Benim en yakin arkadasim oyle. Ama kiz hakkaten dikkat ediyor.. Selulitim cikti deyip masaja gidiyor hemen. Yedigine ictigine cok bakiyor... Salmiyor yani..
Diyoruz ya " ben yesem 100 kilo olurum"sanki yemeden mi olduk?? Yiyoz zaten...ve oluyoz sonucta..
canım ya sende benim gibisin bende hiç alışık değilim böyle durumlara benim eşimde hiç kavga falan etmez ama bazen 3-5 sn bile sesini hafiftan yükseltse gücenirim. daha yeni evlisiniz evlilik oturana kadar olacaktır alttan alacak biri mutlaka. sende anlat eşine böyle olumsuz bir durum olduğunda ben hep anlatırım ve haklısın özür dilerim der. seni anlayacaktır anlat oan canım ve ne olur sinirlenmeden tamam mı ?biz eşimle 6.5 yıla yakın zamandır birlikteyiz , 8 aylık evliyiz , bana hiç bugüne kadar sesini yükseltmemişti , malesef yükseltti , o yüzden çook ağırıma gitti
teşekkürlerrrrrrrrrrrarkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorum
sen kalori sayma diyeti mi yapıyorsun canımbugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
1 kuru kayısı
ara öğün:1 bardak light ayran
5 adet badem
öğle:special k ve süt
ara öğün:çeyrek paket diyet çubuk kraker
akşam:6 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
yarım greyfurt
spor:70 dk spor salonu + 400 mekik
inşallah zor gibi görünüyor ama bakalım ,yok daha tombik fıstığım tam olamadım :) sağlıcakla vermek önemli tabi ama ben ekmeği çok yemiyorumOlur insallah ama saglikla fistik olmussyndur zaten cila yapiyorsun
canım ya diyeti falan boşver ekmek,makarna,bulgur,pilav ve patatesi 1 hafta hayatından çıkar valla fark edecek ve arada bol bol yoğurt tüket ,ben meyveyi bile 1-2 adetten fazla yemedim ,çerez gibi şeyler zaten yasakladım, ne olur sanki 1 hafta nefsini terbiye etsen, hem oruç tuttuğumuzda sabırla bekliyoruz bundada 1 hafta şekersiz, çikolatasız geçirebiliriz değil mi?bir an önce kilo vermeye başlamam lazım artık kendime bir diyet bulmam gerekiyor en acil tarafından
inşallah göreceğim bende öyle hissediyorum :)) işe dönmek iyi oldu bir ben varmış benden içeri onu gördüm :) kendime daha çok bakmaya başladım. herkese diyetimin devam ettiğini söyledim. geçen haftalarda yediğim çikolatayı gören müdürüm 'eeee hocam hani sen diyetteydin 'deyince tamam bu son dedim :) beni kontrol ediyorlar gayet güzel.Sağol canım :9 Göreceksin o rakamları eminim ben :) İşe dönmek nasıl bu arada? Oğlanı özlüyorsun onu biliyoruz, ama onun dışında epey ara verdikten sonra çalışmaya dönmek nasıl bir duygu merak ettim...
EvetOlsun, kaplumbağa ile tavşanın hikayesi malum. Ağır adımlarla, ama kaplumbağa kararlılığında gidelim de, bakarsın tavşandan önce hedef çizgisine ulaşırız :)) Tek kural var; vazgeçmek yok :))
Olmuşa çare yok, olmuş artık. Ben böyle durumlarda üzerine gitmem eşimin, ama olay biraz soğuyunca dönüp dolaşıp konuyu oraya getirip ömrünü yerim. Ne pis huy benimki de :))
Ablana geçmiş olsun, Ayşe de iyidir umarım, merak etmiştim. Tüp bebek haberine sevindim, şimdiden gözünüz aydın :))
......
