Ahh keşke ama nerede bende o yürek:)))))banucum ne güzel bir rakam görmüşsün öyle.:)))
tartı söyletti bak...demekki 67 kg. olacaksın..
Merhaba Güzel bayanlarrr
Bugun dersanem vardı. Sabah kahvaltımı yaptım cıktım evden. Yanımda da tahıllı sandwıc hazırlamıstım beyaz peynır ve lıght kaşarla. Dersanede baska bısey bulamıyorum yıyecek. Sonra dersanedne cıktım 5de eşim geldi bize yakın olan Torium'a gittik. Kardeşim Starbucks'dan filtre kahve istemişti muğlada bulamıyomış onu aldık, bugün tatlı yeme hakkım vardı zaten gitmişken orda yiyelim dedik. Sonra çıktık market alısverısı yaptık. yemek olarak da ızgara yedık geldik.
Aslında canım sıkkın bugün. Çenemdeki kıllar bellı olmasın dıye bı ton pudra surdum gene mecburen. Yalnız cenemde sıvılceler cıkmıstı bepanten sürmekten, purda da sürünce iyice sivilce oldu(
Kpss olayı ayri bi canımı sıkıyo zaten, 4 ay kaldı ama ben ıstedıgım gibi çalışamıyorum, kendımı bi türlü veremedım sanırım aklıma bişeyler takıyorum. Aslında çalışmıyo değilim ama çok iyi bir puan almam lazım. Ev almam bebek yapma planlarımın hepsı bu sınava bağlı,başarmam lazım kızlar umarım olur
gerilim yapma canım başarılı olman sakin ve doğru bir programla çalışmana bağlı. tam 4 aylık bir çalışma programı yap,ve elbette bol bol soru çöz
ben üniversiteyi öğle kazandım kendi adıma( 5-6 ay ciddi çalışarak) bayaa ciddi puan aldım. dersane hocam senin kapasiten yetmez diye az daha abuk sabuk yerleri yazdıracaktı(ilk girdiğim de abuk bir net yapmıştımda. neyse son gülen iyi güler
aslında işe başlamak beni kendime getirdi desem yeridir. oğluşumu çok özlüyorum tamam ama bu sene değilse bile gelecek sene ayrılmak zorundaydım.hem o küçükken daha kolay alışır diye düşünerek başladım. iyi de oldu canım . bence sende tekrar gözden geçirmelisin olmadı önce eşinle başla. baktın olmuyor bırakırsın ya da herşey yolunda nasıl istiyorsan o şekilde devam edersin.Yahu zaten yeterince ceza olmuş ona, çok zor, hele ki iş saatlerinde oralara gitmek, nasıl bir çözüm bulacaksınız?Beyza'nın dediği gibi bir süre sonra mecbur biner kaçak göçek ama riskli de... Tekrar geçmiş olsun...
Canım, süper fikirmiş Pazarları bildirim. Tabii artık düzeni bozup öyle bir değişiklik yapılmaz, ama kilo grupları ilk kurulurken öyle yapsalarmış keşke diyorum :) Herhalde hafta sonları giriş az olduğu için haftanın son çalışma günü seçilmiş? Ay ben gene kötü gidiyorum. Örneğin bu sabah normal ve güzel bir kahvaltı yaptım, ama kahvaltının sonunda sızma zeytinyağına simiti bandırırken buldum kendimi. Zeytin çanağında zeytinyağı vardıZeytinyağını da telefonla Küçükkuyu'dan getirtiyorum, nasıl güzel bir sızma yağ. Dayanamadım, yarım simitin yarısı öyle gitti
Dün akşam da yoğurtlu çorba ve buharda karnıbahar salatası ile nefis doymuşken yatmadan süt ile bir dilim kek yedim. Ama burada günah çıkarmam iyi oldu, aklıma dank etti şimdi, deli miyim ben ya, dünyanın kalorisini alıp sonra hafta içi onları vereceğim diye yırtıyorum kendimi. Şu andan itibaren kesiyorum kaçamakları. Sağol Canselciğim, sen vesile oldun, kafam yerine geldi bak:))
Ben de aramıştım 114'ü, 1.5 sene önce filan, evde civalı derece kırılmıştı, bir çok yere sıçramıştı, yapılması gerekenlerle ilgili detaylı bilgi vermişlerdi, ciddi çalışan bir yer.
Beyz çok geçmiş olsun hepinize. Yatılı birini çevreden mi bulmayı planlıyorsun, şirketler filan da var ama ne kadar güvenilir acaba? Gerekirse bana söyle, ben de etrafıma haber uçururum, bizim sitede yatılılar çok oluyor çünkü, birinin bir yerden tanıdığı çıkabilir.
Sevindim iyi hissettiğine. Ben de son zamanlarda çok evirip çeviriyorum kafamda, ne yapsam nasıl yapsam diye. Oğlan da büyüyor artık, hayatımın sonuna kadar evde olmak fikrini kabul etmiyorum, bu kadar seneden sonra şartlarıma uygun bir iş bulmak çok zor, başlayınca ne hissederim onu da bilmiyorum, eşimin işini tercih etmiyorum, kendim bir iş kursam tereddütlerim var. İşte öyle, içinden çıkamadım henüz, ama en geç Eylül'de kararımı verip harekete geçmek istiyorum.
