yavrusummm naber
ben cuma cumartesi iyi gittim de pazar cozurmanın kitabını yazdım resmen.... neyse sabah iyi başladım. yurudum geldim.
şimdi ayseciğim ordu da hayat daha ucuz ama iş bulmak daha zordur eminim... eğer işi gücü organıze ederseniz bence 1 dk durmayın gidin.
havası suyu yiyeceği herieyi buralardan iyidir. daha mutlu ve huzurlu olabileceğinize inanıyorum.
tombulkelebekim ben bugun yapıyorum ayran detoksu
içinde nohut yok ama olsun
tartıda 102leri gördüm yine sinirlerim yıprandı artık
bugun yrn yapıcam bakalım olmadı çarşamba perşembe de yapıcam 4 gün
cuma diyetisyen randevum var çünkü
98 olmam lazım en azından
Güzel bir örnek olmuş gerçekten. Ben de aynı düşüncedeyim, pes etmedikçe sonuca varacağımıza inanıyorum. Düşe kalka oluyor ama olsun, bu haftaya iştahım açık başladım ama tutmaya çalışıyorum kendimi :)....umutt yarin dengelersin canim,bazen insanin cani cekiyor ,aklima yasadigim bir olay geldi
bir gün zayiflama merkezine spor hocamiz kar´da bizi uzun bir yola yürüyüse cikarmisti,yolun yarisinda ayagim kaydi düstüm..geriye kalktim yolumu ilerledim. Hedefe kadar defalarca düsüp kalktim..son hedefe geldigimizde spor hocamiz döndü bana dediki,iste zayiflamakta böyledir
bazen kacamaklarin olunca düsüslerini hatirla,ve yne kaldigin yerden devam et muhakkak sonuca varacaksin
insallah bizlerde ara ara kacamaklarla beraber hedefimize varacagiz
.....
Canım, Asuman'ın da yazdığı gibi sen boy/kilo oranına göre artık fazla kilolu olmaktan çıktın. Ama bunun rehavetiyle alma lütfen, örnek olacak çabayla çok güzel verdin çünkü. Spor listelerinde de başlardan inmiyordun. Fikrimce kilo bildirimi yapsan fazla koyvermezsin kendini ama iki ikizler annesi olarak sıkılganlıklarını da biliyorum. KUrallarla aralarının iyi olmadığını da :)) Madem böyle karar verdin, hayırlı olsun, belki beynin aldım, alıcam stresinden kurtulunca vücut da huzura kavuşur, daha iyi dengelersin :))slmlar herkese:))))
...asu ve umutçum kararınız çok yerinde ama ben uyamayacağım.nedenini bilmediğim bir şekilde yeme patlaması yaşıyorum.bugün de çok fazla bir kilom çıktı.çok moralim bozuk.kilomu görsemde yememi durduramıyrum.ikizler burcuyum ben ve sanırm her cuma kilo bildirmekten çok sıkıldım.biraz izin alıcam yenadan...çok bunaldım.diyeti gene kendimce devam edeceğim ama cuma bildirimi yapmak istmeiyorum.böylelikle belki hsonu da abartmam bilmiyorum.ruhum daraldı şu günlerde....((
yenacım 2 hafta beni izinli yazarmısın?buraya uğramaya devam edeceğim ama kilomu söylemeyeceğim..
Sizin için hayırlısı olsun Ayşeciğim, Ordu çok güzel şehir, daha temiz çevre, aile ortamı, Emir için de iyi olur. Buranın da avantajları vardır tabii, inşallah gönlünüze göre olur her şey.sabah topkapıda indim yürüdüm
havalar bozmasın artık ve yürüyeyim her sabah
hatta akşamları da mumkunse
keyfim de yok eşimin işlerinde baya sıkıntıları var
dün akşam konuştukta eğer bende çıkarılırsam işten
orduya taşınmayı düşünüyoruz
Canım daha önce yapmışmıydın sen :44: kilo verebiliyormusun onunla :44: ama sen üzülme kaç gündür WC çıkamıyormuşsun ondandır o basküldeki + lar
Sizin için hayırlısı olsun Ayşeciğim, Ordu çok güzel şehir, daha temiz çevre, aile ortamı, Emir için de iyi olur. Buranın da avantajları vardır tabii, inşallah gönlünüze göre olur her şey.
