Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam Elifciiikk

valla senden aldığım motivasyonla tam gaz giderim ben artık

kabak peygamber yemeği şekerimm , sabahh gaabbaaakk akşşaammm gabaakkk

ya bakkk çok geçmiş olsun verelim kilocuklarıııııııı

Gözün aydın, sonuçların iyi çıkmış maşallah. Senin de yazdığın gibi tek yapman gereken zayıflamak :) Hamileliğinin de rahat ve sağlıklı geçmesi için bu çok önemli. Yumurtlama kiti değil de sanırım Ovulasyon testi ya da Ovulasyon kiti diye araştırırsan daha iyi sonuç verir. Tıpkı gebelik testinde olduğu gibi idrarla bakılan çubuklardan oluşan bir kit, idrarda yükselen hormonlar yumurtlama günün gösteriyor. İyi kalitede bir kit alırnırsa yumurtlama gününü kesin olarak yakalayabilir ve böylece hamile kalma şansını çok artırabilirsin. Ama sürekli yapılabilecek bir şey değil sanırım, epey oldu arkadaşım kullanalı, onun için de ben araştırmıştım, hatırlıyorum, içinden 3-5 tane mi çıkıyordu, fiyatı mı pahalıydı, tam hatırlayamadım, öyle her gün uygulanacak bir şey değildi yani. Ama ciddi denemeye başladığınızda bir iki ay alıp denemeyi düşünebilirsin belki :) Nette iyice araştır, daha iyi fikir sahibi olursun eminim :)

Merhaba hoşgeldin. :))

Tomurcuk,

Yumurtlama zamanini hissettigini soylemistin. Ama yumurtlama gununden 2 gun once islemlere baslamak gerekiyor ben de ikincide yumurta takibi yaptim.

Bir site bile var. Her sabah vucut sicakligini olcuyorsun. Yumurtlamadan once bir dusme oluyor ve yumurtlama gunu ani bir yukselis oluyor. Bu sekilde takip ediyorsun ve o sitede kendine bir sayfa acip hergun olcumlerini cizip grafik yapiyorsun. Sana uyari filan veriyor muhtemel yumurtlama gunun geliyor vb diye. Dijital termimetre ile her sabah yataktan cikmadan evel dilaltindan olcuyorsun. Bilirsin heralde, yumurta 24 saat yasiyor ve sperm 48 saat yasiyor. Spermin yumurtaya kadar ulasmasi da 5-6 saat suruyormus.Yumurtlama gerceklestiginde spermin yumurta etrafina ulasmis olmasi en ideal senaryo oldugu icin, yumurtlamadan hemen onceki gun en ideal zaman oluyor. Merak edersen sana ozelden de yazarim daha detayini.

iyi akşamlar
kızlar ben bu zayıflama işinden vaz geçmeyi düşünmeye başladım:44:
bu gün saba tümerde bir kadın 18 ayda 78 kilo vermiş 56 kiloya düşmüş kadım miğdesinin yarısını amelyatla aldırmış öyle zayıflamış
kadın karın gerdirme ve bacak amelyatları olmuş sarkmaları öyle toparlamış
ben böyle bir amelyat olamıycama göre sarkmayı nasıl göze alacam şimdi gergin bir vicüdüm var etim de baya sıkıdır zayıflarsam ne hale gelirim aceba ah kafam ah daha önce nerdeydin bu hale gelecek kadar niye yedin
gerçi çok hızlı bir şekilde kilo vermiyorum ben yine boğazıma hakim olmaya çalışıyımda tüm başını alıp gitmesin kilolar vermesemde daha fazla almayım de mi
sizlerle paylaşımda bulunarak hevesim artıyordu bu gün o kadını seyredip dinleyince sarkmaktan çok korktum

papatya sen kiloyu ver de sorun sarkma olsun ameliyatsız da sporla epeyce toplanıyor vucüt
hem şişan olmaktan sa zayıf ve sarkık olmak iyi bence
ben 33 kilo verdim aşırı bir sarkmam yok inanmazsın bolca yürüdüm spor olarak biliyorsun sen de
hee kilo vermeden önce ben de taş gibiydim şimdi hafifçe lokum kıvamındayım ama sorun yok inan ki

