Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr dün akşam muhabbete katılamadım gezmeye gittik ama ben ağzıma tek lokma sürmedim çayımı içtim geldim :)))

hepinize çooooooooooook geçmiş olsun

Günaydın Kızlar

Bugün 1 Mart Miladımız olacak Allahın izniyle herşeye rağmen

Dün gece yine 1 hafta 10 gün aradan sonra Onurla kamera açtık ve söylediği şey yine '' kilo almışsın '' oldu halbuki yatakta uzanıyordum yatarken ister istemez gıdık çıkıyor O an küstüm onunla ve konuşmuyorum nasıl hiç düşünmeden kırabiliyor beni kilo almışsam almışımki almadım son gördüğünde de bu kilodaydım. İsteyen istediğini söylesin hiçte savunmuycam artık onu Çok mutsuzum

Onur çok anlayışsız birisi onunla yaşayabilirmiyim diye düşünmeye başladım artık sizlerinde evlenmeden önce kafasında böyle soru işaretleri oluştumu acaba

herkese günaydın güzeller
kar durdu sonunda ama yarım metre oldu herhalde yükseklerde daha da fazlaymış
ben de cuma bildirim kiloma düştüm şükür ama hala çizelgemden 1 kilo fazlayım

Günaydın kızlar...
tüm hastalara geçmiş olsun :/ benim işler yine iyice yoğunlaştı, diyet miyet hak getire

Bahar anlık sinir ve alınganlıklarla karar verme bence. Ne tarzda, nasıl bi üslupla söyledi bunu bilemiyorum ama evlenmeyi düşünecek kadar yakınsın ona haliyle o da sana. Kilo aldığını söylemesi bence gayet doğal tıpkı kilo verdiğinde ya da seni her zamankine göre daha güzel bulduğunda ya da giydiğin bir şeyin yakışmadığını söylediğinde olduğu gibi. Bu konuda hassas olduğumuz için alınganlık yapıyoruz. O da bu kadar hassasken gereğini yapmadığın için söylüyordur. Alınganlık yapma bence canım.

geşmiş olsun hoş geldin tekrardan...
canım sıkılma hersey olacağına varıyor çektiğim stres sana kalıyor...

baharcım bana kızmada ya onur kendine aşırı derecede güveniyor ya da sen çok fazla paylaşımcısın kilo konusunda onunla...kilo meselesini hayatının merkezine koyduğunu çok belli ediyorsun ona yahu ben eşimle bile girmiyorum bu konulara ne gerek var beni neden diline dolasın ki potansiyel var...

ona kızma bu zemini sen hazırlıyorsun oda yorum yapıyor kendince seni gaza getirmye çalışıyor tabiki bunuda kırıcı yapıyor farkında değil galiba...üzülme canım sen çok güzel bir kızsın
akıl vermek değil niyetim ama ben olsam kilo meselesini konuşmazdım onunla. hatta ufak tefek artı eksileri söylemezdim. sen azmet görüştüğünüzde anlasın farkı en büyük ders bu olucak...

günaydınnnn...bizde bembeyaz bir sabah uyandık.. bende yarını merakla bekliyorumm..

Fıstıklar nasılsınız bakalım? Ben ara ara uğruyorum , çok gelemiyorum. Artık bahar geliyo , başlasın yürüyüşler gerisi gelir

Haklısın ondan söylüyor bu kadar hassas olmama rağmen bu konuda gereğini yapmadığım için söylüyor

Evet ya ben kilo konusunu çok paylaşıyorum tartılıyorum ona msj atıyorum 300 gr vermişim 500 gr almışım falan diye Evet artık kiloyla alakalı hiçbirşey söylemiycem ona Böylece beni üzemeyecek

Kızlar beslenme uzmanları özellikle diyette beyaz et öneriyo ama bugün doktorumda seyrettim , şu an piyasadaki bütün tavuklar hastalık saçıyormuş , doğal değiller , almayalımki onlarda üretmesin...!

dalokiye geçmiş olsun mutlu, yavrum kıyamam nasıl ağlamıştır iğne yapılırken....
.

sağol canım ates yuzunden ağladığı için extra ağlamasına gerek kalmadı. ilaçlar iyi geldi ama biz de antibiotik dunyasına bu iğnelerle hızlı bir giriş yapmış olduk.

kızlarrrrr günayyddddııınnn
bembeyaz birt ankaraya uyanbmanın verdiği mutluluk ve nasıl dışarı çıkacağımın verdiği huzursuzluk
ama yinede güzel bir perşembe
bildirime 1 gün kaldı hala 89 um ama biraz 88 meyilli gibi kilocuklarım
bakalım yarın inşallaahh 88 yazarım

ayşecimmm
Allah yardımcın olsun canım, herkesin başında bir sıkıntı stres var bu aralar
umarım tahmin ettiğin kadar sıkıntılı bir gün geç,rmezsin arkadaşım