hımmm canım o zaman sen şu 5 günlük diyeti dene bakalım sonra işi sıkı tutar almazsında hem, bak ben mesela şükürler olsun almadım, tabi mutlaka 1 kiloya yakın bir fark olabiliyor ama olsun giden 2-3 kilo için değer :)sen geçmişten dönene kadar da ben gitmişim canım
valla kafama benim de vursalar iyi olacak neyse yenanın dediği gibi sabit kalmayı öğrendik galiba ben de bugünden tezi yok sıkmaya başlıyorum kendimi
leah geçmiş olsun canım eşine ve oğluna sana da hem bulaşık hem de yağ temizliği çok kötü gerçekten inşallah güvenilir bir yardımcı bulursun çabucak
özlemcim inanmazsın ben bir senedir pilav makarna yemiyorum desem yalan sayılmaz canım ekmeği de sadece sabahları yiyorum genelde ama tatlı işi bu ara kötü malesef onları da kestim bugünden bakalım nolacak olmadı gideceğim diyetisyene
elif ankarada nerde hangi diyetisyene ve ücretliyse ne kadara gidiyorsun beni bir bilgilendirirsen sevinirim
Biri beni durdursun çikolata kavanozuna düşüyordum neredeyse
sen kalori sayma diyeti mi yapıyorsun canım
güzel dileklerin için teşekkürler canım
aranıza aldığınız ve motivasyonumu sağlayıp güzel sohbetinize benide kattığınız için seninle birlikte tüm arkadaşlarımada teşekkürler
elif ben ankaradayım. 4 yıla yakın müdürlük yaptım. şimdide en mantıklı yolun devlet olduguna karar verip işten ayrıldım ve kpss ye hazırlanıyorum arada eger kadro acılırsa o kadradon puanımla ilgili yerlere bakmaya çalışıyorum inşallah kısa zamanda olurrr umudum o yönde
çok çok öncede kk ya üye olmuştum ama hiç girmedim
aslında tamamen tesadüf oldu buraya tekrar girmeye başlamam
motivasyon ile ilgili birşeyler bakarken hatırlamıyorum ama bir topikte birinin yazdığı bir yazıyı okudum
inanılmaz güzeldi ve süper bi azim hikayesiydi
aslında girdiğim günlerde 89-90 arasında gidiyordum
gruplara göz gezdirmedim dedim ben 90 ım ve başlıyorum tekrardan 1 haftalık bir diyet askalığıydı
ama ne zamandır diyet yapıyorsun dersen zaman bile veremem
bende toplum tabiri ile gürbüz kıvamında çocuklardandım
ve hayatım boyuncada öyleydim
üniversite yıllarımda akapunktur maceram ile 55 kiloyu görmüş
ama aynı hızlaaa 90 lara tekrar çıkmıştım
daha sonra 80-70 arası dolandım
ama sonra hııızzzlllaaaa 105 i gördüm ilk defa bu kadar kilo almıştımm
dedim napıyosun sen kendinee
nefesim tıkanıyor uykum bozuk agresifim adetlerim düzensizleşmeye başladıı
hhooopp durr dedimm kendimeee
ve koşarak ve ağlayark diyetisyene gittimm
dedim bana en çabuğundan bir diyet kolay olsun yapabileyim sıkılmayayım
oda çat gerçeği vurdu yüzümeee
öyle bi dünya yok dedii hmm dedimm
sonra uzunn uzunn anlattııı
saonra ben sakin oldumm sonrada 3-4 ay içerisinde bugün ile birlikte 16 kiloyu devirdimm
ama henüz kafdağının zirvesine çıkabildim
üzerimden attığım 16 kilo bana sadece 1 beden küçülmüş bir kot ve kaybettiğim özgüveni geri verdi
şimdi ise bir 16 kilo daha atmam ve gerikalanlarıda almam lazım
tabi buarada eylül-ekim gibi nişanlanmayı düşünüyoruz sevdiceğimle
ve ben zayıf ortalıklarda güzelliği dillere destan bir gelin olmak istiyorum
kısacası benim hayat öyküm bu kadarr ama devamı artık sizlerleee
sizinle birlikte kendimi daha rahat daha güvende hissediyorum
kimseye söylemediklerimi sizinle paylaşıyorum ve gerçekten kafaa taktıgım bir noktada buraya yazıp (ki her konuda)
paylaşılarak güzel sonuçlar alacağıma inaıyorum
beni leslie ile tanıştıran bahara meselaa çoook teşekkür ediyorum
spor için yataktan kalkamayan yerinde oturmaktan miskinleşen banaa
sabah kalktıgımda 30 dakika ile başlayan leslie serüvenlerim varrr
adını bilmediğim ve sadece nickleri ile hitap edebildiğim bütün arkadaşlarıma
bir kez daha teşekkürler ve belkide geç kalmış bir MERHABA
havalılar,
ben iyi sayılabilecek bir gün geçirdim.
1 saat de yürüdüm.
3 aylık yolculuğumun 2. gününü iyi geçirdim kaldı 88 gün. haydiiiiiiii
hadi bakalımmm , geriside sağlıcakla gelir inşallahh , oohh miss gibi sporunuda yapmışsın ne güzell , ben yine ders ders ders ,evden çıkmadım , sınavıma 6 gün kaldı
Hayirli geceler arkadaslar
sizlerindemi benim gibi uykusu kacti :)
aslinda cok uykum var ama bugün sanirim yorgunluktan uyuyamiyorum
az bir gecmise dalayim bakim
hayırlı gecelerrr , ben gece kuşuyum , bugün canım uyumak istemiyoorr...
Afıyet olsun canım. Bısey sorucam bu yedıgın pılav bulgur mu pırınc mı kaç kasık:) dıyetınde mı yazıyor bu yoksa sen mı tercıh edıyorsun. pılav yerıne ekmek yesen daha doyurucu olmazmı hem de kalorı acısından.
Kızlar nolur bi yardım banaöfff çok fenayım , kaç gündür bulantı vardı ama bugün söylemesi ayıp sabahtan beri hem bulantı hem istifra ediyorum. Ne yapabilirim bu konuda? İçtiğim suyu bile çıkarıyorum o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?