Kızlar iyi uykular, iyi geceler. Benim bu akşam Cuma rehaveti ile kaçamaklı geçti, hafta sonu sıyırmam gene inşallahHerkese mutlu hafta sonları :)
çok geçmiş olsun tekrar, şükür bir şey olmamış.İyi gecelerrrrr
Geç oldu ama gelebildim şükür
Sağ olsun benimki kendine yeni bir uydu alıcısı aldı onu ayarlamasıyla uğraşmak zorunda kaldık
Kendisi pek sevmez kullanma klavuzunu okumayı birde ben daha çok merak ederim o tip şeyleri o yüzden bana kalır
Neyse iki dakika da olsa uğrayayım dedim artık yarın inşallah uzun uzun sohbet etme imkanımız olur
Aramıza hoşgeldinUmarım sende en güzel şekilde hedefine ulaşırsın.
Sorma canım yaa sinirlenince arıyorum ama inat ettim içmiyeceğim diyeinşallah bari o konuda daha hızlı nefsimi yenerimde bari o masrafı kendime yatırım yaparım
Gerçekten insanı esir alıyor yaa piskolojik olarak rahatlatıyor ama dün eşime de dedim içmediğim her gün için bana 5 lira veriyorsun diyebari biraz biriktireyimde o parayıda kızımla sinemaya giderek yada başka istediği bir faaliyet yaparak fazladan harçarım
Bakalım şimdilik iyi diyor benimki beni sinirlendirmezse içmem herhalde
Canım her hafta 500 gr bile versem razıyım yeterki gitsin ama işte şu 3lü rakamları bir terk edebilseydim daha bir motive olurdum diye düşünüyorumbak maşallah senin çok az kaldı bence sen 1 ayın sonunda bile 2li rakamlara geçersin artık sıkıldım şu rakamlardan birşeylerin değişmesine ihtiyacım var
Rabbim inşallah bundan sonra biraz daha fazla vermemi nasip eder .... Aminnnnnnnnnnn
Tabi hepimiz için geçerli bu
Canım hepsini ayrı ayrı açtım mutlaka okuyacağımÇok güzel bir paylaşım teşekkürler iddadaşım
Kızlar süpersiniz
Allah nazardan saklasın ve bizlerede nasip etsin
Yenacığım seninde emeğine ve ellerine sağlık
Harikasın canım yaaumarım hepimiz aynı motivasyonla sporada asılırız beslenmeyede önem veririzde gerçekten şu fazlalıkları atarız
Bu arada eşinede çok geçmiş olsun onun için zor olacaktır sonuçta arabayı kullanması gerektiği durumlarda taksiyle zor olur üstelik masraflı olur :26:
Dalokyda inşallah çok memnundur her gün kreşe gittiği için. Umarım biraz daha iyidir ve bir daha da uzun süre hastalanmaz
Aynısını ben 20, 30, 40 diye söylüyordum yeni evliyken hatta doktoruma da demiştim ilk ikiyi tutturdum bakalım 3 ne olacak diyeadam baya şaşırmıştı daha ikinciyi doğurmadan 10 sene sonrasına yine cesaret edebilmene hayran kaldım senin gibisini hiç görmedim meslek hayatımda diye dedim 3numaraya okadar beklemeyebilirimde ama tabi şimdi RAbbim olmayanlara versin benim 2sinede sağlık ve uzun ömür versin diye dua ediyorum. Sonuçta çocuk hem sorumluluk hem masraf demek
Büyüğüne yetişmekten küçüğüne bir şey alamadım bu ay ama allahtan henüz isyan edemiyor
Yok canım doktor demedi karşı komşum eskiler zehirlenmede hemen yoğurt yada ayran tükettirirlerdi dedi ve bizim bızdığa baya bir yoğurt yedirdi o akşam. Doktoru arayıp söylediğimde yoğurtta yedirdik diye şimdilik takip edin o zaman ama bir değişiklik olursa halinde anıdna devlet hastanesine götürün dedi. Hatta emin olmak için başka bir hastaneyi daha aradım oda aynını söyleyince gözlemeye aldık cadı ve şükür birşey olmadı
