Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bugünkü kaçamaklarım 1 avuç kabak çekirdeği 1 avuç fıstık bunları az önce yedim
akşam yemekte de bolca patates püresi
yazınca insan kendini kötü hissediyor gerçekten haa birde çocuklara pudingli bisküvili pasta yaparken 3 tane petibör yedim

Merhaba kızlar nasılısnız bakalım?

kaçamak yapanlar yapmayanlar, benim gibi bir türlü motive olamayanlar....

offfffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kızzzlllaaaarrrrrrr :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

keyifler nasıll ??
selam :)) Çocuklarım uyudu, güzel bir komedi dizisi seyrediyorum, arada buraya bakıyorum, benim keyfim yerinde :))

Ben de yazayım öyleyse; sabah kahvaltıda fazladan simit (yarım yemem gerekirken tam yedim), 3 tatlı kaşığı kadar kaymak-2 çay kaşığı dolusu bal, zeytinyağı (2-3 tatlı kaşığı olmuştur, simiti bandırıp yedim), öğleden sonra 1 adet tuzlu kurabiye. En az kaçamağım bugündü, gene de bol kalori almışım (

gittim geldim bile evime :) evet biraz atıştırdı ama şükür yollar iyiydi .bizimkileri gördüm geldim iyi geldi valla. annemde oooo yine gitmiş kilolar dedi ,nasıl sevindim :) ama bugün yedim valla çok ısrar etti ne yapayım hala tıka basa doluyum ya :)
bende çok memnun oldum canım .
amin canım allah razı olsun. inan bende 8 aylık evliyken hiç düşünmüyordum hatta 2-3 yıl hüç düşünmedim :) gezdim tozdum :)))) kiloları ver öyle kal tabi nasılsa alınıyor sonuçta.
güzel bir pazar oldu canım. sağlıcakla gittik geldik hemde eğlendik iyi oldu. eksilere bugün yediklerimden sonra nasıl giderim bilemiyorum :))) ama halletmem gerek tabi... gerçi bu ay haftanın 2 günü nöbetçiyim gider herhalde :)
benim ehliyetim hala yok ,kaptırma olasılığımda :))) yaza inşallah ama ben çok paniğim birde hiç hevesim yok ne yapacağım bilmiyorum
bende cezalıyım bu hafta offfffffff karnım patlayacak resmen ya

ne güzel canım ya sizde demek güzel bir gün geçirdiniz.
sahlepli kahve ha ikisinede bayılırım denemek gerek bencede....
benimde regl yaklaştı ve tatlı isteğim sanırım hortladı şimdilik dizginliyorum ama nereye kadar?
ne yapsak bu duruma ya var mı bir çare?
karatayı bende denemek istedim hep ama bir türlü kısmet olmadı ya, gül'ü bende biliyorum yaaaa demek hala devam ediyor maşalah valla. nasıl istikrarlı bir vücutmuş ya. bir biz beceremedik ha... niye istikrar yok bizde şubat tatiline girdiğimizde 74tüm şimdi 73 benim önceki halimle devam etsem 65-67 civarı birşey olmam gerekirdi şimdi ahh eşek kafam ahhhhh ,çok kızıyorum kendime ya

elma diyetimi yoksa şu ayran detoksunumu yapayım diye dşünüyordum da ayran detoksu 2 gün sürüyor daha mantıklı geldi bana burda da yapan arkadaşlar çok var sanırım haftaiçi yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı

Eee çarşamba ve perşembe günleri benimle ayran detoksu yapıp cuma günü tartıda -2 görmek isteyen varmı

Merhabalar biraz bakınıyım dedim cecooo canım hayırdır geçmişi okuyamadım inşallah önemli bişey değildir toksinin yazısın görünce merak ettim...