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr dün akşam muhabbete katılamadım gezmeye gittik ama ben ağzıma tek lokma sürmedim çayımı içtim geldim :)))

baharcımm, ne yazıkki erkeklerde destek yerine köstek konumu var
ama bence artık kilo ile ilgili konuşma onurla
sen zaten sonuca gittiğinde onur görecektir
o yüzdende kamerada birşeyde söylerse kilonla ilgili gerekirse tatlı sert bir tepki ver
ve konuşmasını engelle
(en azından ben yaptığımda işe yarıyor arkadşım)

o yüksekler biz oluyoruz wallaa
buarada 1 metre kar var nasıl dışarı çıkcam bilemiyorum

Kızlar beslenme uzmanları özellikle diyette beyaz et öneriyo ama bugün doktorumda seyrettim , şu an piyasadaki bütün tavuklar hastalık saçıyormuş , doğal değiller , almayalımki onlarda üretmesin...!

ben de almıyorum artık. bir çiftlik bulucaz artık. yahut bayaaa bayyaaa vejeteryan olucaz.

Sende bayağı zor dönemler atlatmışsın.
Delipte geçmesine rağmen geçiyor bir şekilde sağlıklı olsunlarda.En önemlisi o çünkü...

Oğlum okula rahat alışır gibi geliyor banada..tek sıkıntım kalabalıktan hoşlanmıyor 1-2 arkadaş istiyor sadece..
Kalabalık ve gürültü olunca hemen ortamı bırakıyor sıkıldım deyip uzaklaşıyor..
vurma bizdede vardı o yaşta 3 yaşından sonra düzelmişti sizinde öyle olur..

----------

LEahçığım sabır diliyorum sana bizim bu kadar değildi şimdi haksızlık etmeyeyim kıza..
Şimdilerde dikkatimi çeken bir şey var..Özellikle geçen yıldan beri evimize taşındığımızdan beri.. kıza ve eşime göre normal ama bana takıntı gelen bişey yapıyor.. her gece yatmadan önce iki bardak su içiyor..
Niye 1 değilde 2 :26: Böyle işte...

--------

Mutlu,şuan oğlanın hastalığı senin inancını yitirmene sebeb..İyileşince tekrar savaşçı kimliğine bürünürsün..bürün muhakak.:)
Çünkü sen iyi bir başlangıç yapmamıza neden oldun...

Son düzenleme:
saol canım seninde canın sıkkınmış buara gecen sene dalokay bir ara neredeyse hiç 1 saat aralıksız uyumamaya başladı. gece gündüz 20 dakka uyuyor 30 dakka memede uykuya geciyor hooopp 20 dakka sonra gene uyanıyor. 6 ay böyle yaşayınca ve ne hikmetse sen kızım 1-2 saat dinlen diyende olmadı sen azıcık dolaş kendine gel diyende bir gece saat 8 sıralarındakriz gbi bişi geçirdim. çocuk yatağında ağlıyor ben salonda... 1 saat ağladı uyudu 3-4 saat. neyse daha iyiyim şimdi. sen 3 çocukla neler yaşıyorsundur Allah kolaylık versin. beni 1 tane 6 ayda nakavt etti okadar diyeyim.

Bende artan yemekleri kapalı kaplara,görünmeyen kaplara koyuyorumki dolabı açtığımda canım çekmesin yemeyeyim diye..Bu seferde unutuyorum günler geçiyor hadi bakayım diyorum yemek.:)) Çok sık olur bu...

Çİğ karnıbahar yemem artık oburlukta nasıl zirve yaptığımı gösteriyor..:) Keza çiğ patlıcan.
Dışarıda otlandığımı yazarsam şaşırmayın.:))

Son düzenleme:
Bugün bebek mevlüdüne gitmem gerek hiiç canım istemiyor..
Zor olacak çocukla kızın okuldan sonra kursu var mecburen oğlanla gideceğim..

-----

asumancığım nasılsın.burasıda çok soğuk..

Bugün bebek mevlüdüne gitmem gerek hiiç canım istemiyor..
Zor olacak çocukla kızın okuldan sonra kursu var mecburen oğlanla gideceğim..

-----

asumancığım nasılsın.burasıda çok soğuk..

beni de 2 arkadaş ayrı ayrı çağırdı hiç gidesim yok kızlar gitmek istiyor ama yarın da evde olmayacağım bugün evde olmak işimi gücümü yapmak istiyorum dün de misafir vardı işler çok yani
burası da soğuk kar durdu
büyük kızım gözümün içine bakıyor laptopu alacak elimden
ben de bugün bildirim kiloma geldim şükür mutluyum pazartesi 82 yi görünce fena olmuştum valla ama ödemmiş sanırsam şu 7lere kesin dönüş yapmam lazım artık yaaaa
sen nasılsın canım pek fazla muhabbet edemiyoruz bu ara

sağol canım ates yuzunden ağladığı için extra ağlamasına gerek kalmadı. ilaçlar iyi geldi ama biz de antibiotik dunyasına bu iğnelerle hızlı bir giriş yapmış olduk.
çok geçmiş olsun bebişine.Mutlu motivasyonu sen kazandırdın bize tamam tam gaz değilizde ne olur kopmayalım sakın...

Yenacım çiğ karnabaharı ben de çok seveim acayip gaz yapıyor tabiki..ama çiğ patlıcan hayatımda duymadım acı olmaz mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…