Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım yavaş yavaş gitsin de ömürlük gitsin inşallah önümde 18 ay var 30-35 kilo vermem lazım sonra da düğün Allahın izniyle

Eskiden cok hareketsizdim ama son 1 aydir daha fazla hareketlendim yememi de azalttim. Mekik de cekiyorum aslinda ama bi degisiklik olmadi :S Ben 40 tane cekiyorum ama daha fazla cekmeliyim galiba. Ekmegi gunde en fazla 2-3 dilim kadar yiyorum. 5 Nisana kadar sabredicem sonra bakalim ne kadar kilo vermisim. Bide bende kansizlik var zaten halsiz oluyorum bide bu kadar cok yorulunca canim cikiyo ama dediginiz gibi onumde guzel yillar var neden kendime zindan ediyimki basarmayi hedeflemissem basaririm:)Tavsiyelerinizi dikkate alicam ablacim cok tesekkur ederim:)

eveeett haftasonu yaptığım kfc kaçamağından sonra yeniden buradayım.öncelikle şunu söyleyeyim bugün gerçekten az yedim akşam yemeği yemedim sayılır zaten.neyse yazayım ayrıntılı halini.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
ara öğün:4 yk light yoğurt
öğle:special k ve süt
ara öğün:8 badem
akşam:3-4 adet diyet çubuk kraker
ara öğün:2 kivi

spor:90 dakika spor salonu + 100 mekik

yavruslar belim popom herkerim ağrıyor fıtık mı oldum ne oldum... offff

bu kilo olayını ya aşacaz ya aşacaz başka yolu yokkkkkkkk

slm kızlar:))

yenacım msjımı görmüşsündür inşallahh ufak bi tatile çktm evde 2 hafta kadar yokum:)))yani bildirimde yokum ama buralardayım sizleri okuyorum.
bana bu ara verme kararı çok iyi geldi çok sıkılmıştım kaç aydır cuma stres oluyordum ben.2 hafta kafama göre takılayım.bu demek değilki diyeti saldım.yok dün salmıştım ama bugün topladım.kaçamak yok sayılır bugün .evde ufak çaplı değişiklikler yaptım ruhum açıldı sanki...penceremin önünde kocaman masamız vardı onu duvar dibine çektim .kendime güzle bir köşe ayarladım.fırsat bulursam penceredn dışarı bakıp çayımı kahvemi içebileceğim kitabımı okuyabileceğim... o kadar mutlu oldum ki anlatamam.demek ki baya değişime ihtiyacım varmış.çalışırkn beni rahatsız etmeyen ayrıntılar şuan takıntı olmaya başladı bende.tabi bunda 5 kişilk bir aile olarak 2 oa 1 salona sığmaya çalışmamızın da etkisi büyük.her yer dağılıuyor.çocukları da kısıtlayamıyorum kış günü odanınzda oynayın diyemiyorum.odaları da küçük zaten .onlarda evin altını üsütne geritriyorlar....

umutçum dmek 2 ikizler annesisin.yandın valla:))bazen eşim diyor ne yapacağını kestiremiyorum diye...bende diyorumki bende kestiremiyorum:)))adamcğız da dünden beri beni idare etmeye çalışıyr.baya sıkılmışım gerçekten.ama buralardayım merak etmeyin.tartı stresi yapmayacağım.cuma tartı günü diye salıdan sonra yemekl iaktivite yapmamaya çalışıyordumçkendimi geriyordum.şimdi rahatım.biraz böyle denemek iyi gelecek sanırım.bugün markete gittik öğle arası.kendime kaçamak bişiler alacaktım.unutmuşum:))) çörek otuna başladım bugün inşallah açgözlülüğümü dizginler.sende deneyebilirsin.yemekten yarım saat önce yarım çay kaşığından az fazla çiğnenerek yutulacak.biraz boğaz yakıyor başta ama sonra alışılıyor.

nursenacım güzel sözlerin içni çok teşekkür ederim

Canım çok geçmiş olsun umarım gerçektende fıtık değildir
Allah tez zamanda şifanı verir inşallah ... Aminnnnn

Canım evinin yeni düzenini güzel günlerde kullanırsınız inşallah
Bende canım sıkıldıkca evin şeklini değiştiriyorum ve dediğin gibi o bile bir müddet beni rahatlatıyor
Bazen bende diyorum keşke evi alırken biraz ilersini düşünüp 3 + 1 alsaydık diye hatta bir ara dubleks bile düşündüm ama sonra baktım ne kadar çok oda olursa okadar çok iş çıkacak bana birde seninde dediğin gibi çocuklar odalarında kalmıyor ki devamlı salondalar ev büyükte olsa her yeri parmaklayacaklar nasılsa o yüzden böyle iyiyiz şimdilik