Hayirli geceler kizlar dicem ama benden baska kimseler yok

bugün ki menümü yazayim önce

sabah 1 dilim cavdar ekmegi ,peynir,salatalik
öglen 1 elma,1 muz
aksam 1 porsiyon barbunya

Insallah canim dualarim sizlerle..Allah kolaylastirsin hayirlara yönlendirsin insallah

cnm ben avusturya dayım ayran. icsende peşi geliyormu.
Demek avusturyadasin canim sende gutbetlilerdensin, canim maalesef,ayranda ayni sekilde ancak su tüketebiliyorum,onun disinda kahve dahi icsem benim diet rahmete kavusuyor

masallah canim bu nasil bir azim,netten kur´ani ögrenmek cok zor nazar degmesin
youtubede tecvid dersleri oluyor,ordan faydalanabilirsin cok kolay,bilemedigin yerleri sana msnden gösterebilirim arzu edersen

tombulkelebekim hacemati burda cok yapiyorlar,onun günü var efendimizin s.a.v tavsiye ettigi
bilir kisilerin yapmasi cok önemli ,bende yaptircam ama bir türlü firsat olmuyor…

Ve aleykum selam biumut,sen saglam saglim yavrunu kucagina alda gerisi önemli degil,Allahin izniyle zamanla aldigin kilolari verirsin,14 kiloda bence cok normal,cevremde 30 kilo alanlar var(Allah korusun) Allah dogumunu kolaylastirsin ,saglikli sihhatli yavrunu kucagina versin insallah

Güzel dileklerin icin Allah razi olsun ceco34,dedigin gibi insallah hep beraber söyle hedefe ulasiriz sonra kizlar toplandik yapip bir güzel kutlariz :)

Yagmur 2006 hosgeldin Allah kolayliklar versin,nette besin piramidine bakarsan,ac kalmadan dengeli bir sekilde verebilirsin insallah birde günlük en az 2 litre su

asumanzeynep bence onlar güzel kacamaklar canim ,bazen olmasi gerekiyor,hele birde haftasonu olunda insan ister istemez rahat keyif moduna giriyor,yarin insallahuRahman yeni bir haftabasi güzel güzel dietine dönersin

umutt yarin dengelersin canim,bazen insanin cani cekiyor ,aklima yasadigim bir olay geldi
bir gün zayiflama merkezine spor hocamiz kar´da bizi uzun bir yola yürüyüse cikarmisti,yolun yarisinda ayagim kaydi düstüm..geriye kalktim yolumu ilerledim. Hedefe kadar defalarca düsüp kalktim..son hedefe geldigimizde spor hocamiz döndü bana dediki,iste zayiflamakta böyledir
bazen kacamaklarin olunca düsüslerini hatirla,ve yne kaldigin yerden devam et muhakkak sonuca varacaksin
insallah bizlerde ara ara kacamaklarla beraber hedefimize varacagiz

Eee çarşamba ve perşembe günleri benimle ayran detoksu yapıp cuma günü tartıda -2 görmek isteyen varmı
Tombulkelebekim sana ark. olsammi diye düsünüyorum ama ben ona dayanamam galiba

günaydın kızlar evime döndüm şükür aama ankaranın ayazından soğuğundan nasibimi aldım bademciklerim fena yutkunamıyorum
o kadar da dikkat ettim ama malesef tartı +1,bucuk kilo fazla gösteriyo inşallah vermeye devam ederim 6 aydır görmüyolardı ne güzel olmuşsun çok vermişsin diye güzel iltifatlar aldım yaza dügüne bi 10 kilo daha vermem lazımm

geçmişolsun yaza düğüne benim de en az 20 kilo vermem lazım(amcamın kızı evleniyor ağustos 26) tombul tombul olmak istemiyorum hiç....

selam kızlar şöyle biraz geçmişe bakındım, neler yapıyosunuz diye, asayiş berkemal gibi, biz çok iyiyiz , yavaş yavaş gün saymaya başlayacağız, önümüzdeki hafta 28. haftaya giriyoruz, artık bebek odası bakmaya başlayacağım, bak beğen sipariş et bi de badana boya işleri ancak yoluna girer, hepinizi öpüyorum kolay gelsin kilo işlerinizde motivasyonunuz bol bol olsun inşallah...

hoş geldin canım geçmişi pek okumadığım için senin memleketine gittiğinden haberim yoktu
bende diyorum bu kız nereye gitti niye uğramıyor denk gelmiyorum
geçmiş olsun ne güzel zayıfladığınıda farkedip taktir etmişler artık sen bu gazla bir 10 kilo verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…