merhaba güzel bayanlar..1 haftadır diyetim inişli çıkışlı devam ediyo ama 2 gündür iyice cozuttum tekrar eski günlerime dönmek istiyorum yaa..ilk zamanlar nasıl hevesliydim ama şimdi herşeyden yemek istiyorum.bi türlü doymuyorum verdiğim 20 kiloyuda alacam böyle gidersesu içsemde midemi doldurmuyo anlamadım gitti nasıl bir iştir bu.tavsiyeniz varmı bu konuda..yediklerimi hiç yazmıyım bile..
baharcım dukan diyetini yaptın mı hiç
ben ilk diyetisyene başlamadan önce kitabını alıp yapmıştım
hatta kendime notlar almış bir üdzen oluşturmuştum
onunla 5 kilo verdikten sonra hemen diyetisyene başladım daha rahat olmuştu
iyi akşamlar
hafta sonu diyet felan olmuyor yaaa off off
yarın cezalıyım bugün çok yedim malesef oysa dün iyi gibiydi
neyse 1 saatten fazla yürüdük eşimle
ama hava çok soğuktu özlem geç oldu ama fena ayaz vardı bugün
asuuu ne olcak bizim bu halimiz?ben hala havaların düzelmemesine bağlıyorum dışarı çıkamıyoruz dışarda yürüyemiyoruz...dün tüm gün evdeydik okadar sıkıldımki....neler neler yaptım da yedim((neyse artık hiçi bi gün ayran detoksu yapsam iyi olacak 1 günlük yapayım diyorum.sen 5 gün diyeti mi yapacaksın,?ben onu beğenmyiorum detoks daha iyi bence.efsunlunun başına neler gelmişti dikkatli olmak lazım.hem kas kaydı olmasın değilmi?gerçi senin kasın fazladır baya
ben de bayıldım kırmızıya ama ben bi tane kemik rengi ustunde siyah dantel gibi çiçekler olan staraplez (giyen de esmer bir kızdı) çok beğendim. benimde amcamın kızı evleniyor 26 ağustosta bir de 46 bedene kadar kimisinde 50 bedene kadar var.
Asuman, Cansel, kızlar şu "hafta sonu cozutanlar kulübünü" artık dağıtalım yahu. Ben bu kulübün daimi üyesi olmaktan çoook sıkıldım :)
benim de var daimi üyeliğim bu hafta sonu kararlıydım ama yine cozuttum malesef napsak hiiiiiç bilmiyorum
Hafta sonu geceleri buraya gelip kaçamak listesi yayınlasak faydası olur mu acaba? En ufak kaçamağı bile liste olarak Cuma-Cumartesi-Pazar geceleri 3 gün buraya yazmaya söz versek belki biraz duraklatıcı etkisi olur???
deneyelim canım ama ben bu konuda azcık yüzsüzleştim galiba yaa ama utanırız fazla yapamayız belki de yaramazlık
Tamam Asumancığım, önümüzdeki hafta sonu buraya gelip hesap veriyoruz o halde. Düzenli menü yazmak güzel, ben yazanlardan da faydalanıyorum; ama bize yaptırım gibi olsun, o yüzden sadece hafta sonu yazacağım ben. Özellikle de kaçamakları sayacağım, hafızam da çok kötü şu aralar o yüzden günlük yazarım ben. Dün ne kaçamaklar yaptığımı tam harılamıyrum mesela şimdi. Bugün düşündüm hafta snus adece ve sadece şekerli gıda yasağı bile koysam çok etkili olur aslında. En beteri tatlılar...aslında menülerimizi yazıyorduk biz başlarda iyi oluyordu ama kaçamaklar artınca menü yazmayı da bıraktım ben bir de öğünlerim düzensiz yazmıyorum o yüzden
o zaman en azından hafta sonları menülerimizi yazalım bence böylece azaltırız belki kaçamakları
bazen geçen seneki menülerime bakıyorum da tam örnek gösterilecek türden o zamanki gibi yapabilsem ne güzel olur ama malesef başaramıyorum boğazımı tutmayı
Selam. Burada kalıcı olur ve düzenli paylaşımda bulunursan destek görür ve sonuç alırsın emin ol :) Kilo çizelgesi için aşağıdaki linkte detaylı açıklama var, umarım yardımcı olur.slm millet acil kilo vermem lazım ama nasıl vericem bilmiyorum kısaca özetleyeyim 160 boy 99 kilo 26 yaşındayım hadi bana da destek olun bende kilo vernmek istişyoruöm haydı birlikte zayıflayalım birde bende aşağıdaki kilo panelinden yapmak istiyorum ama nasıl olduğuna dair bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
canım dediğim gibi ben verdim ama protein ağırlıklı olduğu için problem yaratanlar olmuş haklısınCanım bu dukan diyetide protein ağırlıklı oluyor sanırım :26: ben geçen sene 15 gün kadar yaptım fakat 2 kilo bile verememiştimayrıca bana fazla protein yasak ürikasitim yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?