Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ablacım başladımda boğazıma hakim olamıyorum regl de ha oldu ha olacak derken resmen canavarlaştım yani...önceden canım tatlı isterdi şimdi doyduğumu hisetmiyorum.sporun faydası olacak inşallah şimdiden göbüş yumuşadı ama tartı pek içaçıcı değil boğazımı tutmadığımdan..şimdi eşimi bekliyorum spora gidicem birazdan salı perş pazar gidiyorum şimdilik 45 dk zamanla arttıracakmış...ayran detoksumu yapsam diyorum ya 95 altını bir göremedimm...

Kızlar daha önce ayran detoksu yapanlara sorum olacak :26: WC konusunda sıkıntı yaratıyor mu :44: yani WCye daha mı çok gidiyoruz kabızlık yapmaz dimi :26: ilk defa yapacağım için soruyorum saçma olduysa da cahalım napam

Kızlar sitede teknik sorun yaşayan var mı? Son birkaç saattir güncel sayfaya erişemiyorum, tıklıyorum bir önceki sayfa açılıyor her seferinde. ancak mesja attığım zaman son sayfaya ulaşabiliyorum. Forumdan çıkış yaptım, tekrar girdim, aynı şey... Fikri olan?

SEN KAÇ yaşındasın ve kaç kilosun

benim şuan göbeğim tam korku filmi catlaklardan sarkmadan olusuyor. e napiim zayıflamıım mi hayır zayıflayınca az bişi toplanıyor toplanmayana da artık katlanıversinler...

27yaşındayım ve şuan 85.5 kiloyum
diyete 92 ile başladım

yapma gözünü seveyim. 27 yaşında 50 kilo versen dahi sarkmazsın. zaten çok çatlayacak kiloları görmemişsin şükür. çalat varsa biryerlede oralar kolay toplanmıyor ama her durumda daha iyi oluyor.
spor yapma kısmı, bir şekilde hayatımıza hareketi sokmak zorundayız. birşey bulmaya çalış canım seveceğin ve haftada 2-3 yapabileceğin.

haklısın ama spor bilemiyorum çok üşeniyorum yürüyüş yapmaya ama hareket şart diyosun sen de bakalım

baharcım bende de öyle bir sıkıntı yapmadı 2.gün epey zorladı beni açkaldım bol sıvı alınca sadece wcye sık gidiliyor o kadar yani ama sonrasında dikkat etmezsen gidenler geliyor haberin olsun

ya ben hiç ayran detoksu diye birşey duymadım önce asumanzeynep nasıl oluyor bu
buarada çok iyi gidiyorsun cnm inan kadınlar kulubune takıldığımdan beri inan yemek yemeği dahi istemiyorum bu benim çok işime geldi belki sende benim yaşadığım zorlukları yaşamışsındır her açıdan inşallah tez zamanda gitsin kilolar

Umutttçum mesaj kutun dolu..İşim düştü sana.:)

asuuu naber..?
ekim anneleri topiğinde ne işin var kızz.

Kizlar merhaba tekrar ben geldim. Bir sorum olucak yardimci olursaniz cok sevinirim Ben diyetteyim, sirtim, bacaklarim, bel cevrem, basenlerim cok guzel inceliyo ama tek sorun gobek ve kursakta, buralardan gitmiyo. Gider mi acaba? Bir de suyu pek sevmem ama 2 litre kadar icmeye calisiyorum hergun. Karnim sisiyo rahatsiz oluyorum ama mecburen iciyorum. Hergun mutlaka 1 saat yuruyorum hatta daha fazla. Plates de yapiyorum, dumduz bi karnim olsun istiyorum gerci daha yolun basindayim daha 1 ay oldu ama merak ediyorum birazcik. Acaba zamanla buralardan da kilo verirmiyim? Bu arada 16 yasindayim, 90 dan 87 ye indim 1 ayda. Belki simdi daha da zayiflamisimdir ama annem hergun tartildigim icin tartiyi sakladi tartilamiyorum. Bir ay sabretmem gerekiyo

Selam Millet ben geldimmmmmmmm :122: :122:

Geçmişide bir güzel okudum geldim ne güzel sohbetler edilmiş.
İki gündür küçük civcivim kedi kıvamında devamlı üzerimde hatta bu sabah ben yataktan kalkar kalkmaz ağlamaya başladı kuçağıma alıp salona gidince baktım hala uykusu var daha ben birşey demeden kafasını omuzuma koydu anında. Bir saat kadar uyuduktan sonra kalktı zorakı kahvaltı etti sonra yine yattı uyudu 2 saat sonra uyanıp zoraki yemek yedi yine. Bir ara baktım yine üzerimden inmiyor kafası devamlı omuzumda. Bütün gün böyleydik hatta 3.cüye yine uyurken birden ağlayarak uyandı kolunu yolup durdu deli gibi kaşınıyormuş gibi. Kolunu bir açtım ufacık bir kabarıklık başka yerinde varmı diye bakınca baktım göğsündede bir tane var :26:
Yarında geçmezse yada lekeler çoğalırsa artık sağlık ocağına götürürüm perşembe sabah erkenden
Eşimede gösterdim acaba su çiçeği falan mi diye ama yok dedi su çiçeği önce yüzde başlarmış :44:
Neyse inşallah bir iki güne kadar ne olduğu ortaya çıkar yada geçer

