Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu yaz bizde şekil yapalım saç baş vucut yuz bakımı ya olmaz da olursa böyle 1 günlüğüne sabahtan akşama bakım yapan yerler varya cilt vucut bakımı masaj falan bi kaçamak yaparız belkim....

Bi de su var.. Hani denir" ben o kadar zayif olsam otla mi beslenirim, herseyi yerim" filan... Sanki hic yemedik...

motivasyonum geldi sanırsam, daha iyi hissediyorum kendimi yani hepimizin bildiği tıkabasa doydum, o sanıyelerde dertten tasadan kurtuldum durumum yoktu dün inşallah devamı gelir.

biz eşimle 6.5 yıla yakın zamandır birlikteyiz , 8 aylık evliyiz , bana hiç bugüne kadar sesini yükseltmemişti , malesef yükseltti , o yüzden çook ağırıma gitti
canım ya sende benim gibisin bende hiç alışık değilim böyle durumlara benim eşimde hiç kavga falan etmez ama bazen 3-5 sn bile sesini hafiftan yükseltse gücenirim. daha yeni evlisiniz evlilik oturana kadar olacaktır alttan alacak biri mutlaka. sende anlat eşine böyle olumsuz bir durum olduğunda ben hep anlatırım ve haklısın özür dilerim der. seni anlayacaktır anlat oan canım ve ne olur sinirlenmeden tamam mı ?
arkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorum
teşekkürlerrrrrrrrrrr
sen kalori sayma diyeti mi yapıyorsun canım
Olur insallah ama saglikla fistik olmussyndur zaten cila yapiyorsun
inşallah zor gibi görünüyor ama bakalım ,yok daha tombik fıstığım tam olamadım :) sağlıcakla vermek önemli tabi ama ben ekmeği çok yemiyorum
bir an önce kilo vermeye başlamam lazım artık kendime bir diyet bulmam gerekiyor en acil tarafından
canım ya diyeti falan boşver ekmek,makarna,bulgur,pilav ve patatesi 1 hafta hayatından çıkar valla fark edecek ve arada bol bol yoğurt tüket ,ben meyveyi bile 1-2 adetten fazla yemedim ,çerez gibi şeyler zaten yasakladım, ne olur sanki 1 hafta nefsini terbiye etsen, hem oruç tuttuğumuzda sabırla bekliyoruz bundada 1 hafta şekersiz, çikolatasız geçirebiliriz değil mi?
inşallah göreceğim bende öyle hissediyorum :)) işe dönmek iyi oldu bir ben varmış benden içeri onu gördüm :) kendime daha çok bakmaya başladım. herkese diyetimin devam ettiğini söyledim. geçen haftalarda yediğim çikolatayı gören müdürüm 'eeee hocam hani sen diyetteydin 'deyince tamam bu son dedim :) beni kontrol ediyorlar gayet güzel.
uzun bir zaman aradan sonra işe başlamak ilk 2 hafta biraz zor geldi, yeni bir sınıfı da alınca daha zorlandım ama şükür şimdi iyiyim. sadece çok erken uyanmam ve yol dışında, geç geliyorum eve bu da yoruyor tabi. ama işe başlamak ve verimli olduğunu bilmek çok güzel.
çok geçmiş olsun tekrar, şükür bir şey olmamış.
sen az önce dedikleirmi düşün ha olmadı yaparsın canım. ben bu diyetle 3600 vermiştim sporsuz, melis sporla 4,5 vermişti. aslında bende düşünüyorum bunu ama okulda nasıl olur bilemiyorum çünkü çok acıkıyorum. haftanın 2 günüde nöbetçiyim. tüm okulu dolan et derken enerji harcıyorum demek. bahçede cabası tabi :) spora gerek kalmıyor tüm gün spor halinde oluyorum çünkü :) merdiven in-çık,bahçede dolan derken kurt gibi acıkıyorum resmen :)
sende yapabileceksen dene ben halsiz falan kalmamıştım ama çok abartarakta yemedim açıkçası ,diyorlar ya acıktıkça ye diye .hele o patates hiçte acıktıkça yenmek istenmiyor çok kötü oluyor ya ben sadece o gün 3 öğün yapmaya çalışıyordum . melis salatasını yaptığını yazmıştı. bir daha yaparsam böyle yapacağım bende. ama daha hazır değilim ben şu metabolizma hızlandıran bir diyet varya kim paylaşmıştı hatırlamıyorum onu yaptım hiçte acıkmadım dene istersen. ama 1 gün yap 1 gün yapma diyor ya ben sadece 1 gün yaptım :)
oooo gerçekten fıstıkmış dediğine göre :) ama sende kilo verince ondan çok daha güzel olacaksın eminim ben canım ,o fıstık sen insansın :)))
ama varya nasıl güldürdün beni ya allahta seni güldürsün emiiiiiiiiiii :)

