Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar

yaklaşık 1 hafta önce aldığım ama hiç okuma isteği duymadığım Can Boğazdan Çıkar adlı kitabı okumaya başladım sabah ve daha 53. sayfasında gözüme birşey çarptı peygamberimiz Hz. Muhammet SAV. a hediye olarak Mısır Meliki Mukavvısın gönderdiği doktor
-Efendim ben 1.5 senedir buradayım siz hiç hasta olmuyorsunuz sizin ashabınızda hiç hasta olmuyor deyince Peygamberimiz
- Biz hasta olmayız çünkü biz asla acıkmadan yemek yemeyiz, yemek yediğimizde de doymadan sofradan kalkarız ve senede bir hacamat yaptırırız. Buyurmuş.

Ben hemen netten hacamatın ne olduğunu araştırmaya başladım merakla ve işte
Hacamat, deri altındaki birikmiş, damarda dolaşmayan, atıl kalmış, vücuda zararlı ve biriktiği noktada ilgili organa zarar veren pis kanın vücuttan dışarıya atılması işlemidir.

Ve hacamatın faydaları

Bedeni faydaları:

Sırttan alınan kan vücutta dolaşım sistemini rahatlatır. Zira sünnet olarak tavsiye edilen bölge tüm dolaşımın uğrak noktasıdır.
Hacamat ile vücut zindeleşir, yenilenir. Hacamat olan insanın hemen kendisini daha zinde hissetmesinin nedeni budur. Vücuda canlılık ve enerji verdiğinden dolayı sık hacamat olan insanda yaşlanma gecikir ve o insanın genç görünmesine sebebiyet verir.
Hacamat bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, vücuda direnç kazandırır. Böylelikle hastalıkları da önler.
Hacamat ile vücuttan pis kanla beraber zararlı gaz, toksinler ve fazla asitler atılır.
Hacamat vücuttaki tüm ödemleri çözer.
Akupunktur etkisi sayesinde kan üretimi ile görevli organları uyarır.
Beynin, gözün vs. baştaki organların fonksiyonlarını artırır.
Göze canlılık verir, gözün görme kabiliyetini artırır. Başından hacamat olan bir insan bunu hemen fark eder. Çünkü hacamatın etkisi hemen zuhur eder.
Ağrıları giderir. Bilhassa boyun tutulmaları, kulunç ağrıları ve kireçlenme ağrıları gibi.
Psikolojik bir takım rahatsızlıklarda sinir sistemlerini rahatlatır.
Her hangi bir yerdeki tıkanıklıkları açar.
Bel ve boyun fıtığı durumlarında fıtık bölgesini rahatlatarak, ağrının azalmasını ve hatta kaybolmasını sağlar.
Özellikle migren ağrılarının kesin ve tek çözümüdür.
Diş eti çürümeleri, diş çürümesi, ağız kokusu ve diş eti hastalıkları düzenli Hacamat yaptıranlarda olmaz.

Ruhi ve uhrevi faydaları:
Hacamat olan kişilerin anlama ve anlayış kabiliyetleri artar. Analitik düşünme yetenekleri, hızla karar verme yetenekleri artar.
Çağımızın hastalığı depresyonun etkilerini kaldırır.
Hacamat yaptıran kişiler zamanla iç dünyalarında kendileri ve yaratanla barışık, çevresi sosyal çevresi kuvvetli birisi haline gelir. Bunun nedeni kaygı ve endişelerden arınmış herkes çevresine enerji ve huzur yayar. Pozitif enerji de denilen dengeli, sükunet hali olur.
Kalp hizasından yapılan hacamat her türlü vesvese ve evhama iyi gelir. Kalp hizasında yapılan hacamatın kişinin manevi alemine olumlu etkilerinin olduğu eski kaynaklarda belirtilmiştir.
Yine kafadan yapılan hacamat Allah’ ın izniyle 50 yıllık büyüyü çözer ve her türlü cin musallatında da kafadan hacamat tavsiye edilir. Zira Efendimiz (S.A.V.) e büyü yapıldığında kafasından Ebu Taybe isimli şahsa hacamat yaptırmıştır.

Tedavi ettiği hastalıklar

HORMONAL HASTALIKLAR: Kalp, karaciğer arkası ve sırttan mide ile bağırsak arkasına gelen noktalardan yapılır. Ancak boğazını tutamayıp şişmanlayanlar hacamattan yardım beklememelidirler. Onlar önce kendilerine yardım etmeli ve sağlıklı beslenmeye çalışmalıdırlar. Zira bizler hacamatla zayıflatamayız, sadece hormonal bozukluktan dolayı aşırı kilolu olanlara haccamlar yardımcı olabilirler.

