Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar bende ufaktan kaçıyım. oğlan huzursz olursa diye oturdum ama iyi uyudu maşallah ağrı kesicinin etkisi oldu sanırım. sanırım diş çıkartıor çok huzursuz bu aralar.

Ben lcw den 44 beden strech pantolon aldim saka gibiiiii senin hesapla ve lcw guvenirsek 83 de 40 olurdum da lcw yalannnnn
LCW içinde de daha geniş ve daha dar kalıplı ürünler var (south side, xside gibi) çoğu geniş kalıp ama, hatta 1 beden küçülterek yazıyorlar bence etiketlere. Ben de 42 bedne elbise denedim gayet rahat oldu örneğin ??? Oradan çıktım, İpekyol'da pantolon denedim, 44 bile olmadı :))
İyi geceler yarinminaklar uyutmaz en gec 7 de kalkariz muhtemelen haydi hayirli geceler
Sana da iyi geceler canım, aynen benim oğlan da sabahın 7'sind ehortluyor okula başladığındna beri. Ama ben bugün gündüz 2 saat uyumak gibi bir hata yaptım :))

iyi geceler kızlar bende ufaktan kaçıyım. oğlan huzursz olursa diye oturdum ama iyi uyudu maşallah ağrı kesicinin etkisi oldu sanırım. sanırım diş çıkartıor çok huzursuz bu aralar.

İyi geceler, oğluna geçmiş olsun, bütün gece böyle rahat gider inşallah :)

Ben de biraz kitap okuyayım, belki daha rahat uyurum :)

umut hislerime tercuman oluyorsun bu gece bacııımm.
haziranın sonunda düğün. ama en geç 15 haziranda kıyafeti alacak duruma gelmem gerek. çünkü diktirte bilirim.
eşim zayıflarsan tamam dedi. yaa umut düşününce hem çok hevesleniyorum hemde herkesin şıkır şıkır olduğu bir ortama koca göbek koca popoyla gitcem diye çok korkuyorum anlatamam.
valla dolabımda hiç bişeyim yok canım. şuan sadece üst kıyafetlerim oluyor. allt içide lcw den aldığım bir pantolon vardı sadece o oluyor. işe başlayınca alışveriş yapmam gerek. off çok çalışmam gerek.
benim milatlarım çok bu aralar.
23 martta işe başlıycam iş için alışveriş şart
28 haziranda düğün var
e arkasına bayram var vs vs

Bence sen işe başlayınca gerisi çorap söküğü gibi gelir, hem çalışma temposu hem evden çıkıp sosyal ortama kavuşmak seni hızla zayıflatır. Bana da milat lazım, düşüneyim birşeyler bulayım ben de kendime :))

Tekrar iyi geceler..

canım ben sık sık netten kendime abiye bakıyorum. bu hevesimi artırıyor. birde eşinin yanında kendini hayal etsene.
benim diyete başlama sebebim oğlum oldu aslında. üst üste gelen bu ve benzer sebeblerde tökezlesemde bırakmama yardımcı oldu.
işe başlayınca evet hayatım çok değişccek annem gelcek oğluşa bakmaya ve ben o muhteşem anne yemeklerine kavuşcam. ama bir planım var annemide diyete alıyorum
ah bide babamı alabilsem. siz zayıflayacaksınız diye ben açmı kalcam ...
yandık valla

Canım çok sevindim senin adına....
teşekkür ederim darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallahhhhhh

ben Bursa'dayım canım,internetten de baktım bişeyler ama pek aklıma yatan bi şey olmadı, bu haftasonu dolaşmaya başlarız, dediğin gibi mobilyacılar çarşısını falan dolaşmak lazım, bi de eşim İnegöl'lü oraya da bakarız, umarım beğeneceğim bi şeyler bulurum, yoksa ben şimdiden çok ağırlaşmaya başladım, iki merdiven de nefesim kesiliyo çok dolaşabileceğimi zannetmiyorum hayırlısı bakalım

canım takım almak dolap için gerekli bebeği herşeyinin yıkanıp utulenip yerleştirilmesi gerekiyor, alt açma da yatakta anlamsız ilk 3 ay. ben 3 aylıktı takımı aldım. önce bir dolap tahsis ettim oraya yapıldı hazırlık. yatak odasına(annenin yanına) beşik konuyor kesin onun içinde abuk sabuk süslü şeyler yerine bir park yatak almanı tavsiye ederim. ara katını kaldırıp seyehatlerde min 2 yaşına kadar kullanırsın. yatak alırken de dikkat edilecek şey (aptal aptal altına çekmecedir yataktır bişiler koyuyorlar sakınnnnn. yere kadar inecek yani bebek ayaklandığında içinden çıkamayacak kadar derinleşmesi şart. yani korkuluğun kalkması 8-9 aydan sonra yeterli değil. tututunup kalkıyorlar ve aşağı sarkıyorlar. yani inebilen yatak araman lazım... bebek arabasında da sakın dev gibiağır bir model secme. daha hafif 5.5 kiloyu aşmasın üzerine ana kucağı monte edilen ama söküldüğün de de rahatca kullanılan bir model bak. genelde bebeğin ilk 6 ayı için alışveriş yapılıyor ama sonra bunun çok anlamsız ve pahalı olduğunu anlıyorsunuz. ben abimden bir araba aldım yatak modelinde idi evde onunla 3-4 ay idare ettim. salona mutfağa içinde uyudu içinde takıldı yalnız bırakmadım...