Biz almanyada annemin değimiyle bülbül yuvasında yaşıyorduk 47m2lik evde 3 çocuk ve annemler yaşadık
mutfağımız baya büyüktü koltuk bile vardı ( gece iki kızkardeş orada yatardık ) oturma odasında erkek kardeşim koltukta yatardı birtek annemlerin yatak odasında yatak vardı ama nasıl bir düzense hiç dağılmazdı o ev tabi birazda o zamanlar anamın şerinden korkardık herhalde titiz kadın cıldırır dağıtırsak diye birde devamlı sokakta oynardık evi dağatacak hal kalmazdı
Şimdiki çocuklar bence çok şanssız herşeylere sahipler ama bizler gibi dışarda enerjilerini atamıyorlar :26: bu sefer evleri talan ediyorlar ve herşeyin en güzelini de alsak memnun olmuyorlar
Benim büyük kızım hep söyleniyor bana ne diye almanyaya götürmedin babamı ne güzel orada yaşardık sokağa cıkabilirdim oynamaya diye orada trafik namına birşey olmadığı için bütün gün sokakta paten kayabiliyor bisiklete binebiliyor tabi o yüzden çok mutlu ve eve girince sadece koltuğa oturup kalıyor

aslında senin yazılarında ihmal aldım değişiklik yaparken:)))sen diyordn evi aklıma astikçe değiştiririm diye.ben hiç değiştirmiyorum salonda yaptığım değişiklik resmen çok iyi geldi de yiyeceklere vermektne kurtuldum yoksa herşeyi tokta olsam yiyesim vardı...aslında işi çabuk bitiyor gerçekten ama işte düznli durmuyor malesef...benim en küçük cadımda gündüz ben bişiler toplamaya çalıştıkça arkamdan çekmecelere el atıp herşeyi dağıtıyor...demek ailenle 47 m2lik evde 3 çocukla sığıyodunuz maşallah annene.hala akıl sağlığı yerindemi???ama dediğin gibi bende çkalede yaşıyrdum ve sokaktan eve gelmezdik.yani oakadar çok oynardı ve enerji atardıkki...dediklerinin hepsine katılıyorum.şimdikiler şanssız gerçektn.bi sürü oyuncak bolluk içinde acınacak haldeler malesef.o nedenle onlara kıyamıyorum hiç.varsın dağıtsınlar diyorum ama arada heyheylerim de gelmiyor değil:)))

Patatesi 8 aydır yemıyorum canım dıyetımde yok bir de beni acıktırıyo. ama olsun hayal etmesı de güzel:) Bu pogca börek vs tahıllı undan da yapılır değil mi? ben tahıllı undan pogaca yaptım da börek nasıl yapılır bılmıyorum, kepekli yufka yoktur sanırım:)) Ben cocuk olunca da kendı yemedıgım zararlı seylerı yedırmıycem kesınlıkle. Eskıden babama kızardım bize kola hamburger yedırmedıgı ıcın ama sımdı ne kadar haklıymıs dıyorum. Eşimin bir kuzeni var 3 yasındakı cocuguna kola içiriyor o kadar kızıyorumki zehırlıyor resmen cocugunu.

Sabah tümerdeki kadını ben de gördüm. Kimseye tavsıye etmıyorum. Eski isyerımdekı sekreter kızın annesi maddi durumları çok kötü olmasına ragmen kredı cekıp 130 kılo olan 20 yasındakı kızına konyada bu amelıyatı yaptırmıs. Fakat sonrasında doktor kontrole bıle cagırmamıs. Midesi kucuk oldugu ıcın kız cok az yıyordu fakat yedıgı seyler hep kola, hamburger kızartma felandı. Halbukı bu amelıyatı olanlar bunları yıyemezmıs kahve bıle yasakmıs kız ıcıyordu paso. Zaten 85 kıloya kadar ınebılmıstı

sonra ben ordan ayrıldım bi duydum kızı hastaneye kaldırmıslar ölüyomus nerdeyse. Midesinde problem cıkmıs komaya gırmıs kız. 2 ay hastanede yatmıs 50 kıloya düşmüş fakat resmen bir hayalet gibi olmustu. Kollar yüz sarkmıs çok fecıydı. O sekılde zayıfladıktan sonra hıc bır anlamı yok.

