Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar...herkeslerde keyifler iyidir inşallah...

bende halsizlik var aşırı derecede iştahım açık ufff...sütlaç yedim az önce en masumu oydu...

Ebru canım doktorunda yani ne biçim konuşmuş öyle dank diye ne biçim insanlar varya tabi yaşamayan bilemiyor kimse empati yapmıyor..canım sen afana takma senin yada eşinin hamile kalmak adına bir problemi olsaydı zaten hiç kalamazdın güzelim durumun o kadrda vahım değil. abartmış biraz..tedavilerimizi olucaz önce kiloları vericiz tabiki ben bu kafayla gidersem zor...sonra bebişlerimizi alıcaz kucağımıza...Allah hakkımızda hayırlısını nasib etsin...

Ayşe ayran detoksun ne alemde yahu???

Nursena sende hoşgeldin canım tatilin güzel geçmiştir inşallah..

herkese sevgiler...

ben yemek yerken sayıyorum artık wallaa
öyle öyle yemek yemeye alıştım
ağzımdaki lokma bitmeden sokardım ağzıma çatalı kaşığı
şimdi diyorum hatırlatıyorum kendime yavaş yiyceksin yemeği die
herkes kalkıyor bn yemek yiyorum masada
oynuyorum tabakta yemekle resmen ama yavaş yemeye alışıyorum
çok aç olduğumda bu yazdıklarımın hepsini unutoyurm amaaa

canım hoşgeldinnnn

oo bitiminde gör sen
ay kafam çok karıştı şimdi
canım hayat tarzları farklı eskiden insanlar avlanırmış ona bakarsan
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-kalan-arkadaslar-lutfen-bakarmisiniz-17.html canım bu bölüme baksana.
birde ben yozgatta sağlık ocağında görev yaparken ebe arkadaşlardan birinin senin gibi sorunları olan bir gebesi vardı. maşallah çok güzel sonuca vardı. allah sanada nasip etsin canım.
hemen canım valla benim sırtıma çok iyi geldi günlerce ağrıdı
Boxer Babe 10 minute cardio workout with Tiffany Rothe - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
bazen akışına bırakmak gerek. daha önce hamile kalmışın. benim doktorumda bana demişti sen hamile kalamazsın pkos dan dolayı ama rabbim verince oldu üzülme.
yaaa salı pazarı nerde yaaa ben çok merak ediyorum orayı

ay ayy annem neysede babamla işimiz var her akşam çayın yanında çeşit çeşit püsküütller yer o

doktorum bendede gizli şeker olduğunu söyledi bu arada yasım26 diaformin verdi ama inan bir aydan beri bir tane içmemişimdir ama söylediğine göre kilo vermeyede yardım edermiş bu arad senin boy ve yaş kaç

Canım gizli şeker çok tehlikeli bildiğim kadarıyla neden içmiyorsun ilaçlarını :26: hem kilo vermen konusunda da sana mutlaka yardımcı olacaktır.

Ben temmuzda 28 yaşıma gireceğim boyum 1.73 bekarım
Sen kaç kilosun :26:

Yarın detoks yapcam ya salatalık yoğurt almaya gittim avmye dondummm dondummmm şimdi salatalık yiyorum da yaaa bi parça salatalıkta 16 kez çiğnenmiyorki yahu hemen yutuyorum yarısı gidiyo mideye

Evet canım sonuçta hamile kalabiliyorum şükür.Kilo verince olucak yine buna inanıyorum.Pıhtılaşmayı 2 düşükten sonra öğrendim.Şuan kan sulandırıcı hap bende kullanıyorum.Hamile kalırsam inşallah iğneye başlıcaz.Yumurtlama kiti nedir onu bilmiyorum.Bi araştırayım.Çok sağol.Allah razı olsun...

Nevincim öyle valla.Doktor bi tuhaf.Demin gittim sonuçları almaya.Çok iyi çıktı tahlillerim.Hormonlarınızda bi terslik yok ama bu hamile kalacağınız anlamına gelmiyor diyor daha.Neyse dedim içimden sen öyle san.Allah nasip eder inşallah zayıflayınca kalırım da o adama gidip hususi kendiliğimden hamile kaldım dicem.

