Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben okudum canım
hatta diyetisyene götürdüm oda yazılanları doğru bulmadı
onun bahsettiği fii tarihinden kalmaa
şimdi 3 öğün yiyor herkes o zaman herkess hayvan oluyorrr
saçmalamasın Allah aşkınaa
herkesin bir metebolizması varrr
amcam fi tarihinden kaldığı için benzetmeleride başka oluyor ne yazıkki
sen takmaa bence o kitabı
eğer okumak istiyorsan sana önerdiklerim varya emin ol çokm güsel kitaplar
hem zihnen hem de bedenen rahatlatıyor

Evet LCW nın kalıpları geniş diye düşünüyordum ben de taaki başka bir yerden kot alıp 48 bedene girinceye kadar hatta dün LCW da acaba daha önce aldığımın kalıbımı dar diye 50 beden pantolon denedim büyük geldi demekki 48 giyiyorum ama üst bedenleri çok oynak LCW nın bi deniyorum 3XL bile küçücük duruyo bi deniyorum XXL bol bile ama üst bedenim 46 ona eminim

Canım ya zayıflama uğruna 4-5 kitap aldım çoğunu da yarım bıraktım yasemin soysalın kitapları var yıka beynini diye bir kitabım var ama okuyamadım bu kitapta dinle alakalı ya ondan bu kadar önem vererek okuyorum sanırım ama Onurda öyle dedi o zamanlarda insanlar yemek bulamıyordu tabiki 1 öğün yiyorlardı dedi. Okuyum da kendimi kaptırmıyım o zaman

Mutlu adet oncesi bile -500 gordunse uper kizim. Adetin bitisinde -2000 garanti demekki.. Ben de dun gece sapittim. Daha dogrusu pilav yedim 0 karbonhidrat olmasi gereken gunde .. Neyse...

Ben de bugun 87 kilyum... Yani gecen haftaki 85 ler hayallerde kaldi resmen... Biraz fazla olmustu zaten 2 haftada 4,5 kilo cusss dedi bunye...

Yardimci buldum galiba, ctesi geliyor. Yatili rus bir kadin. Problem konusmasinda... Herseyi anliyor ama konusamiyor... Benim takintili oglani cevapsiz birakip cildirtir gibi.. Neyse. Ev isini, yemegi halletsin yeter..

ben sadece yasemin soysalın kitabını aldım
birde dukan diyeti yapmıştım dukanın kitabını aldım
onun haricinde alıp kafa bulandırmak istemedim
ama ibrahi,m saraçoğlunun şu bitkisel kitaplarını almak istiyorum
herşeye bir çözümü var adamın
annem onun sayesinde kabızlıktan kurtuldu
ben arada tadı iğrenç olsada limonlu melisa kaynatıp içiyorum resmen yağp yakıyor
bi ton kür var ondan aldığımızzz
adam dahi bence bitkiler konusundaa

Bahar, bence bu kadar radikal dusuncelere kapilma ve yemege bu kadaar ilahi anlamlar yukleme.

En dogalini dusun mesela bir kaplan acikinca yiyor.. Biz de oyle olmaliyiz. Hicbirimizin cikolataya veya sekere fiziken ihtiyaci yok tabi. Ama ac kalmanin da ilahi bir anlami yok..

Belki nefsi terbiye bakimindan guzel biseydir ama cilekeslik mertebesine vardirmaya da gerek yok..

melisa konusunda ciddimisin onu ilk kez duydum :26: yağ mı yakıyormuş :44: Ben de çıksın Ayhan Ercanın kitabını alıcam bu ayın sonunda çıkıyormuş Aktar derneği başkanı adam ama ibrahim saraçoğlunun da kitabını alayım geçen gün mail atmıştım hemen cevap vermiş sağolsun

