Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de diyete başladığımdan beri 2 pantolon değiştirdim.şimdi üçüncüsünü giyiyorum.geçen pantolonu her zamanki gibi çekiştirirken yakalandım dayıma dedi bollaşmış başka bişey giy halbuki o pantolonu giymeye o gün başlamıştım

bugün yediklerim:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
1 kuru kayısı
ara öğün:yarım greyfurt
5 adet badem
öğle:1.5 kepekli grissini
3 yk light yoğurt
1 kk lor peyniri
ara öğün:3 diyet bisküvi
akşam:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

bugünkü sporum:60 dk spor salonu,30 dakika Leslie,100 mekik

Selam kızlar ben geldimmmmmm :122: :122: :122:

Bugün çok şükür yine güzel ve hafif bir gün geçirdim
Ufak cadı bu ara biraz huysuz öğlende de uyumadı ağlayıp durdu gün içinde hep onunla oynamak zorunda kaldım.
Bildirimede iki gün kaldı ama benim şu kronik kabızlık beni deli ediyor :26:
Dün bir ara baya eksi gördüm kendimi tartıda ama bugün bir baktım yine biraz daha fazla cıktı düne nazaran. İki gün boyunca bol bol su içeyim ki ödemlerim gitsin bari

Her gün düzenli olarak bitki çayları içiyorum ama henüz pek bir fayda etmedi herhalde ki hala kendimi ramazan davulu gibi hissediyorum
İki kronik kabız ne yapsak da kurtulsak bu durumdan
Eminim seninde fazlan ödemdir birde kabızlığa bağlıdır üzülme cumaya kadar gider inşallah artılarda.

Aslında çok doğru söylemişsin ama insan bir sinirlenince fazla ileri gidebiliyor maalesef çok şükür sorun kalmadı dünki konuşmalarımızdan sonra. İkimizde birbirimize söz verdik bir daha ileri gitmeyeceğimize dair ve ne olursa olsun herşeyi baştan anlatacağımıza. Allah korusun sonuçta ikimizde ne kadar didişsekte ne boşanmak için evlendik nede birbirimize hayatı zehir etmek için.
Rabbim kimsenin huzurunu ve yuvasını bozmasın ... Aminnnn

ceco eşinle güzel bir gece geçirmene sevindim canım ayrıca leahın dediğinede katılıyorum öle hemen boşanma lafı etme canım arkadaşım tabiki ayrılamazsın sevdiğinden ama olsun...

Ay ne yapayım canım o an benimde ağzımdan cıkanı kulağım duymadı :26: Öyle pis bir huyumda var inan çok dellenince ne söylediğimi bile hatırlamıyorum ki eşimde bunu bildiği halde o raddeye getirmişti yoksa ikimizde çok fazla ayrı kalamayız
Almanyaya tatile gittiğimde bile 2.ci gün sorar ne zaman döneceksin özledim diye ve onsuz gittiğimde en fazla 1 hafta kalabiliyorum ondan ayrı 3.cü gün başlarım telefonda ağlamaya özledim diye sanki hiç almanyada doğup büyüyen ben değilim babam bile dalga geçer hem birbirinizi yersiniz bazen hemde 3 gün ayrı kalınca gözlerin şıkırdamaya başlar diye

Canım Rabbim hayırlısını versin dediğin gibi en güzeli biraz daha kilo verip çıtır anne olmak hamileliktede sağlıklı beslenince en fazla alacağın 10 kilodur. Hatta ben kilo bile vermiştim ve doktorum bile şaşırmıştı okadar yemek yiyorsun beni artık vinçle doğuma götürürsünüz diyordun ama kilo bile verdin diye