Üzülme olur arada öyle şeyler bak bizim 13 sene bitecek evde Street fighter'ın yeni bölümleri çekiliyor
Zamanla alışıyor insan ama tabi keşke hiç olmasa
İnşallah her şey rayına oturmuştur eşinde gönlünü almıştır
sen az önce dedikleirmi düşün ha olmadı yaparsın canım. ben bu diyetle 3600 vermiştim sporsuz, melis sporla 4,5 vermişti. aslında bende düşünüyorum bunu ama okulda nasıl olur bilemiyorum çünkü çok acıkıyorum. haftanın 2 günüde nöbetçiyim. tüm okulu dolan et derken enerji harcıyorum demek. bahçede cabası tabi :) spora gerek kalmıyor tüm gün spor halinde oluyorum çünkü :) merdiven in-çık,bahçede dolan derken kurt gibi acıkıyorum resmen :)haklısın canım onu da düşündüm ben de ama dur bi şans daha vereyim kendime de olmazsa giderim
hava fena değildi bugün ama kardan dolayı her yer suluydu kar da erimesine rağmen hala çok vardı ama yine de yürüdüm dikmenden eve
şok diyeti ben de cidden düşünüyorum içine mi doğdu senin yoksa
yapmazsam aynı dediğin gibi anca dengelemekle geçiyor günler bi ileri bi geri
şu 5 günde 5 kiloya başlayacağım sanırım
oooo gerçekten fıstıkmış dediğine göre :) ama sende kilo verince ondan çok daha güzel olacaksın eminim ben canım ,o fıstık sen insansın :)))banu bugün hep aklım sendeydi..
bugün ben yazacaktım siteye banudan haber varmı diye..
iiki geldin cok sevindim
ahahha dedigimi yap..yaptıgımı yapma
özlemcim vallahi öle diyorum..bak en son dedigim anı anlatayım
kız fıktık..1.80 boy..58 belki 60 kilo..
uzun kızıl saçlar..yeşil gözler..
gamzede bir gülüş..ahh yanakta bir gamze..
o gün eşimle gezerken yanımdan gecti ışıgıyla beraber
ahh allah ım dedim bu insan sa ben neyim?
eşim gülmekten bayılacaktı adam
çok sevndim iddiadaşım..bence sigara işinden de kurtulacaksın sen
istiyorsan başarırsın
bende istiyorum o ikili rakanlardan..ahh ne cok itiyorum..hele 89 falan bana hayal su anlarda..
belki bir cok kişi 89dan mutsuz olur ama ben göreyim zil takıp oynayacagım
okuyacak olmana sevndm iddiadasım..canımsın
Ceco ve diger anneler. Aklinizda olsun 114 zehirlenme merkezi var. Oyle bir yutma durumunda ariyorsun. Hemen karsina bir doktor cikiyor. Anlatiyorsun, gerekenleri soyluyor. Ve sonra da takip ediyor, geri ariyorlar filan.
Ben de gecen sene ortancaya surup iciriyorum diye gargara icirmistim 1 kasik. Hemenn aradim. Yogurt falan hikaye, bana mesela bol su icirin, kusabiliyorsa kusturun demislerdi. En fazla ishal ve karin agriso gorulur diye rahatlatmislardi. İnsan emin bir yerden net bir cevap alinca rahatliyor...
Mutlu, kocana cok guldum. Profiloya kadar ha... Yakinda pes edip kullanmaya baslar mecburen ama yakalanirsa ehliyetsiz hapis cezasi var!!!
Bi de su var.. Hani denir" ben o kadar zayif olsam otla mi beslenirim, herseyi yerim" filan... Sanki hic yemedik...
canım ya sende benim gibisin bende hiç alışık değilim böyle durumlara benim eşimde hiç kavga falan etmez ama bazen 3-5 sn bile sesini hafiftan yükseltse gücenirim. daha yeni evlisiniz evlilik oturana kadar olacaktır alttan alacak biri mutlaka. sende anlat eşine böyle olumsuz bir durum olduğunda ben hep anlatırım ve haklısın özür dilerim der. seni anlayacaktır anlat oan canım ve ne olur sinirlenmeden tamam mı ?
