Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi diyelim iyi olalım mutlucum
kabızım yiyorum da maşallah sıkıntı stresten ve kesinlikle havalardan
bugun daha iyi başladım güne detoks yapıyorum
içinde nohut yok ama olsun :)
ben bi hastaneye girer başlarım işe de önemli olan eşimin iş bulabilmesi kendisi bişeyler yapmak istiyo ama orduda ne yapacak
çok zor dönemler geçiriyoruz rabbim hayırlısı ile geride bırakmayı nasip etsin bu günleri inşallah
emir açısında iyi olur kreşe gitmez annem bakar
bizde aç kalmaz bi şekilde geçiniriz diyoruz bakalım
benim işten çıkarılma mevzum
en geç 15 nisanda belli olacak
bu arada araba nissan micra da bakabilirsin

Canım daha önce yapmışmıydın sen :44: kilo verebiliyormusun onunla :44: ama sen üzülme kaç gündür WC çıkamıyormuşsun ondandır o basküldeki + lar

selamun aleykum ...nasilsiniz güzeller

sabah menümü yazayim sonra gecmise dalayim insallah

kahvaltim

iki dilim cavdar ekmegi
tavada kekikli domates
peynir
1 porsiyon nar eksili roka

Güzel bir örnek olmuş gerçekten. Ben de aynı düşüncedeyim, pes etmedikçe sonuca varacağımıza inanıyorum. Düşe kalka oluyor ama olsun, bu haftaya iştahım açık başladım ama tutmaya çalışıyorum kendimi :)
Canım, Asuman'ın da yazdığı gibi sen boy/kilo oranına göre artık fazla kilolu olmaktan çıktın. Ama bunun rehavetiyle alma lütfen, örnek olacak çabayla çok güzel verdin çünkü. Spor listelerinde de başlardan inmiyordun. Fikrimce kilo bildirimi yapsan fazla koyvermezsin kendini ama iki ikizler annesi olarak sıkılganlıklarını da biliyorum. KUrallarla aralarının iyi olmadığını da :)) Madem böyle karar verdin, hayırlı olsun, belki beynin aldım, alıcam stresinden kurtulunca vücut da huzura kavuşur, daha iyi dengelersin :))
Sizin için hayırlısı olsun Ayşeciğim, Ordu çok güzel şehir, daha temiz çevre, aile ortamı, Emir için de iyi olur. Buranın da avantajları vardır tabii, inşallah gönlünüze göre olur her şey.

Canım daha önce yapmışmıydın sen :44: kilo verebiliyormusun onunla :44: ama sen üzülme kaç gündür WC çıkamıyormuşsun ondandır o basküldeki + lar

ilk kez yapıyorum cnm daha önce denemedim

amin cnm inşallah gzl olur

hosgelsin nursena cok sevindim senin adina,insanin motivesi daha da artiyor dimi,etrafindakiler farki görünce,1,5 kilo icinde hic üzülme Allahin izniyle verirsin

canim cok haklisin ,
haftanin bir kac günü eve cok gec geldim yeme düzenim alt üst oldu ,su siralar acaip bir yogunluk var
hele ki haftasonlari ..bazen pazar günleri 8 saatlik toplantilarim oluyor,
yemegimi bir kaba koyup yanima aliyorum ama kabi acmaya bile firsat bulamiyorum
insallah bu hafta daha bir dikkat edicem düzene gircem ve girmeliyimde

bahar2011 simdiden Allah yar ve yardimcin olsun löp löp kilocuklarin dökülsün insallah

ayse_c52 bende dalokaysmom´a katiliyorum ,
insallah sikintilarin bir an önce gecer ,Rabbim hayirlara yönlendirsin

bence ilk gidişte senin çalışman dahi yeter, ağır ağır taşları korsunuz üst üste esin burda ne yaparsa yapsın çıkamaz kardeşi ile sıkı iş ilişkisinden, ayrıca çalışkan bir insan heryerde işte bulur aşta.
eğitim işine gelince ben itü den mimarlık bölümünden mezun oldum neredeyse 100 kişiden 50 karadeniz sehirlerinden di. ve bir sürü ordulu arkadaşım oldu. başarılı yalnız istanbulda olmuyor özetle. sizin gibi desteği oldukça o da çok mutlu sağlıklı başarıl bir hayat yaşar orada.