Çilekeşlik mertebesi güldüm valla

Yani tabiki öyle de günde 6 öğün yediriyor diyetisyenler kitapta sık yemenin diyabete sebep olduğu falan yazıyor daha yenilen hazmedilmeden yeniden birşeyler yenilmesi vücudu yormaktan başka birşey değilmiş :26: En azından etle süt ürünlerini beraber yememek etle ekmek yememek bunları uygularsam daha iyi olacak gibi okuyorum işte

evet canım melisanın hem sakinleştirici hemde yağ yakma özelliği var. bir yemek kaşığı kadarını bir kavanozun içinde demledim süzerek koydum bardağa biraz limon sıktım. limonla birleşince yağ yaktırıyor sanırım. haftada 2 defa içmemiz öneriliyormuş. internettende araştırdım. sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği var yazıyordu limonla birleşincede yağ yakar dedi tv de
yaptım bende gayet iyiydi

Canım günde 2 öğün yemek insülin direnci olana ne yapar biliyomusun. Üniversitedeyken evde kahvaltı yapmadan cıkıp öğlene kadar aç kalıp öğlen ve akşam yemeğine kurt gibi nasıl saldırdıgımı ve 110 kılolara cıktıgımı hatırladım birden. Bir kere kim olursa olsun uzun süre aç kalarak zinde bir gün geçireceğine inanmıyorum ben. Şu an az az ama günde 6 kez yedıgımde kendımı cok ıyı hıssedıyorsam demekkı bana bu yeme şekli uygun. Herkesin görüşü farklı tabii ama benim hastalığımın ilacı 6 öğün yemek ben buna inanıyorum

Tamam o zaman ben de mutlaka alıp deneyeceğim ilk aktara yolum düştüğünde sağol canım bu güzel bilgi için

merhaba kızlar dün içtiğim bekuniste kabızlıgıma çare olamadı ne yazıkki
akşama lavman yapıcam bakalım
o da olmadı kolonoskopi yaptırırken ilacı fazla almıştım ondan içicem

Kızzzlaaarrr yiğnemenin faydaları say say bitmiyor öyle bir topic buldum çok çiğneyerek yiyenler zamanla ideal ağırlıklarına ulaşmışlar bir lokmayı en az 16 kez çiğnemek lazımmış 16-45 arası idealmiş :26: ben 10 kere bile çiğnemiyorum sanırım ne kadar çok çiğnersek o kadar az yermişiz ve midede o kadar kolay hazımedermiş aklıma gelmez ki bu yemek yerken

Selam kızlar,
Az önce hastaneden geldim.Kan tahlilimi verdim bakalım.Öğleden sonra belli olcak hormonlar ne alemdeymiş.
Doktor biraz canımı sıktı.Yani ümitsizliğe kapıldım söylediklerinden.Girdim içeri söyledim işte şikayetleri.Pko var prolaktin yüksek ve kan pıhtılaşmasından dolayı 2 düşük yaptım dedim.Sizin normal yollardan hamile kalmanız çok zor.Üniversite hastanesine gidip aşılama falan yaptırın dedi. Eşim bu konuların hiç üzerinde durmuyor.Olursa olur olmazsa yapacak bişey yok diyor.Yani eşimin sperm testi falan vermesi imkansız.Bu konuda asla ikna edemem.Gidip aşılama yaptıralım da diyemem.Düzenli yumurtlamıyorsunuz adetleriniz düzensiz dedi doktor.Önce yumurtlamayı sağlayıp pko yu baskı altına almamız gerekir dedi.Ve tabiki de KİLO VER diye bastıra bastıra söyledi.Büyük oranda azalma oluyormuş kilo verilince.

Pko su ve prolaktini olup doğal yolla hamile kalınmaz mı şimdi :26: Sanırım biraz teselliye ihtiyacım var.Aranızda pkolu olup hamile kalan var biliyorum.İlbatum,ceco aklımda olanlar.Ama tanıdıklarınız falan var mı benim gibi pko+prolaktin+kan pıhtılaşması olup bebeğine kavuşan var mıııııı

Merhaba hanımlar nasılsınız ben bu aralar fırsat bulamıyorum rejimde pek iyi gitmiyor aslında ondan sebebde buraya gelip sizlerin motivesinide bozmak istemiyorum.Yarında kahvaltıya misafirim var umarım onlarla kendimi kaptırıp çok yemem....