günaydın kızlar evime döndüm şükür aama ankaranın ayazından soğuğundan nasibimi aldım bademciklerim fena yutkunamıyorum
o kadar da dikkat ettim ama malesef tartı +1,bucuk kilo fazla gösteriyo inşallah vermeye devam ederim 6 aydır görmüyolardı ne güzel olmuşsun çok vermişsin diye güzel iltifatlar aldım yaza dügüne bi 10 kilo daha vermem lazımm
slmlar herkese:))))
akabecim menünü okudum da çok çok az gibi geldi yediklerin.diyetisyen listen yokmu?çok yükleiyorsun kendine gibi geldi bana.kilona göre aldığın kalori çok az gibi.aslında sende zayıflama kampına fln gitmişsin galiba biliyorsundur.neden bu şekilde yiyorsun peki sorabilirmiyim ?
..
bence ilk gidişte senin çalışman dahi yeter, ağır ağır taşları korsunuz üst üste esin burda ne yaparsa yapsın çıkamaz kardeşi ile sıkı iş ilişkisinden, ayrıca çalışkan bir insan heryerde işte bulur aşta.
iyi diyelim iyi olalım mutlucum
kabızım yiyorum da maşallah sıkıntı stresten ve kesinlikle havalardan
bugun daha iyi başladım güne detoks yapıyorum
içinde nohut yok ama olsun :)
ben bi hastaneye girer başlarım işe de önemli olan eşimin iş bulabilmesi kendisi bişeyler yapmak istiyo ama orduda ne yapacak
çok zor dönemler geçiriyoruz rabbim hayırlısı ile geride bırakmayı nasip etsin bu günleri inşallah
emir açısında iyi olur kreşe gitmez annem bakar
bizde aç kalmaz bi şekilde geçiniriz diyoruz bakalım
benim işten çıkarılma mevzum
en geç 15 nisanda belli olacak
bu arada araba nissan micra da bakabilirsin
a.s cnm oh oh az kaldı çabucak geçer zaman her günü dolu dolu yasa cnmselam kızlar şöyle biraz geçmişe bakındım, neler yapıyosunuz diye, asayiş berkemal gibi, biz çok iyiyiz , yavaş yavaş gün saymaya başlayacağız, önümüzdeki hafta 28. haftaya giriyoruz, artık bebek odası bakmaya başlayacağım, bak beğen sipariş et bi de badana boya işleri ancak yoluna girer, hepinizi öpüyorum kolay gelsin kilo işlerinizde motivasyonunuz bol bol olsun inşallah...
hosgelsin nursena cok sevindim senin adina,insanin motivesi daha da artiyor dimi,etrafindakiler farki görünce,1,5 kilo icinde hic üzülme Allahin izniyle verirsin
canim cok haklisin ,
haftanin bir kac günü eve cok gec geldim yeme düzenim alt üst oldu ,su siralar acaip bir yogunluk var
hele ki haftasonlari ..bazen pazar günleri 8 saatlik toplantilarim oluyor,
yemegimi bir kaba koyup yanima aliyorum ama kabi acmaya bile firsat bulamiyorum
insallah bu hafta daha bir dikkat edicem düzene gircem ve girmeliyimde
bahar2011 simdiden Allah yar ve yardimcin olsun löp löp kilocuklarin dökülsün insallah
ayse_c52 bende dalokaysmom´a katiliyorum ,
insallah sikintilarin bir an önce gecer ,Rabbim hayirlara yönlendirsin
mutlaka öyle cnmbence ilk gidişte senin çalışman dahi yeter, ağır ağır taşları korsunuz üst üste esin burda ne yaparsa yapsın çıkamaz kardeşi ile sıkı iş ilişkisinden, ayrıca çalışkan bir insan heryerde işte bulur aşta.
eğitim işine gelince ben itü den mimarlık bölümünden mezun oldum neredeyse 100 kişiden 50 karadeniz sehirlerinden di. ve bir sürü ordulu arkadaşım oldu. başarılı yalnız istanbulda olmuyor özetle. sizin gibi desteği oldukça o da çok mutlu sağlıklı başarıl bir hayat yaşar orada.
buarada da kendimi bişey sanmışım. siz anladınız nedemek istediğimi...(((()
tşk ederim cnm ancak yazabildimSemirancığım demekki hepten salmadın kendini çok fazla kilo almamışsın almıyorsun yada...