İnşallah göğsündeki ağrıda önemli bir şey değildir. Benim de bir ara vardı doktor süt bezlerin şişmiş demişti meğer vucut yavaş yavaş bebek isteğini hissettirdiğinde öyle olabiliyormuş ( ben doktorun yalancısıyım ) ama sen önce cıtır olda Güzel Allahım sanada sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah ... Aminnnn

cecoooo nerdesin dün akşam nasıldı dizinin devamını bekliyoruzzz

Kız sen diziyi kaçırmışsın artık tekrarını okursun hatta okumuşsundur

İnşallah canım cumaya kadar hiç bir şeycik kalmaz hatta fazlasıda gider inşallah ... Aminnnn

Çok sağ ol güzelim evet güzel geçti şükür inşallah bir dahaki dahada güzel geçer
Hepimiz şu kilocuklardan bir kurtulalım da sonra eminim bütün eşler aman hatunlar elden gitmesin diye daha bir deli divane olacaklardır

Helalllll
İnşallah bizlerde zayıfladıkca böyle öncesi sonrası resimlerimizi gururla gösteririz
Baya da fark var bencede. Darısı hepimizin başına

Ben genelde yazın annemle turşu kuracağımız sırada lahanayı doğrarken yarısını yerim annem sen lahanaya dokunma der bende alırken bile aman biraz fazla al sonra az çıkıyor diyorum

Maşallah paşaya oda gece gece bizleri gülümsetti İnşalalh büyüdüğünde gerçekten Sanatcı olurda marifetlerini herkese gösterme fırsatı yakalar

Banucuğum geçmiş doğum günün kutlu olsun. Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve de çıtır nice yaşlara...

Sağ ol canım inşallah bir sonraki doğum gününde hepimiz çıtır oluruz

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatır rahatsızlığını. Yavrum şimi kaç üst üste iğneyi yemek zorunda kalacak. Bizim bir kaç gün sonra aşımız var alt tarafı bir iğne ama düşüncesi bile içimi cız ettiriyor :26: Allah yardımcın olsun canım.

Allah yardımcın olsun öyle böyle değilmiş takıntıları ama sen çok güçlü ve sabırlı bir annesin ve üstesinden gelemiyeceğin birşey yok İnşallah doktorda faydalı olur ve en azından takıntıları azalırda hayatını daha rahat idame etirir

Çok geçmiş olsun Allah korumuş ya bir yerinize birşey olsaydı :26: Allah bir daha göstermesin

Dalokaysmom. Cnm geçmiş olsun ogluna insallah çabucak iyileşir

Aysecim adanın insallah. Hiçbiseyi çıkmaz
toztoprak cnm insallah daha çok zayiflarsin çok sevindim pantolonları görünce
Akabe geçmiş olsun cnm
yenacim pazar kazaniz geçmiş olsun cnm bişey olmamış sevindim

maşallaahhh
çok güzel spor yapmışsın canım keşke bende mekik çekebilsem
bel ağrım biraz hafifledi ancak 2 gündür 30 dakikalık leslie yapabiliyorum

okumam mı okudum tabi

walla canım martın sonuna kadar benim bi 5 kilo vermem lazım
çıkmaya başlama yıldönümümüz olacak
çok güzel ve açık renk bir elbise almam lazım
söyle bir 5 kilocu verbilsem yeterr; ama şimdilik tabii

ben de başlarda hep hesaplıyordum ama şimdi pek düzenli yemediğim için hesaplıyamıyorum akşam da 2 mercimek köftesi 1 kaşık yoğurtlu kereviz salatası booooool yeşillik yedim
leslie yapsam huzurlu olacağım ama canım istemedi hiç yürüyüş zaten nerdeyse imkansız diz boyu kar var dışarda
kemik yazmışsın ya direk " ah keske kemik olsa bolca et ve yağdan bir ekibiz" dedim kendi kendime
alemsiniz yaa

yenacım hiç sonunun böyle biteceğini aklıma getirmemiştim geçmiş olsun canım neyse hasarszı atlatmışsınız bari aldıklarınızı güle güle kullanın

Sağ ol canım hep birlikte inşallah

cecom dogum gunun kutlu olsun bebegımm nıce yıllaraa..

gulma nasıl oldun canım gittinmi doktora ne dedi :26:

ay cnm cok saol pazartesı gun aksam gırp yazmıstım sukur bırsey cıkmadı sinüzit baslangıcı dedı beynımde falan bısey cıkacak dıye odunm koptu şükür bisey cıkmadı cnm sen neler ypıyorsunn valla cocuklardan hiç fırsat bulamıyorum

şimdide biri kucagımda diğeri mzmızlanıyor cok yoruluyorumm

Sizde mi İBS var kızlar. Yanı hassas bagırsak sendorumu?

