LCW içinde de daha geniş ve daha dar kalıplı ürünler var (south side, xside gibi) çoğu geniş kalıp ama, hatta 1 beden küçülterek yazıyorlar bence etiketlere. Ben de 42 bedne elbise denedim gayet rahat oldu örneğin ??? Oradan çıktım, İpekyol'da pantolon denedim, 44 bile olmadı :))Ben lcw den 44 beden strech pantolon aldim saka gibiiiii senin hesapla ve lcw guvenirsek 83 de 40 olurdum da lcw yalannnnn
Sana da iyi geceler canım, aynen benim oğlan da sabahın 7'sind ehortluyor okula başladığındna beri. Ama ben bugün gündüz 2 saat uyumak gibi bir hata yaptım :))İyi geceler yarinminaklar uyutmaz en gec 7 de kalkariz muhtemelen haydi hayirli geceler
iyi geceler kızlar bende ufaktan kaçıyım. oğlan huzursz olursa diye oturdum ama iyi uyudu maşallah ağrı kesicinin etkisi oldu sanırım. sanırım diş çıkartıor çok huzursuz bu aralar.
Örnek olarak verdiğim rakamlar yaklaşık doğruymuş demek. Hangi ayda yazmamışsın ama yaza en az 3 ay var, bu 3 ayda da 12 kg verilir. Kendimizi sıkmamız lazım yalnızca...
Bedenler vücut şekline göre de mağazaların kalıplarına göre de değişiyor zaten. Bende de sırasıyla basen ve kalça ve de göğüs problemi var. Göbek de var, eh geriye ne kaldı :)) Boyum (1.65) ve vücut şeklime uygun güzel bir elbise giyebilmek için 70-72 filan olabilmem gerek. Aslında son hedefim 65 ama, o derece ütopik olamayacağım. Belki seneye yaza da 65 olabilirim :))
Bir de bizde iki düğün olacak, biri gelinin tüm çevresinin davetli olduğu (adet öyleymiş onlarda 700-800 kişi gelirlermiş), diğeri daha şık bir resepsiyon olacak. İki kıyafet derdi var yani, ikincisi için zaten tuvalet tarzı bir şey istiyorum d ailki için dlabımdaki bir elbiseyi giymeyi düşünüyorum, onun için de 73 ve altı olmam şart...
umut hislerime tercuman oluyorsun bu gece bacııımm.
haziranın sonunda düğün. ama en geç 15 haziranda kıyafeti alacak duruma gelmem gerek. çünkü diktirte bilirim.
eşim zayıflarsan tamam dedi. yaa umut düşününce hem çok hevesleniyorum hemde herkesin şıkır şıkır olduğu bir ortama koca göbek koca popoyla gitcem diye çok korkuyorum anlatamam.
valla dolabımda hiç bişeyim yok canım. şuan sadece üst kıyafetlerim oluyor. allt içide lcw den aldığım bir pantolon vardı sadece o oluyor. işe başlayınca alışveriş yapmam gerek. off çok çalışmam gerek.
benim milatlarım çok bu aralar.
23 martta işe başlıycam iş için alışveriş şart
28 haziranda düğün var
e arkasına bayram var vs vs
Bence sen işe başlayınca gerisi çorap söküğü gibi gelir, hem çalışma temposu hem evden çıkıp sosyal ortama kavuşmak seni hızla zayıflatır. Bana da milat lazım, düşüneyim birşeyler bulayım ben de kendime :))
Tekrar iyi geceler..
teşekkür ederim darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallahhhhhhCanım çok sevindim senin adına....
Selam Milletttt :122:
Canım sen neredeydin baktım ama görünürde birşey yazmıyor
Eğer netten siparış verecekseniz mutlaka olduğun yerde mobilyacılar çarşısı varsa oraya da bir bak derim.