çok teşekkürler ,güzel bir paylaşım

ablam da öğretmen,
yanında küçük torbalarda kendi ev de yapıyor(1 avuç kadar ancak ) çiğ fındık badem kuru meyve(kayısı-çekirdekli uzum erik) var. 1-2 tane atıyor çantasına sen de biliyorsun ki elma falan yenmez okulda ama 1-2 tane kuru kayısı bile enerji verir... hem de vitamin deposu hepsi.

[
ben elma bile götürüyorum valla :) çünkü öğlen arası başka kimse kalmıyor yalnızım :) aslında badem-fındık-ceviz bende götüreyim, kuru meyvede iyi fikir. kan şekerim düşse bile fayda eder çünkü nöbetçi olduğum günler çok yorucu hemde haftada 2 gün o günlerde destek olur bana sağol fikrin için :)
15 kilo göz acıp kapayıncaya vericez bırakmazsak eğer kendimizi....

ben de boya çok takılmıyorum da zayıf daha doğrusu fit ve güzel anneleri görünce ağzımı kapatamıyorum.
ahhh ahhh keşke sabah olsa ve zayıflamış olsak :)

ben oturur ağlardım valla geçmiş olsun ne diyeyim
yedikte oldu tabi :)
motivasyonum geldi sanırsam, daha iyi hissediyorum kendimi yani hepimizin bildiği tıkabasa doydum, o sanıyelerde dertten tasadan kurtuldum durumum yoktu dün inşallah devamı gelir.

ne güzel işte

aynen ben de soğutmayacağım hiç zaten cok mutsuz bugün arabasız gitti mafolmuş b. cekmeceden profiloya...
Yahu zaten yeterince ceza olmuş ona, çok zor, hele ki iş saatlerinde oralara gitmek, nasıl bir çözüm bulacaksınız? Beyza'nın dediği gibi bir süre sonra mecbur biner kaçak göçek ama riskli de... Tekrar geçmiş olsun...
Canım, süper fikirmiş Pazarları bildirim. Tabii artık düzeni bozup öyle bir değişiklik yapılmaz, ama kilo grupları ilk kurulurken öyle yapsalarmış keşke diyorum :) Herhalde hafta sonları giriş az olduğu için haftanın son çalışma günü seçilmiş? Ay ben gene kötü gidiyorum. Örneğin bu sabah normal ve güzel bir kahvaltı yaptım, ama kahvaltının sonunda sızma zeytinyağına simiti bandırırken buldum kendimi. Zeytin çanağında zeytinyağı vardı Zeytinyağını da telefonla Küçükkuyu'dan getirtiyorum, nasıl güzel bir sızma yağ. Dayanamadım, yarım simitin yarısı öyle gitti
Dün akşam da yoğurtlu çorba ve buharda karnıbahar salatası ile nefis doymuşken yatmadan süt ile bir dilim kek yedim. Ama burada günah çıkarmam iyi oldu, aklıma dank etti şimdi, deli miyim ben ya, dünyanın kalorisini alıp sonra hafta içi onları vereceğim diye yırtıyorum kendimi. Şu andan itibaren kesiyorum kaçamakları. Sağol Canselciğim, sen vesile oldun, kafam yerine geldi bak:))
Ben de aramıştım 114'ü, 1.5 sene önce filan, evde civalı derece kırılmıştı, bir çok yere sıçramıştı, yapılması gerekenlerle ilgili detaylı bilgi vermişlerdi, ciddi çalışan bir yer.

Beyz çok geçmiş olsun hepinize. Yatılı birini çevreden mi bulmayı planlıyorsun, şirketler filan da var ama ne kadar güvenilir acaba? Gerekirse bana söyle, ben de etrafıma haber uçururum, bizim sitede yatılılar çok oluyor çünkü, birinin bir yerden tanıdığı çıkabilir.

