ben uyumak istiyorumda uyuyamiyorum ama sevindim en azindan topikte yanlis degilim :)
havalılar,
ben iyi sayılabilecek bir gün geçirdim.
1 saat de yürüdüm.
3 aylık yolculuğumun 2. gününü iyi geçirdim kaldı 88 gün. haydiiiiiiii
hadi bakalımmm , geriside sağlıcakla gelir inşallahh , oohh miss gibi sporunuda yapmışsın ne güzell , ben yine ders ders ders ,evden çıkmadım , sınavıma 6 gün kaldı
ablam da öğretmen o da stres yaptı bayaa hırs yapmış hocalar deli gibi çalışıyorlarmış. bakalım ne olacak. umarım iyi bir başarı sağlarsın.
yavas yavas tuslari iki görmeye basladim ama muhabbete bende varim :)
Hayırlı geceler kizlarrr
cecom kizina geçmiş olsun cnm allah bişey olmamış benim kızda herşeyi ağzına. Sokuyor korkuyom tehlikrli bişey yutcak diye cumlemizi n çocukları rabbime emanet. Aminnn
dalokaysmom. Cnm eşine ehliyeti kaptırmış herşeyin hayirlisi mcnm 2senede uzunmus geçmiş olsun
leah eşine ve cocuklarina geçmiş olsun
ilbatum cnm motivasyonu nu bulmussun
ben 2 gündür yuruyom toplam 140dakkk oldu aslında tatlı kaçamak felan yapmiyordum ama kg veremiyorum heralde guatrdanmi diye düşünüyorum. 2Gündür kaçamak yaptim çekirdek yedim eee kırmızı kart yedim o kadarda olsun
olsun sende ikişer ikişer yazmış sayarsın kendini
napıyosun bacım annat bakiimm
ablam da öğretmen o da stres yaptı bayaa hırs yapmış hocalar deli gibi çalışıyorlarmış. bakalım ne olacak. umarım iyi bir başarı sağlarsın.
evet yaaa bendede aynı hırs var , ünideyken bile böle ders çalıştığımı hatırlamıyom
ama hep hayalimdi iyi bir lisede çalışmak , bakalım Allahın izniyle olacak inşşaalllllaahhh
Rabbim ablanında gönlüne göre versin canıımm
suan aclikla savasiyorum
bu saatlerde ölüyorum acliktan
zayiflama hayatimin merkezinde onun etrafinda dönüp duruyorum :)
sen neler yapiyorsun
araba bakıyorum kendi başımın çaresine bakayım diyeeeee, işin şakası ama üzücü ve yorucu stresi de çok.
Cnm alisirsin ilk başlarda zorlanirsin tr de araba kullanmak zor hele istanbulda allah kolaylik versin cnm
bende napiim şuan hayatımın merkezine bi sınav oturttum , onla kafayı bozdum , öle devam edip gidiyorum
yaaa ama bu kadar takma bence zayıflamayı kafana ,sadece kararlı ol , zihnine yerleştir , yoksa sürekli aklında olursa, ister istemez içinde yemek için bi dürtü oluşur bence...
sen ne kadar vermeyi düşünüyorsun ??
cnm yanlış haturlamiyorsam almanyada yaşıyorsun ben acikirsam fasten yogurta tarçın katip yiyorum yada ayran içiyorum bazende ben seviyorum mesela cig mantar. Patlican kereviz yiyorum kalorisi az oluyorsuan aclikla savasiyorum
bu saatlerde ölüyorum acliktan
zayiflama hayatimin merkezinde onun etrafinda dönüp duruyorum :)
sen neler yapiyorsun
Cnm alisirsin ilk başlarda zorlanirsin tr de araba kullanmak zor hele istanbulda allah kolaylik versin cnm
cnm yanlış haturlamiyorsam almanyada yaşıyorsun ben acikirsam fasten yogurta tarçın katip yiyorum yada ayran içiyorum bazende ben seviyorum mesela cig mantar. Patlican kereviz yiyorum kalorisi az oluyor
katiliyorum sana toksin,benim 12 yildir ehliyetim var almanya icinde defalarca uzun yollara ciktim ama istanbulda araba süremedim :)
canim ben 153 kilodan düsüyorum
suan 138.1 kg geliyorum yani anliyacagin daha cooook var..
bir rahatsizlik gecerdim bir kac ay icinde 60 kilo aldim hayatim degisti ..ama gecicek insallah
Allah sanada zihin acikligi versin
ya ben de en miniğinden sağlam bir araba bakıyorum. trafikte yahut parkta zorlanmamak için.
ya ben de en miniğinden sağlam bir araba bakıyorum. trafikte yahut parkta zorlanmamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?