Son düzenleme:
Ben lcw den 44 beden strech pantolon aldim saka gibiiiii senin hesapla ve lcw guvenirsek 83 de 40 olurdum da lcw yalannnnn

Merhaba canım

Ben lcw dısında little big,rodi, maviden kot almıstım 84 kıloyken 41 beden yani 31 beden oluyodu sımdı ıse 30 gıyıyorum 80 kıloya. Bence ölçüler yanlıs değil sadece bazı dar modellerde dedıgın olabılır. Kumas da 4 ay once 42 beden almıstım sımdı çok bol gelıyor düşün yani

gunaydın kızlar,

azcık moralim bozuldu sabah 4 gündür çok dikkat ediyorum ve neyazıkki 500 gr vermişim... neyse üzüldüm falan o yuruyuse o kadar dikkatli olmaya bu revamı diye sonra bir baktım bir terslik olmazsa bu hafta adet olucam ufffff. almam bile olası pek parlak bir başlangıç olmadı ne yazıkki...

günaydın mutlu gel sende dukan yap aldıgın kiloları hemen verirsin ben bile verebiliyorsam sen daha çok verirsin

lcw geniş yapıyor. ben 86 kilo iken 40 bedeni zorlamaya başlamıştım ki benim bacaklarım çok kalın. neyse. zayıflayalımda heryerdeki 36-40 skalasına girebilelim giyinmek dert olmasın.

günaydın kızlarrrr
hava kapalı olmasına rağmen süper bi enerji ile kalktım maaaşşaallaahh
walla motivasyonumu kaybetmemem lazım yoksa geriye doğru sayarım
sabah kalktığımda tartıldım 88 i gördüm yarında tartılcam umarım bi kaç gram daha vermiş olurumm
süper olucak benim için
yeniden hızlanmaya başladı kilolarımm

sabah kahvaltım:
-2 dilim denge light ekmek
-1 tane haşlanmış yumurta
-beyazpeynir yağsız ve az tulum peyniri
-bolca yeşillik
-4 bardak şekersiz çay
spor:
-kahvaltı öncesi 30 dak leslie
buarada kahvaltı öncesinde: 3 adet kuru üzüm+büyük bir bardak su

canım maşallaaahh
umarım haftasonuna 900 gram daha gider direkt 85 görünürsün tartıdaa

canım lcw bedenlerini daralttı 40 giyen 42 alıyor artık anlamadım bende
o gün pantolon almaya gittim bana ordaki kız dedi
belli markalar var içinde onlarınki büyük beden yönelikmiş
yoksa dierleri dar kalıpmış

günaydın mutlu gel sende dukan yap aldıgın kiloları hemen verirsin ben bile verebiliyorsam sen daha çok verirsin

tok bebem ben beceremem o işi. ben bildiğimi bir yapayım mart sonuna kadar. inşallah başarılı olabilirim. yani beni biliyorsun çokta gözümyok haftada 1-1.2 yeter bana...ama bu hafta adet haftası vucut bir sapıtıyor. dukandır karataydır birşeylere ket vuran diyetler özellikle de uzun soluklu olması gerektiğinde beni geriyor. yani canım meyve istedi yemiyecekmiyim. şimdi kalori sayıyorum hafif hafif bakalım neler olacak.

Son birkaç gündür Mehmet Ali Bulutun Can Boğazdan Çıkar kitabını okuyorum acayip etkilendim daha yarısında olmama rağmen öyle anlatıyor ki insan fizyolojisini, biyolojisini ben napıyorum vücuduma diyor insan. İnsana günde yani 24 saatte 500 gr kadar yiyecek yeterliymiş ve günde 2 öğün yemek kafiymiş :26: hatta bir söz yazıyor kitapta müminler 1 öğün insanlar 2 öğün hayvanlar 3 öğün yemek yer yazıyor :44: yemek yemeyi islamiyet açısından değerlendiriyor :26: ben safım çok çabuk inanırım Onura anlattım bazı kısımlarını Allah aşkına okuma şu kitabı falan dedi :44: Okuyan bilen var mı acabaaa :26:

yok be güzelim modelden sığdım olasılık çünkü 36-44 yazıyordu ustunde ben 44 aradım da aldım. siyah darpaça streç renkleri de vardı...

ben bu tarife göre neredeyse hayvan karesi, yahut insanın küpüyüm

yok be güzelim modelden sığdım olasılık çünkü 36-44 yazıyordu ustunde ben 44 aradım da aldım. siyah darpaça streç renkleri de vardı...
hmm anladım canım
ama bende 44 e girdim kotta kumaşta da 44 e girdi başka bir pantolonun 44 üne giremedim
gariptir yaaa
aman anlamadım zaten hepsine giriyimde dediğin gibi
hepsinde 38-40 a girebildiğim zaman anlarım zaten sayıfladığımı
haa birde lcw ye gitmediğim gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…