Sevindim iyi hissettiğine. Ben de son zamanlarda çok evirip çeviriyorum kafamda, ne yapsam nasıl yapsam diye. Oğlan da büyüyor artık, hayatımın sonuna kadar evde olmak fikrini kabul etmiyorum, bu kadar seneden sonra şartlarıma uygun bir iş bulmak çok zor, başlayınca ne hissederim onu da bilmiyorum, eşimin işini tercih etmiyorum, kendim bir iş kursam tereddütlerim var. İşte öyle, içinden çıkamadım henüz, ama en geç Eylül'de kararımı verip harekete geçmek istiyorum.

kızlaaaarrrr güüünnaaayydddııınnn
evden çıkacağım şimdi ama size bir günaydın demeden topikleri okumadan çkımıyım dedim
öperim herbirinizi gelince görüşürüzzzz

sabah kahvaltısı:
-1/4 yağsız peynirli gözleme
-bol yeşillik
-şekersiz 4 bardak çay

evet şekerim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum , motivasyon önemli

bende bugün 90ı gördüm , 8leri görmeye az kallddıı , hadi bakalımm

butterflyelf , seni her türlü derstekliyorum şekerimm ,hadi alkkııışşş , aafferriimm sanadaa

teşekkürlerrr tatlımmmm
inşallah 70leride görücezzzzz

canımm çoookk sıkkıınn

hayırdır şekerim neyin varr
canom yazdıklarını okudum yaaa

ideal kiloma diyetisyenim bakıyor zaten
60-62 ideal kilommuş ama 55 e inmemde de hiç bir zarar yokmuş
bende 55 de daha iyi görünüyorum
yok inmem lazım oralara kadar kararlıyımm

hoşbuldummm
tabiki havalar ısındığında bende aranıza katılıp sizlerei yakinen tanımak isterimmm

sen geçmişten dönene kadar da ben gitmişim canım
valla kafama benim de vursalar iyi olacak neyse yenanın dediği gibi sabit kalmayı öğrendik galiba ben de bugünden tezi yok sıkmaya başlıyorum kendimi
leah geçmiş olsun canım eşine ve oğluna sana da hem bulaşık hem de yağ temizliği çok kötü gerçekten inşallah güvenilir bir yardımcı bulursun çabucak
özlemcim inanmazsın ben bir senedir pilav makarna yemiyorum desem yalan sayılmaz canım ekmeği de sadece sabahları yiyorum genelde ama tatlı işi bu ara kötü malesef onları da kestim bugünden bakalım nolacak olmadı gideceğim diyetisyene
elif ankarada nerde hangi diyetisyene ve ücretliyse ne kadara gidiyorsun beni bir bilgilendirirsen sevinirim

hepimiz güzel neşeli az kaçamaklı bir hafta sonu geçiririz inşallah
ankarada kar başladı tekrar yine yürüyüş yapamam herhalde

Kızlar nolur bi yardım bana öfff çok fenayım , kaç gündür bulantı vardı ama bugün söylemesi ayıp sabahtan beri hem bulantı hem istifra ediyorum. Ne yapabilirim bu konuda? İçtiğim suyu bile çıkarıyorum o derece yani

Herkese hafif ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorummmmmmmm :122: :122: :122:

Bu sabah çok da geç uyanmadım sayılır saat 9 buçukta kalktık ve ailecek güzel bir kahvaltı ettik.
Kahvaltıda yediklerim ;

1 yumurta
1/2 domates
1/2 salatalık
2 KK beyaz peynir ( az yağlı )
1 Turp ( bol limonlu )
Şekersiz çay / tabiki yine ekmeksiz kahvaltı ettim ve gerçektende kendimi çok hafif hissediyorum ve hiç aç değilim

Öğlenlik birazdan 1 koca kase yoğurt ve 1 porsiyon meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum
Artık akşamlıkta şimdilik bir fikrim yok ama büyük ihtimalle ya tavuk ızgara ve salata yada haşlanmış parça et ve yoğurt
Akşam üzere eşimin anannesine gitmeyi düşünüyorduk birazda orada ikram edilceklere bağlı eğer ikram olursa eve gelince sırf 1 dilim tost ve ayranda olabilir akşamlık menüm kısmet artık ama fazla kaçırmamak için elimden geleni yapacağım

Canım hepinize çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın... Aminnn
İnşallah şu anda ufaklıkta eşinde daha iyilerdir. Seninde işin zor bulaşık makinasına öyle bir alışmışız ki artık elimiz ayağımız gibi. Ben her kullandığımda icat eden kişiye ne dua ediyorum aslında elle kıyamayıda severim ama annem çok su harçıyorsun ne o foşur foşur diye söylenir yanında yıkadığımda Umarım onunda masrafı fazla değildirde bir an önce tamir edilir

pek bilemedim canım ben de olmadı pek bulantı. temiz hava al biraz, ilac alma ve dr ını ara sana yardımcı olur. aramaktan cekinme.