Canım fazla kacırdıgını dusundugun gunlerde Açaili Yenil çay içebilirsin. İçindekiler yağ yakımını hızlandırıyor. Bende gercekten cok ıse yapıyor eger denemedıysen

Kizlarrr açım ben ev mis gibi tost kokuyor büyük anne mantı yapta yiyelim diyor bende kizdi. Hiç bana yardımcı olmuyonuz biriniz tost biriniz mantı esimde dur sana şu getirem. Dedi buz gibi şu getirdi ictim bana yardımcı oldu aklı sıra

slmlarrr
ben bugün çok yoruldum çoook.okulların tatil olması beni daha çok yordu bugün üstüne eşimde akşam 10 u geçe ancak gelebilince sinirlerim tavan yapmış durumda.kar olmasa çocukların hepsini alıp atacağım kendimi yollara .nasıl bunladım nasıl sıkıldım nasıl 3 çocukla kendimi yalnız hissedebildim bilmiyorum...aslında akşama kadar iyi idare ettim ama akşam yemeği sonrası eşim gecikeceğini söyleyince gerildim.şimdi ise barut gibiyim...diyetim iyi giderken akşam kızgınlıktan bişeyler yedim...hala yiyesim var((
bikaç gün daha çıkmaayacağımı bilmekte beni gerdi.eşim işte nefes alıyor en azından...dün bi arkadaşımla görüştüm telde.onunda benim küçkler gibi 2 oğlu var.21 ay var araalrında bi de işe başladı.bebeğinin inek sütü alerjisi vardı.o diyorki eşim sigara içme bahanesiyle balkona çıkıp duruyordu.bende 5 yıldır içmeme rağmen sigaraya başladım 5 dk da olsa kafamı dinleyeyeim diye dedi...yani bizim psikoloji de böyle işte...(ben sigara içmedim içmiyorum şükürki) çocuğu henüz omayan arkadaşlarım kızmasınlar bize ne olur...

mutlucum çok geçmiş olsun iğne çok zor olmuştur eminm iyileşsin de çabucak inşallah.

tomucuk hayırlısı olsun iyiki her türlü sonuca psikolojini hazırlamışsın.demek daha zamanı var.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere

yenacım çok geçmiş olsun canım en korktuğum bişeydir.bi de benimkiler küçük ben devasal boydayım Allah korumuş ikinizide.cicileriniz hayırlı olsun.çiğ karnıbahar hiç cazip gelmiyor.karnıbahar ve brokoliyi iyi bir diyet yemeği niyetine yiyiorum çok sevdğim söylenemez.ama çiğ yiyemiyorum.

asucumm nasıl da kar var.ne güzel evin şenlenmiş boşver yediklerini o curcunada eritmişsindir.yakında havalar ısınacak biz de hedefe yürüyeceğiz hızlı adımlarla inşallah

akebe çok geçmiş olsun.bu süreçte kilo vermenede inan çok sevindim.anladığım kadarıyla eşinde destek sana her konuda.inşallah kilolar daha da gittikçe daha sağlıklı olacaksınız...

