Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel Çarşambaya bir gün kaldı, daha bile verirsin o zamana.

Benim tartı da bir kımıldasa... Daha doğrusu ben bir kımıldasam, tartıyı kımıldatmak için :))

ben bu haftaya 95 ,ile başladım (cuma yani) cuma -ctesi-pz.tesi 1 er saat yurudum. pzar sapıttım ama diğer günler süper idi. bakalım yuruyus haraket bir işe yarayacak mı.cuma görüceiz.

ben bu haftaya 95 ,ile başladım (cuma yani) cuma -ctesi-pz.tesi 1 er saat yurudum. pzar sapıttım ama diğer günler süper idi. bakalım yuruyus haraket bir işe yarayacak mı.cuma görüceiz.

bugün albümüne baktım (niye bugüne kadar bekledim bilmiyorum) sen nasıll bir ahu afetsin kız öyle maşallah. sen benim şuanki kilomdayken gayet süper bir hatunsun valla. daha aşağısına hiç gerek yok senin için. benim popom başım ayrı çıkıyor anacım. maşallah çok güzelmişin vallam

o senin zarifliğin canım benim...
sorma çooook güzelim. orda 85 kiloya değil direk 94 kilo ve ustune bak. offfff.

ya sana öyle geliyordur ben de 85 olduğumda elbet daha iyi hissediyordum ama hiç beğenmiyordum kendimi...

ya sana öyle geliyordur ben de 85 olduğumda elbet daha iyi hissediyordum ama hiç beğenmiyordum kendimi...

tamam 90 olunca çirkin oluyosunda (napıyım şimdi 90 ken de güzelsin dersem sen kendini iyice salarsın )
80 li kilolarda da süpersin bacım. boyun kaç aşkım senin?

mutlu sen diyeti nasıl yapıyorsun bide?
yani diyetisyenlemi kafana göremi?

mutlu sen diyeti nasıl yapıyorsun bide?
yani diyetisyenlemi kafana göremi?

boyum 172 ben kafama göre yapıyorum. 6 dilim ekmek sebze ve proteyin öğünleri yapıyorum. akşam 8 den sonra yememeye çalışıyorum. 3 beyaz yağ yok ara öğünlerde de 1 meyve cay bardağı süt içmeye çalışıyorum. son 1 haftadır yurumeye başladım... gecen sene bu recete ile 110 dan 86 indim. bu sene de işe yararsa 94 den 70 altına inersem mucize olur ama çoook güzel olur benim için.
bol yeşil çay ve su içiyorum bir de...

Son düzenleme:

Süper yürümüşsün, bravo. Bende tık yok. Oğlanın okul durumu da düzenimi bozdu. Diyorum en azından sabahları onunla gidip sonra yürüyerek eve döneyim (6-7 km var), ardımdan o da servisle döner. Böylece mecburen yürüyüş yapmış olurum. Hareket şart bana da
Bu aralar kendimden umudu kestim gibi, bu gidişle yaza kadar 2-3 kilo ancak veririm ben. Şu yavaşlığı kırmam, çaba göstermem gerekiyor

mutlu yanlış anlamada canım bişi sorcam ben çooook uzun zamandır 70li rakamları göremedimde. sanırım senin yakın geçmişinde görmüşün.
1. si şuan kaç beden giyiyorsun?
2. si 40 beden giydiğinde kaç kiloydun. benim doğumdan önceki boyum 172 idi. ama doğum sonrası nasıl olduysa 169 çıktım.

yaa benim yaza kadar en az 40 beden giymem gerek. yaza düğün var. ben oraya şıkır şıkır gitmek istiyorum. giyimli kuşamlı. herşeyi iyi hasta birazda zayıflasayı duymamak istiyorum.
gerçi çocuk zayıflattı diyeceklerde. sanki çocuk yiyecek beni

Yaz malum düğün mevsimi, çoğumuza motivasyon oldu, iyi de oldu. Bizde de düğün var, üstelik eşimin kardeşinin düğünü. Düğün sahibi sayılırız yani, başka akrabaların olsa umursamam ama bu durumda giyinmek, süslenmek, özel elbiseler almak vb. için kırk yılda bir fırsat çıktı karşıma, ben de en azından 10-12 kilo vermiş olmayı istiyorum. Ama aylar geçiyor, tembelliğimle duruyorum öyle
40 beden giymek için şöyle bir kaba hesap yapabilirsin; bir bedeni yaklaşık 4 kg olarak düşünüp vermen gereken kiloyu hesaplarsın. Örneğin 46 beden giyiyorsan 12 kg vermen gerekiyor. (LCW, Koton gibi kalıbı büyük mağazaları baz almadan...) Kişinin vücut yapısına göre de değişiyor gerçi giydiği beden, yaklaşık bir sonuç bulursun ama...

