Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Verırsın canım moralını yuksek tut ve asla yılma bu hastalıgı hep bırlıkte yenıcez

Albümüme birkaç resim ekledim farklı kilo aralıklarında. Isteyen bakabılır:)

baktımm resimleree sanaaa 40binkere maşallahhh diyorummmm...sen bambaşka birii olmuşsunn çook değişmişsinnn....inşallahh istediğinn kiloya ulaşırsınn...gerçi bu kadar vermişsinn onuda verirsinn inşallahhh....

öğlen öğünümüdee yedimm....1 kase et suyu vardı acık onu yedim...bi kaçparca haşlanmış brokoli üstü yoğurttt ..bu kadancıkkk birazdan bi tanede elma yicemm..akşamada bulgur pilavı var yanınada tavuk bide cacık acıkda turşuu..erik turşusuna dayanamıyorumm...inş kaçırmam..

Teşekkür ederim canım. 2008de 110 115 arası bıseydım sonra önce kendı cabalarımla 90lara ındım, baktım olmayacak tekrar kılo alıyorum dıyetosyene basladım

Eşim de 123 kılodan 101e ındı.

Darısı herkesın basına

Teşekkür ederim canım. 2008de 110 115 arası bıseydım sonra önce kendı cabalarımla 90lara ındım, baktım olmayacak tekrar kılo alıyorum dıyetosyene basladım

Eşim de 123 kılodan 101e ındı.

Darısı herkesın basına

yaaaaa, lütfen, öyle düşünmeye başlarsak tüm zayıf ve saçını boyayabilenler harika

ben 20 aylık oğlanla 3 öğün mama ve ilaç başında kavga ediyorum resmen sesimden kendim rahatsız oluyorum. zor bu annelik işler,i sen 2 tanesiyle başa çıkıyorsun en güzel şekilde.
annemle kavga ettiğimi hatırlamam ben örneğin aykırı birşey yapınca dayağımı yer otururdum

Akşama kapusya yaptım yanına da yogurt

Yarın dıyetısyen kontrolum var sonra da epılasyona gıdıcem. Eşime dıyorumkı dıyetısyene gıttıgımızde sen onde otur ben arkada kasın görmesın benım sakalları

kısırr mııııı ağzımm sulkandı resmennnnnnnnnn.....bu konuyu kapatalımm lütfennnnnnnnı

canımmm yok yok benim diyettee kısır var mesela
1 kase kısır+peynir ya da yoğurt=2 dilim ekmek yerine geçiyor arada yiyorumm
sen yee akşama ve öğlene ekmek yemezsinn

inşallah hepimizin kiloşları gidekece :)))

Albümüme birkaç resim ekledim farklı kilo aralıklarında. Isteyen bakabılır:)

baktım resimlerine
şuanda kaç kilosunnn
83 lerde gayet iyi görünüyorsun oralarakadar inmişsin en azından ben bi 8li rakamları görsem dönmem bi daha

Son düzenleme:

80-81 arasıyım su an canım

bende öğle yemeğinde 1 kase çorba 1 kase yopurt 1 dilimde etimek kepekli ekmek yedim
ama başım ağrıyor
ilk günden leslie ağır geldi sanırım
biraz yavaş mı başlasaydım bilmiyorum :44::44::44:

Bilmiyorum umut 15 olmasin 10 olsun vermem sart. 85 de bile yillardir gorunmedigim kadar ince olunca simarip kendimi kaybettim ne yazikki. 96 buldum. Simdi 65-70 demem ondan 70 olunca alarm vemem sart yoksa 80 sonra 90 olmam 1-2 ay
Çok doğru, ben çocuksuzken uzun zaman 74-76 aralığında kaldım, fikrimce fena görünmüyordum, zayıflamak çok zoruma gitti. Şimdi aptal kafama yanıyorum, tehlike sirenleri (çan bile değil artık) çalmış işte, sıkıp kendini 60'lara insene... Bence de hedeflediğimiz kiloları verebilirsek 80'lere bir daha yaklaşmamaız lazım, 80 olan çok kolay 90'da 100'de oluyor...
Sen boy avantajı ile biraz daha tolerans tanıyabilirsin kendine... Bundan sonra tatlı bir şey yokkk bu arada. Yerine başka bir şey ye, yeter ki şekerli omasın, zaten 1 Mart'tan sonra "zinhar" yasak :))
Canım, yemeğe alıp 25 çeşit yapsam çok güç olurdu tabii ama kahvaltıda çeşitlerin çoğu pratik tariflerden oluşuyordu. Gene de el oyaladı tabii. En basit örnek; baharatlı tereyağı. Kendi yaptığım tereyağını hafif yumuşamaya bıraktım, sonra çook az biber salçası, bir damla sarımsak, baharatlar ile karıştırıp minik yuvarlak buz kalıplarına koyup dondurdum. Sunumu güzel bir çeşit oldu. Yaptığın tereyağı ile baharatı karıştırmak o kadar. Ama yok erit, yok dondur derken el oyalıyor :)) Listem olmasa ucunu kaçırırdım zaten. Çalıştığım dönemden huyumdur benim, sürekli liste üzerinden giderim, menü listesi, yapılacak iş listesi, malzeme listesi vb. Akşama kadar liste ile mutfak arasında mekik dokudum :))
İki çocuklu olduğum, eşim de yoğun çalıştığı için ben çok sık misafir ağırlayamıyorum Canselciğim, ayda yılda bir gelenlere de hazır kuruyemiş vb. sunmak içime sinmiyor. En iyisi irademe sahip olup sağlıklı seçeneklerden yemek. Hazırlarken de en hafif tarifleri seçmek galiba :))
Sen yardımsız 3 çocuk ile meşgul olup, evini, mutfağını, diyetini ihmal etmeyip bir de 3 çeşit ekstradan hazırlayınca tabii kendini bir şey sanmalısın. Yardımsız kaç kişi yapabiliyor bunları?
Yenacığım, kızınla barışmışsındır herhalde? Aaah ahh keşke herkesin senin gibi annesi olabilse. Bu kadar duyarlı; çocuklarına, ailesine düşkün anneleri olduğu için çocukların çok şanslı. Bu şansları hep devam eder inşallah. Her ikisine de geçmiş olsun diyorum.

