Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada gecmis olsun canim,amin insallah Allah gönlümüze göre versin

kizlar bana müsade yoksa basim klavyeye düsecek :)
sizleri kocaman kocaman öpüyorum

Allaha emanet olun

hayirli geceler

bir islami egitim merkezinde gönüllü egiticiyim
kuran ezber ilmihal siyer hadis ahlak gibi dersleri veriyorum

sen ne okuyorsun canim

sen ne okuyorsun canim

vvavvv çook güzel ,hayırlı bir işi yapıyorsun canım benimm , gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum seni

bende ingilizce öğretmeniyim , 6 yıldır ilköğretimde çalışıyorum , gireceğim sınav anadolu liselerine geçiş sınavı o yüzden ders çalışıyorum

saol canim

sanada masallah valla helal olsun Allah gönlüne göre versin

saol canim

sanada masallah valla helal olsun Allah gönlüne göre versin

sağol canım , öğretmen iken ders çalışmak zor oluyor ama ne yapalım , insan idealleri için öğrenci gibi oturup ders çalışabiliyormuş , ona bizzat şahit oldum , sende bana dua edermisin ? hayırlısı olsun inşalllaahhh.....

cnm ben avusturya dayım ayran. icsende peşi geliyormu.

in cin top oynuyo buralarrdaa, bende kaçiim , artık uyku ne zaman uğrar bana onu bilmiyorum :118::118::118::118::118::118::118:

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN HERKESE İYİ PAZARLARRRRR !!!!!!

kızlar biz bugün kvyi hava alanına bırakmak için Ankara'ya gidiyoruz ,annemlerede uğrarız yani bu kız nerede demeyin :)

burada hava güneşli Ankaralılar orada hava nasıl saat 11e kadar bildirin lütfen :))))

iyi canım benim ya fayda ediyorsa aynen devam et o zaman. yaza fıstık gibi olalım da hangi yolla olursa olsun değil mi ama :))))
ne güzel sporunda var ben artık yapamıyorum ama okulda 2 gün nöbetçiyim o hergün yapılan spora bedel mübarek :)
MERHABAAA ŞEKERRİİMM ,ELİFCİİİMM
sen kendini tanıtmışken bende tanıtiiiimm bari
ben Aynur , 28 yaşındayım , ingilizce öğretmeniyim , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bende öğretmenim meslektaşız yani :) ben sınıf öğretmeniyim, 32 yaşına yeni girdim ve adım özlem :) bir tanede oğluşum var 10 aylık :)
canım akşamları yoğurt yiyebilirsin aslında, hem göbekteki yağlarıda eritiyormuş :))) ben canım hiçbir şey istemedi ya da öğlen fazla kaçırdım akşamı yoğurtla geçiştiriyorum faydasıda oluyor yani.
buldum şükürler olsun şimdi hedefim bu ay sonuna 69un altına inmek ,seni yakaladım bak :)))
canım ya tiroit sorun olur tabi dr gitsen destekle verirsin aslında. çekirdekte yağ sonuçta değil mi ayçiçek yağı işte :)
ne yapalım biliyor musun yemin edelim ,sen bir tarih belirle 10 günlük ve bu süre içinde çikolata,şeker vb gibi zararlı şeyler tüketmeyelim ne dersin? yemin edersek en azından el sürmeyiz. benim görümcem buraya geldiğinde demiş ve ben çok şaşırmıştım ve hala yemiyor. yemin etmesem şimdiye yemiştim diyor. belki bizide durdurur ya
ya ben de en miniğinden sağlam bir araba bakıyorum. trafikte yahut parkta zorlanmamak için.
şu kendi kendine park eden araçlar varmış onlar çok mu büyük? pek anlamam ama fikir olsun işte
canım ya çok geçmiş olsun, rabbim sağlık versin ...
hımm bende dedim ne sınavı bu, başarılar canım.

sen ne okuyorsun canim

ne güzel ve hayırlı bir iş yapıyorsun . benim hiçbir zaman zamanım olmadı öğrenmeye sadece ezbere dua ve sureler. okumayı falan bilmiyordum. neyse bir gün bir bebek mevlüdüne gittim. orada yaşça bayağı büyük bir teyze bende okurum birşeyler yeni öğrendim hemde kendi kendime dedi. bende ya bu yaşta bu kadın becerdiyse bende beceririm dedim ve kendi kendime internetten ,kitaplardan yararlanarak önce harfleri ve okunmasını öğrendim. internet bayağı faydalı oldu bu konuda. yalnız tek eksiğim tecvid mi diyorlar hani öyle okuyamıyorum. düzden gidiyorum eşimde yardımcı oluyor ama yinede beceremedim ya . ne yapabilirim ?

ya tavsiyen için tesekkur ederim. bilemedim ne bakiim. hiç dikkat bile etmemişim şimdiye kadar. en aktif araba kullandığımda sene 2004 du...

gunaydin iyi yolculuklar. işine yaramaz ama istanbul da gunesli

Aynur cok gecmis olsun aksam yazdiklarini gormemisim. Allah bir daha vermesin, bu kilolari el ele gondericez insallah baska yolu yokturrrrrr

özlemcim ankara çok güzel güneşli.dün kar yağmıştı ve yerler bile tutmuştu hemen ama şimdi yerler baya erimiş.genede havada bikaçtane kar tanesi var güneşin altında dans ediyorlar sanki
bizde birazdan çıkacağız patladım evde oturmaktan kahvaltı yaparız dışarda biraz geziniriz çocuları belki oyun alanına bırakırız.zaten yakınımızdaki avm ye gideceğiz...

gunaydin iyi yolculuklar. işine yaramaz ama istanbul da gunesli
teşekkür ederim. güneş her yerde olsun herkes neşeyle dolsun değil mi ama :)

hımmm güzellllll ama burada kar başladı ufaktan hani bugün kar yoktu off offffff... bizde annemleri alır ankamall'a geçeriz artık . çıkın sizde dolanın bakalım .biz çıkarız birazdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…