- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
canım hoşgeldinn tekrardanngittim geldim bile evime :) evet biraz atıştırdı ama şükür yollar iyiydi .bizimkileri gördüm geldim iyi geldi valla. annemde oooo yine gitmiş kilolar dedi ,nasıl sevindim :) ama bugün yedim valla çok ısrar etti ne yapayım hala tıka basa doluyum ya :)
Sanirim sizde iyi bir kilo vermissiniz bende sizin gibi 90gorurmuyum acaba insallah dahada ilerletirsiniz
tombulkelebekim hacemati burda cok yapiyorlar,onun günü var efendimizin s.a.v tavsiye ettigi
bilir kisilerin yapmasi cok önemli ,bende yaptircam ama bir türlü firsat olmuyor
Tombulkelebekim sana ark. olsammi diye düsünüyorum ama ben ona dayanamam galiba
şimdiden hayırlı olsun baharrrbende bugün başladım kızlar diyete bakalım malum pazartesi ben de sizingibi güzel güzel kilo verebilecekmiyim :)
selam kızlar şöyle biraz geçmişe bakındım, neler yapıyosunuz diye, asayiş berkemal gibi, biz çok iyiyiz , yavaş yavaş gün saymaya başlayacağız, önümüzdeki hafta 28. haftaya giriyoruz, artık bebek odası bakmaya başlayacağım, bak beğen sipariş et bi de badana boya işleri ancak yoluna girer, hepinizi öpüyorum kolay gelsin kilo işlerinizde motivasyonunuz bol bol olsun inşallah...
Selam güzel hatunlar... Okuyorum herşeyide malesef aktif katılamıyorum çok yoğunuz havalarda açınca millet pasta kurabiyeyemi veriyor kendni anlamadım...
Evet haftasonum fena değildi yani az kaçamaklı regl bekliyorum 1-2 güne çikolatalar geçiyor gözümün önünden ki iki tane sütlü top yedim bile:26::26:
Dün sporumada gittim ohhGeçen hafta 1 kez gidebilmiştim hava muhalefetin dolayı ve söz merasiminden dolayı...artık devamlı olursa bişeler olacak gibi..en azından 97 i yeniden gördüm inşallah ay sonuna 95 in altını görürüm...
ayşee nerdesinn kabızlık sorununu çözdünmü?
sabah topkapıda indim yürüdüm
havalar bozmasın artık ve yürüyeyim her sabah
hatta akşamları da mumkunse
keyfim de yok eşimin işlerinde baya sıkıntıları var
dün akşam konuştukta eğer bende çıkarılırsam işten
orduya taşınmayı düşünüyoruz
1 nisanda 70 mi olacaknasıl olacaksın canım 1 ayda 19 kilo verilebilir mi şok diyet yapıcam yazmışsın da sakın sağlığını bozacak şeyler yapma
Selam güzel hatunlar... Okuyorum herşeyide malesef aktif katılamıyorum çok yoğunuz havalarda açınca millet pasta kurabiyeyemi veriyor kendni anlamadım...
Evet haftasonum fena değildi yani az kaçamaklı regl bekliyorum 1-2 güne çikolatalar geçiyor gözümün önünden ki iki tane sütlü top yedim bile:26::26:
Dün sporumada gittim ohhGeçen hafta 1 kez gidebilmiştim hava muhalefetin dolayı ve söz merasiminden dolayı...artık devamlı olursa bişeler olacak gibi..en azından 97 i yeniden gördüm inşallah ay sonuna 95 in altını görürüm...
ayşee nerdesinn kabızlık sorununu çözdünmü?
heyyyooo iyimiş ben de istiyorum bir sabah kalksam 19 kilo az olsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?