Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba güzel bayanlar..1 haftadır diyetim inişli çıkışlı devam ediyo ama 2 gündür iyice cozuttum tekrar eski günlerime dönmek istiyorum yaa..ilk zamanlar nasıl hevesliydim ama şimdi herşeyden yemek istiyorum.bi türlü doymuyorum verdiğim 20 kiloyuda alacam böyle giderse su içsemde midemi doldurmuyo anlamadım gitti nasıl bir iştir bu.tavsiyeniz varmı bu konuda..yediklerimi hiç yazmıyım bile..

selam arkadaşım gel dukan yap hep tok gezersin ben 48 gündür yapıyorum

Canım bu dukan diyetide protein ağırlıklı oluyor sanırım :26: ben geçen sene 15 gün kadar yaptım fakat 2 kilo bile verememiştim ayrıca bana fazla protein yasak ürikasitim yükseliyor

iyi akşamlar
hafta sonu diyet felan olmuyor yaaa off off
yarın cezalıyım bugün çok yedim malesef oysa dün iyi gibiydi
neyse 1 saatten fazla yürüdük eşimle
ama hava çok soğuktu özlem geç oldu ama fena ayaz vardı bugün

slm kızlar:)))

bugün güzle bir pazar günün geçirdik.özlemcm ben pencereden baktığımda dışarıda çok güzel bir güneş vardı ama biz çıkana kadar hava kapamıştı.inşallah ankaraya sorunsuz gelip gitmişsinizdir.kar yağmadı diyebiliriz sadece az atıştırdı.bizde yakındaki avm ye gittik.kahvaltı edip çocukları oyun alanına bırakıp eşimle gezdik 1,5 saat kadar.sonrada sahlepli kahve içtik kendi ürünleriymiş kahve dünysının ben çok beğendim.aslında buraya giriyorum hala yüzsüz yüzsüz çünkü diyet fln yapmıyorum helede hsonu hepten cozutuyorum.yarın toparlasam bile cuma gününe kadar bildirim kilomu bildirimini yakalarmıyım bilmiyorum(( sanırım buraya uğramasam çoktan 80 üstüne çıkardım iştahım çok açık.bi aralar baklavalara,çikolatalara yan gözle bile bakmayan ben şuan çıldırmiş durumdayım...ben 2 gebeliğimide diyet yaparken yaşadım.10 kilonunu üzerinde vermişken iştahım bir açılmıştı duramıyordum ve buna anlam veremiyordum.ikisinde de sonuç hamileydim.şimdi tüplerim bağlı ama genede korkuyorum işte...

kızlar ben karatay denemiştim bi ara ve acaip kabız olmuştum.kabızlıkta hemoroid problemini artırıyor o nedenle dukan veya karatay yapmak isteyenler bu konuya çok dikkat etsinler.ama karatayda hiç açlık hissetmemiştim.kabızlık olmayacağını bilsem gene yaparım.tok tok geziyordum 2-3 saatte bir acıkmıyordum.8 den sonra yemedğm halde acıkmıyordum.şimdi mutlaka yiyorum.onun da uzun vadede zararı varsa bilemiyorum ama kısa vadede mutlu bir şekilde tok olarak diyet yapıyorsunuz aslında.gül dihye bir kız vardı hatırlatrsınız karatayda 40 kilodan fazla vermişti ben ordayken 79 fln dı geçen baktım 71 e düşmüş.bi insan nasıl istikrarlı bir şekide her hafta 1 kg verir?vücudu hiç mi direnmez?hadi çok fazlası varken verse bile şuan baya azalmış durumda hala nasıl istikrarlı bir şekilde verir?pek aklım almıoyr ama maşallah diyorum kıza

ece salepli kahve ilgimi çekti valla ben de ilk fırsatta deneyim
ben de akşam çok kaçırdım hafta sonu oluyor mutlaka malesef sonra dediğin gibi cumaya kadar ancak bildirim kilosunu yakalıyoruz napalım sabit kalmak da marifet değil mi ama
neyse yarını hafif geçiririm inşallah bir de yürürsem süper olur

