nevin de dedmiş bizim o kadar verecek kilomuz yok şükür
yürüyüş çok iyi gerçekten sen de fırsat buldukça yap leslie daha iyi sıkılaştırıyor ama bırakınca geri yayıldım ben sanki en iyisi sürekli yapabileceğimiz spora yönelmek dedim ve yürüyüşe devam ediyorum
inşallah nevincim az daha versem tamam ama neyse korumayı gayet iyi öğrendim yumuşaklıktan da şikayetçi değilim çok şükür bu halime diyorum ben de zaten
ben bu ara gelen giden derken az uğruyorum okusam da yazamıyorum her zaman canım
sen de spora başladın devam et mutlaka çok faydasını göreceksin inşallah
çocuklar olunca yapılıyor mecburen son 1 senedir çok seyrek yapıyordum ama bu ara çoğalttım pasta börek işlerini yesin yavrular şimdi kilo problemleri yokken
patatesi sen de yapıp yiyebilirsin çok güzel ve sağlıklı oluyor fırında
doğrayıp azcık yağ damlatıyorum yağlı kağıtla fırınlıyorum hatta baharatlı da güzel oluyor kızartmaya iyi bir alternatif
SEN KAÇ yaşındasın ve kaç kilosuniyi akşamlar
kızlar ben bu zayıflama işinden vaz geçmeyi düşünmeye başladım:44:
bu gün saba tümerde bir kadın 18 ayda 78 kilo vermiş 56 kiloya düşmüş kadım miğdesinin yarısını amelyatla aldırmış öyle zayıflamış
kadın karın gerdirme ve bacak amelyatları olmuş sarkmaları öyle toparlamış
ben böyle bir amelyat olamıycama göre sarkmayı nasıl göze alacam şimdi gergin bir vicüdüm var etim de baya sıkıdır zayıflarsam ne hale gelirim aceba ah kafam ah daha önce nerdeydin bu hale gelecek kadar niye yedin
gerçi çok hızlı bir şekilde kilo vermiyorum ben yine boğazıma hakim olmaya çalışıyımda tüm başını alıp gitmesin kilolar vermesemde daha fazla almayım de mi
sizlerle paylaşımda bulunarak hevesim artıyordu bu gün o kadını seyredip dinleyince sarkmaktan çok korktum
Canım saglıklı olalım da sarkma halledılır dıye dusunuyorum. Benım daha bebek de yok bacaklar felan ıyıce yumus yumus oldu ama napıyım sonucta yumuşayacak dıye sısman kalıcak halimiz yok ya. sen kafana takma canım bunu.
Kızlar daha önce ayran detoksu yapanlara sorum olacak :26: WC konusunda sıkıntı yaratıyor mu :44: yani WCye daha mı çok gidiyoruz kabızlık yapmaz dimi :26: ilk defa yapacağım için soruyorum saçma olduysa da cahalım napam
SEN KAÇ yaşındasın ve kaç kilosun
27yaşındayım ve şuan 85.5 kiloyum
diyete 92 ile başladım
yapma gözünü seveyim. 27 yaşında 50 kilo versen dahi sarkmazsın. zaten çok çatlayacak kiloları görmemişsin şükür. çalat varsa biryerlede oralar kolay toplanmıyor ama her durumda daha iyi oluyor.
spor yapma kısmı, bir şekilde hayatımıza hareketi sokmak zorundayız. birşey bulmaya çalış canım seveceğin ve haftada 2-3 yapabileceğin.
Kızlar daha önce ayran detoksu yapanlara sorum olacak :26: WC konusunda sıkıntı yaratıyor mu :44: yani WCye daha mı çok gidiyoruz kabızlık yapmaz dimi :26: ilk defa yapacağım için soruyorum saçma olduysa da cahalım napam
Yenaaaaacım hiç sesin soluğun çıkmıyor cumadan cumaya görür olduk seni
Kabızlık için 15 gün boyunca her gün bir tabak dolusu yeşillik yemek çok iyi sonuç veriyormuş. Kronik srunu olan bir arkadaşım her türlü bitkisel çayı vb. denemişti, o söyledi. Kesinlikle pilav-makarna-patates-beyaz ekmek-havuç-kahve vb. kabızlık yapan şeylerden bir yudum bile yemedim ve 15 gün boyunca hiç atlamadan her gün, 1 yemek tabağı dolusu yeşillik yedim, sorunum tamamen geçti dedi. Babası ortopedi profesörü, onun arkadaşı vermiş bu öneriyi. Yeşillik ne dedim, hiç fark etmez diyor; salata olabilir söğüş olabilir, rokadan tereye, soğandan marula, pazıdan ısırgana herşey olabilirmiş. Yeter ki yeşil yapraklı ve çiğ olsun... Kilo sorunu olmamasına rağmen insülin direnci de varmış, o da yapıyor galiba kabızlıkO da ilaç+sağlıklı beslenme ile 3 ayda geçmiş...
