Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabbbaaaa

ayy bu koca bebeklerin hastalıklarıda hiç çekilmiyo , bi grip olunca bile kendilerini ölecek zannediyolarr

selammmmmmm ben geldim nasılsınız bakalım hanımlar?
ben yoğunum bugün toplantı tutanaklarını ve ders notlarımı hazırlamam ayrıca sınav tarihlerini ayarlamam gerek, ş.ö.k planımıda yapmalıyım çok işim var çoooooook ......

selam canım sana kolay gelsin şimdiden , bende şök ,zümre ,toplantı tutanağı vs. hiçbirini yapmadım , bu hafta ders çalışıyom anadolu lisesi sınav için , haftaya yaparım inşallah

neyse fıstıklarr ,ben çoook oyalandım bugün , şimdi ders çalışmaya gidiyorum , herkesi öpüyorumm

Eee çarşamba ve perşembe günleri benimle ayran detoksu yapıp cuma günü tartıda -2 görmek isteyen varmı
aslında ben yapmak işsterimde okula nasıl götüreceğim ki?
canım ben hafta içi yapamam yaa, okulum var , ama haftasonu yapabilirim , ayran detoksu mantıklı geliyor
aynı sorun işte haftasonuda eşim illa tutturur onu yiyelim mi bunu yiyelim mi offff... okuldada nasıl olacaksa.
sağol canım valla aslında utanarak başladım açıkçası ,bu yaşa kadar öğrenmemişim diye kızdımda. takıldığım yerler olursa mutlaka sorarım canım sağol. eşimde yardımcı oluyor aslında yeniden başlasam iyi olacak.
tebrik ederim kızlarrrr yaza süper girecegiz inşallah
inşallah inşallahhhhhh
olsun canım ya sen verirsin tatilde 1,5 nedir ki hem...
şükür canım ya insan deli oluyor olmayınca değil mi? sen dr a git yinede tabi ama streste yapma canım.
ohhh ablanıda ikna etmişsin süper olmuş senin adına çok sevindim canım benim ,inşallah bir an önce istediğin kiloyu verir ve göbüşüne mutluluk kondurursun :)))
hoşbuldukkkkk :)
hayırlsıı olsun canım ya.
ay benimkide sevmiyor deli ya sevilmez mi.....
selam canım sana kolay gelsin şimdiden , bende şök ,zümre ,toplantı tutanağı vs. hiçbirini yapmadım , bu hafta ders çalışıyom anadolu lisesi sınav için , haftaya yaparım inşallah
sağol canım ya bende yapayımda kurtulayım artık :) zümre yok artık diyorlar ben onu yapmayacağım sizde var mı peki?
neyse fıstıklarr ,ben çoook oyalandım bugün , şimdi ders çalışmaya gidiyorum , herkesi öpüyorumm

bende öptümmmmmm

temizliye bakacak biri lazım sana en azından... şimdilik öylesi bile olsa bu kadar yorulmazsın. kiloya takılma ödem yapmıştır vucudun.

bizimde her sene yazın anacım yapar dediğin gibi tertemiz hafif acılı miss gibi olurrr
walla canım çaysız yapamam aynı zamanda kahvesizde
ama malum kilo nedeni ile kafeinden biraz uzak duruyorum şu sıralar
ama bir demlik çayı tek başıma içebilirim

Elifciimm naptın 1 nisanda 70mi , sakın haa ağır şeyler uygulayıpta yorma bünyeni , zaten yavaş yavaş gidecek bu kilolar , sıkma canını :118::118::118::118:

ayy 80 yazcaktım aynurcum yaaaa
iiki söyledin walla pek bi havadan uçmuşummm
olabilsem ne güzel olurdu

buarada akşam yemeği:
-5 adet köfte
-tulum peyniri
-domates
-bolca çayy

selamun aleykum kizlar

menülerimi yazip cuup yataga yaticam,sabah erken kalkip yürüyüs yapmak istiyorum insallah

öglen menüm
1 tavuk budu,
2 porsiyon patatesli havuclu sebze yemegi
1 fincan kahve

aksam menü
iki dilim cavdar ekmegi
2 porsiyon ton balikli salata
2 bardak domates suyu

nasil kizlar menüm?hafta sonundan daha iyi dimi?