selammm kızlaaarrr
karda mahsur kalmadan eve atabildim kendimi gerçi oda durmak için beni bekliyordu sanırım
ama seviyorum kar havasını yaaa

kaçamaksız bir dışarı geçirdim
buarad gittiğim diyetisyenden de hiç memnun kalmadım
kadın mı diyetisyen ben mi anlamadı ablam
dedi sana diploma versinler sevabına yap bunun yerine diyet listelerini dieee
kendi diyetisyenimle devam etme kararı aldımm

öğlen yemeğimide geç yemem nedeni ile
sadece köfte yedim ve yanında ayranla birlikte 1 dilim kepek ekmek yedim
gayet hafif ve doyurucuydu
akşamıda ara öğün ve sütle geçirmeyi düşünüyorumm

buarada kotona gittim hani ne var ne yok die bakıyodum
ordaki tezgahtarlarda bana bakıyor "sanki sana olacak bişey yok" der gibi
ben bir gaza geldimm
çıkınca anneme dedim ki
"anne ben bu kiloları verir 36-38 bedene düşer bu tezgahları alt üst edip hiç bişey almadan çıkmaz mıyım" dedim
annemde sen bu gazla kotonu bile satın alırsın dedii
ama sinir oldum yaa haksız mıyım
tamam bedenim olmayabilir ama bakmata mı hataaaa

15 kilo göz acıp kapayıncaya vericez bırakmazsak eğer kendimizi....

ben de boya çok takılmıyorum da zayıf daha doğrusu fit ve güzel anneleri görünce ağzımı kapatamıyorum.
ahh canm takılma tabiki boya..sende uzun hatunsun..
fit ve güzel anneler ha..bende öle özeniyorum ki..
hem anne olamadım..hem de fit ve gzel degilim
aslında güzelm ama fit degilim
ya evet ben 86 oldum neredeyse kolumu yıyecektim pis boğazlıktan. 60 falan olsam benim adamı yerim....

ahahha aman canm 70 de karar verelim gel..orta yolu bulalaım..
senin adamında hayatını kurtarmıs olurus

ahahha demek dr.dan yeetrli gördün kendini..
evet canmya abzıları hç bişe bilmiyor..listeyi verip gönderiyor..

bu arada gecen pazar benmde öle bir koton maceram oldu.normalde diger magazaya giderdik orda büyük beden reyonlarıda olurdu.çok sık ve uygun seyler bulabiliyordum...
buseferde farklı bir magazasına girdik.içeride hiç büyük bedenlerden ya yoktu ya da kalmamıstı bilemıyordum.baktım gectim baktım gectim..o 2 katlı magazada bana olacak tek sey takılardı sanırım..

elbiseler hep kumas..kumasta 42 beden e de benm 64 65 kg olan kardeşim anca giriyor bazılarında

eşimde cıkınca dediki begendigin bir sey olsa sana alıp sürpris yapacaktım
neyse bir 12 13kg vernce alırıs dedi..

sen yine annenle gitmişsin ben eşimle gitttim ve hiç iyi olmadı

bir daha bilmedigim yerdeki magazalara gitmem

ama yeterliydim kadından yaa
ilgilenmek bir yana doğru düzgün anlatmadı bile bana
bende dedim ne işim var burda diğer diyetisyenimide seviyorum
olmadı anlaşırız para konusunda hacı derim doktora napıyım

yaa ablam 38 giyiyor 40 bedene bile giremedi çok dar kalıpları biliyorum
ama deidğin gibi büyük beden arada denk geliyor elime alıyorum
ama o bakışlara gıcık oluyorum
walla zayıflayana kadar erkek arkadaşımla gitmem alışverişe
helede bişey denerken o kabinlerde çıkınca ben kendimi tanıyamıyorum
çocuk kesin ambulansa falan haber verir korkar
ona bu korkuyu yaşatmak istemiyorum

yok yok çok pis gaza geldim wallaa
ben inerim 36-38 bedenee gider dağıtırım o kotonu
dediğimide yaparım sıkarım dişimi 4-5 ayy sonrada açarım savaşımıı
ayyy çok sinir oldum kızalaraaa halaa böyleee kendi kendimi yiyorum

deidğin gibi takılar-gözlükler-cüzdanlar ve sanırım ayakkabılardı bana uygun olan
ama yok arkadaşım biz veririz bu kiloları gider dağıtırız mağzalarıı
gitcek bu kilocuklarrrr başkaa çare yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…