Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben uyumak istiyorumda uyuyamiyorum ama sevindim en azindan topikte yanlis degilim :)

evet bende burdayım
benimde kafam bozuk olunca uykum gelmiyo , gelse bile ben bu gece uyunak istemiiyyoooommm
muhabbetin beline beline vuralım sabaha kadar

lalalalalalalalalalaaaaaaaaaaa lllaaaallllllllaaaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hayırlı geceler kizlarrr
cecom kizina geçmiş olsun cnm allah bişey olmamış benim kızda herşeyi ağzına. Sokuyor korkuyom tehlikrli bişey yutcak diye cumlemizi n çocukları rabbime emanet. Aminnn
dalokaysmom. Cnm eşine ehliyeti kaptırmış herşeyin hayirlisi mcnm 2senede uzunmus geçmiş olsun

leah eşine ve cocuklarina geçmiş olsun

ilbatum cnm motivasyonu nu bulmussun
ben 2 gündür yuruyom toplam 140dakkk oldu aslında tatlı kaçamak felan yapmiyordum ama kg veremiyorum heralde guatrdanmi diye düşünüyorum. 2Gündür kaçamak yaptim çekirdek yedim eee kırmızı kart yedim o kadarda olsun

araba bakıyorum kendi başımın çaresine bakayım diyeeeee, işin şakası ama üzücü ve yorucu stresi de çok.

suan aclikla savasiyorum
bu saatlerde ölüyorum acliktan
zayiflama hayatimin merkezinde onun etrafinda dönüp duruyorum :)

sen neler yapiyorsun

bende napiim şuan hayatımın merkezine bi sınav oturttum , onla kafayı bozdum , öle devam edip gidiyorum

yaaa ama bu kadar takma bence zayıflamayı kafana ,sadece kararlı ol , zihnine yerleştir , yoksa sürekli aklında olursa, ister istemez içinde yemek için bi dürtü oluşur bence...

sen ne kadar vermeyi düşünüyorsun ??

canim ben 153 kilodan düsüyorum
suan 138.1 kg geliyorum yani anliyacagin daha cooook var..
bir rahatsizlik gecerdim bir kac ay icinde 60 kilo aldim hayatim degisti ..ama gecicek insallah

Allah sanada zihin acikligi versin

suan aclikla savasiyorum
bu saatlerde ölüyorum acliktan
zayiflama hayatimin merkezinde onun etrafinda dönüp duruyorum :)

sen neler yapiyorsun
cnm yanlış haturlamiyorsam almanyada yaşıyorsun ben acikirsam fasten yogurta tarçın katip yiyorum yada ayran içiyorum bazende ben seviyorum mesela cig mantar. Patlican kereviz yiyorum kalorisi az oluyor

cnm yanlış haturlamiyorsam almanyada yaşıyorsun ben acikirsam fasten yogurta tarçın katip yiyorum yada ayran içiyorum bazende ben seviyorum mesela cig mantar. Patlican kereviz yiyorum kalorisi az oluyor

toksin sendemi almanyadaydin canim
ben zayiflamaya basladigimdan beri aksam 7 den sonra öldürseler agzima tek lokma koymuyorum
sabaha kadar uyumasam bile acliktan kivranip duruyorum ama yemiyorum,yoksa pesi geliyor bir daha da baslayamiyorum
cok berbaht bir durum ,iyice psikolojimi bozuyor galiba

canim ben 153 kilodan düsüyorum
suan 138.1 kg geliyorum yani anliyacagin daha cooook var..
bir rahatsizlik gecerdim bir kac ay icinde 60 kilo aldim hayatim degisti ..ama gecicek insallah

Allah sanada zihin acikligi versin

caanımm çook büyük geçmiş olsun , Rabbim sağlık sıhhat versin inşalllaahh...

bende senin gibiyim , 2 kere felç geçiridim yaklaşık olarak 30 kilo aldım , birde polikistik over sendromu var 13 yıldır tedavi görüyorum , bende ilk kez 3 haneli kiloları görünce canıma tak etti , diyete başladım , tabii içtiğim ileçlardan dolayı mide rahatsızlıklarımda başlamıştı , çook şükür şimdi iyiyim , 3 ayda 12kg verdim , sana güveniyorum , Allahın izniyle gitcek bu kilolar , ve inşallahh güzel günler hepimiz için gelecek tatlımmm ))

ya ben de en miniğinden sağlam bir araba bakıyorum. trafikte yahut parkta zorlanmamak için.

benimde bekarken minik arabam vardı , eşimle onu takasa verip güzell bişeyler aldık ama şimdi ben okula giderken sıkıntı yaşıyorum , bizde şimdiki arabamızı satıp 2 tane araba yapmayı planlıyoruzz ))

eski arabam opel corsa idi , bi bayan için son derece ideal , tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…