teşekkürlerrrrrrrrrrr
sen kalori sayma diyeti mi yapıyorsun canım
inşallah zor gibi görünüyor ama bakalım ,yok daha tombik fıstığım tam olamadım :) sağlıcakla vermek önemli tabi ama ben ekmeği çok yemiyorum
canım ya diyeti falan boşver ekmek,makarna,bulgur,pilav ve patatesi 1 hafta hayatından çıkar valla fark edecek ve arada bol bol yoğurt tüket ,ben meyveyi bile 1-2 adetten fazla yemedim ,çerez gibi şeyler zaten yasakladım, ne olur sanki 1 hafta nefsini terbiye etsen, hem oruç tuttuğumuzda sabırla bekliyoruz bundada 1 hafta şekersiz, çikolatasız geçirebiliriz değil mi?
inşallah göreceğim bende öyle hissediyorum :)) işe dönmek iyi oldu bir ben varmış benden içeri onu gördüm :) kendime daha çok bakmaya başladım. herkese diyetimin devam ettiğini söyledim. geçen haftalarda yediğim çikolatayı gören müdürüm 'eeee hocam hani sen diyetteydin 'deyince tamam bu son dedim :) beni kontrol ediyorlar gayet güzel.
uzun bir zaman aradan sonra işe başlamak ilk 2 hafta biraz zor geldi, yeni bir sınıfı da alınca daha zorlandım ama şükür şimdi iyiyim. sadece çok erken uyanmam ve yol dışında, geç geliyorum eve bu da yoruyor tabi. ama işe başlamak ve verimli olduğunu bilmek çok güzel.
çok geçmiş olsun tekrar, şükür bir şey olmamış.
sen az önce dedikleirmi düşün ha olmadı yaparsın canım. ben bu diyetle 3600 vermiştim sporsuz, melis sporla 4,5 vermişti. aslında bende düşünüyorum bunu ama okulda nasıl olur bilemiyorum çünkü çok acıkıyorum. haftanın 2 günüde nöbetçiyim. tüm okulu dolan et derken enerji harcıyorum demek. bahçede cabası tabi :) spora gerek kalmıyor tüm gün spor halinde oluyorum çünkü :) merdiven in-çık,bahçede dolan derken kurt gibi acıkıyorum resmen :)
sende yapabileceksen dene ben halsiz falan kalmamıştım ama çok abartarakta yemedim açıkçası ,diyorlar ya acıktıkça ye diye .hele o patates hiçte acıktıkça yenmek istenmiyor çok kötü oluyor yaben sadece o gün 3 öğün yapmaya çalışıyordum . melis salatasını yaptığını yazmıştı. bir daha yaparsam böyle yapacağım bende. ama daha hazır değilim ben şu metabolizma hızlandıran bir diyet varya kim paylaşmıştı hatırlamıyorum onu yaptım hiçte acıkmadım dene istersen. ama 1 gün yap 1 gün yapma diyor ya ben sadece 1 gün yaptım :)
oooo gerçekten fıstıkmış dediğine göre :) ama sende kilo verince ondan çok daha güzel olacaksın eminim ben canım ,o fıstık sen insansın :)))
ama varya nasıl güldürdün beni ya allahta seni güldürsün emiiiiiiiiiii :)
çok teşekkürler ,güzel bir paylaşım
ben elma bile götürüyorum valla :) çünkü öğlen arası başka kimse kalmıyor yalnızım :) aslında badem-fındık-ceviz bende götüreyim, kuru meyvede iyi fikir. kan şekerim düşse bile fayda eder çünkü nöbetçi olduğum günler çok yorucu hemde haftada 2 günablam da öğretmen,
yanında küçük torbalarda kendi ev de yapıyor(1 avuç kadar ancak ) çiğ fındık badem kuru meyve(kayısı-çekirdekli uzum erik) var. 1-2 tane atıyor çantasına sen de biliyorsun ki elma falan yenmez okulda ama 1-2 tane kuru kayısı bile enerji verir... hem de vitamin deposu hepsi.
ahhh ahhh keşke sabah olsa ve zayıflamış olsak :)15 kilo göz acıp kapayıncaya vericez bırakmazsak eğer kendimizi....
ben de boya çok takılmıyorum da zayıf daha doğrusu fit ve güzel anneleri görünce ağzımı kapatamıyorum.
ben oturur ağlardım vallaSabah dag gibi bulasik yikadim. Tam cekmecelere koyarken bir baktim ki bulasik makinesini soken adamlar heralde zeytinyagi sisesini komple cekmeceye devirmisler... Agladim artik, herseyi cikarip yikadim..
