Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HOşgeldin
Bizler iyiyiz de biraz daha fazla hareket etsek tam süper olucak
Ne güzel Sene sonu gösterisi için hazırlıklar eğlenceli geçiyordur ama dediğin gibi artılara doğru ilerleme sakın bak bu yaz pıstık gibi olucağız demedikmi

Bende bir yandan burayı takip edib diğer yandanda eşimle pazarlık yapıyorum havalar düzelmeye başladı nasılsa hafiten bende şu spor aş.nin etkinliklerine yazılmak istiyorum önceden annem ufaklığa bakamaz diyordu ama şimdi sen yazıl da hallederiz kıvamına geldi
Önümüzdeki ay en geç yazılırım Allahın izniyle fitnes programına inşallah ondan sonra KVye süprizzzzzzzz çocuğa bakma piyangosu sana çarptı muamelesi yapacak eşim yoksa ben daha çoooook Divan Otelde otururum yanımada bir arkadaş buldummu tam süper olur. İlk günler arabayla gidersin sonra alışınca yürüyerek gidersin diyor eşim yazın sonuna kadarda inşallah baya bir fark olur haftanın 3 günü gitsem

sağol canım , benim gibi yeni uyananlara günayddınn :92::92::92::92::92::92::92::92:

ben daha uyumadm uyumam 3 ü bulur daha kitap okuyacağım dün gece de yan komşu vakası yaşadık gece parti vardı yanda sabah 4.30 kadar müzik sesini dinledik sonra dayanamadım duvara giriştim tak tak tak bu akşamda kapıya gittim bir daha yaparsan polis çağıracağım dedim misaifiri varmış pakistandan ordan gelenlerin adetiymiş sanırım gece parti vermekk bu kaçıncı annem göndermedi gece girecektim kapıdan ama hiç uyumadım

çok iyi olur valla banucum zamanın ve imkanın varsa git derim değişik bir aktivite oluyor ama hep zayıf hatunlar ve beyler oluyor bakıyorsun şaşkın şaşkın bir o kadarda utana sıkıla:26::26::26::26: ben de gitmiştim ilk samsuna geldiğim sene ama pek faydasını görmedim 3 ay gittim haftada 4 gün 2 saatten deli gibi ter atıyordum ama vere vere 7 kilo verebilmiştim diyette yapıyordum olmadı nedensee:26::26::26:

Bakalım inşallah veririm zaten havalar ısınsın daha sık sokağa atıcağım kendimi çocuk arabasınıda önüme katar artık bir eyüp bir gop dolanır dururum maksat hareket olsun olmadı her gün çocukları parka çıkartırım onlar parkta bende oradaki aletlerde ter atarım az valla elimde olsa bütün kiloları bir ayda yok ederdim ama dediğin gibi bizim okadar çabuk gitmiyor hele benimkiler üzerime yapışmış gibi şu ikili rakaları bir görsem gerisi gelicek gibime geliyor

Neyse size doyum olmaz daha büyük kızın iki yeni kitabını kaplıyacağım sonrada ufaklığı uyutacağım gündüz 3 kere uyuyunca hiç uykusu yok gibi ama savaşı ben kazanırım nasılsa

Yarın akşama kadar Allaha emanet olun
kendinize iyi bakın,

İyi gecelerrrrrrrrrrrrr

ben de çıkıyorum iyi gecelerrrrrrr şekerlerr

Günaydın Kızlaaaar

Uyandım kahvaltımı yapıyorum baskülde 110.5 gördüm :18: 2 günde 2 kilo hatta 3 kilo versem ne kadar güzel olur

Kahvaltım ;

5 adet zeytin
2 kk peynir
1 kk kaşar
1 salatalık
1 yumurta
2 dilim ekmek
Siyah çay

Çiğneme rekoru kırmaya çalışıyorum 1 zeytin kaç kere çiğnenebilir

banucum bende spor aş nin tesisine gidiyorum işte haftada 3 gün.şimdi soğuk olduğundan arabayla gidiyorum aslında 500 m aşağıda yakın bana ama hemen hastalandığım için korkuyorum terli dönüş yolu bana pahalıya patlayabilir..ilk ay 1 saaten fazla yaptırmıyor hoca seni yönlendiriyor zaten her hareketi yapamıyorsun.ayyy ne çıtır hatunlar var bir görseniz utandım resmen kendimden yaa.dün akşam bi tane benim ebatlarımda biri başladı nasıl sevindim

günaydın Bahar bugün başlıyorsun heralde detoksa bakalım etkili olacakmı sonuçlardan haberdar et bende niyetleniyorum vallahi...

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR SİZE KRAKER TARİFİ VEREYİM ÇOCUKLARINIZA KENDİNİZE YAPIN ÇOK SAGLIKLI
.............ALINTIDIR

PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.

Sapkin bir sekilde gune basladim... Cikolata ile... Hem de uyuz bir kinder cikolata ... Hayirlisi.. Gene tosladim...

günaydın Bahar bugün başlıyorsun heralde detoksa bakalım etkili olacakmı sonuçlardan haberdar et bende niyetleniyorum vallahi...

düdüklüyü ocağa koydum 10 dakka sonra tüp bitti tüpgazdan doğalgaza geçme durumumuz var annem tüp almıycam diyo kaldım ortada napcam ya beeen

Gördüm canım..
Sende karayiplerdesin yani.:))
Beyzuşla karşılaşırsanız selam söyle..

-------------

Efsunlu hiiç gelmiyor neden acaba..:26:
Umarım sağlığı yerindedir..Birde tebessüm'ü merak ediyorum..

Son düzenleme:
canım ben de spor a.ş ye gidiyorum 2 senedir..kar da ara verdim şimdi yeniden başlıcam..fitnese gidiyorum çok faydalı...ama haftada 2 gün veriyorlar..bir dönem 2.5 ay sürüyor istersen tekrar yazılıyorsun bitince...

Selam fıstıklar...

Bugün benim doğum günüm ... Yeni yaşıma sağlıkla yeni heyecanlarla yeni umutlarla ve yeni güzel sürprizlerele girmek istiyorum... Umarım yeni yaşım bana sağlıklı bir evlat sahibi olduğumu da gösterir...

Hepinizi çoookk seviyorum... Mutluyum bugün çok...

mutlu yıllaaarrrr canımmm , doğum günün kutlu olsun , yeni yaşın dilediğin bütün güzellikleri sana getirsin inşaalllaahh
öptümm

ben olsam gider partiye iştirak ederdim ,madem uyumuyom sabaha kadar 300-500 300-500

Canım yaa.Süpersin.Merak ederim tabi etmemmi Zahmet olmazsa özelini bekliyorum müsait bi zamanında.Bi de o ateş ölçme yöntemini duymuştum ama hiç yapmadım.Yani bi siteye eklenerek grafikle uyardığını bilmiyordum.O sitenin adını da verebilir misin? Çok sevaba gircen valla tutarsa bu sefer

Senin o parmaklarını yerim yer.Benim için kaç satır yazı dökmüşsün Banu yaa.Sağol canımsın.Valla yazdıkların içime su serpti.Moralim tavan zaten malum doğum günü çocuğuyum Senin pko lu olup hamile kaldığını biliyordum.Biumut da inşallah sağlıkla kavuşur bebeğine unutur tüm sıkıntılarını.İyi dileklerin duaların için sağol.Allah razı olsun hepinizden.İyi ki varsınız yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…