- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
selam :)) Çocuklarım uyudu, güzel bir komedi dizisi seyrediyorum, arada buraya bakıyorum, benim keyfim yerinde :))selam kızzzlllaaaarrrrrrr :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
keyifler nasıll ??
benim bugünkü kaçamaklarım 1 avuç kabak çekirdeği 1 avuç fıstık bunları az önce yedim
akşam yemekte de bolca patates püresi
yazınca insan kendini kötü hissediyor gerçekten haa birde çocuklara pudingli bisküvili pasta yaparken 3 tane petibör yedim
gittim geldim bile evime :) evet biraz atıştırdı ama şükür yollar iyiydi .bizimkileri gördüm geldim iyi geldi valla. annemde oooo yine gitmiş kilolar dedi ,nasıl sevindim :) ama bugün yedim valla çok ısrar etti ne yapayım hala tıka basa doluyum ya :)günaydınnn arkadaşlarımmmm
gece muhabbetler baya bir açılmış bende karın ağrısı ile cebelleşip uyumaya çalıştım
ama daha iyiyim bugün
sabah kahvaltısı:
-yumurta salatası
-2 dilim denge light kepekli ekmek
-beyaz yağsız peynir
-domates
-bir çay kaşığı bal
-3 fincan çay şekersiz
ayy nasıl modsuz bi günümdeyim kolum kalkmıyor resmenn
neyse bakalım bugün kendime tatiş veriyorumm
canım gerçekten kpss çekilmez bir dert. hemde nereye atanacağını atanacak mısın atanmayacak mısın onu bile bilmiyorsun. üniversite sınavında en azından aldığımız puan ile nereyi kazanacağımız belliydi şimdi ise muaallaak herşey
ama bunlkarı bilerek stres olmadan çalışmak ve en yüksek puanları almak zorundayız
umarım en kısa sürede hedeflerini gerçekleştirirsin arkadaşımm
aynurcumm merhaba tatlımm
hadi dayan sınavın bitmesine az kaldı
güzel sonuçlar bekliyorum sendne inşallaaahhh
özlemmcimmm hoşgeliyorsun ankarayaaaa
hava kapalı canım ama bugün biraz yapmur yada az kar yağabilirmiş
sonra havalar düzeliyor canım
şimdiden iyi yolculuklarrr
ececimm biz tepede oturduğumuz için ben buraya göre konuştum özleme ama
bizim burda kar full havada kapalıı
bende çok memnun oldum canım .bende öğretmenim meslektaşız yani :) ben sınıf öğretmeniyim, 32 yaşına yeni girdim ve adım özlem :) bir tanede oğluşum var 10 aylık :)
Özlemciim memnun oldum sevgili meslektaşım
Rabbim oğluşuna sağlıklı ,sıhhatli bir ömür nasip etsin inşlallahh
bende 8 aylık evliyim , kiloları vermeden bebiş düşünmüyorum ....
güzel bir pazar oldu canım. sağlıcakla gittik geldik hemde eğlendik iyi oldu. eksilere bugün yediklerimden sonra nasıl giderim bilemiyorum :))) ama halletmem gerek tabi... gerçi bu ay haftanın 2 günü nöbetçiyim gider herhalde :)Selammmmm Millettt :122:
Sanırım herkes pazar gezmesinde
Bende sabah ailemle çok güzel ama hafif bir kahvaltı yaptım ondan sonrada bir güzel temizliğe giriştim
Eşimde evde olunca bir baktık salondaki eşyaların yerini değiştiriyoruz
Nasıl bir huysa aklıma estikce eşyaları ordan oraya çekiyorum
Kızımda bana çekmiş her ay hadi anne değişiklik yapalım diyorhatta bugün abarttım ve kızın odasının mobilyalarını değiştirelim mi diyen eşime tamam ama cizimini ben yapacağım dedim Artık bir kaç gün onunla uğraşır sonra eski ortağa sipariş veririz inşallah ama acele de etmek istemiyorum tam istediğim gibi olsun ki bir daha değiştirmeyelim