inşallah gitsin kilolar kolay gitmiyor tabii ama istedikten sonra oluyor işte bişeyler

canım sen gitmedin mi hala doktora yoksa bak ihmal ediyorsun

Benim küçük cadı 19 ayını dolduracak ayın sonunda ve gerçekten tam bir cadı. Aslında daha o yaşta bile öyle bir anlıyorlar ki ama işte işlerine daha o yaşta gelmiyor
Geçen akşam tam işim bitti koltuğa kendimi şöyle bir saldım bir baktım gelen market reklamını parça pincik edip salonda her yere itinayla dağıtmış bana bir geldiler başladım söylenmeye seni pasaklı marimar seni yaramaz mercimek diye nasıl dikkatli dinliyor beni hemen aldım bir poşet tv ünitesinin kulpuna taktım şimdi hemen bütün kağıtları o poşete topluyorsun dedim eşimde nasıl gülüyor ama halime heh şimdi oda seni anladı hemen toplar annesi diye dalga geçiyor aklı sıra ama bir baktık bizim mercimek gerçekten bütün kağıt parçalarını en ufak parçaya kadar toplamaya başladı birde poşete tıktıktan sonra o poşetide mutfağa götürüp dolabın içindeki çöpe attımı resmen yerlere yattım gülmekten tabi ben eşimin o şapşal surat ifadesine gülüyorum senmisin kızımı aptal ilan eden diye.
Büyük kızımda istediğinde inan daha 11 yaşında olmasına rağmen evi bırak tek başına en ince ayrıntıya kadar temizler birde çorba makarna bile yapar akşamlık ama işte istemiyor nasılsa anam arkamdan söylenerekte olsa toplar mantığı var
Ama dediğin gibi sağlık olsun onlar iyi olsunlarda heyheyler tepedede olsa yapıyoruz yapmayada devam ediceğiz

Annemın ruh sağlığı hala çok iyi aksine bizden çok daha sabırlı şu an. Sıkıyorsa onun yanında torunlarına sesimi yükselteyim telefondada olsa anında susturuyor çocuk bağırarak yetiştirilmez diyor ben sizi öylemi yetiştirdim diyor bende anında yapıştırıyorum ama o zaman ben niye dayak yedim diye sen çok kuduzdun diyor ağaç tepelerinden inmezdim yeni ayakkabılarımı aynı gün yırtardım yani ona göre hak ediyormuşum
Şimdi bile emekli olup döndüğünde çocuklar bende kalır sen işe girersin diyor ben desen şimdiden diyorum kızınca ilk isteyene vericeğim sizi ondan sonra dört bacağımı uzatıp keyip yapıcağım tüm türkiyeyi geziceğim diye tabi büyük cadı kocayada gitsem onu birakır bende peşine takılırım kardeşimide fiştiklerim diyor anlıyacağın Annelere hiç rahat yok çünkü ben hala babama diyorum nereye gidersen bende geliceğim yaza diye etme bulma dünyası

Evet yandım ki ne yandım. Kızım İkizler oldu, oğlum Boğa olacak diye seviniyordum, idare etmesi daha kolay olur diye (ben de boğayım), oğlan 9 ay 10 günden sonra tam 12 gün daha bekledi, gelmedi velet gene İkizler oldu :)) (Son raddeye kadar normal doğumu bekledik, sıfıra yakın suyu kalınca sezeryan olmuştum mecburen) İki ruhlu yavrularım benim, onlarla hayatım boyunca sıkılacağımı sanmıyorum :))
Salonunda güle güle otur, o masada dinlenip kahve içebileceğin bol vaktin olur dilerim :)

........

Arkadaşlar herkese iyi geceler, dün üçe kadar oturunca bugün pek halsizdim. Bütün gün 3 saatlik uykuyla durdum, kek, pilav ve gece meyve yiyerek de olmadık işler yaptım. Yürüyüş de sıfır, gidişatı toparlamam şart. Şimdi dinleneyim, yarın yeni bir gün olsun :)

Tekrar iyi geceler....

merhabalar nasılsınız hatuncuklar ben iyiyim moralim de iyi çok yoruluyorum ama olsun sene sonu gösterisi yapacağım ona hazırlanıyorum hopluyorum zıplıyorum ama bakalım zayıflamayı umut ediyorum bu artı hareketlerle bir de az yesem amaaaaaa

ders çalışırken oturduğu kanepede 3 saatcik kestiren şahsiyete Aynur insanı denir

Allaaaaammm yaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…