eşimle beraber seyrettik proğramı eşim böyle kal ben sarkmış bir göbektense şimdiki halini tercih ederim dedi
sen maşallah spor yapıyorsun ben yürüyüş bile yapmıyorum bir ara leslie yapıyordum ondanda sıkıldım çok iradesizim ben üff kendime çok kızıyorum niye nefsimi kontrol edemiyorum diye

illaa felaket tellalığı yapıcak yani töbe töbe bayan doktoramı gittin genelde bayanlar pek acımıyorlarda...Aynen canım inşallah hamile kaldığında gidersin ve "doktor bu ne " dersin
pardon canım adam yazmışsın zaten şimdi gördüm neyse...

hoşgeldin..

Son düzenleme:
sen çok yaşa emi.. güzelim bizim vermek istediğimiz kilo bayanın 3te biri kadar hemde sporla zayıflayanlara bak en yakın örnek sitede foto paylaşımlarında var kimsede sarkma göremedim ben gayet fitler yani..

asuman ablacım nasılsın görüşemiyoruz...sen hatrı sayılır kilo verdin o kadarcık yumuşam olsun artık amamaşallah sürekli yürüyorsun daha da sıkılaşıcksın..

haklısın aslında ben vermem gereken başarabilirsem 20 kilo o 78 kilo vermiş aman kafa işte biran kadını dinleyince kolum bacam gıdım derken korktum

neyy sıcak sıcak poğaça mııı, fırında patates mii, bitirdin beni:))

haklısın aslında ben vermem gereken başarabilirsem 20 kilo o 78 kilo vermiş aman kafa işte biran kadını dinleyince kolum bacam gıdım derken korktum

Canım saglıklı olalım da sarkma halledılır dıye dusunuyorum. Benım daha bebek de yok bacaklar felan ıyıce yumus yumus oldu ama napıyım sonucta yumuşayacak dıye sısman kalıcak halimiz yok ya. sen kafana takma canım bunu.

Evet aynen ben de görmedım herkes fit yani. O kadarcık sarkma kadı kızında da olur dısardan bell olmadıktan sonra sporla halledılır

Hoşgeldin canım aramıza başarırsın mutlaka biz arkandayız

Canım 20 kilo nerdeeee 78 kilo nerde nasıl korkutmuşsun kendini. Sarkmazsın merak etme hem sarksanda o kadar rahatsız edici durumda olmaz.
Ben hedefim olan 75 kiloya düşersem 60 kg vermiş olacağım ama inanki şişman olmaktansa sarkmış olmayı tercih edebilirim hem sporla vücut sıkılaşıyormuş

korkma canım biz öyle olmayacağız çok ta güzel olacağız inşallah...

kötüya bende kalubeladan kalma gofretlere göz diktim vazgeçtim sonra en küçük paket çekirdek vardı onu açtım belki 10 tane çitledim hemen kaldırdım..şimdide çayla siyah kuru üzüm yiyorum bi kaç tane canavarlığımı biraz bastırsın diye...

nevin de dedmiş bizim o kadar verecek kilomuz yok şükür
yürüyüş çok iyi gerçekten sen de fırsat buldukça yap leslie daha iyi sıkılaştırıyor ama bırakınca geri yayıldım ben sanki en iyisi sürekli yapabileceğimiz spora yönelmek dedim ve yürüyüşe devam ediyorum
inşallah nevincim az daha versem tamam ama neyse korumayı gayet iyi öğrendim yumuşaklıktan da şikayetçi değilim çok şükür bu halime diyorum ben de zaten
ben bu ara gelen giden derken az uğruyorum okusam da yazamıyorum her zaman canım
sen de spora başladın devam et mutlaka çok faydasını göreceksin inşallah

çocuklar olunca yapılıyor mecburen son 1 senedir çok seyrek yapıyordum ama bu ara çoğalttım pasta börek işlerini yesin yavrular şimdi kilo problemleri yokken
patatesi sen de yapıp yiyebilirsin çok güzel ve sağlıklı oluyor fırında
doğrayıp azcık yağ damlatıyorum yağlı kağıtla fırınlıyorum hatta baharatlı da güzel oluyor kızartmaya iyi bir alternatif

10 tane badem yedim sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…