HORMON BOZUKLUKLARI, AŞIRI KİLO ALMA: Bu tür kişilere hacamat tedavisi çok faydalıdır. Çünkü Özellikle genç yaşta yapılırsa çok daha faydalıdır. Bu tip hastalıklarda temel prensip hormon salgılama görevini sağlayan hipofiz bezinin görevini yapmamasından, veya tıkanması sonucu oluşur. Çözüm ilgili sinirleri uyarmakla başlanır. Aşağıda yazdığımız kilitlenmişlik sorunu ile paralellik gösterir.

Bunlar kendi araştırdığım ve henüz araştırmamın çok başında bulduğum bilgiler ve ben hemen hacamat yaptırmak istiyorum. detaylı bilgilere Hacamat Nedir? Hacamat Ne Demek? burdan ulaşabilirsiniz. Ve bunu bilmediğim hiç duymadığım için üzüldüm çünkü Peygamberimiz SAV bize sağlığın bilgisini vermiş ama biz hiç duymamışız öğrenmemişiz bile.

Peygamber Efendimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem) Hadis-i Şerif'de "Mirac'dan inerken hangi Melek cemaatine rastlasam. Ey Muhammed (Sallallahü aleyhi ve sellem)! Ümmetine hacamat olmalarını emret! dediler." buyurmuştur.

Son düzenleme:
abiye isteyen arkadaşlar oleg cassini diye bir yer buldum hem buyuk beden elbiseler var hem de hazır giyim için şık şeyler bir bakın ben beğendim bir iki tane

Paylaşım için sağol Mutlucuğum, benim işime yaradı. Bilgisayarımda elbise dosyası açtım, hemen oraya kaydettim, Haziran'a kadar marka ya da resim olarak işime yarayabilecekleri buraya kaydedeceğim, sonra seçmek daha rahat olur diye düşünüyorum.
Modeller arasında kırmızı bir straplez var, hem model hem renk olarak çok beğendim, kafamdakine çok uyuyor. Ama bana staplez olmaz ki ( zayıfken bile giyemezdim, küçültme ameliyatı mı olsam ne

günaydınnn arkadaşlarımmmm
gece muhabbetler baya bir açılmış bende karın ağrısı ile cebelleşip uyumaya çalıştım
ama daha iyiyim bugün

sabah kahvaltısı:
-yumurta salatası
-2 dilim denge light kepekli ekmek
-beyaz yağsız peynir
-domates
-bir çay kaşığı bal
-3 fincan çay şekersiz

ayy nasıl modsuz bi günümdeyim kolum kalkmıyor resmenn
neyse bakalım bugün kendime tatiş veriyorumm

canım gerçekten kpss çekilmez bir dert. hemde nereye atanacağını atanacak mısın atanmayacak mısın onu bile bilmiyorsun. üniversite sınavında en azından aldığımız puan ile nereyi kazanacağımız belliydi şimdi ise muaallaak herşey
ama bunlkarı bilerek stres olmadan çalışmak ve en yüksek puanları almak zorundayız
umarım en kısa sürede hedeflerini gerçekleştirirsin arkadaşımm

MERHABAAA ŞEKERRİİMM ,ELİFCİİİMM
sen kendini tanıtmışken bende tanıtiiiimm bari
ben Aynur , 28 yaşındayım , ingilizce öğretmeniyim , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
aynurcumm merhaba tatlımm
hadi dayan sınavın bitmesine az kaldı
güzel sonuçlar bekliyorum sendne inşallaaahhh

özlemmcimmm hoşgeliyorsun ankarayaaaa
hava kapalı canım ama bugün biraz yapmur yada az kar yağabilirmiş
sonra havalar düzeliyor canım
şimdiden iyi yolculuklarrr

ececimm biz tepede oturduğumuz için ben buraya göre konuştum özleme ama
bizim burda kar full havada kapalıı

ya tavsiyen için tesekkur ederim. bilemedim ne bakiim. hiç dikkat bile etmemişim şimdiye kadar. en aktif araba kullandığımda sene 2004 du...

araba kullanmak bir kere alışıldıysa aradan ne kadar uzun zaman geçsede yine eskisi gibi olur , sıkma canını

Aynur cok gecmis olsun aksam yazdiklarini gormemisim. Allah bir daha vermesin, bu kilolari el ele gondericez insallah baska yolu yokturrrrrr

sağol canım benim , Allahın izniyle bi daha olmaz inşallaaahh , bizde gönderecez o kiloları hemde bi daha görüşmemek üzere:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

bende öğretmenim meslektaşız yani :) ben sınıf öğretmeniyim, 32 yaşına yeni girdim ve adım özlem :) bir tanede oğluşum var 10 aylık :)