Su anda da ortanca oglum ne dedigi anlasilmaz sekilde 20 dakikadir mutfakta pacamda agliyor
yedikte oldu tabi :)Benim en yakin arkadasim oyle. Ama kiz hakkaten dikkat ediyor.. Selulitim cikti deyip masaja gidiyor hemen. Yedigine ictigine cok bakiyor... Salmiyor yani..
Diyoruz ya " ben yesem 100 kilo olurum"sanki yemeden mi olduk?? Yiyoz zaten...ve oluyoz sonucta..
motivasyonum geldi sanırsam, daha iyi hissediyorum kendimi yani hepimizin bildiği tıkabasa doydum, o sanıyelerde dertten tasadan kurtuldum durumum yoktu dün inşallah devamı gelir.
Yahu zaten yeterince ceza olmuş ona, çok zor, hele ki iş saatlerinde oralara gitmek, nasıl bir çözüm bulacaksınız?aynen ben de soğutmayacağım hiç zaten cok mutsuz bugün arabasız gitti mafolmuş b. cekmeceden profiloya...
Canım, süper fikirmiş Pazarları bildirim. Tabii artık düzeni bozup öyle bir değişiklik yapılmaz, ama kilo grupları ilk kurulurken öyle yapsalarmış keşke diyorum :) Herhalde hafta sonları giriş az olduğu için haftanın son çalışma günü seçilmiş? Ay ben gene kötü gidiyorum. Örneğin bu sabah normal ve güzel bir kahvaltı yaptım, ama kahvaltının sonunda sızma zeytinyağına simiti bandırırken buldum kendimi. Zeytin çanağında zeytinyağı vardı...umutçum hafta sonları içimize canavar mı giriyor nedir???aslında aklımdan tartı günü neden cuma yapılmış pazar fln olsada cumada sıkardık hatta ctesi de abartmazdık sadece pazarı salardık diye geçirdim bugün.sıkı diyet yaptığımda cumaları slamıyordum ben hsonu da kahvaltı hariç dikkat ediyordum genelde ama şu sıralar ipin ucunu hep kaçırıyorum.tek tesellim kilo almıyor olmam.
...
Ben de aramıştım 114'ü, 1.5 sene önce filan, evde civalı derece kırılmıştı, bir çok yere sıçramıştı, yapılması gerekenlerle ilgili detaylı bilgi vermişlerdi, ciddi çalışan bir yer.Ceco ve diger anneler. Aklinizda olsun 114 zehirlenme merkezi var. Oyle bir yutma durumunda ariyorsun. Hemen karsina bir doktor cikiyor. Anlatiyorsun, gerekenleri soyluyor. Ve sonra da takip ediyor, geri ariyorlar filan.
...
Bu arada bizde de macera vardi dun gece.. Yardimcim gelmiyor kizcagia dun sonunda kesin disgebelik teshisi kndu, muhtelemelen ameliyat oldu dun aksam. Esim de Azerbaycan'dan ates ile geldi. Aksam bir arkadaslarimiz kahve icmeye ugramisti, bulasik makinem gitmisti zaten, heryer bulasik dolu, esim ateslenince arkadasimiz onu alip hastaneye gitti gece, tam giderayak ortanca ayagina ipadi dusurdu, tirnqgi kanamaya basladi ve parmaklar morardi. Esim de hastanede 3 saat kaldi Beta virusu olmus...butun haftasonu yatacak. Zaten bunaldim evde ev islerinden tek basima...annem var neyse...
Benim kiz ameliyattan ciksa bile heralde 1-2 ay calisamaz. Zaten su haliyle soramam bile. Koyun can derdinde, kurt et derdinde gibisinden...ben de yatili birini bakyorum artik..