buarada da kendimi bişey sanmışım. siz anladınız nedemek istediğimi...(((()

Son düzenleme:
a.s cnm oh oh az kaldı çabucak geçer zaman her günü dolu dolu yasa cnm
çocuk odası kiyafet almak çok heyacannli şeyler insan bakarken hiç yorulmaz.

amin allah razı olsun

mutlaka öyle cnm
çalışma isteği olsun yeterki
tek bizi tereddüt ettiren şuanda ödedğimiz araba kredisi
kasım ayında aldık daha 4 tane ödedik ve 4 yıl 900 lira
o olmasa bi şekilde olurdu
orduda ben çalışsam alacagım ücret asgari ücret
olmadı işin durumuna göre arabayı satıcaz bakalım
nisan 15te belli olur herşey
çok saolll mutluuuuuuummmmmmm seviyom seni

tşk ederim cnm ancak yazabildim
geçmiş olsun cnmmmm işin zor vallaaa
semoşum 1-2 haftaya seni sollarım ona göreeeeeeee

solla bakalım ben diyet yapmıyorum ki moduna girmeye çalışıyorum anam azimli molan sensin ben güneşi görmedikçe bu işi becermeyeceğim ancak topiğe fırsat buldum baksana nefes alamıyorum (((( nasılsınızzz herkkesi çok öptm ancak 1 2 dk fırsatım var olursa yine yazarım....

herşey olacağına varır, sıkma kendini, satılır araba daha iyisini alırsınız ne olacak. önemli olan beraberlik huzur ve sevgiiii. herşeyin üstünden gelirsiniz.

semoşum istanbulda açtı güneş... inşallah artık kapatmaz

Merhaba Canım

Küçük şehirde yaşamak daha kolay aslında sen de biliyorsun. Fakat dedıgın gibi iş imkanı az. Konuyu tam bilmiyorum ama işten cıkarılma durumun var sanırım. Orduda annen bakıcaksa cocuga daha ıyı olur senın ıcın. Ben de dusunuyorum da Istanbulda cocugumuz olunca hep bakıcılar bakmak zorunda benım annem calısıyor sureklı kalamaz esımın annesı agır seker hastası o da sureklı kalamaz. Hem bakıcıya para yetıstır hem buyuk sehrın sıkıntılarıyla ugraz zor gercekten ama ıste kucuk sehırde de ya kendı ısın olcan ya da bagın bahcen olcak. en dogru kararı yıne sız bılırsınız tabi, bız de ılerde ıstanbulda yasamayı dusunmuyoruz aslında amaa kucuk sehıre de gıdemeyız ıkımızın de işi dolayısıyla.

herşey olacağına varır, sıkma kendini, satılır araba daha iyisini alırsınız ne olacak. önemli olan beraberlik huzur ve sevgiiii. herşeyin üstünden gelirsiniz.

kesinlikle öyle cnm
sağlık olsun yeterki aç kalmaz kimse
yeterki istek olsun içinde
hayırlısı hakkımızda
mutlum ya unuttum sen bu ayran detoksunu yağmıştın ne kadar verdin
bende bugun yapıyorum
nohut yoktu evde koymadım
bişey olmaz sanırım yani hiç yapmamaktan iyidir böyle yapmak :)

orduda yaşamak isterim tabiki
az para kazanıyosun ama harcaman az oluyo ona göre kira ucuz market ucuz giyim ucuz
ailem orda eşimin ailesi de 1 ay oldu taşındılar
benim işim olur bi şekilde işsiz kalmam
tek sorun eşim ne yapar
o kendisi bi iş kurma peşinde ama risk herşey bakalım zaman ne göstericek belli değil
istanbulda yanında ailenden kimse yoksa yada evin vs yoksa çalışmak ve çocuk büyütmek çok zor
ben kreş ve bakıcı konusunda şanslıyım çok şükür
ama yinede ev sıcaklıgı ananın bakması kadar gzl değil
rabbim sizinde gönlünüze göre versin cnm

1 saat yürüdüm geldim
hava güneşli ama soğuk
ayşeciğim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…