Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkese...

Geç te olsa adet oldum cumartesi günü çok şükür.Tam 40 gün üstüne.Nasıl sevindim anlatamam.Tarihler düzensiz de olsa artık bi şekilde adet oluyorum ilaç falan içmeden.Yarın doktora gidicem ama yine de düzene sokmak lazım.Malum bebiş istiyorum :)

Cuma akşamı ve dün baya baya yürüdüm.İzmite gittik mağazalar marketler derken 2 saat cuma,yaklaşık 3 saat de pazar günü yürüdüm.Yalnızca pazar kahvaltısını biraz abarttım.Eşimle birlikte kahvaltı yapabileceğimiz bir tek pazar günleri var çünkü.Dün ablamlar da geldi bizle.Onu da ikna ettim zayıflamaya.Bu akşamdan itibaren yürüyüşe başlıcaz inşallah.Hafta sonu ısınma turları oldu.Bu akşamdan itibaren tempolu bi yürüyüşe başlıyoruz bi aksilik olmazsa.İşten dönünce eve gidip hafif bişeyler atıştırıp eşofman ve spor ayakkabılıarı giyip dooğru ablamın evine gidicem ve 1 saat yürüyüş yapıcaz günlük.Çok ümitliyim bu sefer onu da zayıflatıcam hemde...
Herkes iyidir umarım...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr
güzel bir hafta bizim olsun inşallaahhhh
herkese şimdiden bol eksili kaçamaksız huzurlu ve mutlu ve sağlıklı ve çooook güzel geçecek bir hafta olsunn

canım hoşgeldinn tekrardann

Sanirim sizde iyi bir kilo vermissiniz bende sizin gibi 90gorurmuyum acaba insallah dahada ilerletirsiniz

yağmurcum ben 3 yda verdim 12 kiloyu ama kendimi çok kasmadan sıkmadan kısıtlamadan , çünkü insan ne zaman kendini kısıtlamaya çalışsa hep daha cazip geliyor bişeyler yemek , şimdi öyle değilim ,çok alıştım yeni yeme düzenime , inşallaah sende benim gibi 90ları göreceksin canım

başlangıcımız aynı sanırım 102 , varacağımız kilolarda bir olur tatlım , istersen diyet listemle sana yardımcı olabilirim

Canım bende hiç yapmadım bu ayran detoksunu ama yapılamayacak birşey gibi görünmüyor ama denemeden bilemem tabi

slmlar herkese:))))

akabecim menünü okudum da çok çok az gibi geldi yediklerin.diyetisyen listen yokmu?çok yükleiyorsun kendine gibi geldi bana.kilona göre aldığın kalori çok az gibi.aslında sende zayıflama kampına fln gitmişsin galiba biliyorsundur.neden bu şekilde yiyorsun peki sorabilirmiyim ?

asu ve umutçum kararınız çok yerinde ama ben uyamayacağım.nedenini bilmediğim bir şekilde yeme patlaması yaşıyorum.bugün de çok fazla bir kilom çıktı.çok moralim bozuk.kilomu görsemde yememi durduramıyrum.ikizler burcuyum ben ve sanırm her cuma kilo bildirmekten çok sıkıldım.biraz izin alıcam yenadan...çok bunaldım.diyeti gene kendimce devam edeceğim ama cuma bildirimi yapmak istmeiyorum.böylelikle belki hsonu da abartmam bilmiyorum.ruhum daraldı şu günlerde....((

yenacım 2 hafta beni izinli yazarmısın?buraya uğramaya devam edeceğim ama kilomu söylemeyeceğim..

tünaydınlar kızlar hepinize nasılsınız
p.tesi yoğunlugu ve yanımdaki stajerimden dolayı giremedim

herkese merhaba güzel bir hafta olsun inşallah
ece sen kendini daha iyi bilirsin nasıl iyi olacak dersen öyle yap canım zaten sen normal kilo sınırlarındasın kendini fazla sıkma bir süre
ben de bugün kararlı gibiyim bakalım sonradan bozmam inşallah
sabah kalkınca 4 5 tane gün kurusu kayısı yedim
şimdi de kahvaltı geçti ama kahvaltı niyetine 1 bardak sütle 2 kaşık müsli 2 kaşık nesfit yiyorum
kızım yemeğini yedikten sonra da yürüyüşe çıkacağım

pooffff diyetisyen randevum çarşambaya alındıı
ne kadan sinir bozucuuu
neyse bakalım hayırlısı budur umarım
gerçi biraz durmaya başladı kilo vermem sanırım bi kaç günlük ya şok diyet ya da biraz daha azaltılmış bir program olabilirrr:44::44:

buarada sabah kahvaltısı:
- 2 dilim denge light
-yağsız beyaz peynir ve biraz tulum peynir
-domates
-2 bardak şekersiz çay
ara öğün:
-şekersiz türk kahvesi

Son düzenleme:
tombulkelebekim ben bugun yapıyorum ayran detoksu
içinde nohut yok ama olsun
tartıda 102leri gördüm yine sinirlerim yıprandı artık
bugun yrn yapıcam bakalım olmadı çarşamba perşembe de yapıcam 4 gün
cuma diyetisyen randevum var çünkü
98 olmam lazım en azından

Selam güzel hatunlar... Okuyorum herşeyide malesef aktif katılamıyorum çok yoğunuz havalarda açınca millet pasta kurabiyeyemi veriyor kendni anlamadım...

Evet haftasonum fena değildi yani az kaçamaklı regl bekliyorum 1-2 güne çikolatalar geçiyor gözümün önünden ki iki tane sütlü top yedim bile:26::26:
Dün sporumada gittim ohh Geçen hafta 1 kez gidebilmiştim hava muhalefetin dolayı ve söz merasiminden dolayı...artık devamlı olursa bişeler olacak gibi..en azından 97 i yeniden gördüm inşallah ay sonuna 95 in altını görürüm...

ayşee nerdesinn kabızlık sorununu çözdünmü?

masallah

cnm az bişey çıktım wc ye
az önce eczaneden bekunis aldım içtim

sabah topkapıda indim yürüdüm
havalar bozmasın artık ve yürüyeyim her sabah
hatta akşamları da mumkunse
keyfim de yok eşimin işlerinde baya sıkıntıları var
dün akşam konuştukta eğer bende çıkarılırsam işten
orduya taşınmayı düşünüyoruz

yavrusummm naber
ben cuma cumartesi iyi gittim de pazar cozurmanın kitabını yazdım resmen.... neyse sabah iyi başladım. yurudum geldim.

şimdi ayseciğim ordu da hayat daha ucuz ama iş bulmak daha zordur eminim... eğer işi gücü organıze ederseniz bence 1 dk durmayın gidin.
havası suyu yiyeceği herieyi buralardan iyidir. daha mutlu ve huzurlu olabileceğinize inanıyorum.

Senin meslek nedir canım :26: pasta kurabiye derken :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…