Çok sağ ol canım dediğin gibi her şeyi ağızlarına sokma dönemi
Cadı birde sırnaşık ve yüzsüz yapma sakın diye kaşlarımı çatıp biraz cekinsin diyorum anında Annemmmmmmm diye en tatlı haliyle gelip sarılıyorgit pis yılışık öpme beni dedikce inadına sarılıp öpüyor
Eşim diyor asıl anamızı bu ağlatacak diye
MaşallahAllahım inşallah tez zamanda şifanı verirde sende çok daha güzel kilolar verirsin tabi hepbirlikte
Hadi Kvne Allah kavuştursun diyelim ozaman tabi annene de gideceksin onun içinde gözün aydıngüzel bir pazar geçirirsin inşallah eksilere doğru gideriz inşallah bundan sonraki haftalar ve hafta sonları
Onların cıktığını ilk duyduğumda ööööö ne zevki kalır ki o zaman araba kullanmanın demiştim
Valla nasıl yapacağımı bilsem Rallyci olmak bile isterdimseviyorum araba kullanmayı da hız yapmayıda ama tabi çocuklar var diye çok dikkatli davranıyorum birde cezalarda maşallah o da var tabi ama şükür 13 senedir 1 tane bile ceza yemedim
Rabbim herkese kazasız belasız araba kullanmayı nasip eder inşallah
Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımhacamatı ilk kez duydum bende ama verdiğin linki inşallah şimdi incelerim daha fazla
keşke bizde aç kalkabilseydik geçmişte belki o zaman bu kadar olmazdık ama bundan sonra inşallah Efendimizin (s.a.v.) yaptıkları bizede örnek olur
Anaaaa desene çok az kaldı :122: :122: :122:
Olsun canım nasılsa doğumdan hemen sonra verirsin kilocuklarıFıstığında emerek daha fazla enerji yakmanı sağlar
bende yeşil çayı çok tüketirim ama en son içtiğim yeşil çaydan sonra anladım ki sallama poşetlerdeki yeşil çayın yanından geçmiyor :26: Starboks'da içtiğim yeşil cay okadar yoğun du ki inan uzun süre karnım acıkmadı bilehatta komşumun gelini Japonyadan getirmiş Yeşil çay oda aynı şekilde biteceğine yakın artık gerçeğini arayıp bulurum inşallah
bende cezalıyım bu hafta offfffffff karnım patlayacak resmen yaiyi akşamlar
hafta sonu diyet felan olmuyor yaaa off off
yarın cezalıyım bugün çok yedim malesef oysa dün iyi gibiydi
neyse 1 saatten fazla yürüdük eşimle
ama hava çok soğuktu özlem geç oldu ama fena ayaz vardı bugün
slm kızlar:)))
bugün güzle bir pazar günün geçirdik.özlemcm ben pencereden baktığımda dışarıda çok güzel bir güneş vardı ama biz çıkana kadar hava kapamıştı.inşallah ankaraya sorunsuz gelip gitmişsinizdir.kar yağmadı diyebiliriz sadece az atıştırdı.bizde yakındaki avm ye gittik.kahvaltı edip çocukları oyun alanına bırakıp eşimle gezdik 1,5 saat kadar.sonrada sahlepli kahve içtik kendi ürünleriymiş kahve dünysının ben çok beğendim.aslında buraya giriyorum hala yüzsüz yüzsüz çünkü diyet fln yapmıyorum helede hsonu hepten cozutuyorum.yarın toparlasam bile cuma gününe kadar bildirim kilomu bildirimini yakalarmıyım bilmiyorum(( sanırım buraya uğramasam çoktan 80 üstüne çıkardım iştahım çok açık.bi aralar baklavalara,çikolatalara yan gözle bile bakmayan ben şuan çıldırmiş durumdayım...ben 2 gebeliğimide diyet yaparken yaşadım.10 kilonunu üzerinde vermişken iştahım bir açılmıştı duramıyordum ve buna anlam veremiyordum.ikisinde de sonuç hamileydim.şimdi tüplerim bağlı ama genede korkuyorum işte...