Yumurtaların da hayırlı olsun, bu devirde doğal yumurta bulmak ne kadar zor. Mümin ağbinin horozu da vardır umarım, döllenen yumurtalar çok daha faydalı malum :))

Nevin, yazdıklarını okuyunca büyüklerin "görümce gemisi yürür, elti gemisi yürümez" lafını hatırladım, gülümsedim :)) Bu yaz bana da elti gelecek, bizim nişan oldu; Temmuz'da düğün var. Bizimki de ince bir kız, çok zayıf değil ama kilo sorunu sıfır. İlk tanıştığımızda ben de pek ısınmadım, tanıdıkça ısındım ama. Gerçi aramızda 5-6 yaş var, o nedenle ben aynı kefeye koymadım ikimizi hiç. Yaşıt olsak, benim gibi çoluk çocuğa karışmış, gene de kilosunu ideal seviye muhafaza ediyor olsa kendime çok kızardım ama.
Böyle bizi motive eden birilerinin olması çok iyi bence :)) Ben de düğün nedeniyle motiveyim, düğünde teyze gibi gezmek istemiyorum. Eşimin ailesinde hiiiç kilolu insan yok, hepsi güzel ve şıktır aynı zamanda. Ben aralarında hormonlu gibi durmak istemiyorum resimlerde :))

Sen de bundan sonra daha azimli gideceksin ve fıstık olacaksın yakında bence

8:30----simit,nescafe

11:00---nescafe

13:30---sebze yemegı,ekmek,yogurt

17:00---cips,kola,çikolatalı kek

bu saate kdr ii gidiodum sanırım kan şekerim düşünce deli gibiabur cubura saldırıorum(akşam sadece meyvemi yesem ne yapsam ben:

ya bana öğle yemeğinden sonra oldu evde olmasa en iyisi.

canım bence sabahı biraz daha doldurup akşamı boş bırakmak daha ii olurr
bence akşam 1 kase yopurt ye kesin
hatta meyveli yoğurt yapabilirsin
hem daha doyurucu olur hemde tatlı ihtiyacını alır

canımmm yok yok benim diyettee kısır var mesela
1 kase kısır+peynir ya da yoğurt=2 dilim ekmek yerine geçiyor arada yiyorumm
sen yee akşama ve öğlene ekmek yemezsinn
benim listedede var canımm haftada bigün az nar eşkili ama hakkımı bitirdimm:):)hafta sonu yedimm...kızz benim listemdee akşamdada öğlendede ekmek yokkkkbi sabah kahvaltıda oda birdilimmm ama arada galetem varr..onu yemicem mesela bugün akşama bulgur pilavı yicemmm aslında oda yokda işte çorbayla galeteyi yemicem onu yicemm ne bilemm işteeee.....ayyy bu zayıflar zayıflık ne büyük nimett bi bilselerrrr....

benim listemde de sabah akşam ekmek yok canım
benim akşam hep protein yemem lazım
öğlen sebze yemem lazım
ayy sorma sormaa zayıfladığımızda biz bilicez inşallah o nimeti

cipssss kolaa çikolatalıı kek mi napmışsın sen yawwww...bunları yedin bide buraya yazdınn bize acı kızzz valla canımm ben öle şeylerii almıyorum eve evde olursa bende dayanamıyorummm zatii...sende yok et onlarıı..ama sen yok etmee...birilerine ver yok etsinler bidahada alma bi süree..

Canım aksam peynırlı ya da ton balıklı salata yıyebılırsın. Nescafe yı nasıl ıcıyorsun. Süt tozu yerıne lıgt sutle ıcersen hem daha saglıklı hem de hafıf olur. Kan sekerın dusuyorsa cıps kek, kola yerıne cantanda kuru meyve( ıncır, uzum kayısı) tası bence. Darılmaca yok ama sekerım dustu yedım bıraz bahane oluyor:)) bu sureclerı bızde yasadık ondan dıyorum. Öğfencımısın calısıyormusun bılmıyorum ama cantanda mutlaka saglıklı atıstırmalık taşı derım ben

canım bence sabahı biraz daha doldurup akşamı boş bırakmak daha ii olurr
bence akşam 1 kase yopurt ye kesin
hatta meyveli yoğurt yapabilirsin
hem daha doyurucu olur hemde tatlı ihtiyacını alır

Tatlı ıhtıyacı kalmamıkı yemıs zaten cıkolata kek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…