asuuu ne olcak bizim bu halimiz?ben hala havaların düzelmemesine bağlıyorum dışarı çıkamıyoruz dışarda yürüyemiyoruz...dün tüm gün evdeydik okadar sıkıldımki....neler neler yaptım da yedim ((neyse artık hiçi bi gün ayran detoksu yapsam iyi olacak 1 günlük yapayım diyorum.sen 5 gün diyeti mi yapacaksın,?ben onu beğenmyiorum detoks daha iyi bence.efsunlunun başına neler gelmişti dikkatli olmak lazım.hem kas kaydı olmasın değilmi?gerçi senin kasın fazladır baya

canım benim 5 gün diyeti bitti bile yarın gün yaptım sadece eşim hafta sonu olmaz dedi zaten ben öyle diyetler yapamıyorum yaa neyse yarım gün patates yemem bile cuma günkü yediklerimi dengeledi ama bugün de epey kötüydü akşam birsürü patates püresi ve et yedim
patates işini abarttım sanırım özlemişim valla
bugün de çok soğuktu ama çıktık yine de eşimle havalar ısınsa motivemiz artar kesin bence de

Kızlar, haftanın ilk üçünü tebrik ediyorum Yenacığım senin de ellerine sağlık, iki liste ile birden uğraşıyorsun, teşekkür ederiz. Böyle çok saçma oldu, neredeyse yeni bildirim zamanı gelecek Ama ne zamandır aklımdaydı, yazmayı unuttum, şimdi hatırlayınca yazmak istedim :))

Bu hafta sonu benim için bu ayın en hafif hafta sonu oldu. Gene kaçamaklar vardı, gene iradeli gidemedim ama diğerlerinin yanında abartılı değildi. Bugün kızımın arkadaşının doğumgünü vardı, hemen hemen hiçbir şey yemedim. Sabah tam simitle sıkı bir kahvaltı yapmıştım, doğumgününde çay-kahve-minik bir tuzlu kurabiye ile geçiştirdim. Her hafta 1.3-1.5 alıyordum 2 günde, bakalım yarın nasıl olacak.

Aynı şeyler gözümüze çarptı demek ki, hemen anladım beğendiğin elbiseyi, benim listeme de iki numaradan girmişti o elbise :)) Ağustos ayına sen o elbisenin 40 bedenine rahatlıkla girersin, eminim, 38 bile olur diyorum ben. Bu arada amcanın kızı ile benim evlilik yıldönümümüz aynı olacak demek ki. Onların evlendiği gün biz de 12. evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız kısmetse :))

..........

Bir zamandır aklımda, tebessüm77 nasıl acaba? Özelden haber alan var mı? Epey oldu gideli, yerleşmiştir, iyidir umarım...

Asuman, Cansel, kızlar şu "hafta sonu cozutanlar kulübünü" artık dağıtalım yahu. Ben bu kulübün daimi üyesi olmaktan çoook sıkıldım :)

Asuman, Cansel, kızlar şu "hafta sonu cozutanlar kulübünü" artık dağıtalım yahu. Ben bu kulübün daimi üyesi olmaktan çoook sıkıldım :)

benim de var daimi üyeliğim bu hafta sonu kararlıydım ama yine cozuttum malesef napsak hiiiiiç bilmiyorum

benim de var daimi üyeliğim bu hafta sonu kararlıydım ama yine cozuttum malesef napsak hiiiiiç bilmiyorum

Hafta sonu geceleri buraya gelip kaçamak listesi yayınlasak faydası olur mu acaba? En ufak kaçamağı bile ekleyerek, kaçamaklarımızı Cuma-Cumartesi-Pazar geceleri burada listelemeye söz versek, belki biraz duraklatıcı etkisi olur???

