caanımm çook büyük geçmiş olsun , Rabbim sağlık sıhhat versin inşalllaahh...
bende senin gibiyim , 2 kere felç geçiridim yaklaşık olarak 30 kilo aldım , birde polikistik over sendromu var 13 yıldır tedavi görüyorum , bende ilk kez 3 haneli kiloları görünce canıma tak etti , diyete başladım , tabii içtiğim ileçlardan dolayı mide rahatsızlıklarımda başlamıştı , çook şükür şimdi iyiyim , 3 ayda 12kg verdim , sana güveniyorum , Allahın izniyle gitcek bu kilolar , ve inşallahh güzel günler hepimiz için gelecek tatlımmm))
sanada gecmis olsun canim,amin insallah Allah gönlümüze göre versin
kizlar bana müsade yoksa basim klavyeye düsecek :)
sizleri kocaman kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun
hayirli geceler
bir islami egitim merkezinde gönüllü egiticiyim
kuran ezber ilmihal siyer hadis ahlak gibi dersleri veriyorum
sen ne okuyorsun canim
vvavvv çook güzel ,hayırlı bir işi yapıyorsun canım benimm , gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum seni
bende ingilizce öğretmeniyim , 6 yıldır ilköğretimde çalışıyorum , gireceğim sınav anadolu liselerine geçiş sınavı o yüzden ders çalışıyorum
saol canim
sanada masallah valla helal olsun Allah gönlüne göre versin
cnm ben avusturya dayım ayran. icsende peşi geliyormu.toksin sendemi almanyadaydin canim
ben zayiflamaya basladigimdan beri aksam 7 den sonra öldürseler agzima tek lokma koymuyorum
sabaha kadar uyumasam bile acliktan kivranip duruyorum ama yemiyorum,yoksa pesi geliyor bir daha da baslayamiyorum
cok berbaht bir durum ,iyice psikolojimi bozuyor galiba
cnm ben avusturya dayım ayran. icsende peşi geliyormu.
amin cnm inşallah verilcek kilom var dahatoksinciim sende çoook güzel kilo vermişisn maşallahh , darısı başımıza diyelimmm
amin cnm inşallah verilcek kilom var daha
hayırlı geceler
iyi canım benim ya fayda ediyorsa aynen devam et o zaman. yaza fıstık gibi olalım da hangi yolla olursa olsun değil mi ama :))))öyle direk uyguladığım bi listem yok canım.yıllar önce diyetisyene gitmiştim.başlamadan o listelere baktım genel olarak kavradım olayı zaten onları uyguluyorum işte.arada bir tıkanma olsa da sanırım işe yarıyor
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
ara öğün:10 badem
öğle:yarım paket light çubuk kraker
ara öğün:1 bardak light ayran
akşam:6 yk kıymalı karnabahar
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
yarım greyfurt
spor:
80 dakika spor salonu + 100 mekik
bende öğretmenim meslektaşız yani :) ben sınıf öğretmeniyim, 32 yaşına yeni girdim ve adım özlem :) bir tanede oğluşum var 10 aylık :)MERHABAAA ŞEKERRİİMM ,ELİFCİİİMM
sen kendini tanıtmışken bende tanıtiiiimm bari
ben Aynur , 28 yaşındayım , ingilizce öğretmeniyim , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
canım akşamları yoğurt yiyebilirsin aslında, hem göbekteki yağlarıda eritiyormuş :))) ben canım hiçbir şey istemedi ya da öğlen fazla kaçırdım akşamı yoğurtla geçiştiriyorum faydasıda oluyor yani.unutmadan bu gün ki menümüde yazayim
sabah 1 dilim cavdar ekmegi salatalik kirmizi süs biber,sürme peynir 1 fincan kahve
öglen biraz tavuk,1 porsiyon tam tahilli makarna
dondurma,
aksam : yok :)
bugün aksam yemegi yiyemedim kaldi öyle saglik olsun :)
buldum şükürler olsun şimdi hedefim bu ay sonuna 69un altına inmek ,seni yakaladım bak :)))Hayırlı geceler kizlarrr
cecom kizina geçmiş olsun cnm allah bişey olmamış benim kızda herşeyi ağzına. Sokuyor korkuyom tehlikrli bişey yutcak diye cumlemizi n çocukları rabbime emanet. Aminnn
dalokaysmom. Cnm eşine ehliyeti kaptırmış herşeyin hayirlisi mcnm 2senede uzunmus geçmiş olsun
leah eşine ve cocuklarina geçmiş olsun
ilbatum cnm motivasyonu nu bulmussun
ben 2 gündür yuruyom toplam 140dakkk oldu aslında tatlı kaçamak felan yapmiyordum ama kg veremiyorum heralde guatrdanmi diye düşünüyorum. 2Gündür kaçamak yaptim çekirdek yedim eee kırmızı kart yedim o kadarda olsun
şu kendi kendine park eden araçlar varmış onlar çok mu büyük? pek anlamam ama fikir olsun işteya ben de en miniğinden sağlam bir araba bakıyorum. trafikte yahut parkta zorlanmamak için.