umutçum demek eşini de ikna ettin valla en iyisinin yapmışsın.1 kg verdi demek 3 günde nasıl bir metobolizmaları varsa...bi de norml yemiştir yemeklerini değilmi ?sadece atıştırmayı kesmek onlar için yeterli oluyor.benimkideöyleydi daha gençken ama şimdi daha yerleşti sanki kiloları.aynen duruyor kocs bir göbiş.ama umursadığı da söylenemez...hikayeyi daha doğru hatırladın evet ben pek hatırlayamıyorum nedense.b 12 mde iyiymiş ama balık hafızalıyım baya.geçen görümcem varken kalan yemeği küçük bir tencereye boşaltıp kapağını kapadım.sonra görümcem sordu nereye koydun diye.bende ışk hızıyla dolaba kadlrıdım herhlde diye düşünürken(hatırlamıyordum) dolapta göremeyince görümcem boş tencerelerin oraya bakalım dedi ve tencere ordaydı.....unutsak kokardı bi de hemencik.kafaya bak

Canım fazla kacırdıgını dusundugun gunlerde Açaili Yenil çay içebilirsin. İçindekiler yağ yakımını hızlandırıyor. Bende gercekten cok ıse yapıyor eger denemedıysen

sağol önerin için her gün 2 fincan yeşilçay içmeye çalışıyorum açaili de içtim güzel gerçekten yeşilçayın içmediğim çeşidi pek yok sanırsam
ece canım haklısın kolay değil 3 küçük çocukla uğraşmak Allah kolaylık versin
inşallah havalar az düzelse de çıksam yürüyüşlere yaa kar kış demeyip atasım var kendimi yollara
gidip bi yeşilçay daha içeyim ben en iyisi yatmadan önce

kızlar benim kendime inancım çok azalmış yahu, hiç zayıflayacakmışım gelmiyor. nedense yine balon gibi söndü içimdeki umutlar. offffff.
Mutlu, başlatma balonuna da umuduna da... Yarın 1 Mart, yeni bir sayfa açıyorsun artık. Havalar kötü gidince, Dalokay da hastalanıp sana zor zamanlar yaşatınca moralin çöktü bence senin. Moral çökünce ne oluyor? Yemekten hırsımızı alıyoruz, hayatımın kontrolü bende değil, ben de kontrol edebildiğim bir şeyden alırım hırsımı diyoruz... Sen de hırsını almak istiyor gibisin, ama her şey hazır olarak olmuyor ki canım. Bazen de biraz zorlayarak oluyor, hadi zorla kendi yarın daha kötü de olsan, yorgun da olsan, bıkkın da olsan yap başlangıcını...

