dalko dün gece fene ateslendi saat 6 da düşürebildim. 10 da başladı tekrar. yine ilaç verdim 13 gibi dr götürdüm. dr fena dedi boğazı şişmiş, bronşit başlangıcı dedi. akciyere akıntı var dedi, iğneyi yazdı. neyse vurdurdum, ateş düşürücüsü, öksürük şurubu bir de soğuk algınlığı ilacımız var. umarım bu gece daha iyi olur. uyuyor şimdi.
hepinize çooooooooooook geçmiş olsunhosbuldum YENAcim tsk. ederim
ayaklarimda ödem olustugundan doktorun verdigi ani bir karar ile hastaneye yattim
ama dietimden asla ve asla taviz vermedim
yikilmadim ayaktayim :):)
138.9 kg geliyorum
bu arada menümüde paylasayim
sabah kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta az peynir
öglen 1 porsiyon bezelye yemegi,1 porsiyon tam tahilli makarna
aksam 1 dilim ekmek+salata
1 fincan sütlü türk kahvesi
Günaydın Kızlar
Bugün 1 Mart Miladımız olacak Allahın izniyle herşeye rağmen
Dün gece yine 1 hafta 10 gün aradan sonra Onurla kamera açtık ve söylediği şey yine '' kilo almışsın '' oldu halbuki yatakta uzanıyordum yatarken ister istemez gıdık çıkıyorO an küstüm onunla ve konuşmuyorum nasıl hiç düşünmeden kırabiliyor beni kilo almışsam almışımki almadım son gördüğünde de bu kilodaydım. İsteyen istediğini söylesin hiçte savunmuycam artık onu Çok mutsuzum
Onur çok anlayışsız birisi onunla yaşayabilirmiyim diye düşünmeye başladım artık sizlerinde evlenmeden önce kafasında böyle soru işaretleri oluştumu acaba
geşmiş olsun hoş geldin tekrardan...hosbuldum YENAcim tsk. ederim
ayaklarimda ödem olustugundan doktorun verdigi ani bir karar ile hastaneye yattim
ama dietimden asla ve asla taviz vermedim
yikilmadim ayaktayim :):)
138.9 kg geliyorum
bu arada menümüde paylasayim
sabah kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta az peynir
öglen 1 porsiyon bezelye yemegi,1 porsiyon tam tahilli makarna
aksam 1 dilim ekmek+salata
1 fincan sütlü türk kahvesi
canım sıkılma hersey olacağına varıyor çektiğim stres sana kalıyor...günaydınlar kızlar
moralim sıfırın altında eksilerde
dünden beri işle ilgili sıkıntılar var
üsttekilerin sürtüşmesi benim ağzıma etti
ve bugün daha kötü bi gün olacak
belki hiç giremeyebilirim
kendinize iyi bakın
baharcım bana kızmada ya onur kendine aşırı derecede güveniyor ya da sen çok fazla paylaşımcısın kilo konusunda onunla...kilo meselesini hayatının merkezine koyduğunu çok belli ediyorsun ona yahu ben eşimle bile girmiyorum bu konulara ne gerek var beni neden diline dolasın ki potansiyel var...Günaydın Kızlar
Dün gece yine 1 hafta 10 gün aradan sonra Onurla kamera açtık ve söylediği şey yine '' kilo almışsın '' oldu halbuki yatakta uzanıyordum yatarken ister istemez gıdık çıkıyorO an küstüm onunla ve konuşmuyorum nasıl hiç düşünmeden kırabiliyor beni kilo almışsam almışımki almadım son gördüğünde de bu kilodaydım. İsteyen istediğini söylesin hiçte savunmuycam artık onu Çok mutsuzum
Onur çok anlayışsız birisi onunla yaşayabilirmiyim diye düşünmeye başladım artık sizlerinde evlenmeden önce kafasında böyle soru işaretleri oluştumu acaba
herkese günaydın güzeller
kar durdu sonunda ama yarım metre oldu herhalde yükseklerde daha da fazlaymış
ben de cuma bildirim kiloma düştüm şükür ama hala çizelgemden 1 kilo fazlayım
Bahar anlık sinir ve alınganlıklarla karar verme bence. Ne tarzda, nasıl bi üslupla söyledi bunu bilemiyorum ama evlenmeyi düşünecek kadar yakınsın ona haliyle o da sana. Kilo aldığını söylemesi bence gayet doğal tıpkı kilo verdiğinde ya da seni her zamankine göre daha güzel bulduğunda ya da giydiğin bir şeyin yakışmadığını söylediğinde olduğu gibi. Bu konuda hassas olduğumuz için alınganlık yapıyoruz. O da bu kadar hassasken gereğini yapmadığın için söylüyordur. Alınganlık yapma bence canım.
