Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar bir haftadır giremedim ablamın beli tutuldu bizdeler ayşeden fırsat bulamadım tartılamıyorumda tartım bozuldu tarihi rakamımı çıkardı 67 kilo::)))
Yenacım izinli yazdın canım benim sağol inan ben bugünün cuma oldunu seninle konuşunca farkettim.Bu arada tüpbebek için raporumuzun belli bir kısmı onaylandı çok şükür artık nisan veya mayısta olucak.
İnşallah hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım ayşe biraz başka şeylerle uğraşırken selam veriyim dedim hepinizi öpüyorum.

selammmmmm ben geldim nihayet :) çok yoruldum bugün okulda... bakalım kimler neler yapmış becerebilirsem okuyayım...

kızzzzzz kopma sakın mayısa kadar sıkarsak dişimizi5-10 kio atarız evelallah göbekte bebişe yer acalım heyyyyooooo

banucum ne güzel bir rakam görmüşsün öyle.:)))

tartı söyletti bak...demekki 67 kg. olacaksın..

selammmmmm ben geldim nihayet :) çok yoruldum bugün okulda... bakalım kimler neler yapmış becerebilirsem okuyayım...

Hoşgeldinnn..

kızzzzzz kopma sakın mayısa kadar sıkarsak dişimizi5-10 kio atarız evelallah göbekte bebişe yer acalım heyyyyooooo

Ne güzel tekrar hamilelik yaşayacaksın...
bende istiyorum deeermişim.:))

Gebeliğin ilk ayları çok zor.. ama sonraları ve emzirme dönemine bayılıyorum haha manyakmıyım neyim..:)))

100 üstünde genel de saçmalıyorlar yalan yani 130 falan olması. ben hamileliğimde dr tartısnın kurbanı oldum 94 ile hamile kaldım 102 104 arası son aylarda kilom ay diyorum oğlan almış ben almamısım meyer tartı bozukmuş çocukta bir hareket oldu başka dr gittim kadın beni bir tarttı sen neyapmışsın böyle aldığın kilo 7 ayda neredeyse 20 olmuş değince başımdan kaynar sular döküldü. kilom 113 falan dı oğlan 2-3 hftaya geldi ben kadında hala 104 görünüyordum. elbette kendi dr inanmayı seçtim. ama çok yanıldım...

Hoşgeldinnn..

Gebeliğin ilk ayları çok zor.. ama sonraları ve emzirme dönemine bayılıyorum haha manyakmıyım neyim..:)))

evet manyaksın yenaaaa sen doğur ben aliim 2 yaşına gelince....

evet manyaksın yenaaaa sen doğur ben aliim 2 yaşına gelince....

Şimdi ben kızı 27 yaşında doğurdum oğlanı 37.. 10 yıl arayla...doğumdan sonra yeğenler,kuzenler toplanmıştık bizde..geyik yapıyoruz bende dedimki 47 de 3.cüyü doğurucam.:))57 de 4.yü falan..:) yeni evli yeğenim var yeter artık sıra bizde demezmi ciddiye alıp.:))

Benim doktorla evdeki tartı aynıydı çok ilginç...
Arada yarım kilo falan oynuyordu...

gulmaaaaaaaaa ÖZelinede yazdım ama cevap alamadım görmedin muhtemel..
Geçen haftaki kilonu söylermisin..

ben buraya kurdum evi walla
kovsanızda gitmemm
sizin çevkiniz bana ilham verdi benimkide size verir iinnşşşaalllaaahhh

buarada ehliyeti yeni mi alcaksın? yoksa gittin kazandın sınavları ehliyeti mi gidip almadın??
ben ehliyetimi almadım daha bekliyor emniyetten almam lazımda gidemedim bir türlü
iptal miptal olmaz inşallaahhhh