Bakalım onuda bir denerim sonuçta seviyorum yeşilliği ama şu ara havalar fazla soğuk olduğu için ne taze yeşillik bulabiliyorum ( tarladan markete gelene kadar yolda donuyor ) nede fiyatlar uygun bizim buradaki markette sadece bir marul ( öyle dolu dolu da değil yarısı yenmiş gibi ) 3 liradan aşağı değil :26: valla sırf o yüzden yazı çok daha fazla seviyorum herşey bol bol ve tazecik yeşillikleri çokda ucuza alabiliyoruz

İnşallah Rabbim gönlüne göre verirde eşinde sana helal be aşkım der tabi hedefine de çok daha çabul ulaşırsın

Canım bilgi için çok teşekkür ederim şu kabızlığım gitsin diye yapmadığım şey yok hatta en son aktardan kabızlığa iyi geldiğini söylediği bir bitki karışımı aldım macun gibi inan zehir gibi sabah öğlen akşam birer TK yiyeceksin demişti hatta çok iddalıydı 1 ay sonra bana dua edeceksin diye. He biraz fayda etti gibi ama henüz normale dönemedim. Olmadı bende melisa alayım hem eşimde bu ara bana biraz sinirlerin bozuk herhalde asabiliğin var diyor ( aslında beni asabileştiren o ama neyse onada kakalarım ) sonra karı koca sakin sakin otururuz belki
İşte o zamanda sana dua ederim ki zaten her gece KK kadınlarına özel de dua ediyorum Rabbime

Kız telepatimi kuruyoruz aramızda bugün bende öğlen saatlerinde kızıma aynı şeyi tembihliyordum
Hatta o ara kırmızı lahanadan salata yapmıştım kendimize öğlenlik ve bol bol sayarak çiğnerken hafif bir kıkırt sesi duydum sanki acaba nedir nedir diye kendi kendime sorarken daha sonra bir baktım meğer dişimi kırmışım daha doğrusu ufacık bir parçasını.
Gerçektende çok ciğneyince insan daha uzun sürede yemeği bitirdiği için inan gözü bile doyuyor normalde koca bir kase salata yiyen ben yemek tabağı salatayla doydum hatta zor bitirdim tabi ekmeksiz yedim öğle yemeği niyetine.
Yaklaşık 2 saat sonrada bir küçük kase yoğurt

Canım sen bakma o doktorlara tamam senelerce tıp okuyorlar gerçekten işleri saygıyi hak ediyor yoruluyorlar ama sonuçta bir noktadan sonra Rabbim ne isterse o olur
Banada doktorum hamile kaldığımı söylediğimde inanmamıştı asla mümkün değil senin normal yolla hamile kalmış olman demişti.
Kadın Doktorumda PCOlu olduğumu insülin direncim olduğunu söylediğinde benim normal yolla asla hamile kalamıyacağımı söylemişti hatta o gün inan bir tane kızım olduğu halde kendimi okadar kötü hissetmiştim ki içim dışıma cıkmıştı ağlamaktan bir daha asla bebeğim olmayacak diye :26:
Sonra kendi kendime ya ben niye ağlıyorum ki Rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın demekki nasip değilmiş Rabbim büyük kızıma sağlık sıhhat versin bizlere sağlık versin demiştim. İkinci bebişten ümidi kestikten sadece 5 yada 6 ay sonra tam pcoyu tedavi ettirmek için bir endokrin buldum hamile kaldığımı öğrendim daha ikinci randevuya gitmeden
Her iki doktorada asla mümkin değil olamaz dediklerinde Rabbim ol dedikten sonra şüphe etmek mümkünmü demiştim
Sen yüreğini ferah tut ve kendini zayıflamaya odakla ben gönülden inanıyorum çok yakın bir zamanda sende bizlere biumut gibi hamile kaldığın müjdesini vereceksin yeterki sabret ve kendini Allahıma bırak
Biumutta o zamanlar ümitsizliğe kapılmıştı hatta tüp bebek için çektikleri kredi parası eve giren hırsız tarafından calınmıştı. Oda hayaller bitti üstelik kullanamadığımız bir paranın kredisini ödemek zorundayız diyordu. Onada aynı şeyi söylemiştim o zaman içimden geldiği için ve inan mubarek Ramazan ayındaydık bir kaç hafta içinde bize müjdeyi vermişti o zaman bak 1 ay kaldı kuzucuğun gelmesi için inşallah Rabbim sanada nasip edecektir tüm isteyen annelerede Allahın izniyle nasip olacağı gibi

Canım bence kendini küçümseme senede 10 kilo bile verebilirsek bizler için bir başarı üstelik önemli olan kalıcı şekilde kilo verebilmek. Birden 50 kilo kaybedipte 1 sene içinde geri almaktansa yavaş yavaş verelim daha iyi
Birde resimlerin süper bence inşallah çok daha zayıf hallerini de görürsün