canım ya çok geçmiş olsun, rabbim sağlık versin ...caanımm çook büyük geçmiş olsun , Rabbim sağlık sıhhat versin inşalllaahh...
bende senin gibiyim , 2 kere felç geçiridim yaklaşık olarak 30 kilo aldım , birde polikistik over sendromu var 13 yıldır tedavi görüyorum , bende ilk kez 3 haneli kiloları görünce canıma tak etti , diyete başladım , tabii içtiğim ileçlardan dolayı mide rahatsızlıklarımda başlamıştı , çook şükür şimdi iyiyim , 3 ayda 12kg verdim , sana güveniyorum , Allahın izniyle gitcek bu kilolar , ve inşallahh güzel günler hepimiz için gelecek tatlımmm))
hımm bende dedim ne sınavı bu, başarılar canım.vvavvv çook güzel ,hayırlı bir işi yapıyorsun canım benimm , gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum seni
bende ingilizce öğretmeniyim , 6 yıldır ilköğretimde çalışıyorum , gireceğim sınav anadolu liselerine geçiş sınavı o yüzden ders çalışıyorum
bir islami egitim merkezinde gönüllü egiticiyim
kuran ezber ilmihal siyer hadis ahlak gibi dersleri veriyorum
sen ne okuyorsun canim
benimde bekarken minik arabam vardı , eşimle onu takasa verip güzell bişeyler aldık ama şimdi ben okula giderken sıkıntı yaşıyorum , bizde şimdiki arabamızı satıp 2 tane araba yapmayı planlıyoruzz))
eski arabam opel corsa idi , bi bayan için son derece ideal , tavsiye ederim
gunaydin iyi yolculuklar. işine yaramaz ama istanbul da gunesli
iyi canım benim ya fayda ediyorsa aynen devam et o zaman. yaza fıstık gibi olalım da hangi yolla olursa olsun değil mi ama :))))
ne güzel sporunda var ben artık yapamıyorum ama okulda 2 gün nöbetçiyim o hergün yapılan spora bedel mübarek :)
bende öğretmenim meslektaşız yani :) ben sınıf öğretmeniyim, 32 yaşına yeni girdim ve adım özlem :) bir tanede oğluşum var 10 aylık :)
canım akşamları yoğurt yiyebilirsin aslında, hem göbekteki yağlarıda eritiyormuş :))) ben canım hiçbir şey istemedi ya da öğlen fazla kaçırdım akşamı yoğurtla geçiştiriyorum faydasıda oluyor yani.
buldum şükürler olsun şimdi hedefim bu ay sonuna 69un altına inmek ,seni yakaladım bak :)))
canım ya tiroit sorun olur tabi dr gitsen destekle verirsin aslında. çekirdekte yağ sonuçta değil mi ayçiçek yağı işte :)
ne yapalım biliyor musun yemin edelim ,sen bir tarih belirle 10 günlük ve bu süre içinde çikolata,şeker vb gibi zararlı şeyler tüketmeyelim ne dersin? yemin edersek en azından el sürmeyiz. benim görümcem buraya geldiğinde demiş ve ben çok şaşırmıştım ve hala yemiyor. yemin etmesem şimdiye yemiştim diyor. belki bizide durdurur ya
şu kendi kendine park eden araçlar varmış onlar çok mu büyük? pek anlamam ama fikir olsun işte
canım ya çok geçmiş olsun, rabbim sağlık versin ...
hımm bende dedim ne sınavı bu, başarılar canım.
ne güzel ve hayırlı bir iş yapıyorsun . benim hiçbir zaman zamanım olmadı öğrenmeye sadece ezbere dua ve sureler. okumayı falan bilmiyordum. neyse bir gün bir bebek mevlüdüne gittim. orada yaşça bayağı büyük bir teyze bende okurum birşeyler yeni öğrendim hemde kendi kendime dedi. bende ya bu yaşta bu kadın becerdiyse bende beceririm dedim ve kendi kendime internetten ,kitaplardan yararlanarak önce harfleri ve okunmasını öğrendim. internet bayağı faydalı oldu bu konuda. yalnız tek eksiğim tecvid mi diyorlar hani öyle okuyamıyorum. düzden gidiyorum eşimde yardımcı oluyor ama yinede beceremedim ya . ne yapabilirim ?
caanımm çook büyük geçmiş olsun , Rabbim sağlık sıhhat versin inşalllaahh...
teşekkür ederim. güneş her yerde olsun herkes neşeyle dolsun değil mi ama :)gunaydin iyi yolculuklar. işine yaramaz ama istanbul da gunesli
özlemcim ankara çok güzel güneşli.dün kar yağmıştı ve yerler bile tutmuştu hemen ama şimdi yerler baya erimiş.genede havada bikaçtane kar tanesi var güneşin altında dans ediyorlar sanki
bizde birazdan çıkacağız patladım evde oturmaktan kahvaltı yaparız dışarda biraz geziniriz çocuları belki oyun alanına bırakırız.zaten yakınımızdaki avm ye gideceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?