bize direk 5 verseler yeri hak etti ne diyeyim.
buarada kutlarım süpersin 40 bin kere maşallah.
ben alalı çok oluyor aktive etmem lazımgeçen sene büyük kaza yaptım korktum kullanmadın sonrada hiç.
inşallah canım 2012 iyi gelir hepimize :)
öyle tabi yazın yürüyüş yaparken bile indir özlem şunları yeter taşıdığın dedim hep kendime. sen hiç bir damacanayı kaldırmayı denedin mi? kaldıramayız değil mi? ama o kadar kiloyu taşıyoruz hangi akla hizmet ediyorsak
sağol canım darısı sizlere inşallah ,benimde daha kilom var tabi ilk hedef 65 sonra 57 kısmetse :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaammmmiiiinnnn
benim direkt hedef 55 daha azı olmaz wallaa
erkek arkadaşıma diyorum sonuca bak sen dieee bende direkt sonuca koşuyorum
olursun canım benim ya neden olmasın ,azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz .aaammmmiiiinnnn
canımm çoookk sıkkıınn
olursun canım benim ya neden olmasın ,azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz .
doğru demişsin sonuca odaklansın o
neden canım ne oldu?
tabikide erkekler canım yaa, eşimle sıkıntı var biraz o yüzden
olur bazen canım üzülme ne olur ,hayat her zaman gül bahçesi değil değil mi? bunlarda geçer sıkma canını kıyamam
HAFTANIN 1.si ___________ -2.5 kg. _________ TozToprak __:122: :81:
HAFTANIN 2.si __________ - 2.1 kg. _________ İlbatum ___
HAFTANIN 3.sü _________ - 1.7 kg. _________ LEAH ______:118:
çok geçmiş olsun ,sende bol bol talim yapacaksın o zaman desene. neyse en azından sen biliyormuşsun biraz daha ilerletirsin.
sağol canım darısı hepimize inşallah, senin şu mart olayı iyi oldu valla, benimde 28 nisana dediğin kadar kilo vermem gerek 62 olur muyum mutlu ya?
bir an önce kilo vermeye başlamam lazım artık kendime bir diyet bulmam gerekiyor en acil tarafından
aaammmmiiiinnnn
bugün ki menüm
sabah kahvaltim
1 dilim ekmek
peynir
1 yumurta
öglen:
1 porsiyon corba
1 porsiyon pilav ve türlü
aksam
1 porsiyon sebze corbasi
Sağol canım :9 Göreceksin o rakamları eminim ben :) İşe dönmek nasıl bu arada? Oğlanı özlüyorsun onu biliyoruz, ama onun dışında epey ara verdikten sonra çalışmaya dönmek nasıl bir duygu merak ettim......
sağol umutçum darısı sizlere inşallah ama benim daha yolum var :) önce 65 sonra 57 kısmetse :)
...
Evet..umut canım biz ağır adımlarla ilerliyoruz her zamanki gibi.
Olmuşa çare yok, olmuş artık. Ben böyle durumlarda üzerine gitmem eşimin, ama olay biraz soğuyunca dönüp dolaşıp konuyu oraya getirip ömrünü yerim. Ne pis huy benimki de :))benim adam rahat ya 2 sene gitmiş ehliyet, offfff. neyse darlanmayayım bahaneyle bende tekrar kullanmaya başlayayım en iyisi...
.....
Ablana geçmiş olsun, Ayşe de iyidir umarım, merak etmiştim. Tüp bebek haberine sevindim, şimdiden gözünüz aydın :))Merhabalar bir haftadır giremedim ablamın beli tutuldu bizdeler ayşeden fırsat bulamadım tartılamıyorumda tartım bozuldu tarihi rakamımı çıkardı 67 kilo::)))
Yenacım izinli yazdın canım benim sağol inan ben bugünün cuma oldunu seninle konuşunca farkettim.Bu arada tüpbebek için raporumuzun belli bir kısmı onaylandı çok şükür artık nisan veya mayısta olucak.
İnşallah hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım ayşe biraz başka şeylerle uğraşırken selam veriyim dedim hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?