Sevindim iyi hissettiğine. Ben de son zamanlarda çok evirip çeviriyorum kafamda, ne yapsam nasıl yapsam diye. Oğlan da büyüyor artık, hayatımın sonuna kadar evde olmak fikrini kabul etmiyorum, bu kadar seneden sonra şartlarıma uygun bir iş bulmak çok zor, başlayınca ne hissederim onu da bilmiyorum, eşimin işini tercih etmiyorum, kendim bir iş kursam tereddütlerim var. İşte öyle, içinden çıkamadım henüz, ama en geç Eylül'de kararımı verip harekete geçmek istiyorum.....
inşallah göreceğim bende öyle hissediyorum :)) işe dönmek iyi oldu bir ben varmış benden içeri onu gördüm :) kendime daha çok bakmaya başladım. herkese diyetimin devam ettiğini söyledim. geçen haftalarda yediğim çikolatayı gören müdürüm 'eeee hocam hani sen diyetteydin 'deyince tamam bu son dedim :) beni kontrol ediyorlar gayet güzel.
uzun bir zaman aradan sonra işe başlamak ilk 2 hafta biraz zor geldi, yeni bir sınıfı da alınca daha zorlandım ama şükür şimdi iyiyim. sadece çok erken uyanmam ve yol dışında, geç geliyorum eve bu da yoruyor tabi. ama işe başlamak ve verimli olduğunu bilmek çok güzel.
...
evet şekerim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum , motivasyon önemli
bende bugün 90ı gördüm , 8leri görmeye az kallddıı , hadi bakalımm
butterflyelf , seni her türlü derstekliyorum şekerimm ,hadi alkkııışşş , aafferriimm sanadaa
canımm çoookk sıkkıınn
Merhaba Canımm
Hedef 55 demişsin de dikkakiti çekti. Hani şu ideal kilo hesaplama vs olayı varsa ona bakmamak lazımmıs. Vucudunda ne kadar kas olduguna baglıymıs ıdeal kılo. Benım dıyetısyenım bana sana 50lı kılolar cok zayıf olur demıstı. Sen de vucudunda kı yag- kas oranına baktırarak ıdeal kılonu bulabılırsın.
dereceye girenleri tebrik ederim ...ben bugün kendimi tivibuda dizilere verdim:))) çocuklar yokken ve şimdi uyuyorlarken...çocuklr gelince önce balon oynadık sonra saklmbaç.biz üçümüz saklanıyorduk bebiş bizi buluyordu tabi benim yönlendirmelerimle:)))büyüdü de artık bizimle oyun oynuyor:)))eşimde vaktinde gelince keyfim iyiydi bugün.havada çok güzel görünüyordu ama tabi çıkmadaım dışarı.
mutlum geçmiş olsun ehliyet olayı kötü olmuş ama bu vesileyle sen alışırsın tekrardan yollara.büyükşehirde araba kullanmak çok sıkıntılı.taciz edip duruyor kadın sürücü görünce kaba adamlar.bide bizim buralar yokuş baya kırmızı ışıkta fln geriliyorum bende kullanırken kayarsam diye.el freni kullanıyorum ama genede stres oluyorm.
umutçum hafta sonları içimize canavar mı giriyor nedir???aslında aklımdan tartı günü neden cuma yapılmış pazar fln olsada cumada sıkardık hatta ctesi de abartmazdık sadece pazarı salardık diye geçirdim bugün.sıkı diyet yaptığımda cumaları slamıyordum ben hsonu da kahvaltı hariç dikkat ediyordum genelde ama şu sıralar ipin ucunu hep kaçırıyorum.tek tesellim kilo almıyor olmam.
asuuu bizde şok diyetmi yapsakbende toplayamıyorum tek yaptığım kaçamağı bolca yapp sonra toplamaya çalışmak.
