Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bize direk 5 verseler yeri hak etti ne diyeyim.

buarada kutlarım süpersin 40 bin kere maşallah.

ben alalı çok oluyor aktive etmem lazım geçen sene büyük kaza yaptım korktum kullanmadın sonrada hiç.

çok geçmiş olsun ,sende bol bol talim yapacaksın o zaman desene. neyse en azından sen biliyormuşsun biraz daha ilerletirsin.

sağol canım darısı hepimize inşallah, senin şu mart olayı iyi oldu valla, benimde 28 nisana dediğin kadar kilo vermem gerek 62 olur muyum mutlu ya?

maşallaahh şekerim hayran kaldım bu motivasyona
tam gazzz devammmm

buarad akşam menüm:
-tavuklu salata (yağsız, limonlu ve nar ekşili)
-yanında bol şekersiz çay

dışarıda olduğum için akşam ara öğünümü
200 gr yağsız denge süt ve 2 porsiyon meyve ile tamamlıycam
inşallah yarın 88.90 a olmaya bile razıyım
[/QUOTE]

evet şekerim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum , motivasyon önemli

bende bugün 90ı gördüm , 8leri görmeye az kallddıı , hadi bakalımm

aaammmmiiiinnnn
benim direkt hedef 55 daha azı olmaz wallaa
erkek arkadaşıma diyorum sonuca bak sen dieee bende direkt sonuca koşuyorum

butterflyelf , seni her türlü derstekliyorum şekerimm ,hadi alkkııışşş , aafferriimm sanadaa

Son düzenleme:
olur bazen canım üzülme ne olur ,hayat her zaman gül bahçesi değil değil mi? bunlarda geçer sıkma canını kıyamam

biz eşimle 6.5 yıla yakın zamandır birlikteyiz , 8 aylık evliyiz , bana hiç bugüne kadar sesini yükseltmemişti , malesef yükseltti , o yüzden çook ağırıma gitti

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
1 kuru kayısı
ara öğün:1 bardak light ayran
5 adet badem
öğle:special k ve süt
ara öğün:çeyrek paket diyet çubuk kraker
akşam:6 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
yarım greyfurt

spor:70 dk spor salonu + 400 mekik

bugün ki menüm

sabah kahvaltim

1 dilim ekmek
peynir
1 yumurta

öglen:
1 porsiyon corba
1 porsiyon pilav ve türlü

aksam
1 porsiyon sebze corbasi

Olur insallah ama saglikla fistik olmussyndur zaten cila yapiyorsun

bir an önce kilo vermeye başlamam lazım artık kendime bir diyet bulmam gerekiyor en acil tarafından

aaammmmiiiinnnn
benim direkt hedef 55 daha azı olmaz wallaa
erkek arkadaşıma diyorum sonuca bak sen dieee bende direkt sonuca koşuyorum

Merhaba Canımm

Hedef 55 demişsin de dikkakiti çekti. Hani şu ideal kilo hesaplama vs olayı varsa ona bakmamak lazımmıs. Vucudunda ne kadar kas olduguna baglıymıs ıdeal kılo. Benım dıyetısyenım bana sana 50lı kılolar cok zayıf olur demıstı. Sen de vucudunda kı yag- kas oranına baktırarak ıdeal kılonu bulabılırsın.

bugün ki menüm

sabah kahvaltim

1 dilim ekmek
peynir
1 yumurta

öglen:
1 porsiyon corba
1 porsiyon pilav ve türlü

aksam
1 porsiyon sebze corbasi

Afıyet olsun canım. Bısey sorucam bu yedıgın pılav bulgur mu pırınc mı kaç kasık:) dıyetınde mı yazıyor bu yoksa sen mı tercıh edıyorsun. pılav yerıne ekmek yesen daha doyurucu olmazmı hem de kalorı acısından.

...
sağol umutçum darısı sizlere inşallah ama benim daha yolum var :) önce 65 sonra 57 kısmetse :)
...
Sağol canım :9 Göreceksin o rakamları eminim ben :) İşe dönmek nasıl bu arada? Oğlanı özlüyorsun onu biliyoruz, ama onun dışında epey ara verdikten sonra çalışmaya dönmek nasıl bir duygu merak ettim...
..umut canım biz ağır adımlarla ilerliyoruz her zamanki gibi.
Evet Olsun, kaplumbağa ile tavşanın hikayesi malum. Ağır adımlarla, ama kaplumbağa kararlılığında gidelim de, bakarsın tavşandan önce hedef çizgisine ulaşırız :)) Tek kural var; vazgeçmek yok :))
benim adam rahat ya 2 sene gitmiş ehliyet, offfff. neyse darlanmayayım bahaneyle bende tekrar kullanmaya başlayayım en iyisi...
.....
Olmuşa çare yok, olmuş artık. Ben böyle durumlarda üzerine gitmem eşimin, ama olay biraz soğuyunca dönüp dolaşıp konuyu oraya getirip ömrünü yerim. Ne pis huy benimki de :))
Ablana geçmiş olsun, Ayşe de iyidir umarım, merak etmiştim. Tüp bebek haberine sevindim, şimdiden gözünüz aydın :))
......

Kızlar iyi uykular, iyi geceler. Benim bu akşam Cuma rehaveti ile kaçamaklı geçti, hafta sonu sıyırmam gene inşallah Herkese mutlu hafta sonları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…