Kızlarrr nerelerdesiniz yaaa hiç karşılaşamıyossss :44:
hoşgeldinnnn aynurcumm
hadi dayan az kaldı 4 gün ne demekki gelip geçiyor hemen
güzel sonuçlar olsun sonunda inşallaahhh
öğle yemeği:
-kabak yemeği
-1 kase yopurt
ara öğün:
-1 elma
-1 bardak nescafe şekersiz sütten yapılmış
akşamada kabak yerim heralde kalkıp et cinsi bişey yapmaya çok üşendim şuanda :44::44:
Gelelim tahlil sonuçlarına...
Estradiol:33
TSH:0,69
FSH:3,52
LH:1,88
Prolaktin:21,14
Bütün değerlerim normal seviyelerde.Doktor tahlillerinizde bi terslik yok ama bu pko nun geçtiği anlamına gelmiyor.Yani doğal yollardan biraz zor hamile kalırsınız dedi yine.Prolaktin için ilaç vermedi.Normalmiş.
Glukofeni eksik etme kesinlikle dedi.Su içmek gibi uyumak gibi diş fırçalamak gibi hayatının bi parçası haline getirceksin glukofeni dedi.İyi bişey söyledi çok şükür.Çok faydası varmış pko ve zayıflamaya.
Keyfim yerine geldi yani.Doktorun dediklerini takmıyorum.Hiç ilaç kullanmadan adet oluyorum ve hormon tahlilim güzel çıktı.Daha ne olsun.Tek derdim kilo vermek şu anda...
Gözün aydın, sonuçların iyi çıkmış maşallah. Senin de yazdığın gibi tek yapman gereken zayıflamak :) Hamileliğinin de rahat ve sağlıklı geçmesi için bu çok önemli. Yumurtlama kiti değil de sanırım Ovulasyon testi ya da Ovulasyon kiti diye araştırırsan daha iyi sonuç verir. Tıpkı gebelik testinde olduğu gibi idrarla bakılan çubuklardan oluşan bir kit, idrarda yükselen hormonlar yumurtlama günün gösteriyor. İyi kalitede bir kit alırnırsa yumurtlama gününü kesin olarak yakalayabilir ve böylece hamile kalma şansını çok artırabilirsin. Ama sürekli yapılabilecek bir şey değil sanırım, epey oldu arkadaşım kullanalı, onun için de ben araştırmıştım, hatırlıyorum, içinden 3-5 tane mi çıkıyordu, fiyatı mı pahalıydı, tam hatırlayamadım, öyle her gün uygulanacak bir şey değildi yani. Ama ciddi denemeye başladığınızda bir iki ay alıp denemeyi düşünebilirsin belki :) Nette iyice araştır, daha iyi fikir sahibi olursun eminim :)Evet canım sonuçta hamile kalabiliyorum şükür.Kilo verince olucak yine buna inanıyorum.Pıhtılaşmayı 2 düşükten sonra öğrendim.Şuan kan sulandırıcı hap bende kullanıyorum.Hamile kalırsam inşallah iğneye başlıcaz.Yumurtlama kiti nedir onu bilmiyorum.Bi araştırayım.Çok sağol.Allah razı olsun...
...
merhaba arkadaşlar uzun zamandır tıopiği okuyordum ama bi türlü yazamadım benide aranıza alın diyete başladım dün ama nasıl olcak bilmiyorum 122 kg yum.benide motive edin artık size katılıyorum ve zayıflıcam inş...
merhaba canım bu ara ben de fazla uğrayamıyorum malesef
yena beyzuş abla da yok
ama yeni gelen arkadaşlar var onlar epey aktifler
papatya sen kiloyu ver de sorun sarkma olsun ameliyatsız da sporla epeyce toplanıyor vucüt
hem şişan olmaktan sa zayıf ve sarkık olmak iyi bence
ben 33 kilo verdim aşırı bir sarkmam yok inanmazsın bolca yürüdüm spor olarak biliyorsun sen de
hee kilo vermeden önce ben de taş gibiydim şimdi hafifçe lokum kıvamındayım ama sorun yok inan ki
illaa felaket tellalığı yapıcak yani töbe töbe bayan doktoramı gittin genelde bayanlar pek acımıyorlarda...Aynen canım inşallah hamile kaldığında gidersin ve "doktor bu ne " dersinEvet canım sonuçta hamile kalabiliyorum şükür.Kilo verince olucak yine buna inanıyorum.Pıhtılaşmayı 2 düşükten sonra öğrendim.Şuan kan sulandırıcı hap bende kullanıyorum.Hamile kalırsam inşallah iğneye başlıcaz.Yumurtlama kiti nedir onu bilmiyorum.Bi araştırayım.Çok sağol.Allah razı olsun...
Nevincim öyle valla.Doktor bi tuhaf.Demin gittim sonuçları almaya.Çok iyi çıktı tahlillerim.Hormonlarınızda bi terslik yok ama bu hamile kalacağınız anlamına gelmiyor diyor daha.Neyse dedim içimden sen öyle san.Allah nasip eder inşallah zayıflayınca kalırım da o adama gidip hususi kendiliğimden hamile kaldım dicem.