Özlemciim memnun oldum sevgili meslektaşım

Rabbim oğluşuna sağlıklı ,sıhhatli bir ömür nasip etsin inşlallahh

bende 8 aylık evliyim , kiloları vermeden bebiş düşünmüyorum ....

yaaa offff ben bir türlü konsantre olamıyorum 5 gün 5 kilo diyetinimi yapsam sıkıya alıştırsam kendimi :26:

selam dostlarım hepinize
sağ salim aranıza dönmek için gün sayıyorum..kızım zamanını bekleyipte erken gelmeye kalkmazsa 1 aydan biraz fazla bi zaman sonra aranızdayım inş.
Bu arada 83 ile hamiş kalmıştım şuan ki kilomu söylemeye utanıyom 97 civarındayım 14 kilo almış bulunuyorum:18:

ben de bayıldım kırmızıya ama ben bi tane kemik rengi ustunde siyah dantel gibi çiçekler olan staraplez (giyen de esmer bir kızdı) çok beğendim. benimde amcamın kızı evleniyor 26 ağustosta bir de 46 bedene kadar kimisinde 50 bedene kadar var.

düşünme bunları güzel günler seni bekliyor 1-2 ayda önune konan cıs seylere hayır dersen hemencik 10-12 kilo atarsın zaten. sağlıcakla kovusun bebeişinle artık. Allah ım ikinizi de korusun kollasın.

yaaa offff ben bir türlü konsantre olamıyorum 5 gün 5 kilo diyetinimi yapsam sıkıya alıştırsam kendimi :26:

ben korkuyorum öyle diyetlerden ağır ve sağlıklı vermek taraftarıyım. vucudunda hormonlar hareket halinde ayarlarınla oynama derim. ben korkarım. bir kere ayran corbası bir kere de pilavlı detox yaptım 2 sindede verdiğim 1 kiloyu haftasına aldım. bir fayda görmedim özetle.

Ben de taraftarı değilim ama bir şekilde kendimi dizginlemem lazım olmuyyor yapamıyorum bunu denersem belki az yerim

Ben de taraftarı değilim ama bir şekilde kendimi dizginlemem lazım olmuyyor yapamıyorum bunu denersem belki az yerim

evet canım yaa bende şok diyet taraftarı değilim , çünkü hızla giden aynı hızla geri gelir , ama sana motivasyon olacaksa bi kerecik yap ama uzun süreli olmasın

canım gerçekten kpss çekilmez bir dert. hemde nereye atanacağını atanacak mısın atanmayacak mısın onu bile bilmiyorsun. üniversite sınavında en azından aldığımız puan ile nereyi kazanacağımız belliydi şimdi ise muaallaak herşey
ama bunlkarı bilerek stres olmadan çalışmak ve en yüksek puanları almak zorundayız
umarım en kısa sürede hedeflerini gerçekleştirirsin arkadaşımm

Saol canım güzel dileğin için. Bir yandan diyet stresi bir yandan ders sıkıldım galiba. Ama ikisini de başarmak zorundayım. İnsan istedıkten sonra herseyı yapar aslında, 2 cocuklu kadınlar bu sınavda basarılı olabılıyosa benım 95 almamak ıcın bir bahanem olmamalı:)

kızllaarr ben yeşil çay ve 5i 1 arada çay içiyorum yaklaşık olarak 2 haftadır ve gözle görülür bi rahatlama , hafifleme ve sıkılaşma var , tavsiye ederim ,bi deneyin...

canıım olur inşallahh, kpss süreci sıkıntılı bi süreç malesef, bizde eşimin atanmasını bekledik 3 yıl

seninkide hayırlısıyla olur inşallah :128::129::128::128::129::129::128::128:
ne için gireceksin kpssye?

Bilgisayar mühendisi ve özel şirket mağduru olarak canım:)) son 1,5 yıldır calıstıgım sırkette haftanın 3 gunu 10da cıkıyordum. Aslında 2010da gırdım 81 aldım ama atanamadım, hazırandakı atamada da tercıh yapıcama am puanım dusuk o yuzden tekrar hazırlanıyorum

hmm hayırlısı olsun canımm , sen elinden geleni yap , sonrasındada Rabbim yardımcın olur inşallahh , evet özel sektör şartları ağır oluyor gerçekten , devlette en azından giriş çıkış saatlerin belli olur...