kızlar noldu biliyomusunuzzz bugün tartıda 85.9 gördüm. ay eşimin evde olmasını o kadar isterdimki. inşallah çarşambada göyle güzel bir sonuç görürüm. tartıyı ona okutmak istiyorum ayy heyecan yaptım valla
evet canım melisanın hem sakinleştirici hemde yağ yakma özelliği var. bir yemek kaşığı kadarını bir kavanozun içinde demledim süzerek koydum bardağa biraz limon sıktım. limonla birleşince yağ yaktırıyor sanırım. haftada 2 defa içmemiz öneriliyormuş. internettende araştırdım. sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği var yazıyordu limonla birleşincede yağ yakar dedi tv de
yaptım bende gayet iyiydi
Kızzzlaaarrr yiğnemenin faydaları say say bitmiyor öyle bir topic buldum çok çiğneyerek yiyenler zamanla ideal ağırlıklarına ulaşmışlar bir lokmayı en az 16 kez çiğnemek lazımmış 16-45 arası idealmiş :26: ben 10 kere bile çiğnemiyorum sanırımne kadar çok çiğnersek o kadar az yermişiz ve midede o kadar kolay hazımedermiş aklıma gelmez ki bu yemek yerken
Selam kızlar,
Az önce hastaneden geldim.Kan tahlilimi verdim bakalım.Öğleden sonra belli olcak hormonlar ne alemdeymiş.
Doktor biraz canımı sıktı.Yani ümitsizliğe kapıldım söylediklerinden.Girdim içeri söyledim işte şikayetleri.Pko var prolaktin yüksek ve kan pıhtılaşmasından dolayı 2 düşük yaptım dedim.Sizin normal yollardan hamile kalmanız çok zor.Üniversite hastanesine gidip aşılama falan yaptırın dedi.Eşim bu konuların hiç üzerinde durmuyor.Olursa olur olmazsa yapacak bişey yok diyor.Yani eşimin sperm testi falan vermesi imkansız.Bu konuda asla ikna edemem.Gidip aşılama yaptıralım da diyemem.Düzenli yumurtlamıyorsunuz adetleriniz düzensiz dedi doktor.Önce yumurtlamayı sağlayıp pko yu baskı altına almamız gerekir dedi.Ve tabiki de KİLO VER diye bastıra bastıra söyledi.Büyük oranda azalma oluyormuş kilo verilince.
Pko su ve prolaktini olup doğal yolla hamile kalınmaz mı şimdi :26: Sanırım biraz teselliye ihtiyacım var.Aranızda pkolu olup hamile kalan var biliyorum.İlbatum,ceco aklımda olanlar.Ama tanıdıklarınız falan var mı benim gibi pko+prolaktin+kan pıhtılaşması olup bebeğine kavuşan var mıııııı
Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz topicine bakıyordum millet nasıl zayıflamış yaaaa o arada ben de resim paylaşayım dedim ekledim resim burayada koyayımİşin kötü tarafı resimlere bakarken geçen sene 04.03 tarihinde çekildiğim bir resme takıldım 117 kiloymuşum yani 1 senede 8-9 kg ancak vermişim 10 yıla ancak inerim ideal kiloma aferin bana böyle devam edeyim
Eki Görüntüle 361236
Eki Görüntüle 361237
aayyyyyyyyy canımmm arkadaşlarımmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz....hepinizii çookkk özledimmm....benim vınn bittiği için giremiyordum neteeee....şimdi eşimin yanına geldimm....sabahtan kadıköy salıı pzarınıı turladımm ordanda eşimn yanına geldimm....eee nasıl gidiyorr hayatttt kilo vermelerr nasılll....bende aynı bi kıpırtı yok şükürrrartıdayokkk....bu ara pek giremicem heraldeee vınn yok almam belkide bu ayy nisanda sınavlarımm varr onlara odaklanayım diyorum...inş burdan uzagım diye kaçamaklarım olmassss....
merhaba arkadaşlar uzun zamandır tıopiği okuyordum ama bi türlü yazamadım benide aranıza alın diyete başladım dün ama nasıl olcak bilmiyorum 122 kg yum.benide motive edin artık size katılıyorum ve zayıflıcam inş...
kızlarrrrrrrr 78 kılo veren hatunu gordunuzmuuuu darısı basımızaaaaaa...
Evet öyle oldu bu aralar..İşlerim var onları halledince yeniden aktif olurum az kaldı...
Sen nasılsın..zayıfladınmı.
Kizlar merhaba tekrar ben geldim. Bir sorum olucak yardimci olursaniz cok sevinirimBen diyetteyim, sirtim, bacaklarim, bel cevrem, basenlerim cok guzel inceliyo ama tek sorun gobek ve kursakta, buralardan gitmiyo. Gider mi acaba? Bir de suyu pek sevmem ama 2 litre kadar icmeye calisiyorum hergun. Karnim sisiyo rahatsiz oluyorum ama mecburen iciyorum. Hergun mutlaka 1 saat yuruyorum hatta daha fazla. Plates de yapiyorum, dumduz bi karnim olsun istiyorum gerci daha yolun basindayim daha 1 ay oldu ama merak ediyorum birazcik. Acaba zamanla buralardan da kilo verirmiyim? Bu arada 16 yasindayim, 90 dan 87 ye indim 1 ayda. Belki simdi daha da zayiflamisimdir ama annem hergun tartildigim icin tartiyi sakladi tartilamiyorum. Bir ay sabretmem gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?