Canm sağol.İncelicem topiği.Akışına bırakcam zaten.Kilo verince bütün problemlerim çözülcek gibime geliyor.Demek sende pko ya rağmen hamile kaldın.Allah bağışlasın yavrunu.Darısı başımıza...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır tıopiği okuyordum ama bi türlü yazamadım benide aranıza alın diyete başladım dün ama nasıl olcak bilmiyorum 122 kg yum.benide motive edin artık size katılıyorum ve zayıflıcam inş...

selamm fıstıklarr , nasılsınıızzzz ???

öğlen okuldan sonra öğrencilerimle Fetih 1453 e gittik , 2. kez izleyince insanın savaş sahnelerinde bile uykusu geliyo sanırım :109::109::109::109:

daha az önce eve geldim , yemeğimi ocağa koydum bi bakiim dedim

sınava 4 gün kaldı , ooff geçsede bi an önce kurtulsam ders çalışmaktan :129::129::129::129::129::129:

hoşgeldinn caanımmm , doğru yerdesin

hoşgeldinn caanımmm , doğru yerdesin

çok teşekkür ederim artık inş hep burdayım sizlerle ilerlemek banada iyi gelecek ama adetliyim sanaırım bi kaç gün kilo veremicem..birde yürüyüş yapma imkanım yok olduğum yerde(evde herhangi bi aletimde yok bu sabah nivea bady nin sporunu denedim internetten bakarak yarım saat zar zor yaptım.başka ne önerirsiniz evde yapabileceğim?birde ben tatlıya çok düşkünüm aniden tatlı krizi olunca gözüm bişey görmüyor bunları nasıl engellemeliyim?

Gelelim tahlil sonuçlarına...
Estradiol:33
TSH:0,69
FSH:3,52
LH:1,88
Prolaktin:21,14

Bütün değerlerim normal seviyelerde.Doktor tahlillerinizde bi terslik yok ama bu pko nun geçtiği anlamına gelmiyor.Yani doğal yollardan biraz zor hamile kalırsınız dedi yine.Prolaktin için ilaç vermedi.Normalmiş.
Glukofeni eksik etme kesinlikle dedi.Su içmek gibi uyumak gibi diş fırçalamak gibi hayatının bi parçası haline getirceksin glukofeni dedi.İyi bişey söyledi çok şükür.Çok faydası varmış pko ve zayıflamaya.
Keyfim yerine geldi yani.Doktorun dediklerini takmıyorum.Hiç ilaç kullanmadan adet oluyorum ve hormon tahlilim güzel çıktı.Daha ne olsun.Tek derdim kilo vermek şu anda...

canım kızlar " leslie sansone ile yürüyüş" var onu yapıyorlar , evde yapmak için ideal , bir bak istersen

o PKO hepimizin başının belası sanırım , ben 13 yıldır çekiyom halende çekmeye devam

Hayirli günler fistiklar

bugün kahvaltimin ardindan 2 saat yürüdüm cok iyi geldi

menülerimide paylasayim

sabah kahvaltim :
2 dilim cavdar ekmegi incecik
biraz yarim yemek kasigi yag ile yaptigim menemen
2 adet kuru incir
sekersiz kahve

öglen menüm soya peyniri ile ilk defa biber doldurdum,kizlar tavsiye ederim sizede harika oluyor

3 adet dolma biber
yarim kase yogurt
1 elma

harikasınn canım , hadi akalım olacak bu iş sıkma canını

ben akşam canım bişeyler istediğinde beyaz peyniri kp küp doğrayıp koydum mutfağa , canım bişi isteyince ondan atıyodum bi tane , leblebi niyetine

hoşgeldinnnn aynurcumm
hadi dayan az kaldı 4 gün ne demekki gelip geçiyor hemen
güzel sonuçlar olsun sonunda inşallaahhh

öğle yemeği:
-kabak yemeği
-1 kase yopurt
ara öğün:
-1 elma
-1 bardak nescafe şekersiz sütten yapılmış

akşamada kabak yerim heralde kalkıp et cinsi bişey yapmaya çok üşendim şuanda :44::44:

herkese merhaba bugün arkadaşta kahvaltıdaydım yine
sabah erken den yürüyüş yapıp öyle gittik akşam da müsli yiyeceğim inşallah
kızlara poğaça yaptım fırında patates kızarttım acuka yaptım acıyı yemezler de onu yarın kahvaltıya başka bir arkadaşa gideceğiz giderken götüreceğim
mis gibi koktu poğaçalar ama ben 1 taneden çok asla yemem
bugün tartılamadım ne durumdayım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…