Selammmmm Millettt :122:

Sanırım herkes pazar gezmesinde
Bende sabah ailemle çok güzel ama hafif bir kahvaltı yaptım ondan sonrada bir güzel temizliğe giriştim
Eşimde evde olunca bir baktık salondaki eşyaların yerini değiştiriyoruz
Nasıl bir huysa aklıma estikce eşyaları ordan oraya çekiyorum
Kızımda bana çekmiş her ay hadi anne değişiklik yapalım diyor hatta bugün abarttım ve kızın odasının mobilyalarını değiştirelim mi diyen eşime tamam ama cizimini ben yapacağım dedim Artık bir kaç gün onunla uğraşır sonra eski ortağa sipariş veririz inşallah ama acele de etmek istemiyorum tam istediğim gibi olsun ki bir daha değiştirmeyelim

Çok sağ ol canım dediğin gibi her şeyi ağızlarına sokma dönemi
Cadı birde sırnaşık ve yüzsüz yapma sakın diye kaşlarımı çatıp biraz cekinsin diyorum anında Annemmmmmmm diye en tatlı haliyle gelip sarılıyor git pis yılışık öpme beni dedikce inadına sarılıp öpüyor
Eşim diyor asıl anamızı bu ağlatacak diye

canim ben 153 kilodan düsüyorum
suan 138.1 kg geliyorum yani anliyacagin daha cooook var..
bir rahatsizlik gecerdim bir kac ay icinde 60 kilo aldim hayatim degisti ..ama gecicek insallah

Allah sanada zihin acikligi versin

Maşallah Allahım inşallah tez zamanda şifanı verirde sende çok daha güzel kilolar verirsin tabi hepbirlikte

Hadi Kvne Allah kavuştursun diyelim ozaman tabi annene de gideceksin onun içinde gözün aydın güzel bir pazar geçirirsin inşallah eksilere doğru gideriz inşallah bundan sonraki haftalar ve hafta sonları

şu kendi kendine park eden araçlar varmış onlar çok mu büyük? pek anlamam ama fikir olsun işte

Onların cıktığını ilk duyduğumda ööööö ne zevki kalır ki o zaman araba kullanmanın demiştim
Valla nasıl yapacağımı bilsem Rallyci olmak bile isterdim seviyorum araba kullanmayı da hız yapmayıda ama tabi çocuklar var diye çok dikkatli davranıyorum birde cezalarda maşallah o da var tabi ama şükür 13 senedir 1 tane bile ceza yemedim

Rabbim herkese kazasız belasız araba kullanmayı nasip eder inşallah

Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım hacamatı ilk kez duydum bende ama verdiğin linki inşallah şimdi incelerim daha fazla
keşke bizde aç kalkabilseydik geçmişte belki o zaman bu kadar olmazdık ama bundan sonra inşallah Efendimizin (s.a.v.) yaptıkları bizede örnek olur

Anaaaa desene çok az kaldı :122: :122: :122:
Olsun canım nasılsa doğumdan hemen sonra verirsin kilocukları Fıstığında emerek daha fazla enerji yakmanı sağlar

kızllaarr ben yeşil çay ve 5i 1 arada çay içiyorum yaklaşık olarak 2 haftadır ve gözle görülür bi rahatlama , hafifleme ve sıkılaşma var , tavsiye ederim ,bi deneyin...

bende yeşil çayı çok tüketirim ama en son içtiğim yeşil çaydan sonra anladım ki sallama poşetlerdeki yeşil çayın yanından geçmiyor :26: Starboks'da içtiğim yeşil cay okadar yoğun du ki inan uzun süre karnım acıkmadı bile hatta komşumun gelini Japonyadan getirmiş Yeşil çay oda aynı şekilde biteceğine yakın artık gerçeğini arayıp bulurum inşallah

Elifciim geçmiş olsun canım , şimdi iyi olmana sevindim
evet az kaldı , bende sıkıyorum dişimi vermiyorum canımı , inşallah sonuçlar iyi olacak diye umuyorum , ama yinede hayırlısı tabikide

saol tatlımm
hayırlısı tabiki canım dediğin gibi sen elinden geleni yapıyorsun
inşallahh iyi olcakkk

baharcım dukan diyetini yaptın mı hiç
ben ilk diyetisyene başlamadan önce kitabını alıp yapmıştım
hatta kendime notlar almış bir üdzen oluşturmuştum
onunla 5 kilo verdikten sonra hemen diyetisyene başladım daha rahat olmuştu

canım tek nedeni başına oturup kendimizi vererek çalışamamak bence
çünkü tam anlamıyla çalıştığımda yapıyorum ben
biraz sallarsam dağılıp gidiyorumm

kızlar buarada bugün resmen kendime tatil ettimm ama kaçırma yok sadece spor yapmadım
öğlen yemeği:
-kurutulmuş patlıcan-kabak-biber kavurması
-yoğurt (1 kase)
-2 dilim light ekmek (aslında diyetimde öğlen yok ama adet olduğum için çok acıkıyorum)
-şekersiz 5 bardak çay

yarından itibaren leslielerime tam gaz devam ediyorummm
bu hafta 1in üzerinde vericem inşallahh
şimdiden bir hafiflemem var hissedebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…