Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bekunis içtim wc ye çıkmak için öğlen
acayip karnım agrıyo ve midem bulanıyo
inşallah fayda ederde barsaklarım bi güzel boşalır

okudumda canım karar vermek kolay değil de gerçekten sizi buaraya bağlayan birşey yok eşin sanırım ticaretle uğraşıyor kendini yetiştirmiştir iş bulur merak etme seninde gül gibi mesleğin var ben aynı durumda beklmezdim ya bizi bağlayan eşimin tüm ailesinin burda olması burlaşık yerleişk düzen ev ocak olması yoksa hiç sevmiyorum bu kalabalığı...hakkımızda hayırlısı olsun.. Wc de ilaç fayda eder inşallah...
senin meslek nedir canım :26: Pasta kurabiye derken :44:
gıda mühendisiyim unlu mamüllerde çalışıyorum ya bugün çok abarrtım ya az önce elmalı baklava denedık 1 dilim yemek zorunda kaldım ve onu ağzıma atıgım andan beri tatlı tadı dolaşıyor damarlarımda bu bir hastalık olsa gerek çok çıldırdım regl olsamda kurtulsamm uff sabhata çikolata yemiştim akşam yemeği haram oldu şimdi bana...

saol cnm benim inşallah hakkımızda hayırlısı
eşim ticaretle ugraşıyo evet dünya kadar alcakları var alamıyo
bi yere kadar götürebiliyolar sürekli içeri giriyolar
bakalım kısmet herşey
orduya gidersem üzülmem ist.u ztn sevmiyorum
inş. eşim iyi bir iş bulurda gideriz

Senın de ısın zor canım yaa. Bu gibi durumlarda yani tadmak zorundaysan o gün diğer önünde kısarsın. Sabah çikolatayı yemeseymişin iyiymiş ama bitterse sorun yok:))

Canım bu derdı cekmeyen bılmez ya cok fena, ben dısardayken bısey ıcmıyorum ne olur ne olmaz dıye. ankaradayken bır kere ust uste form cayı ıcmıstım wcye cıkmak ıcın sonra kendımı kızılay metrosunun wc'sıne zor atmıstım:))

teşekkür ederiz mutlucum, biz sıramızı savıp, seni 2. bebiş için sahalara bekliyoruz tatlım
a.s cnm oh oh az kaldı çabucak geçer zaman her günü dolu dolu yasa cnm
çocuk odası kiyafet almak çok heyacannli şeyler insan bakarken hiç yorulmaz.
eşime kalsa doğumdan sonra alıcaz herşeyi, ben de fazla üstüne gitmemek için erteledim yoksa şimdiye kadar çoktan bakmıştım, 1-2 hafta içinde toparlayıp karar veririz bi şeylere...

Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
hava durumuna baktım şimdilik durum böyle
ama gün gün güncelleniyo
inşallah o yağmurlarda yok olur artık:)
bende şimdi tv de gördüm cemre toprağa düşmüş güzel havalar geliyor
ayşecim buarada Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin arkadaşım
umarım en kısa sürede herşey yoluna girerrr

öğlen yemeği:
-bir kase tarhana çorbası

canım hiç bişey yemek istemiyor zorla yemek yiyiroum bugün
hep böyle giderinşallahta kaçamak yapmak zorunda kalmamm

Ayyy canım tarhana çorbası istedi sen yazınca.Afiyet olsun sana Elif.Benim eşim sevmiyor tarhanayı.Bende kendime yapsam 2 günden fazla içemiyorum.Bari kayınvalideme söyliyim de onlara gittiğimde yapsın...Ohh sıcak sıcak şööyle canımı çektirdin kııızzz :)

canım benim wallaa en kolay ve en sevdiğim çorba olduğu için hemen kaynat iç kıvamındayım tarhanaya karşı
bendede sen ara şimdiden yapsınlarda iç bi güsel akşam miss gibii
tarhana sevilmez mi yaaaa benimde var öyle tarhana içmeyen arkadaşlarım diyorum ağzınızın tadını bilmiyorsunuzz

Aynen yaa.Miss gibi valla.Annem yaptı elleriyle tertemiz hafif acılı.Benim eşim tuhaf işte.Ağzının tadını bilmiyor deli.Çay da içmez benimkisi.Ne kahvaltıda ne akşamları.Varsa yoksa sade nescafe.Bende kahve sevmiyorum.Çay da demleyemiyorum kendime bitiremiyorum küçük demlikte olsa.Sallama çayın da tadı yok malum.Bazen sırf çay içme bahanesine birilerine gidelim diyorum eşime :))