Benim kız kardeşim ikizleri için netten sipariş vermişti yerinden kımıldayamıyordu diye ve 3500 tl verdi sadece 3 kapaklı bir dolap ve iki yatakla alt bezleme dolabına hatta sonradan ben benim ufaklığa almak için eyüp mobilyacılar çarşısına gittiğimde onun aldığı takımın aynısını yarı 1500 liraya görmüştümtabi kız kardeşim sonradan fit oldu çünkü malzemede aynı renkte
birde ilk etapta sadece sepeti olsa yetiyordoğumdan hemen sonra bile dolaşıp gönlüne göre beğensen çok kısa sürede sipariş üzerine bile olsa yapıp getiriyorlar en azından gönlüne göre olur ama tabi yine siz bilirsiniz benimkisi engin tecrübelerime dayanan bir fikir
:
teşekkür ederim darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallahhhhhh
ben Bursa'dayım canım,internetten de baktım bişeyler ama pek aklıma yatan bi şey olmadı, bu haftasonu dolaşmaya başlarız, dediğin gibi mobilyacılar çarşısını falan dolaşmak lazım, bi de eşim İnegöl'lü oraya da bakarız, umarım beğeneceğim bi şeyler bulurum, yoksa ben şimdiden çok ağırlaşmaya başladım, iki merdiven de nefesim kesiliyo çok dolaşabileceğimi zannetmiyorum hayırlısı bakalım
Ben lcw den 44 beden strech pantolon aldim saka gibiiiii senin hesapla ve lcw guvenirsek 83 de 40 olurdum da lcw yalannnnn
gunaydın kızlar,
azcık moralim bozuldu sabah 4 gündür çok dikkat ediyorum ve neyazıkki 500 gr vermişim... neyse üzüldüm falan o yuruyuse o kadar dikkatli olmaya bu revamı diye sonra bir baktım bir terslik olmazsa bu hafta adet olucam ufffff. almam bile olası pek parlak bir başlangıç olmadı ne yazıkki...
Merhaba canım
Ben lcw dısında little big,rodi, maviden kot almıstım 84 kıloyken 41 beden yani 31 beden oluyodu sımdı ıse 30 gıyıyorum 80 kıloya. Bence ölçüler yanlıs değil sadece bazı dar modellerde dedıgın olabılır. Kumas da 4 ay once 42 beden almıstım sımdı çok bol gelıyor düşün yani
kızlar noldu biliyomusunuzzz bugün tartıda 85.9 gördüm. ay eşimin evde olmasını o kadar isterdimki. inşallah çarşambada göyle güzel bir sonuç görürüm. tartıyı ona okutmak istiyorum ayy heyecan yaptım valla
canım lcw bedenlerini daralttı 40 giyen 42 alıyor artık anlamadım bendeBen lcw den 44 beden strech pantolon aldim saka gibiiiii senin hesapla ve lcw guvenirsek 83 de 40 olurdum da lcw yalannnnn
günaydın mutlu gel sende dukan yap aldıgın kiloları hemen verirsin ben bile verebiliyorsam sen daha çok verirsin
günaydın kızlarrrr
hava kapalı olmasına rağmen süper bi enerji ile kalktım maaaşşaallaahh
walla motivasyonumu kaybetmemem lazım yoksa geriye doğru sayarım
sabah kalktığımda tartıldım 88 i gördüm yarında tartılcam umarım bi kaç gram daha vermiş olurumm
süper olucak benim için
yeniden hızlanmaya başladı kilolarımm
sabah kahvaltım:
-2 dilim denge light ekmek
-1 tane haşlanmış yumurta
-beyazpeynir yağsız ve az tulum peyniri
-bolca yeşillik
-4 bardak şekersiz çay
spor:
-kahvaltı öncesi 30 dak leslie
buarada kahvaltı öncesinde: 3 adet kuru üzüm+büyük bir bardak su
canım maşallaaahh
umarım haftasonuna 900 gram daha gider direkt 85 görünürsün tartıdaa
canım lcw bedenlerini daralttı 40 giyen 42 alıyor artık anlamadım bende
o gün pantolon almaya gittim bana ordaki kız dedi
belli markalar var içinde onlarınki büyük beden yönelikmiş
yoksa dierleri dar kalıpmış
Son birkaç gündür Mehmet Ali Bulutun Can Boğazdan Çıkar kitabını okuyorum acayip etkilendimdaha yarısında olmama rağmen öyle anlatıyor ki insan fizyolojisini, biyolojisini ben napıyorum vücuduma diyor insan. İnsana günde yani 24 saatte 500 gr kadar yiyecek yeterliymiş ve günde 2 öğün yemek kafiymiş :26: hatta bir söz yazıyor kitapta müminler 1 öğün insanlar 2 öğün hayvanlar 3 öğün yemek yer yazıyor :44: yemek yemeyi islamiyet açısından değerlendiriyor :26: ben safım çok çabuk inanırım Onura anlattım bazı kısımlarını Allah aşkına okuma şu kitabı falan dedi :44: Okuyan bilen var mı acabaaa :26:
hmm anladım canımyok be güzelim modelden sığdım olasılık çünkü 36-44 yazıyordu ustunde ben 44 aradım da aldım. siyah darpaça streç renkleri de vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?