Son birkaç gündür Mehmet Ali Bulutun Can Boğazdan Çıkar kitabını okuyorum acayip etkilendimdaha yarısında olmama rağmen öyle anlatıyor ki insan fizyolojisini, biyolojisini ben napıyorum vücuduma diyor insan. İnsana günde yani 24 saatte 500 gr kadar yiyecek yeterliymiş ve günde 2 öğün yemek kafiymiş :26: hatta bir söz yazıyor kitapta müminler 1 öğün insanlar 2 öğün hayvanlar 3 öğün yemek yer yazıyor :44: yemek yemeyi islamiyet açısından değerlendiriyor :26: ben safım çok çabuk inanırım Onura anlattım bazı kısımlarını Allah aşkına okuma şu kitabı falan dedi :44: Okuyan bilen var mı acabaaa :26:
hmm anladım canım
ama bende 44 e girdim kotta kumaşta da 44 e girdi başka bir pantolonun 44 üne giremedim
gariptir yaaa
aman anlamadım zaten hepsine giriyimde dediğin gibi
hepsinde 38-40 a girebildiğim zaman anlarım zaten sayıfladığımı
haa birde lcw ye gitmediğim gün
ben okudum canım
hatta diyetisyene götürdüm oda yazılanları doğru bulmadı
onun bahsettiği fii tarihinden kalmaa
şimdi 3 öğün yiyor herkes o zaman herkess hayvan oluyorrr
saçmalamasın Allah aşkınaa
herkesin bir metebolizması varrr
amcam fi tarihinden kaldığı için benzetmeleride başka oluyor ne yazıkki
sen takmaa bence o kitabı
eğer okumak istiyorsan sana önerdiklerim varya emin ol çokm güsel kitaplar
hem zihnen hem de bedenen rahatlatıyor
Evet LCW nın kalıpları geniş diye düşünüyordum ben de taaki başka bir yerden kot alıp 48 bedene girinceye kadarhatta dün LCW da acaba daha önce aldığımın kalıbımı dar diye 50 beden pantolon denedim büyük geldi demekki 48 giyiyorum ama üst bedenleri çok oynak LCW nın bi deniyorum 3XL bile küçücük duruyo bi deniyorum XXL bol bile ama üst bedenim 46 ona eminim
Canım ya zayıflama uğruna 4-5 kitap aldım çoğunu da yarım bıraktımyasemin soysalın kitapları var yıka beynini diye bir kitabım var ama okuyamadım bu kitapta dinle alakalı ya ondan bu kadar önem vererek okuyorum sanırım ama Onurda öyle dedi o zamanlarda insanlar yemek bulamıyordu tabiki 1 öğün yiyorlardı dedi. Okuyum da kendimi kaptırmıyım o zaman
ben sadece yasemin soysalın kitabını aldım
birde dukan diyeti yapmıştım dukanın kitabını aldım
onun haricinde alıp kafa bulandırmak istemedim
ama ibrahi,m saraçoğlunun şu bitkisel kitaplarını almak istiyorum
herşeye bir çözümü var adamın
annem onun sayesinde kabızlıktan kurtuldu
ben arada tadı iğrenç olsada limonlu melisa kaynatıp içiyorum resmen yağp yakıyor
bi ton kür var ondan aldığımızzz
adam dahi bence bitkiler konusundaa
Bahar, bence bu kadar radikal dusuncelere kapilma ve yemege bu kadaar ilahi anlamlar yukleme.
En dogalini dusun mesela bir kaplan acikinca yiyor.. Biz de oyle olmaliyiz. Hicbirimizin cikolataya veya sekere fiziken ihtiyaci yok tabi. Ama ac kalmanin da ilahi bir anlami yok..
Belki nefsi terbiye bakimindan guzel biseydir ama cilekeslik mertebesine vardirmaya da gerek yok..
evet canım melisanın hem sakinleştirici hemde yağ yakma özelliği var. bir yemek kaşığı kadarını bir kavanozun içinde demledim süzerek koydum bardağa biraz limon sıktım. limonla birleşince yağ yaktırıyor sanırım. haftada 2 defa içmemiz öneriliyormuş. internettende araştırdım. sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği var yazıyordu limonla birleşincede yağ yakar dedi tv demelisa konusunda ciddimisin onu ilk kez duydum :26: yağ mı yakıyormuş :44: Ben de çıksın Ayhan Ercanın kitabını alıcam bu ayın sonunda çıkıyormuş Aktar derneği başkanı adam ama ibrahim saraçoğlunun da kitabını alayım geçen gün mail atmıştım hemen cevap vermiş sağolsun
Son birkaç gündür Mehmet Ali Bulutun Can Boğazdan Çıkar kitabını okuyorum acayip etkilendimdaha yarısında olmama rağmen öyle anlatıyor ki insan fizyolojisini, biyolojisini ben napıyorum vücuduma diyor insan. İnsana günde yani 24 saatte 500 gr kadar yiyecek yeterliymiş ve günde 2 öğün yemek kafiymiş :26: hatta bir söz yazıyor kitapta müminler 1 öğün insanlar 2 öğün hayvanlar 3 öğün yemek yer yazıyor :44: yemek yemeyi islamiyet açısından değerlendiriyor :26: ben safım çok çabuk inanırım Onura anlattım bazı kısımlarını Allah aşkına okuma şu kitabı falan dedi :44: Okuyan bilen var mı acabaaa :26:
evet canım melisanın hem sakinleştirici hemde yağ yakma özelliği var. bir yemek kaşığı kadarını bir kavanozun içinde demledim süzerek koydum bardağa biraz limon sıktım. limonla birleşince yağ yaktırıyor sanırım. haftada 2 defa içmemiz öneriliyormuş. internettende araştırdım. sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği var yazıyordu limonla birleşincede yağ yakar dedi tv de
yaptım bende gayet iyiydi
rica ederim şekerim ne demekTamam o zaman ben de mutlaka alıp deneyeceğim ilk aktara yolum düştüğündesağol canım bu güzel bilgi için
ayşecim annemde de aynı sorun vardı geçen gün yazmıştımmerhaba kızlar dün içtiğim bekuniste kabızlıgıma çare olamadı ne yazıkki
akşama lavman yapıcam bakalım
o da olmadı kolonoskopi yaptırırken ilacı fazla almıştım ondan içicem
Günaydın kızlar
Erzurum buuuuuuuuuuuuuuzzzzzzz
Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz topicine bakıyordum millet nasıl zayıflamış yaaaa o arada ben de resim paylaşayım dedim ekledim resim burayada koyayımİşin kötü tarafı resimlere bakarken geçen sene 04.03 tarihinde çekildiğim bir resme takıldım 117 kiloymuşum yani 1 senede 8-9 kg ancak vermişim 10 yıla ancak inerim ideal kiloma aferin bana böyle devam edeyim
Eki Görüntüle 361236
Eki Görüntüle 361237
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?