Neyse güzel şeyler de oldu tabi.Dün akşam ablamla 1 saatten fazla tempolu yürüyüş yaptık.15 dk kadar da parktaki spor aletlerinden.Nasıl terlemişim anlatamam.Çok iyi hissettim kendimi.Sabaha öyle zinde uyandım ki süperdim ama dediğim gibi doktorun söyledikleri birazcık canımı sıktı.Olsun bakalım öğleden sonra sonuçlara bakayım da belki iyi çıkarsa düzelir moralim.

Kaçamak olayına çok deli bi çözüm bulduk eşimle.Yediğim her zararlı ve kilo aldırabilecek şeyler için kaçamak başı 100 tl ödeyeceğim eşime. Kaçamak yapamıyorum artık.Düşünsenize ağzıma bi lokma çikolata atsam 100 tl.Eşim olmasa bile vicdan yapıyorum artık.Hani nasılsa görmüyor ye gitsin gibi aklıma gelsede Allah görüyor yapma deyip bırakıyorum.Akşam elmalı kurabiye istedi eşim.Yaptım 1 tepsi ve 1 tane bile yiyemedim :) İşe yarayacak gibi çözümümüz.Bakıcaz artık ...

Tamam o zaman ben de mutlaka alıp deneyeceğim ilk aktara yolum düştüğünde sağol canım bu güzel bilgi için
rica ederim şekerim ne demek
bende ne tarifler var aklıma geldikçe yazarım burdan
walla ne varsa bitkilerde var onu öğrendim şu son zamanlarda

merhaba kızlar dün içtiğim bekuniste kabızlıgıma çare olamadı ne yazıkki
akşama lavman yapıcam bakalım
o da olmadı kolonoskopi yaptırırken ilacı fazla almıştım ondan içicem
ayşecim annemde de aynı sorun vardı geçen gün yazmıştım
strestende olabilir tatlım sendeki
annemdeki tüm tahliller iyi çıkmıştı
bence hemen tahlillerini yaptır eminim iyi çıkıcaktır inşallah bir problem olmasında
ama artık kabızlık problemi genelde ya çok fazla et tüketmekten ya da stresten oluyor diyorlar
annemin öyleydi ne ilaç kullandıyca lavmalar yaptıysa işe yaramadı
en sonunda sinameki iyi geldi
morali bozulunca yine kabız oluyor sonra iyiyse düzeliyorr

Günaydın kızlar

Erzurum buuuuuuuuuuuuuuzzzzzzz

burasıda buzz güneşiii zor görcezzz sanırımm doğuuda yaşamak zorrr

bana yardım lazımm alt tarasım incaldi ama üst göbek miğde sırt kat kat
eritmet için lasly gibi evde yapabilceğimm bi spor varsa link atabilirmisinizzzzzzzzzzzzzzz

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz topicine bakıyordum millet nasıl zayıflamış yaaaa o arada ben de resim paylaşayım dedim ekledim resim burayada koyayım İşin kötü tarafı resimlere bakarken geçen sene 04.03 tarihinde çekildiğim bir resme takıldım 117 kiloymuşum yani 1 senede 8-9 kg ancak vermişim 10 yıla ancak inerim ideal kiloma aferin bana böyle devam edeyim

Eki Görüntüle 361236
Eki Görüntüle 361237

baharcım o öncesi sonrasını ideal kilonda yapacaksın ben buna eminim arkadaşım
ama bir hedef koymussun sen zaten önüne
bence hızlı adımlarla ilerlemek kalmış sadece
her elini yasak yiyceklere attığında, önce düşün, vicdan yap
sonra burda yazıklarını düşün
aynı kilolardan düşmeye çalışmış bazılarımızda düşmüşüz hattaaa
sadece sabır ve zaman ve sağlıklı beslenerek inmek ideal kilolarımıza
hadi arkadaşım güveniyorum ben sana yaparsın sen gerçekten
ben inanıyorum kendime inandığım kadar sana
sadece sabır ve çaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…