*Dalokay'a çok geçmiş olsun, gece rahat eder, artık çabucak iyileşirsiniz umarım.
Sabah rahat konuşamadık, Beyzacığım. Aaaaah aahh diyerek başlayacağım söze. Sen bana sor kızım o takıntıları. Ne çektim benim minik cadıdan. Seninkinin de tam yaşı. Bizim de aynı dönemde olmuştu, 5-6 ay da sürmüştü. Bak sana bir kaç örnek vereyim:
1. Sokakta ya da dükkanlarda askıda ve standda gördüğü şeyleri tek tek bakıp incelemek, ellemek isterdi, birini bile es geçsek ortalığı yıkardı. Hani sahil kasabalarında kordonda kurulan standlar var ya, işte onlar kabusumdu benim. Al diye tutturmazdı ama asla. Sadece tamamını elleyecek. Bir gün şehirlerarası yolculukta de bir mola tesisinde asılı 250 çeşit ıngıl cıngıla tek tek bakmak istedi. (3 saat filan sürerdi bitirse) İkna edip kandıramayınca tuttuk zorla götürdük, elimizden kaçıp sinir krizi geçirip tepindi, çığlıkla ağladı, bize saldırdı, ısırdı ve son mertebede öyle çıldırdı ki tesisin giriş kapısı önünde yerleri yaladı!!!!
2. Tahmin edilemez sinir krizleri vardı, "vay o sandalyeye niye sen oturdun, ben oturacaktım" gibilerinden. Bir gün bir yerden geldik, arabayı park ettik, eve gireceğiz herşey normal, bizim kata geldik otomat söndü. Ben gayri ihtiyari ışığı yaktım, bizimki çıldırdı deli gibi ağlıyor; "ben açıcaktıııım, ben açıcaktıııım, ben açıcaktıııım" Tabii iknalar fayda etmedi, "kızım bekleyelim, sönsün tekrar sen yak" filan hikaye. Aynen asansörle geri indik, otoparka yürüdük, arabaya bindik, arabadan tekrar inip, apartmana tekrar yürüyüp asansörle kata çıkıp bizim katta otomata onun basmasını bekledik. Bunun gibi örnekler çoktu, bazen sallamıyorduk karga tulumba sokuyorduk eve. O zamanlar saatlerce susmadan ağlıyor, resmen sinir krizleri geçiriyordu.
3. Bir sabah uyanıp düğme, fermuar, çıtçıt olan hiçbir kıyafetini gitmeme kararı aldı. Ayrıca kurdele ve aksesuar bulunanları, siyah, kahverengi, gri, lacivert renkte olanları da giymiyordu. Her sabah kreşe giderken giydirmek için çıldırıyordum, "bu düğmeli giymem", "bu çıtçıtlı giymem" vb. Okuldaki psikolog "giydirmek için ısrar etmeyin; onun derdi başka, gerçek sorun düğmeler değil, gerçek sorun çözülünce bu takıntılar da kendiliğinden gidecek" demişti, aynen de öyle oldu.
Bunlar sadece birkaç örnek; kolumda yeni doğmuş, ameliyatlı bir çocuk, neler çektim ben bu cadolozdan :)) Hepsi de geçti, yapı olarak var tabii biraz detaycılık kızımda ama o durumlar geçti, okulda da her bakımdan uyumlu bir çocuk. Okuldan iyi destek almıştık biz, şansıma psikoloğu çok iyiydi okulun. Oğlum yeni doğmuş olmasa ben 1-2 seans psikloğa giderdim ama, bu sorunların daha kolay üstesinden gelebilmek için...Buluşunca konuşuruz neler yaptık diye :)
Umutttçum yeniden kreşe başladın değilmi.? :)
Nasıl gidiyor.?
Ortam yaptınızmı kendinize.:)
Yenacığım başladım vallahi, yeniden kreş kapılarındayım :)) Kızım ile 5 gün gitmiştim, o zavallım da 2.5 yaşındaydı başladığında, sonra koydum servise kendi kendine gitmişti; ama oğlan başka türlü. Ben yanında olduğum halde gitmek istemiyor, servisle tek başına nasıl gidecek bakalım. Orada da çabuk sıkılıyor, sürekli tırmanmak-atlamak-zıplamak istiyor, kurallara uymak istemiyor, yaşıtı çocuklara tekme tokat girişiyor. Tam bir haylaz. Haylamak zor olacak bu yavruyu. Öğretmeni çok tuttum, okulu zaten biliyorum ama gene de içim tam rahat değil.
Hala öğretmene alışma aşamasında; önce öğretmenine alışması-güvenmesi için ilk günlerde öğretmenle birebir oyunlar oynuyorlar, sınıfa arada katılıyorlar. Kızımda 2 gün öğretmenle vakit geçirmek yetmişti, hemen sınıfa geçiş yapmışlardı, bunda 8. gündeyiz hala öğretmen ağırlıklı gidiyor. Ben ofiste oturuyorum, dün ikide birde yanıma geldi. Bugün başta tepindi gitmeyelim diye sonra hiç yanıma gelmedi. Böyle dalgalı bir seyir izliyor işte.
Senin oğluş şimdiden küçük sanatçı olmuş ha? Fikrimce kısa sürede okula da alışacak ve hatta bayılacaktır. Ben de vurma kırma davranışları olmasa (ve sürekli sıkılıyorum demese) Eylül'ü beklemeyi düşünüyordum, o zaman benimki de daha fazla severdi herhalde...
Bu arada geçmiş olsun, ikinize de bir şey olmadı değil mi düşünce? Yazmamışsın ama cicileri de almışsınızdır herhalde, güle güle kullanın :)))

Son düzenleme:

Canım benim, iyi bile hatırlıyorsun sen ya. Benim oğlan ufakken -ki bende 2 tane var malum- yerde miyim gökte miyim bilemezdim. Bir kızla uğraş bir oğlanla uğraş, günlerce evden çıkama, deli gibi olurdum. Bir hafta boyunca kızımı okul servisine bırakmak dışında evden adım atmadığımı biliyorum. Servise de pijama ile çıkıyordum, kolumda yeni doğmuş oğlum ile... Bir gün saçlarım o kadar dolaşmıştı ki (günlerdir taramamışım demek) "saçını süpürge etmek" deyimi kafama dank etmişti. Sahiden süpürge gibi olmuştu saçlarım. Oturduğum yerde kokoşlar bol miktarda, tip tip bakıyorlar gibi gelirdi. Herkes mis gibi parfüm kokarak işe giderken ben salkım saçak okula yolluyordum çocuğu.
Senin tencere hikayesine benzeyen çoook hikaye var bende de :))
Şimdi şimdi kendime geliyorum biraz. Oğlum 3 yaşını bitirince biraz daha nefes alırım gibi geliyor. Zaman akıp gidiyor be tatlım, sağlıkları yerinde olsun, bu günler de geçiyor. Tabii en zor anne için geçiyor. Kolaylıklar diliyorum sana...

.....

Kim var kim yok bilemiyorum, peşinen herkese iyi geceler diliyorum :))

umutcum nasılsın canım sadece ikimiz varız... ben bu saatte burda olmazdım ama akşamüzeri naz uyuyunca 1 saat bende uyudum şimdide uykum gelmiyor...

dalokiye geçmiş olsun mutlu, yavrum kıyamam nasıl ağlamıştır iğne yapılırken....
yenacım demek çiğ yedin karnabaharı,öldüm glmekten...bende bugün bir aaqt 5 mille leslie yaptıktan sonra bir tatlı krizi geldi difrizden iki tane kurabiye çıkartıp yedim nasıl ama diyetteyiz yaaa sonrada kendi kendime kızdım kalorileri geri aldım diye....

demekki takıntı hepimizin çocuklarında var, benimkide aynı gece yatarken veya gezmeğe giderken tvyi o kapatacak kumandadan yalnışlıkla kapattırsan eğer kıyametler kopuyor.,ışıkları o açacak evin kapısını o açacak (nasıl açsınki çeviremiyor bile),annme yapmadığı kalmıyor ekmek su tlf katiyen vermiyor kadına,onun benim evimizin eşyalarına dokundurmuyor kesinlikle annem sobayı aç gül dese hayır açamaz o benim annem diyor konuşamazsın annemle ,gidiyor inadına sobayı kapatıyor televizyonun sesini açarmısın kızım dese gidip kısıyor hayır o benim annem konuşma onunla, annami arabaya bindirmez kıyametleri koparıyor bindiği zaman ...annem hegün bize gelir bıktı heralde babaanneyi arada bir görüyor birtek ona yapmıyor çok seviyor...babanın yanına oturamam çıldırıyor o benim babam diye dizine yatamam tv izlerken....eve gelen misafirin çocuklarına hiçbir oyuncağını vermez...

iyi akşamlar kızlar soğuk ve kara ragmen ankaranın altını üstüne getirdim pazar günü dönüyorum eve inşallah giremezsem cumaya beni aynı geçermisin yena offf bu arada deli gibi yürümeme rağmen kaçamaklarım çokkkkk özellikle ankara simidi tabii
zayıfladığım için 42 beden pantolon aldım lcw dan valla çokkk mutluyum
hafta sonu söz var kaynımın aile arası yaza düğün benim 10 kilocuk vermem lazımmm nası verecem bilemiyorumama üzerime bişeyler oldukça mulu oluyorum
herkeze iyi geceler

günaydınlar kızlar
moralim sıfırın altında eksilerde
dünden beri işle ilgili sıkıntılar var
üsttekilerin sürtüşmesi benim ağzıma etti
ve bugün daha kötü bi gün olacak
belki hiç giremeyebilirim
kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…