Beslenmenin racununu kapmışsın ne kadarda yakınsan.:))
ben salsam kendimi bir haftada 3 kilo alıyorum..):))
Bu sene bayağı yoğuınsun kolay gelsin canım...
geçmiş olsun cnmmmm işin zor vallaaaBu arada bizde de macera vardi dun gece.. Yardimcim gelmiyor kizcagia dun sonunda kesin disgebelik teshisi kndu, muhtelemelen ameliyat oldu dun aksam. Esim de Azerbaycan'dan ates ile geldi. Aksam bir arkadaslarimiz kahve icmeye ugramisti, bulasik makinem gitmisti zaten, heryer bulasik dolu, esim ateslenince arkadasimiz onu alip hastaneye gitti gece, tam giderayak ortanca ayagina ipadi dusurdu, tirnqgi kanamaya basladi ve parmaklar morardi. Esim de hastanede 3 saat kaldi Beta virusu olmus...butun haftasonu yatacak. Zaten bunaldim evde ev islerinden tek basima...annem var neyse...
Benim kiz ameliyattan ciksa bile heralde 1-2 ay calisamaz. Zaten su haliyle soramam bile. Koyun can derdinde, kurt et derdinde gibisinden...ben de yatili birini bakyorum artik..
semoşum 1-2 haftaya seni sollarım ona göreeeeeeee
amin allah razı olsun
mutlaka öyle cnm
çalışma isteği olsun yeterki
tek bizi tereddüt ettiren şuanda ödedğimiz araba kredisi
kasım ayında aldık daha 4 tane ödedik ve 4 yıl 900 lira
o olmasa bi şekilde olurdu
orduda ben çalışsam alacagım ücret asgari ücret
olmadı işin durumuna göre arabayı satıcaz bakalım
nisan 15te belli olur herşey
çok saolll mutluuuuuuummmmmmm seviyom seni
tşk ederim cnm ancak yazabildim
geçmiş olsun cnmmmm işin zor vallaaa
solla bakalım ben diyet yapmıyorum ki moduna girmeye çalışıyorum anam azimli molan sensin ben güneşi görmedikçe bu işi becermeyeceğim ancak topiğe fırsat buldum baksana nefes alamıyorum(((( nasılsınızzz herkkesi çok öptm ancak 1 2 dk fırsatım var olursa yine yazarım....
amin allah razı olsun
mutlaka öyle cnm
çalışma isteği olsun yeterki
tek bizi tereddüt ettiren şuanda ödedğimiz araba kredisi
kasım ayında aldık daha 4 tane ödedik ve 4 yıl 900 lira
o olmasa bi şekilde olurdu
orduda ben çalışsam alacagım ücret asgari ücret
olmadı işin durumuna göre arabayı satıcaz bakalım
nisan 15te belli olur herşey
çok saolll mutluuuuuuummmmmmm seviyom seni
herşey olacağına varır, sıkma kendini, satılır araba daha iyisini alırsınız ne olacak. önemli olan beraberlik huzur ve sevgiiii. herşeyin üstünden gelirsiniz.
Merhaba Canım
Küçük şehirde yaşamak daha kolay aslında sen de biliyorsun. Fakat dedıgın gibi iş imkanı az. Konuyu tam bilmiyorum ama işten cıkarılma durumun var sanırım. Orduda annen bakıcaksa cocuga daha ıyı olur senın ıcın. Ben de dusunuyorum da Istanbulda cocugumuz olunca hep bakıcılar bakmak zorunda benım annem calısıyor sureklı kalamaz esımın annesı agır seker hastası o da sureklı kalamaz. Hem bakıcıya para yetıstır hem buyuk sehrın sıkıntılarıyla ugraz zor gercekten ama ıste kucuk sehırde de ya kendı ısın olcan ya da bagın bahcen olcak. en dogru kararı yıne sız bılırsınız tabi, bız de ılerde ıstanbulda yasamayı dusunmuyoruz aslında amaa kucuk sehıre de gıdemeyız ıkımızın de işi dolayısıyla.
semoşum istanbulda açtı güneş... inşallah artık kapatmaz
1 saat yürüdüm geldim
hava güneşli ama soğuk
ayşeciğim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?