günaydınnnnnnnnnnn
merhabalar nasılsınız hatuncuklar ben iyiyim moralim de iyi çok yoruluyorum ama olsun sene sonu gösterisi yapacağım ona hazırlanıyorum hopluyorum zıplıyorum ama bakalım zayıflamayı umut ediyorum bu artı hareketlerlebir de az yesem amaaaaaa
sağol canım , benim gibi yeni uyananlara günayddınn :92::92::92::92::92::92::92::92:
çok iyi olur valla banucum zamanın ve imkanın varsa git derim değişik bir aktivite oluyor ama hep zayıf hatunlar ve beyler oluyor bakıyorsun şaşkın şaşkın bir o kadarda utana sıkıla:26::26::26::26: ben de gitmiştim ilk samsuna geldiğim sene ama pek faydasını görmedim 3 ay gittim haftada 4 gün 2 saatten deli gibi ter atıyordum ama vere vere 7 kilo verebilmiştim diyette yapıyordum olmadı nedensee:26::26::26:HOşgeldin
Bizler iyiyiz de biraz daha fazla hareket etsek tam süper olucak
Ne güzel Sene sonu gösterisi için hazırlıklar eğlenceli geçiyordur ama dediğin gibi artılara doğru ilerleme sakın bak bu yaz pıstık gibi olucağız demedikmi
Bende bir yandan burayı takip edib diğer yandanda eşimle pazarlık yapıyorumhavalar düzelmeye başladı nasılsa hafiten bende şu spor aş.nin etkinliklerine yazılmak istiyorum önceden annem ufaklığa bakamaz diyordu ama şimdi sen yazıl da hallederiz kıvamına geldi
Önümüzdeki ay en geç yazılırım Allahın izniyle fitnes programına inşallah ondan sonra KVye süprizzzzzzzz çocuğa bakma piyangosu sana çarptı muamelesi yapacak eşimyoksa ben daha çoooook Divan Otelde otururum yanımada bir arkadaş buldummu tam süper olur. İlk günler arabayla gidersin sonra alışınca yürüyerek gidersin diyor eşim yazın sonuna kadarda inşallah baya bir fark olur haftanın 3 günü gitsem
çok iyi olur valla banucum zamanın ve imkanın varsa git derim değişik bir aktivite oluyor ama hep zayıf hatunlar ve beyler oluyor bakıyorsun şaşkın şaşkın bir o kadarda utana sıkıla:26::26::26::26: ben de gitmiştim ilk samsuna geldiğim sene ama pek faydasını görmedim 3 ay gittim haftada 4 gün 2 saatten deli gibi ter atıyordum ama vere vere 7 kilo verebilmiştim diyette yapıyordum olmadı nedensee:26::26::26:
Bakalım inşallah veririm zaten havalar ısınsın daha sık sokağa atıcağım kendimiçocuk arabasınıda önüme katar artık bir eyüp bir gop dolanır dururum maksat hareket olsun olmadı her gün çocukları parka çıkartırım onlar parkta bende oradaki aletlerde ter atarım az valla elimde olsa bütün kiloları bir ayda yok ederdim ama dediğin gibi bizim okadar çabuk gitmiyor hele benimkiler üzerime yapışmış gibi şu ikili rakaları bir görsem gerisi gelicek gibime geliyor
Neyse size doyum olmaz daha büyük kızın iki yeni kitabını kaplıyacağım sonrada ufaklığı uyutacağımgündüz 3 kere uyuyunca hiç uykusu yok gibi ama savaşı ben kazanırım nasılsa
Yarın akşama kadar Allaha emanet olun
kendinize iyi bakın,
İyi gecelerrrrrrrrrrrrr
banucum bende spor aş nin tesisine gidiyorum işte haftada 3 gün.şimdi soğuk olduğundan arabayla gidiyorum aslında 500 m aşağıda yakın bana ama hemen hastalandığım için korkuyorum terli dönüş yolu bana pahalıya patlayabilir..ilk ay 1 saaten fazla yaptırmıyor hoca seni yönlendiriyor zaten her hareketi yapamıyorsun.ayyy ne çıtır hatunlar var bir görseniz utandım resmen kendimden yaa.dün akşam bi tane benim ebatlarımda biri başladı nasıl sevindimHOşgeldin
Ne güzel Sene sonu gösterisi için hazırlıklar eğlenceli geçiyordur ama dediğin gibi artılara doğru ilerleme sakın bak bu yaz pıstık gibi olucağız demedikmi
Bende bir yandan burayı takip edib diğer yandanda eşimle pazarlık yapıyorumhavalar düzelmeye başladı nasılsa hafiten bende şu spor aş.nin etkinliklerine yazılmak istiyorum önceden annem ufaklığa bakamaz diyordu ama şimdi sen yazıl da hallederiz kıvamına geldi
Önümüzdeki ay en geç yazılırım Allahın izniyle fitnes programına inşallah ondan sonra KVye süprizzzzzzzz çocuğa bakma piyangosu sana çarptı muamelesi yapacak eşimyoksa ben daha çoooook Divan Otelde otururum yanımada bir arkadaş buldummu tam süper olur. İlk günler arabayla gidersin sonra alışınca yürüyerek gidersin diyor eşim yazın sonuna kadarda inşallah baya bir fark olur haftanın 3 günü gitsem
Günaydın Kızlaaaar
Uyandım kahvaltımı yapıyorum baskülde 110.5 gördüm :18:2 günde 2 kilo hatta 3 kilo versem ne kadar güzel olur
Kahvaltım ;
5 adet zeytin
2 kk peynir
1 kk kaşar
1 salatalık
1 yumurta
2 dilim ekmek
Siyah çay
Çiğneme rekoru kırmaya çalışıyorum 1 zeytin kaç kere çiğnenebilir
günaydın Bahar bugün başlıyorsun heralde detoksa bakalım etkili olacakmı sonuçlardan haberdar et bende niyetleniyorum vallahi...