kızlar ben karatay denemiştim bi ara ve acaip kabız olmuştum.kabızlıkta hemoroid problemini artırıyor o nedenle dukan veya karatay yapmak isteyenler bu konuya çok dikkat etsinler.ama karatayda hiç açlık hissetmemiştim.kabızlık olmayacağını bilsem gene yaparım.tok tok geziyordum 2-3 saatte bir acıkmıyordum.8 den sonra yemedğm halde acıkmıyordum.şimdi mutlaka yiyorum.onun da uzun vadede zararı varsa bilemiyorum ama kısa vadede mutlu bir şekilde tok olarak diyet yapıyorsunuz aslında.gül dihye bir kız vardı hatırlatrsınız karatayda 40 kilodan fazla vermişti ben ordayken 79 fln dı geçen baktım 71 e düşmüş.bi insan nasıl istikrarlı bir şekide her hafta 1 kg verir?vücudu hiç mi direnmez?hadi çok fazlası varken verse bile şuan baya azalmış durumda hala nasıl istikrarlı bir şekilde verir?pek aklım almıoyr ama maşallah diyorum kıza
Eee çarşamba ve perşembe günleri benimle ayran detoksu yapıp cuma günü tartıda -2 görmek isteyen varmı
yapsammıki acaba
şimdiye kadar hiç yapmadım böyle diyet
ama senin hesap kendime gelmek için denesem mi?
Eee çarşamba ve perşembe günleri benimle ayran detoksu yapıp cuma günü tartıda -2 görmek isteyen varmı
Valla eğer işin müsaitse yapabilirsinhem diyet değil bu detoks vücudu temizliyor
canım ben hafta içi yapamam yaa, okulum var , ama haftasonu yapabilirim , ayran detoksu mantıklı geliyor
sağol canım , öğretmen iken ders çalışmak zor oluyor ama ne yapalım , insan idealleri için öğrenci gibi oturup ders çalışabiliyormuş , ona bizzat şahit oldum , sende bana dua edermisin ? hayırlısı olsun inşalllaahhh.....
Demek avusturyadasin canim sende gutbetlilerdensin, canim maalesef,ayranda ayni sekilde ancak su tüketebiliyorum,onun disinda kahve dahi icsem benim diet rahmete kavusuyorcnm ben avusturya dayım ayran. icsende peşi geliyormu.
ne güzel ve hayırlı bir iş yapıyorsun . benim hiçbir zaman zamanım olmadı öğrenmeye sadece ezbere dua ve sureler. okumayı falan bilmiyordum. neyse bir gün bir bebek mevlüdüne gittim. orada yaşça bayağı büyük bir teyze bende okurum birşeyler yeni öğrendim hemde kendi kendime dedi. bende ya bu yaşta bu kadın becerdiyse bende beceririm dedim ve kendi kendime internetten ,kitaplardan yararlanarak önce harfleri ve okunmasını öğrendim. internet bayağı faydalı oldu bu konuda. yalnız tek eksiğim tecvid mi diyorlar hani öyle okuyamıyorum. düzden gidiyorum eşimde yardımcı oluyor ama yinede beceremedim ya . ne yapabilirim ?
Ve aleykum selam biumut,sen saglam saglim yavrunu kucagina alda gerisi önemli degil,Allahin izniyle zamanla aldigin kilolari verirsin,14 kiloda bence cok normal,cevremde 30 kilo alanlar var(Allah korusun) Allah dogumunu kolaylastirsin ,saglikli sihhatli yavrunu kucagina versin insallahselam dostlarım hepinize
sağ salim aranıza dönmek için gün sayıyorum..kızım zamanını bekleyipte erken gelmeye kalkmazsa 1 aydan biraz fazla bi zaman sonra aranızdayım inş.
Bu arada 83 ile hamiş kalmıştım şuan ki kilomu söylemeye utanıyom 97 civarındayım 14 kilo almış bulunuyorum:18:
Tombulkelebekim sana ark. olsammi diye düsünüyorum ama ben ona dayanamam galibaEee çarşamba ve perşembe günleri benimle ayran detoksu yapıp cuma günü tartıda -2 görmek isteyen varmı
HAFTANIN 1.si ___________ -2.5 kg. _________ TozToprak __:122: :81:
HAFTANIN 2.si __________ - 2.1 kg. _________ İlbatum ___
HAFTANIN 3.sü _________ - 1.7 kg. _________ LEAH ______:118:
günaydın kızlar evime döndüm şükür aama ankaranın ayazından soğuğundan nasibimi aldım bademciklerim fena yutkunamıyorum
o kadar da dikkat ettim ama malesef tartı +1,bucuk kilo fazla gösteriyo inşallah vermeye devam ederim 6 aydır görmüyolardı ne güzel olmuşsun çok vermişsin diye güzel iltifatlar aldım yaza dügüne bi 10 kilo daha vermem lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?