Valla eğer işin müsaitse yapabilirsin hem diyet değil bu detoks vücudu temizliyor
işim konusunda sorun yokta çarşamba akşamı arkadaşımı yemeğe çağırdım

menüde gözleme var onlar onu yerse bende ayran detoksu yaparsam kendimi pencereden aşağı atarım

(ev birinci kat sorun olmaz ama )
geçmişolsun yaza düğüne benim de en az 20 kilo vermem lazım(amcamın kızı evleniyor ağustos 26) tombul tombul olmak istemiyorum hiç....
valla sen 20 vermesen bile süper olursun bu kadar kendini üzmee....

ama inşallah verirsin 20 kiloyu .....

Canım çok sevindim senin adına....

akşam yemeğinde kendime 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve az bulgurla pişirdiğim kabağı bol sarımsaklı yoğurtla yedim doydum güzelce
bir de kahve içerim birazdan bugün iyi gitti bakalım yarın cozutmam inşallah kahvenin yanıda 1 parça çikolata yerim ama o sayılmaz

Selam Milletttt :122:

Bu ara geç oluyor ama yinede gelebiliyorum ya o bile yeter dimi ama
Kaç gündür bende beslenme gayet güzel gittiği halde inanılmaz şişliğim var ( kabızlık belası )
Umarım cumaya kadar düzelirde sabah gördüğüm o artılar en azından cumaki kiloma dönerim yoksa kafayı yerim
Mehterana döndüm yine uzun zamandan sonra 2 ileri 1 geri
Herhalde şeker, tuz ve yağı tamamen kesmiş olmamın etkisi büyük ama öbür türlüde hiç bir şey değişmiyor kilomda :26:
Gerçekten bazen şu kabızlık yüzünden sinir geliyor ama bir çare bulmam lazım yoksa ben ancak 2 hatta 3 senede ancak veririm şu kiloları

Bencede süper bir fikir en azından o zaman belki daha az kaçamak olur

Aramıza hoşgeldin İnşallah sende bizlerle birlikte çok güzel kilolar verir hedefine ulaşırsın

Eee çarşamba ve perşembe günleri benimle ayran detoksu yapıp cuma günü tartıda -2 görmek isteyen varmı

Valla ben daha evvel yaptım ama maalesef okadar eksi görmedim :26: umarım sen görürsün bari

Merhabalar biraz bakınıyım dedim cecooo canım hayırdır geçmişi okuyamadım inşallah önemli bişey değildir toksinin yazısın görünce merak ettim...

Çok şükür ucuz atlattık benim küçük cadı ablasının parmak boyasını yedi ve bizi baya korkuttu ama şükür birşey olmadı geçti gitti Allah bir daha göstermesin

Canım sen neredeydin baktım ama görünürde birşey yazmıyor
Eğer netten siparış verecekseniz mutlaka olduğun yerde mobilyacılar çarşısı varsa oraya da bir bak derim.
Benim kız kardeşim ikizleri için netten sipariş vermişti yerinden kımıldayamıyordu diye ve 3500 tl verdi sadece 3 kapaklı bir dolap ve iki yatakla alt bezleme dolabına hatta sonradan ben benim ufaklığa almak için eyüp mobilyacılar çarşısına gittiğimde onun aldığı takımın aynısını yarı 1500 liraya görmüştüm tabi kız kardeşim sonradan fit oldu çünkü malzemede aynı renkte
birde ilk etapta sadece sepeti olsa yetiyor doğumdan hemen sonra bile dolaşıp gönlüne göre beğensen çok kısa sürede sipariş üzerine bile olsa yapıp getiriyorlar en azından gönlüne göre olur ama tabi yine siz bilirsiniz benimkisi engin tecrübelerime dayanan bir fikir

bende bugün başladım kızlar diyete bakalım malum pazartesi ben de sizingibi güzel güzel kilo verebilecekmiyim :)

Hadi bakalım gazan mübarek olsun umarım en kısa zamanda güzel güzel sonuçlar bildirir bizlerede motivasyon olursun

kızlar bekunis içtim wc ye çıkmak için öğlen
acayip karnım agrıyo ve midem bulanıyo
inşallah fayda ederde barsaklarım bi güzel boşalır

işe yarıyormu bari :26: olmadı bende bir ara alayım ramazan davulu gibi geziyorum.
Bu akşam uzun zamandan sonra az şekerli bir çay içtimde biraz rahatladım.
Tamamen kesince uzun süre bu sefer azda şeker koysam bağırsaklar azda olsa hareketleniyor ama istediğim daha doğrusu rahatlatacak kadar değil

