1 kase et suyu vardı acık onu yedim...bi kaçparca haşlanmış brokoli üstü yoğurttt ..bu kadancıkkkbirazdan bi tanede elma yicemm..akşamada bulgur pilavı var yanınada tavuk bide cacık acıkda turşuu..erik turşusuna dayanamıyorumm...inş kaçırmam..
80-81 arasıyım su an canım
Çok doğru, ben çocuksuzken uzun zaman 74-76 aralığında kaldım, fikrimce fena görünmüyordum, zayıflamak çok zoruma gitti. Şimdi aptal kafama yanıyorum, tehlike sirenleri (çan bile değil artık) çalmış işte, sıkıp kendini 60'lara insene... Bence de hedeflediğimiz kiloları verebilirsek 80'lere bir daha yaklaşmamaız lazım, 80 olan çok kolay 90'da 100'de oluyor...Bilmiyorum umut 15 olmasin 10 olsun vermem sart. 85 de bile yillardir gorunmedigim kadar ince olunca simarip kendimi kaybettim ne yazikki. 96 buldum. Simdi 65-70 demem ondan 70 olunca alarm vemem sart yoksa 80 sonra 90 olmam 1-2 ay
Canım, yemeğe alıp 25 çeşit yapsam çok güç olurdu tabii ama kahvaltıda çeşitlerin çoğu pratik tariflerden oluşuyordu. Gene de el oyaladı tabii. En basit örnek; baharatlı tereyağı. Kendi yaptığım tereyağını hafif yumuşamaya bıraktım, sonra çook az biber salçası, bir damla sarımsak, baharatlar ile karıştırıp minik yuvarlak buz kalıplarına koyup dondurdum. Sunumu güzel bir çeşit oldu. Yaptığın tereyağı ile baharatı karıştırmak o kadar. Ama yok erit, yok dondur derken el oyalıyor :)) Listem olmasa ucunu kaçırırdım zaten. Çalıştığım dönemden huyumdur benim, sürekli liste üzerinden giderim, menü listesi, yapılacak iş listesi, malzeme listesi vb. Akşama kadar liste ile mutfak arasında mekik dokudum :))slmllarrrr
ben geldim hsonu her bakımdan yoğundu pek ....umutcum hsonu ne yaptın sen 25 çeşit ne demekben 3 çeşit hazırlayınca kendimi bişey zannediyorum ve hepsine bir güzel yumuluyorum...bi arkadaş yazmış misafirlere sağlıklı atıştırmalık badem kuruyemiş vs diye bence en mantıklısı bizde içinden istediğimiz kadarını yeriz ama hamurişi vs yapınca kendimiz tutmak eziyte dönüyor...becerikli hatun yapma bu kadar şey dayanabileceğin tatları yap 3-4 çeşit yeter...neyse bugnü senin miladın takibindeyim
...
Yenacığım, kızınla barışmışsındır herhalde? Aaah ahh keşke herkesin senin gibi annesi olabilse. Bu kadar duyarlı; çocuklarına, ailesine düşkün anneleri olduğu için çocukların çok şanslı. Bu şansları hep devam eder inşallah. Her ikisine de geçmiş olsun diyorum.Günaydın hanımlar...
Verimli bir hafta geçirelim hep beraber ok..
....
Onun dışında kızım ve oğlum nezle, ikiside fırk fırk burunlar tıkalı..Oğlum bir huysuz herşeye ağlıor burnu bir türlü açılmıyor.
Ödüm kopuyor tekrar tıkanacak diye..Nasıl stres halindeyim sürekli dinliyorum acaba hırıltılımı rahat nefes alabiliyormu paranoyaya bağladım.
.......
Esen kalın,sağlıkla ve zayıf kalın
Selam herkese günaydın...
banu valla senin yazdıklarını okuyup baya güldüm insan nasılda tanıyor değil mi yıllar geçtikçe..
Dün kız istemeye gittik eşimin kardeşine bende büyük elti oluyorum bu arada..sözü kestik iki hafta sonra nişan var.
Kız çirozun teki valla kompleske girdim boyu uzun zaten iyice ince gözüküyor taş çatlasa 50 kilodur yanı benım yarım kadarya çok sinir bozucu...iki haftaya biraz daha incelsem hiçç fena olmaz yani
Kız pekte sıcak değil ne bileyim ilkkez karsılastık ama yok yani. Ee millet alışmış benim gibi güleryüzlü hep sırıtık tipe onlarda yadırgadılar anladım pek hoşlanmadılar eee bişeyde diyemiyorlar sonuçta oğulları sevmiş istemiş yani..birde altkatımızda oturacaklar hayırlısı...
.....
8:30----simit,nescafe
11:00---nescafe
13:30---sebze yemegı,ekmek,yogurt
17:00---cips,kola,çikolatalı kek
bu saate kdr ii gidiodum sanırım kan şekerim düşünce deli gibiabur cubura saldırıorum(akşam sadece meyvemi yesem ne yapsam ben:
bu saate kdr ii gidiodum sanırım kan şekerim düşünce deli gibiabur cubura saldırıorum(akşam sadece meyvemi yesem ne yapsam ben:
benim listedede var canımm haftada bigün az nar eşkili ama hakkımı bitirdimm:):)hafta sonu yedimm...kızz benim listemdee akşamdada öğlendede ekmek yokkkkcanımmm yok yok benim diyettee kısır var mesela
1 kase kısır+peynir ya da yoğurt=2 dilim ekmek yerine geçiyor arada yiyorumm
sen yee akşama ve öğlene ekmek yemezsinn
benim listedede var canımm haftada bigün az nar eşkili ama hakkımı bitirdimm:):)hafta sonu yedimm...kızz benim listemdee akşamdada öğlendede ekmek yokkkkbi sabah kahvaltıda oda birdilimmm ama arada galetem varr..onu yemicem mesela bugün akşama bulgur pilavı yicemmm aslında oda yokda işte çorbayla galeteyi yemicem onu yicemm ne bilemm işteeee.....ayyy bu zayıflar zayıflık ne büyük nimett bi bilselerrrr....
canım bence sabahı biraz daha doldurup akşamı boş bırakmak daha ii olurr
bence akşam 1 kase yopurt ye kesin
hatta meyveli yoğurt yapabilirsin
hem daha doyurucu olur hemde tatlı ihtiyacını alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?