.Darısı başımıza...
hoşgeldin..merhaba arkadaşlar uzun zamandır tıopiği okuyordum ama bi türlü yazamadım benide aranıza alın diyete başladım dün ama nasıl olcak bilmiyorum 122 kg yum.benide motive edin artık size katılıyorum ve zayıflıcam inş...
sen çok yaşa emi.. güzelim bizim vermek istediğimiz kilo bayanın 3te biri kadar hemde sporla zayıflayanlara bak en yakın örnek sitede foto paylaşımlarında var kimsede sarkma göremedim ben gayet fitler yani..iyi akşamlar
kızlar ben bu zayıflama işinden vaz geçmeyi düşünmeye başladım:44:
bu gün saba tümerde bir kadın 18 ayda 78 kilo vermiş 56 kiloya düşmüş kadım miğdesinin yarısını amelyatla aldırmış öyle zayıflamış
kadın karın gerdirme ve bacak amelyatları olmuş sarkmaları öyle toparlamış
ben böyle bir amelyat olamıycama göre sarkmayı nasıl göze alacam şimdi gergin bir vicüdüm var etim de baya sıkıdır zayıflarsam ne hale gelirim aceba ah kafam ah daha önce nerdeydin bu hale gelecek kadar niye yedin
gerçi çok hızlı bir şekilde kilo vermiyorum ben yine boğazıma hakim olmaya çalışıyımda tüm başını alıp gitmesin kilolar vermesemde daha fazla almayım de mi
sizlerle paylaşımda bulunarak hevesim artıyordu bu gün o kadını seyredip dinleyince sarkmaktan çok korktum
papatya sen kiloyu ver de sorun sarkma olsun ameliyatsız da sporla epeyce toplanıyor vucüt
hem şişan olmaktan sa zayıf ve sarkık olmak iyi bence
ben 33 kilo verdim aşırı bir sarkmam yok inanmazsın bolca yürüdüm spor olarak biliyorsun sen de
hee kilo vermeden önce ben de taş gibiydim şimdi hafifçe lokum kıvamındayım ama sorun yok inan ki
sen çok yaşa emi.. güzelim bizim vermek istediğimiz kilo bayanın 3te biri kadar hemde sporla zayıflayanlara bak en yakın örnek sitede foto paylaşımlarında var kimsede sarkma göremedim ben gayet fitler yani..
asuman ablacım nasılsın görüşemiyoruz...sen hatrı sayılır kilo verdin o kadarcık yumuşam olsun artık amamaşallah sürekli yürüyorsun daha da sıkılaşıcksın..
herkese merhaba bugün arkadaşta kahvaltıdaydım yine
sabah erken den yürüyüş yapıp öyle gittik akşam da müsli yiyeceğim inşallah
kızlara poğaça yaptım fırında patates kızarttım acuka yaptım acıyı yemezler de onu yarın kahvaltıya başka bir arkadaşa gideceğiz giderken götüreceğim
mis gibi koktu poğaçalar ama ben 1 taneden çok asla yemem
bugün tartılamadım ne durumdayım acaba
haklısın aslında ben vermem gereken başarabilirsem 20 kilo o 78 kilo vermiş aman kafa işte biran kadını dinleyince kolum bacam gıdım derken korktum
sen çok yaşa emi.. güzelim bizim vermek istediğimiz kilo bayanın 3te biri kadar hemde sporla zayıflayanlara bak en yakın örnek sitede foto paylaşımlarında var kimsede sarkma göremedim ben gayet fitler yani..
asuman ablacım nasılsın görüşemiyoruz...sen hatrı sayılır kilo verdin o kadarcık yumuşam olsun artık amamaşallah sürekli yürüyorsun daha da sıkılaşıcksın..
merhaba arkadaşlar uzun zamandır tıopiği okuyordum ama bi türlü yazamadım benide aranıza alın diyete başladım dün ama nasıl olcak bilmiyorum 122 kg yum.benide motive edin artık size katılıyorum ve zayıflıcam inş...
haklısın aslında ben vermem gereken başarabilirsem 20 kilo o 78 kilo vermiş aman kafa işte biran kadını dinleyince kolum bacam gıdım derken korktum
korkma canım biz öyle olmayacağız çok ta güzel olacağız inşallah...haklısın aslında ben vermem gereken başarabilirsem 20 kilo o 78 kilo vermiş aman kafa işte biran kadını dinleyince kolum bacam gıdım derken korktum
neyy sıcak sıcak poğaça mııı, fırında patates mii, bitirdin beni:))
nevin de dedmiş bizim o kadar verecek kilomuz yok şüküreşimle beraber seyrettik proğramı eşim böyle kal ben sarkmış bir göbektense şimdiki halini tercih ederim dedi
sen maşallah spor yapıyorsun ben yürüyüş bile yapmıyorum bir ara leslie yapıyordum ondanda sıkıldım çok iradesizim ben üff kendime çok kızıyorum niye nefsimi kontrol edemiyorum diye
inşallah nevincim az daha versem tamam ama neyse korumayı gayet iyi öğrendim yumuşaklıktan da şikayetçi değilim çok şükür bu halime diyorum ben de zatensen çok yaşa emi.. güzelim bizim vermek istediğimiz kilo bayanın 3te biri kadar hemde sporla zayıflayanlara bak en yakın örnek sitede foto paylaşımlarında var kimsede sarkma göremedim ben gayet fitler yani..
neyy sıcak sıcak poğaça mııı, fırında patates mii, bitirdin beni:))
korkma canım biz öyle olmayacağız çok ta güzel olacağız inşallah...
kötüya bende kalubeladan kalma gofretlere göz diktim vazgeçtim sonra en küçük paket çekirdek vardı onu açtım belki 10 tane çitledim hemen kaldırdım..şimdide çayla siyah kuru üzüm yiyorum bi kaç tane canavarlığımı biraz bastırsın diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?