Son düzenleme:
Hafta sonu geceleri buraya gelip kaçamak listesi yayınlasak faydası olur mu acaba? En ufak kaçamağı bile liste olarak Cuma-Cumartesi-Pazar geceleri 3 gün buraya yazmaya söz versek belki biraz duraklatıcı etkisi olur???

deneyelim canım ama ben bu konuda azcık yüzsüzleştim galiba yaa ama utanırız fazla yapamayız belki de yaramazlık

deneyelim canım ama ben bu konuda azcık yüzsüzleştim galiba yaa ama utanırız fazla yapamayız belki de yaramazlık

Tamam deneyelim, iki hafta yazalım, etkisi olmazsa bırakırız. Bir nebze de olsa etkisi olur bence.
Cuma -Cumartesi-Pazar her gece gelip yazmaya çalışalım, mazeretimiz olup gelemediğimiz gecenin kaçamağını ertesi gün yazarız.
Yemememiz gereken her gıdayı listeye koyalım, öğlen yemek yemedim yerine 1 gofret yedim yok yani, gofret de listeye girsin.
Normal öğünleri de yazsak mı sadece kaçamak listesi mi olsa?

Senin de aklına gelen bir şey var mı? Hafta sonu başka cozutanlar varsa buyursun katılsın :))

aslında menülerimizi yazıyorduk biz başlarda iyi oluyordu ama kaçamaklar artınca menü yazmayı da bıraktım ben bir de öğünlerim düzensiz yazmıyorum o yüzden
o zaman en azından hafta sonları menülerimizi yazalım bence böylece azaltırız belki kaçamakları
bazen geçen seneki menülerime bakıyorum da tam örnek gösterilecek türden o zamanki gibi yapabilsem ne güzel olur ama malesef başaramıyorum boğazımı tutmayı

slm millet acil kilo vermem lazım ama nasıl vericem bilmiyorum kısaca özetleyeyim 160 boy 99 kilo 26 yaşındayım hadi bana da destek olun bende kilo vernmek istişyoruöm haydı birlikte zayıflayalım birde bende aşağıdaki kilo panelinden yapmak istiyorum ama nasıl olduğuna dair bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Tamam Asumancığım, önümüzdeki hafta sonu buraya gelip hesap veriyoruz o halde. Düzenli menü yazmak güzel, ben yazanlardan da faydalanıyorum; ama bize yaptırım gibi olsun, o yüzden sadece hafta sonu yazacağım ben. Özellikle de kaçamakları sayacağım, hafızam da çok kötü şu aralar o yüzden günlük yazarım ben. Dün ne kaçamaklar yaptığımı tam harılamıyrum mesela şimdi. Bugün düşündüm hafta snus adece ve sadece şekerli gıda yasağı bile koysam çok etkili olur aslında. En beteri tatlılar...
Selam. Burada kalıcı olur ve düzenli paylaşımda bulunursan destek görür ve sonuç alırsın emin ol :) Kilo çizelgesi için aşağıdaki linkte detaylı açıklama var, umarım yardımcı olur.
Umarım azimle ve sağlıkla kilolarından kurtulursun...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Canım bu dukan diyetide protein ağırlıklı oluyor sanırım :26: ben geçen sene 15 gün kadar yaptım fakat 2 kilo bile verememiştim ayrıca bana fazla protein yasak ürikasitim yükseliyor
canım dediğim gibi ben verdim ama protein ağırlıklı olduğu için problem yaratanlar olmuş haklısın

kızlarrr herkese iyi geceler
yarınsabah görüşmek üzereeee
şimdiden hepimize mutlu huzurlu sağlıklı KAÇAMAKSIZ ve bol EKSİLİ bir hafta diliyorummm
artık tatil bitttii
haftasonu kilolar tatile giriyor sanki bizd o psikolojiye giriyoruz
neyseki sporsuz ama benim için kaçamaksız bir gün oldu
akşam yemeği:
-5 adet köfte
-bol salata
-1 küçük kase yoğurt
ara öğün:
-200 gr light süt (ılık-şekersiz)

tekrardan ii geceler kızlarrr
iyi bir hafta bizi bekliyorrr

selam kızzzlllaaaarrrrrrr :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

keyifler nasıll ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…