Yok 10 senedir olcturmedim bir yerde. Ben 75 kilo civari 40 bedendim ama dogumla beraber etimin sikiligi da kalmadi yani o kiloda muhtemelen 42 olurum artik... 70 kiloyu zorlanak sart saglikli kilomuz o kilonun alti cunku.

aynen canım benimde görümcemin düğünü. bide biz gurbetteyiz. senede 1 kez gidiyoruz. ondada kilo sohbeti yapmak istemiyorum. bide eşimin yanına yakışıyım giydiğim taktığım yakışsın istiyorum.
ben lcw nin recort dar kalıp pantolonlarına göre 46 giyebiliyorum. başka yerde deneme şansım olmadı. bidahaki gitmeme ykm den deneyim bakalım nasıl olcak. ama büyük bedenler hep likralı oluyor tam anlamıyorsunki neyin ne olduğunu of çok can sıkıcı. bazen gitmek istemiyorum.
Yok 10 senedir olcturmedim bir yerde. Ben 75 kilo civari 40 bedendim ama dogumla beraber etimin sikiligi da kalmadi yani o kiloda muhtemelen 42 olurum artik... 70 kiloyu zorlanak sart saglikli kilomuz o kilonun alti cunku.

benim ideal kilom 65 miş. heralde en son ortaokuldayken gördüm o kiloyu. çünkü lisedeyken hem volaybol oynadım hemde okulun koşu takımına katıldım 69 kilo oldum ama yinede kocaman bir popo vardı.

Uzandim yataktan bukadar yazabiliyorum niye kizayim.

vayyy
bu arada oğluşunun saçları çok hoşuma gitti. bende oğlumun saçlaını kestirmedim ama onunki ince telli ve dalgalı yoluk yoluk oluyor yavrum. dedesini bekliyoruz berbere götürsün diye

Ben lcw den 44 beden strech pantolon aldim saka gibiiiii senin hesapla ve lcw guvenirsek 83 de 40 olurdum da lcw yalannnnn

vayyy
bu arada oğluşunun saçları çok hoşuma gitti. bende oğlumun saçlaını kestirmedim ama onunki ince telli ve dalgalı yoluk yoluk oluyor yavrum. dedesini bekliyoruz berbere götürsün diye

Benimkinin sactan yana durumu iyi az bisi dalga var duze yakin karismiyor cok uzadi buara hic kiyamiyorum ben de ama terliyor

Örnek olarak verdiğim rakamlar yaklaşık doğruymuş demek. Hangi ayda yazmamışsın ama yaza en az 3 ay var, bu 3 ayda da 12 kg verilir. Kendimizi sıkmamız lazım yalnızca...
Bedenler vücut şekline göre de mağazaların kalıplarına göre de değişiyor zaten. Bende de sırasıyla basen ve kalça ve de göğüs problemi var. Göbek de var, eh geriye ne kaldı :)) Boyum (1.65) ve vücut şeklime uygun güzel bir elbise giyebilmek için 70-72 filan olabilmem gerek. Aslında son hedefim 65 ama, o derece ütopik olamayacağım. Belki seneye yaza da 65 olabilirim :))
Bir de bizde iki düğün olacak, biri gelinin tüm çevresinin davetli olduğu (adet öyleymiş onlarda 700-800 kişi gelirlermiş), diğeri daha şık bir resepsiyon olacak. İki kıyafet derdi var yani, ikincisi için zaten tuvalet tarzı bir şey istiyorum d ailki için dlabımdaki bir elbiseyi giymeyi düşünüyorum, onun için de 73 ve altı olmam şart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…