Canım fazlada özletme kendini gelemediğin zamanlarda da birinin seni gözetleyip bize rapor sunduğunu farz et belki daha az kaçamak olur olursada
Bu arada çok zaman oldu kadıköy pazarına gitmeyeli kim bilir ne güzel şeyler vardır orada.
Bende bayılırım pazar talan etmeyi hatta havalar ısınsında kaç senedir fatih çarşamba pazarına gitmemiştim orayada giderim diyordum ama bir günde kadıköy araya sokarım ama havaların iyice ısınması lazım bizim ufaklıkla zor olur üşür müşür

İnşallah sınavlarına güzel güzel çalışır ve istediğin gibi başarılı olursun

Sende aramıza hoş geldin inşallah hedefine bizlerle birlikte bir an önce ulaşırsın

kızlarrrrrrrr 78 kılo veren hatunu gordunuzmuuuu darısı basımızaaaaaa...

Anam gördümde hatun midenin 70%ini alıdırmış. Muz kadar midem kaldı dedi resmen :26: Tamam çok kilosu varmış ama zaten o mideyi okadar ufalttıktan sonra istesede kilo alma şansı yok hatta hiç birşey yapmadan otomatikman kilo vermiştir
Hee tamam kiloyu vermiş ama sonuçta bizler kadar iradeyle savaşmak zorunda kalmamıştır, bizler kadar uğraşmak zorunda olmamıştır sonuçta bizler koca işkembelerimizi değil doldurarak aksine aç kalarak kilolarımızdan ayrılmaya çalışıyoruz
Hatun baya bir zayıflamış fıstık gibi olmuş ama görüntüde sonuçta okadar gerilme ameliyatı geçirmiş ve geçirmeye devam edecekmiş ( demekki spor bile yapmak zorunda kalmamış )
Bir ara bende bunalımdayken öyle birşeyler düşündüm ama ne eşim nede annem izin vermediler sonuçta çok azda olsa risk var :26: onun yerine 4 yada 5 senede ver yeterki kendini kestirme demişlerdi ki şimdi iyikide yapmamışım dedim. Ben mideme kelepçe düşünüyordum o ara ama sonra ozon orhonun halini görünce vazgeçmiştim sonuçta tak çıkar tak çıkar adam maf oldu resmen yaşayan ölüye dönmüştü en son TVde gördüğümde birde Kantarlar ailesi vardı kanal 7de cıkan orada vardı sarışın bir kızcağız oda mide kelepcesi sayesinde baya kilo vermişti ama sonradan oda çok sorun yaşadığını itiraf etmişti

Boşverelim biz onları yavaş yavaş sağdan sağdan hedefimize ilerleyelim ne demişler zayıfın hali tombişin çenesini yorarmış uymadı ama olsun

Canım o bünyeden bünyeye değişir denemen lazım ama ben ilk yaptığımda inan lavaboyla salon arası maraton yapmıştım bir ileri bir geri ama o detokstanmıydı yoksa her gün sabah öğlen akşam içtiğim 1 greyfurtun suyundanmıydı tam çözemedim.
Umarım sende işe yarar

Evet öyle oldu bu aralar..İşlerim var onları halledince yeniden aktif olurum az kaldı...
Sen nasılsın..zayıfladınmı.

Hayıııııııııııırrrrrrr yarın ayran detoksu yapcam zayıflıycam 2 günde çıtır olmayı planlıyorum

İşlerini hallet gel özleniyorsun yerin çok belli

canım öncelikle senin adına çok sevindim inanmakta başarmanın yarısıdır diyenlerdenim bak ne güzel 3 kilo vermişsin şu an kilo vermek senin için çok kolay sanırım öğrencisin okulda bile sen farkında olmadan kalori harcıyorsun yani hareketsiz bir insan değilsindir diye düşünüyorum yürüyüş ve merdiven çıkma bacak ve basenler için çok faydalı diye biliyorum göbek bölgesine gelincede onun ilacı mekik çekmek birde yarım mekik derler onud yap şimdi diyiceksinki sen neden yapmıyorsun benim 2 tane çocuğum var inan sabah kalkıp onlarla uğraşmaktan kendime zaman ayıramıyorum kızım 6 oğlum 5 yaşında ama birazda yediklerine dikkat et tecrübeli biri olarak söylüyorum ben geçen yıl 97 kilodan 84 2 ayda geldim ve en çok yaptığım şey mekik çekmekti birde ekmek yemiyordum bence senin önünde çok güzel yıllar var neden kilolu bir kız olarak geçiresinki birde pazartesinden pazartesine ve sabah aynı kıyafetlerinle tartıl ve bunuda tarih olarak yaz tabi her seferişnde verdiğin kilo mi,ktarınıda yaz benden sana bir abla tavsiyesidir uygulaman diliğiyle allah hepimizin yardımcısı olsun ve kısa sürede fazlalıklarımızdan kurtulmamıza yardım etsin

Hayirli aksamlar güzeller

aksam menümü yazmayi unutmusum

aksam menüm:1 dilim cavdar ekmegi,bol salata 1 elma

gözlerimden uyku akiyor sabah cok erken kalkmam lazim

Allaha emanet olun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…