Senın de ısın zor canım yaa. Bu gibi durumlarda yani tadmak zorundaysan o gün diğer önünde kısarsın. Sabah çikolatayı yemeseymişin iyiymiş ama bitterse sorun yok:))
amann hiç sorma canım o konuda çok kötü ama ben regl olucam çıldırmak üzreyim hiç doymuyorum bugün yediklerim felaket...sanki içime fil kaçtıya akşam yemek yemicem kendimi cezalandırdım...sadece süt içerim..

ayy canımyaaa çay içmeye gel bize çok uzak değiliz malum eşim taraf rizeli olduğundan aşırı derecede çay tüketimi var diyorum nasıl olsa bedava diyemi bu kadar içiyorsunuz...

geçmişolsun yaza düğüne benim de en az 20 kilo vermem lazım(amcamın kızı evleniyor ağustos 26) tombul tombul olmak istemiyorum hiç....
nişan alışverişine gittik ellti olunca bende düğüne o abiye seçerken nişan için göz gezdirdim abbiye giymemiz için baya bi zayıflamak gerekiyo benim üst taraf kalın malesef alt inceee bende milleti şoka uğratmak istiyorum düğüne
inşallahhhh
hosgelsin nursena cok sevindim senin adina,insanin motivesi daha da artiyor dimi,etrafindakiler farki görünce,1,5 kilo icinde hic üzülme Allahin izniyle verirsin

hemde nasıl bide lcw dan 42 beden pantolon oluyoo hemde bol bile çok dar sevmem zaten üstler se 2 xl hala inşallah yaza dahada incalirim

ece bildirim yapma ama burayıda burakma bence çizelge ni gördük ce gaza geliyoruzzzsende frenlersin okudukça
boğaz ağrım geç,ip kendime geleyim spor yapıcam 15 gün ara verince spora hemen saldımmm

Son düzenleme:

bende 44 beden pantol aldım lcv den streç allam bir patol bir insana bukadar mı yakışaz sorusu benden sorulur. bacaklar göbek amanınnnn. verecez dimi bu yağ yığınlarını verecezzzzzz

Elifciimm naptın 1 nisanda 70mi , sakın haa ağır şeyler uygulayıpta yorma bünyeni , zaten yavaş yavaş gidecek bu kilolar , sıkma canını :118::118::118::118:

bende 44 beden pantol aldım lcv den streç allam bir patol bir insana bukadar mı yakışaz sorusu benden sorulur. bacaklar göbek amanınnnn. verecez dimi bu yağ yığınlarını verecezzzzzz

vercez canım Allahın izniyle verecez, gün gelecek 36 beden giyip ,aayy ne kadarda yakıştı dicez, inşallahh

yaa mersinde hiç tarhana kültürümüz yok bizim , maraşta var ama o da katur kutur bişi , arkadaşım getirdi toz tarhana, bak onu beğendim :128::128::128::128::128::128:

Hersey bana karsi mi kardesim ya....

Bulasik makinesi hala olmadi, yarin kizin okulunda kostumlu parti var, kostum yapmamiz gerek, okuldan bir de kek istemisler... Kicimi toplayamiyorum zaten. Sabahtan beri evi silip supurdum. Heryeri bok goturmus. Kiz carsambadan beri yoktu. Deaka maka yardimcim yok ve bulmak da zor olacak... 3 cocuk ve evin buyuklugunu duyan kosarak kaciyor resmen...

Bu arada sabah 88 kilo gordum.. Nutun gun essek gibi kicmin ustune bile oturmadan is yaptigim halde hala 88 kiloyum..hayirlisi...

Ayse. Hakkinda hayirlisi. Yalniz ben hatirliyorum ki imza yetkileri kocandaydi.. Sorumlu mudur esin ise, isin tasviyesi veya batisi asamasinda alacaklara ve devlete karsi o sorumlu olur. Vergi ve ssk icin cok sorun cikabilir. Bence ordu kismindan once burayi temizlemek asamasi bence en onemlisi... Bir de akrabaliklar var.. Benden sana fikir, esin su asamada kardesi ve babasina tum yetki ve hissesini devretsin. Esimin ailesi, cocuk vb deyip Ordu'ya tasinmamiz gerek, cocugu kauinvalde bakicak filan desin...aksi halde kabak sizin basiniza patlaYabilir...

Allah kolaylık versin canımm , yardımcı olacağım bişi varmı ?? kek falan yapıp yollayımmı , yada temizliğe yardıma gelebilirim , abk süpürgemi aldım geliyomm

selam benim narin çiçeklerim nasılsınız. kaç gündür özledim sizi.
benim büyük bebek hastaydı birazcık 5 gündür evde işe gitmedi. dolayısıyla bende size gelmedim
ne var ne yok epeyce kaynamış buralar. sizde beni özlemişinizdir umarım. bu gece azcık kaynatalım nolur gelin. dedikoduya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…