rica ederim canım benim ne demek.
bende motivasyonu burada buldum emin ol ,hep biribirimizi destekledik sağolsunlar çok yardımcı oldular.
yalnız değilsin bizde varızzzzzz 2012nin azimli savaşçılarıyız :)))
ne güzel bak seninde hedeflerin varmış ,inşallah çok cici bir gelin olursun canım
damacananın ilkide inmek üzere daha ne olsun canım ya
başarılar dilerim sana :)))
çok geçmiş olsun canım ya kıyamam, dr mu dedi yoğurt diye ? yoksa sne mi zehirlenmeye karşı iyidir diye yedirdin?
geçmiş olsun ya 2 yılda çok uzunmuş dğeil mi?
canım bende doğumdan sonraydı 4 ay falan geçmişti buraya gelmiştim :) şimdi sende kendimi gördüm bende 100 kiloydum :) ağustos ortasıydı burayla tanıştım ve şimdi 73 kiloyum canım. yeter ki iste ve inan ,zaman ve sabırla oluyor emin ol :) ve buraya bağlı kalman şart yoksa aynen alıyorsun :) denenmiştir :))))
şükürler olsun düştüm canım bakalım 73ün altına ne zmaan düşeceğim beni zorlayacak gibi geliyor 75te de uzun kaldım bakalım bunda ne olacak zaten altına düşsem korkmam çünkü bu kilodada kaldım ben biraz :))) inşallah hayallerim gerçek olur :)
sende dr a gidememişsin ne yapacaksın canım sonra gidecek misin?
canım benim ya ne demek dualarım hep seninle emin ol, yatmadan mutlaka okur yatarım artık isimde belirteyim bari :)
araştır bakalım inşalah faydası olur
HAFTANIN 1.si ___________ -2.5 kg. _________ TozToprak __ :122: :81:

HAFTANIN 2.si __________ - 2.1 kg. _________ İlbatum ___

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.7 kg. _________ LEAH ______ :118:
hanaaaaaa listedeyimmmmmmmmm :)))))) kızlar hepinizi tebrik ederim ,kendimide tabisiiiiiiii :)))
YENA canım ellerine sağlık uğraştırdık seni yine ....

ayyyy bu azimle ben haftaya 3 kilo veririm ya :)))))))))) inanılmaz gaza getirdin bak :)

ya ne düşündü kız acep))
ya bebek olayı süper ama gerçekten kadının işi çok zorrrrr. hamilelik de zorrrr, doğurmakta(normal doğum yaptım da) sezeryan da, ilk haftalar sonra aylar sonra biliyosun işte devam...

canım benim bu güzel dikleklerin için çooook teşekkür ederimmm
ayy inşallaahh 2012 hepimize uğurlu gelsinnn
anneme dün senin yazdıklarını okudumm çok doğru diyor dediii
indirin damacanaları kızlar hadi bakalım dedii
hepimize bol bol başarılar olsun canım ve gitsin çabucacık kilocuklarrr
buarada tebrik ederim şekerimmm
darısı bizim başımızaaa

Son düzenleme:

beni leslie ile tanıştıran bahara meselaa çoook teşekkür ediyorum

Amannn efenim ne demeeeekkkk yararımız dokunduysa ne mutluuuu Cami hocası gibi dediğimi yap, yaptığımı yapma modundayım Leslie yapmana çok sevindim canım ben nedense bir sürekli devam ettiremedim yaaa

Canı gönülden tebrik ediyorum seni inşallah sürekli yapabilirsin

ben alalı çok oluyor aktive etmem lazım geçen sene büyük kaza yaptım korktum kullanmadın sonrada hiç.

ahaha ben gibi söylemişsin ececgim snde..

ben böyle uzun,manken gibi kızları görünce diyorum ki offf Allah ım o da insan ben de insanım

ya da Allah ım bu insansa ben neyim
hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin meryem ya :))))
ALLAHIM BU İNSANSA BEN NEYİM ha ha haaaaa hala gülüyorum :)))
nasıl vereceğiz ya veri miyiz? ben okulda olduğum için pek takip edemedim yarım yamalak okuyorum tam olmuyor hiçbir şey ,sen ne yaptın o ayranlı çorbayla kilo vermene yardımcı oldu mu? ne kadar gitti o diyetle?
Hoşgeldinnn..

hoşbuldukkkkkkkkkkkk :)
kız bu istikrardan korkmuş olabilir :)

inşallah canım 2012 iyi gelir hepimize :)
öyle tabi yazın yürüyüş yaparken bile indir özlem şunları yeter taşıdığın dedim hep kendime. sen hiç bir damacanayı kaldırmayı denedin mi? kaldıramayız değil mi? ama o kadar kiloyu taşıyoruz hangi akla hizmet ediyorsak
sağol canım darısı sizlere inşallah ,benimde daha kilom var tabi ilk hedef 65 sonra 57 kısmetse :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım walla yürüyüş bandına çıkmak eziyet geliyor ama leslie ruhumu teslim ede ede yapıyorum hareketleri

ben alalı çok oluyor aktive etmem lazım geçen sene büyük kaza yaptım korktum kullanmadın sonrada hiç.
çok geçmişş olsun tatlımmm
yok yok kullanmaktan vazgeçmee benceee
ama dikkatli ve çok talim yap enazından tedirğinliği üstünden atmış olursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…