baharcım bana kızmada ya onur kendine aşırı derecede güveniyor ya da sen çok fazla paylaşımcısın kilo konusunda onunla...kilo meselesini hayatının merkezine koyduğunu çok belli ediyorsun ona yahu ben eşimle bile girmiyorum bu konulara ne gerek var beni neden diline dolasın ki potansiyel var...
ona kızma bu zemini sen hazırlıyorsun oda yorum yapıyor kendince seni gaza getirmye çalışıyor tabiki bunuda kırıcı yapıyor farkında değil galiba...üzülme canım sen çok güzel bir kızsın
akıl vermek değil niyetim ama ben olsam kilo meselesini konuşmazdım onunla. hatta ufak tefek artı eksileri söylemezdim. sen azmet görüştüğünüzde anlasın farkı en büyük ders bu olucak...
dalokiye geçmiş olsun mutlu, yavrum kıyamam nasıl ağlamıştır iğne yapılırken....
.
günaydınlar kızlar
moralim sıfırın altında eksilerde
dünden beri işle ilgili sıkıntılar var
üsttekilerin sürtüşmesi benim ağzıma etti
ve bugün daha kötü bi gün olacak
belki hiç giremeyebilirim
kendinize iyi bakın
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr dün akşam muhabbete katılamadım gezmeye gittik ama ben ağzıma tek lokma sürmedim çayımı içtim geldim :)))
Günaydın Kızlar
herkese günaydın güzeller
kar durdu sonunda ama yarım metre oldu herhalde yükseklerde daha da fazlaymış
ben de cuma bildirim kiloma düştüm şükür ama hala çizelgemden 1 kilo fazlayım
Kızlar beslenme uzmanları özellikle diyette beyaz et öneriyo ama bugün doktorumda seyrettim , şu an piyasadaki bütün tavuklar hastalık saçıyormuş , doğal değiller , almayalımki onlarda üretmesin...!
Canım benim, iyi bile hatırlıyorsun sen ya. Benim oğlan ufakken -ki bende 2 tane var malum- yerde miyim gökte miyim bilemezdim. Bir kızla uğraş bir oğlanla uğraş, günlerce evden çıkama, deli gibi olurdum. Bir hafta boyunca kızımı okul servisine bırakmak dışında evden adım atmadığımı biliyorum. Servise de pijama ile çıkıyordum, kolumda yeni doğmuş oğlum ile... Bir gün saçlarım o kadar dolaşmıştı ki (günlerdir taramamışım demek) "saçını süpürge etmek" deyimi kafama dank etmişti. Sahiden süpürge gibi olmuştu saçlarım. Oturduğum yerde kokoşlar bol miktarda, tip tip bakıyorlar gibi gelirdi. Herkes mis gibi parfüm kokarak işe giderken ben salkım saçak okula yolluyordum çocuğu.
Senin tencere hikayesine benzeyen çoook hikaye var bende de :))
Şimdi şimdi kendime geliyorum biraz. Oğlum 3 yaşını bitirince biraz daha nefes alırım gibi geliyor. Zaman akıp gidiyor be tatlım, sağlıkları yerinde olsun, bu günler de geçiyor. Tabii en zor anne için geçiyor. Kolaylıklar diliyorum sana...
)
saol canım seninde canın sıkkınmış buara gecen sene dalokay bir ara neredeyse hiç 1 saat aralıksız uyumamaya başladı. gece gündüz 20 dakka uyuyor 30 dakka memede uykuya geciyor hooopp 20 dakka sonra gene uyanıyor. 6 ay böyle yaşayınca ve ne hikmetse sen kızım 1-2 saat dinlen diyende olmadı sen azıcık dolaş kendine gel diyende bir gece saat 8 sıralarındakriz gbi bişi geçirdim. çocuk yatağında ağlıyor ben salonda... 1 saat ağladı uyudu 3-4 saat. neyse daha iyiyim şimdi. sen 3 çocukla neler yaşıyorsundur Allah kolaylık versin. beni 1 tane 6 ayda nakavt etti okadar diyeyim.slmlarrr
ben bugün çok yoruldum çoook.okulların tatil olması beni daha çok yordu bugün üstüne eşimde akşam 10 u geçe ancak gelebilince sinirlerim tavan yapmış durumda.kar olmasa çocukların hepsini alıp atacağım kendimi yollara .nasıl bunladım nasıl sıkıldım nasıl 3 çocukla kendimi yalnız hissedebildim bilmiyorum...aslında akşama kadar iyi idare ettim ama akşam yemeği sonrası eşim gecikeceğini söyleyince gerildim.şimdi ise barut gibiyim...diyetim iyi giderken akşam kızgınlıktan bişeyler yedim...hala yiyesim var((
bikaç gün daha çıkmaayacağımı bilmekte beni gerdi.eşim işte nefes alıyor en azından...dün bi arkadaşımla görüştüm telde.onunda benim küçkler gibi 2 oğlu var.21 ay var araalrında bi de işe başladı.bebeğinin inek sütü alerjisi vardı.o diyorki eşim sigara içme bahanesiyle balkona çıkıp duruyordu.bende 5 yıldır içmeme rağmen sigaraya başladım 5 dk da olsa kafamı dinleyeyeim diye dedi...yani bizim psikoloji de böyle işte...(ben sigara içmedim içmiyorum şükürki) çocuğu henüz omayan arkadaşlarım kızmasınlar bize ne olur...