Senin koca bebeğe geçmiş olsun umarım şimdi biraz daha iyidir erkeklerin hastalıkları hiç çekilmez.
Sana Allah yardımcı olsun işin zor benimki hasta olunca beni iyice deli eder ne isteği biter ne söylenmesi ama şükür uzun zamandır hasta olmadı

slm iyi akşamlar kızlar nasılsınız ???????????:80::119:

Sanada iyi akşamlar HOşgeldin
Bizler iyiyiz seni sormalı

hoşbulduk canım nolsun bende spora başladım valla acayip yoruluyorum 1 hafta oldu işallah hızlıca veririm ee yolun sonunda ödül var işallah ALLAH NASİP EDERSE

Beyza, en azından gündeliğe birini bulalım sana, ya, bu böyle olmaz. Ev gerçekten büyük, kaç odaydı öyle, 7 mi- 8 mi? Yardımcı varken bile baş etmek zor o evle, kimse yokken hem çocuklar, hem ev, hem yemek-bulaşık, bedenen olmazsa ruhen hasta olursun yahu. Kostüm ya da kek konusunda arayıp söyleseydin ben de bir şey yapardım. En azından verirdin siparişi neli istersen keki hazır ederdim. Zaten bizim ev pastane gibi çalışıyor, aklında olsun böyle durumlarda anında destek çıkarız :))))

Geçmiş olsun. Beş gün gitmediğine göre birazcıktan biraz fazla hastalanmış gibi :))
Ben de akşam hafif yedim, az çorba ile yoğurtlu pazı, ama ekmeği azıcık kaçırdım. İki yerine üç dilim gitti Akşamüzeri yapmıştım, daha ılıktı yerken, bir baktım diğer dilimi de yemişim. Hindistancevizli kek yapmıştım, mis gibi koktu, ondan yemedim ama bak :))Gündüz de pek iştahlıydım, tutmaya çalıştım kendimi ama pek verimli bir gün olmadı.
Çikolata bitter olsun bari Asuman...
....Bencede süper bir fikir en azından o zaman belki daha az kaçamak olur
.....

Umarım öyle olur yoksa ben deli gibi hafta sonu tıkınıp hafta sonu çabalamaktan kafayı yiyeceğim :)) Bugün sabah tartıldım, Cumaya göre +800 gr almışım. Diğer hafta sonlarına göre daha az aldım, ama tüm hafta kendimi yırtıp 700 gr verip, sonra 2 günde 800 gr almak çok acı Hafta sonu geceleri buradayım artık ben, günah çıkaracağım
Kabızlık için 15 gün boyunca her gün bir tabak dolusu yeşillik yemek çok iyi sonuç veriyormuş. Kronik srunu olan bir arkadaşım her türlü bitkisel çayı vb. denemişti, o söyledi. Kesinlikle pilav-makarna-patates-beyaz ekmek-havuç-kahve vb. kabızlık yapan şeylerden bir yudum bile yemedim ve 15 gün boyunca hiç atlamadan her gün, 1 yemek tabağı dolusu yeşillik yedim, sorunum tamamen geçti dedi. Babası ortopedi profesörü, onun arkadaşı vermiş bu öneriyi. Yeşillik ne dedim, hiç fark etmez diyor; salata olabilir söğüş olabilir, rokadan tereye, soğandan marula, pazıdan ısırgana herşey olabilirmiş. Yeter ki yeşil yapraklı ve çiğ olsun... Kilo sorunu olmamasına rağmen insülin direnci de varmış, o da yapıyor galiba kabızlık O da ilaç+sağlıklı beslenme ile 3 ayda geçmiş...

kızlar noldu biliyomusunuzzz bugün tartıda 85.9 gördüm. ay eşimin evde olmasını o kadar isterdimki. inşallah çarşambada göyle güzel bir sonuç görürüm. tartıyı ona okutmak istiyorum ayy heyecan yaptım valla

Ne güzel Çarşambaya bir gün kaldı, daha bile verirsin o zamana.

Benim tartı da bir kımıldasa... Daha doğrusu ben bir kımıldasam, tartıyı kımıldatmak için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…