Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar inşallah herkesler iyidir bu aralar pek geçmişe bakamıyorum inşallah pazaretesi hem dietime hem sizlerin arasına dönücem inşallah.

Merhaba Güzel bayanlarrr

Bugun dersanem vardı. Sabah kahvaltımı yaptım cıktım evden. Yanımda da tahıllı sandwıc hazırlamıstım beyaz peynır ve lıght kaşarla. Dersanede baska bısey bulamıyorum yıyecek. Sonra dersanedne cıktım 5de eşim geldi bize yakın olan Torium'a gittik. Kardeşim Starbucks'dan filtre kahve istemişti muğlada bulamıyomış onu aldık, bugün tatlı yeme hakkım vardı zaten gitmişken orda yiyelim dedik. Sonra çıktık market alısverısı yaptık. yemek olarak da ızgara yedık geldik.

Aslında canım sıkkın bugün. Çenemdeki kıllar bellı olmasın dıye bı ton pudra surdum gene mecburen. Yalnız cenemde sıvılceler cıkmıstı bepanten sürmekten, purda da sürünce iyice sivilce oldu(

Kpss olayı ayri bi canımı sıkıyo zaten, 4 ay kaldı ama ben ıstedıgım gibi çalışamıyorum, kendımı bi türlü veremedım sanırım aklıma bişeyler takıyorum. Aslında çalışmıyo değilim ama çok iyi bir puan almam lazım. Ev almam bebek yapma planlarımın hepsı bu sınava bağlı,başarmam lazım kızlar umarım olur

abiye isteyen arkadaşlar oleg cassini diye bir yer buldum hem buyuk beden elbiseler var hem de hazır giyim için şık şeyler bir bakın ben beğendim bir iki tane

gerilim yapma canım başarılı olman sakin ve doğru bir programla çalışmana bağlı. tam 4 aylık bir çalışma programı yap,ve elbette bol bol soru çöz
ben üniversiteyi öğle kazandım kendi adıma( 5-6 ay ciddi çalışarak) bayaa ciddi puan aldım. dersane hocam senin kapasiten yetmez diye az daha abuk sabuk yerleri yazdıracaktı(ilk girdiğim de abuk bir net yapmıştımda. neyse son gülen iyi güler

Merhaba canım

Üniversite sınavı için ben de çok çalıştım, aslında en çok da üniversitede çalışmak zorunda kaldım çünkü zordu bölüm. Aslında ben oturup sözel derslerı okuyup ezberlemeyı sevmıyorum, mantıgıma oturtamadıgım seylerı unutuyorum hemen. Bazı ınsanların ezber kapasıtesı cok yuksektır ama bende hıc yok:)) Çalışmıyo degılım aslında çok soru çözuyorum ama konu calısırken afaganlar basıyor:)) Bazen böle olur bana ama düzelir diye umuyorum. Yapmak zorundayım zaten yoksa tüm hayallerımı ertelemek zorunda kalıcam.

aslında işe başlamak beni kendime getirdi desem yeridir. oğluşumu çok özlüyorum tamam ama bu sene değilse bile gelecek sene ayrılmak zorundaydım.hem o küçükken daha kolay alışır diye düşünerek başladım. iyi de oldu canım . bence sende tekrar gözden geçirmelisin olmadı önce eşinle başla. baktın olmuyor bırakırsın ya da herşey yolunda nasıl istiyorsan o şekilde devam edersin.
hımmm canım o zaman sen şu 5 günlük diyeti dene bakalım sonra işi sıkı tutar almazsında hem, bak ben mesela şükürler olsun almadım, tabi mutlaka 1 kiloya yakın bir fark olabiliyor ama olsun giden 2-3 kilo için değer :)
Biri beni durdursun çikolata kavanozuna düşüyordum neredeyse

canım ya bak kolay vermiyoruz kolayda almayalım değil mi, duuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr ,baharı düşün incecik şeyler giyeceğiz artık paltolar,kabanlar vs çıkacak üstümüzden ona göre iyi düşün ve yeme.

sen kalori sayma diyeti mi yapıyorsun canım

öyle direk uyguladığım bi listem yok canım.yıllar önce diyetisyene gitmiştim.başlamadan o listelere baktım genel olarak kavradım olayı zaten onları uyguluyorum işte.arada bir tıkanma olsa da sanırım işe yarıyor

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
ara öğün:10 badem
öğle:yarım paket light çubuk kraker
ara öğün:1 bardak light ayran
akşam:6 yk kıymalı karnabahar
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
yarım greyfurt

spor:
80 dakika spor salonu + 100 mekik

MERHABAAA ŞEKERRİİMM ,ELİFCİİİMM
sen kendini tanıtmışken bende tanıtiiiimm bari
ben Aynur , 28 yaşındayım , ingilizce öğretmeniyim , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

havalılar,
ben iyi sayılabilecek bir gün geçirdim.
1 saat de yürüdüm.

3 aylık yolculuğumun 2. gününü iyi geçirdim kaldı 88 gün. haydiiiiiiii.....

bu arada sadece Elif değil büttüüünnn kader arkadaşlarıma , çıtır fıstıklarıma MERHABAAAAAA

Hayirli geceler arkadaslar
sizlerindemi benim gibi uykusu kacti :)
aslinda cok uykum var ama bugün sanirim yorgunluktan uyuyamiyorum
az bir gecmise dalayim bakim

Hayirli geceler arkadaslar
sizlerindemi benim gibi uykusu kacti :)
aslinda cok uykum var ama bugün sanirim yorgunluktan uyuyamiyorum
az bir gecmise dalayim bakim

hayırlı gecelerrr , ben gece kuşuyum , bugün canım uyumak istemiyoorr...

Son düzenleme:

Saol canim,%100 tam kepekli pilav posette sadece hasliyorum yada 1 yemek kasigi yag ile pisiriyorum,kaldigim zayiflama merkezinde ki dietisyen tavsiye etmisti.
haftanin üc günü yapiyorum pilavi her defasinda 1 kepce kadar yiyebiliyorum

banu145145,ablana cok gecmis olsun insallah

Cok gecmis olsun,sekersiz papatya cayi bulantiyi önlüyor,suyu yudum yudum tüketirsen ishalini azaltir..

unutmadan bu gün ki menümüde yazayim

sabah 1 dilim cavdar ekmegi salatalik kirmizi süs biber,sürme peynir 1 fincan kahve

öglen biraz tavuk,1 porsiyon tam tahilli makarna

dondurma,
aksam : yok :)
bugün aksam yemegi yiyemedim kaldi öyle saglik olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…