mutlucum çok geçmiş olsun iğne çok zor olmuştur eminm iyileşsin de çabucak inşallah.
tomucuk hayırlısı olsun iyiki her türlü sonuca psikolojini hazırlamışsın.demek daha zamanı var.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere
yenacım çok geçmiş olsun canım en korktuğum bişeydir.bi de benimkiler küçük ben devasal boydayım Allah korumuş ikinizide.cicileriniz hayırlı olsun.çiğ karnıbahar hiç cazip gelmiyor.karnıbahar ve brokoliyi iyi bir diyet yemeği niyetine yiyiorum çok sevdğim söylenemez.ama çiğ yiyemiyorum.
asucumm nasıl da kar var.ne güzel evin şenlenmiş boşver yediklerini o curcunada eritmişsindir.yakında havalar ısınacak biz de hedefe yürüyeceğiz hızlı adımlarla inşallah
akebe çok geçmiş olsun.bu süreçte kilo vermenede inan çok sevindim.anladığım kadarıyla eşinde destek sana her konuda.inşallah kilolar daha da gittikçe daha sağlıklı olacaksınız...
umutçum demek eşini de ikna ettin valla en iyisinin yapmışsın.1 kg verdi demek 3 günde nasıl bir metobolizmaları varsa...bi de norml yemiştir yemeklerini değilmi ?sadece atıştırmayı kesmek onlar için yeterli oluyor.benimkideöyleydi daha gençken ama şimdi daha yerleşti sanki kiloları.aynen duruyor kocs bir göbiş.ama umursadığı da söylenemez...hikayeyi daha doğru hatırladın evet ben pek hatırlayamıyorum nedense.b 12 mde iyiymiş ama balık hafızalıyım baya.geçen görümcem varken kalan yemeği küçük bir tencereye boşaltıp kapağını kapadım.sonra görümcem sordu nereye koydun diye.bende ışk hızıyla dolaba kadlrıdım herhlde diye düşünürken(hatırlamıyordum) dolapta göremeyince görümcem boş tencerelerin oraya bakalım dedi ve tencere ordaydı.....unutsak kokardı bi de hemencik.kafaya bak
yenacım çok geçmiş olsun canım en korktuğum bişeydir.bi de benimkiler küçük ben devasal boydayım Allah korumuş ikinizide.cicileriniz hayırlı olsun.çiğ karnıbahar hiç cazip gelmiyor.karnıbahar ve brokoliyi iyi bir diyet yemeği niyetine yiyiorum çok sevdğim söylenemez.ama çiğ yiyemiyorum.
ben de almıyorum artık. bir çiftlik bulucaz artık. yahut bayaaa bayyaaa vejeteryan olucaz.
Bugün bebek mevlüdüne gitmem gerek hiiç canım istemiyor..
Zor olacak çocukla kızın okuldan sonra kursu var mecburen oğlanla gideceğim..
-----
asumancığım nasılsın.burasıda çok soğuk..
çok geçmiş olsun bebişine.Mutlu motivasyonu sen kazandırdın bize tamam tam gaz değilizde ne olur kopmayalım sakın...sağol canım ates yuzunden ağladığı için extra ağlamasına gerek kalmadı. ilaçlar iyi geldi ama biz de antibiotik dunyasına bu iğnelerle hızlı bir giriş yapmış olduk.
Bende artan yemekleri kapalı kaplara,görünmeyen kaplara koyuyorumki dolabı açtığımda canım çekmesin yemeyeyim diye..Bu seferde unutuyorum günler geçiyor hadi bakayım diyorum yemek.:)) Çok sık olur bu...
Çİğ karnıbahar yemem artık oburlukta nasıl zirve yaptığımı gösteriyor..:) Keza çiğ patlıcan.
Dışarıda otlandığımı yazarsam şaşırmayın.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?