butterfly (elifçim)ne güzel anlatmışsın hoşgeldin tekrardan.ankaranın neresinde oturuyorsun?bir buluşma yaparız inşallah havalar ısınıca
anam gittin sandım geçmişe daldım ben yazana kadarda gidersin belkide iyiyimm keyfimde iyi şükürler olsun ama diyete başlamamak okuyunca burdaki arkadaşları imrenerek kendime acıyorum birisi kafama kafama vursun sabah iyi gidiyor öğlen ve gece batırıyor of yaaaa napacam ben bende şoklanmalıyım hemennn(8
Bu arada bizde de macera vardi dun gece.. Yardimcim gelmiyor kizcagia dun sonunda kesin disgebelik teshisi kndu, muhtelemelen ameliyat oldu dun aksam. Esim de Azerbaycan'dan ates ile geldi. Aksam bir arkadaslarimiz kahve icmeye ugramisti, bulasik makinem gitmisti zaten, heryer bulasik dolu, esim ateslenince arkadasimiz onu alip hastaneye gitti gece, tam giderayak ortanca ayagina ipadi dusurdu, tirnqgi kanamaya basladi ve parmaklar morardi. Esim de hastanede 3 saat kaldi Beta virusu olmus...butun haftasonu yatacak. Zaten bunaldim evde ev islerinden tek basima...annem var neyse...
Benim kiz ameliyattan ciksa bile heralde 1-2 ay calisamaz. Zaten su haliyle soramam bile. Koyun can derdinde, kurt et derdinde gibisinden...ben de yatili birini bakyorum artik..
Kızlar nolur bi yardım banaöfff çok fenayım , kaç gündür bulantı vardı ama bugün söylemesi ayıp sabahtan beri hem bulantı hem istifra ediyorum. Ne yapabilirim bu konuda? İçtiğim suyu bile çıkarıyorum o derece yani
ahh canm takılma tabiki boya..sende uzun hatunsun..15 kilo göz acıp kapayıncaya vericez bırakmazsak eğer kendimizi....
ben de boya çok takılmıyorum da zayıf daha doğrusu fit ve güzel anneleri görünce ağzımı kapatamıyorum.
ya evet ben 86 oldum neredeyse kolumu yıyecektim pis boğazlıktan. 60 falan olsam benim adamı yerim....
selammm kızlaaarrr
karda mahsur kalmadan eve atabildim kendimi gerçi oda durmak için beni bekliyordu sanırım
ama seviyorum kar havasını yaaa
kaçamaksız bir dışarı geçirdim
buarad gittiğim diyetisyenden de hiç memnun kalmadım
kadın mı diyetisyen ben mi anlamadı ablam
dedi sana diploma versinler sevabına yap bunun yerine diyet listelerini dieee
kendi diyetisyenimle devam etme kararı aldımm
öğlen yemeğimide geç yemem nedeni ile
sadece köfte yedim ve yanında ayranla birlikte 1 dilim kepek ekmek yedim
gayet hafif ve doyurucuydu
akşamıda ara öğün ve sütle geçirmeyi düşünüyorumm
buarada kotona gittim hani ne var ne yok die bakıyodum
ordaki tezgahtarlarda bana bakıyor "sanki sana olacak bişey yok" der gibi
ben bir gaza geldimm
çıkınca anneme dedim ki
"anne ben bu kiloları verir 36-38 bedene düşer bu tezgahları alt üst edip hiç bişey almadan çıkmaz mıyım" dedim
annemde sen bu gazla kotonu bile satın alırsın dedii
ama sinir oldum yaa haksız mıyım
tamam bedenim olmayabilir ama bakmata mı hataaaa
ahahha demek dr.dan yeetrli gördün kendini..
evet canmya abzıları hç bişe bilmiyor..listeyi verip gönderiyor..
bu arada gecen pazar benmde öle bir koton maceram oldu.normalde diger magazaya giderdik orda büyük beden reyonlarıda olurdu.çok sık ve uygun seyler bulabiliyordum...
buseferde farklı bir magazasına girdik.içeride hiç büyük bedenlerden ya yoktu ya da kalmamıstı bilemıyordum.baktım gectim baktım gectim..o 2 katlı magazada bana olacak tek sey takılardı sanırım..
elbiseler hep kumas..kumasta 42 beden e de benm 64 65 kg olan kardeşim anca giriyor bazılarında
eşimde cıkınca dediki begendigin bir sey olsa sana alıp sürpris yapacaktım
neyse bir 12 13kg vernce alırıs dedi..
sen yine annenle gitmişsin ben eşimle gitttim ve hiç iyi olmadı
bir daha bilmedigim yerdeki magazalara gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?