düdüklüyü ocağa koydum 10 dakka sonra tüp bitti tüpgazdan doğalgaza geçme durumumuz var annem tüp almıycam diyo kaldım ortada napcam ya beeen
slm kızlar:))
yenacım msjımı görmüşsündür inşallahh ufak bi tatile çktm evde 2 hafta kadar yokum:)))yani bildirimde yokum ama buralardayım sizleri okuyorum.
bana bu ara verme kararı çok iyi geldi çok sıkılmıştım kaç aydır cuma stres oluyordum ben.2 hafta kafama göre takılayım.bu demek değilki diyeti
sanşsızlığa bak ya..neyse yarın başlarsın artık...
canım ben de spor a.ş ye gidiyorum 2 senedir..kar da ara verdim şimdi yeniden başlıcam..fitnese gidiyorum çok faydalı...ama haftada 2 gün veriyorlar..bir dönem 2.5 ay sürüyor istersen tekrar yazılıyorsun bitince...HOşgeldin
Komşu komşunun tüpüne muhtaçtırannem düdüklüyü komşuya götürmüş orda pişiyor çok mutlu oldum bugün yapıcaaam detoksumu ve cumaya -2 çıkıcam inşallaaaah
Selam fıstıklar...
Bugün benim doğum günüm ... Yeni yaşıma sağlıkla yeni heyecanlarla yeni umutlarla ve yeni güzel sürprizlerele girmek istiyorum... Umarım yeni yaşım bana sağlıklı bir evlat sahibi olduğumu da gösterir...
Hepinizi çoookk seviyorum... Mutluyum bugün çok...
ben daha uyumadm uyumam 3 ü bulur daha kitap okuyacağım dün gece de yan komşu vakası yaşadık gece parti vardı yanda sabah 4.30 kadar müzik sesini dinledik sonra dayanamadım duvara giriştim tak tak tak bu akşamda kapıya gittim bir daha yaparsan polis çağıracağım dedim misaifiri varmış pakistandan ordan gelenlerin adetiymiş sanırım gece parti vermekkbu kaçıncı annem göndermedi gece girecektim kapıdan ama hiç uyumadım
Tomurcuk,
Yumurtlama zamanini hissettigini soylemistin. Ama yumurtlama gununden 2 gun once islemlere baslamak gerekiyor ben de ikincide yumurta takibi yaptim.
Bir site bile var. Her sabah vucut sicakligini olcuyorsun. Yumurtlamadan once bir dusme oluyor ve yumurtlama gunu ani bir yukselis oluyor. Bu sekilde takip ediyorsun ve o sitede kendine bir sayfa acip hergun olcumlerini cizip grafik yapiyorsun. Sana uyari filan veriyor muhtemel yumurtlama gunun geliyor vb diye. Dijital termimetre ile her sabah yataktan cikmadan evel dilaltindan olcuyorsun. Bilirsin heralde, yumurta 24 saat yasiyor ve sperm 48 saat yasiyor. Spermin yumurtaya kadar ulasmasi da 5-6 saat suruyormus.Yumurtlama gerceklestiginde spermin yumurta etrafina ulasmis olmasi en ideal senaryo oldugu icin, yumurtlamadan hemen onceki gun en ideal zaman oluyor. Merak edersen sana ozelden de yazarim daha detayini.
ceco kullanıcısından alıntı
Canım sen bakma o doktorlara tamam senelerce tıp okuyorlar gerçekten işleri saygıyi hak ediyor yoruluyorlar ama sonuçta bir noktadan sonra Rabbim ne isterse o olur
Banada doktorum hamile kaldığımı söylediğimde inanmamıştı asla mümkün değil senin normal yolla hamile kalmış olman demişti.
kadın Doktorumda PCOlu olduğumu insülin direncim olduğunu söylediğinde benim normal yolla asla hamile kalamıyacağımı söylemişti hatta o gün inan bir tane kızım olduğu halde kendimi okadar kötü hissetmiştim ki içim dışıma cıkmıştı ağlamaktan bir daha asla bebeğim olmayacak diye
Sonra kendi kendime ya ben niye ağlıyorum ki Rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın demekki nasip değilmiş Rabbim büyük kızıma sağlık sıhhat versin bizlere sağlık versin demiştim. İkinci bebişten ümidi kestikten sadece 5 yada 6 ay sonra tam pcoyu tedavi ettirmek için bir endokrin buldum hamile kaldığımı öğrendim daha ikinci randevuya gitmeden
Her iki doktorada asla mümkin değil olamaz dediklerinde Rabbim ol dedikten sonra şüphe etmek mümkünmü demiştim
Sen yüreğini ferah tut ve kendini zayıflamaya odakla ben gönülden inanıyorum çok yakın bir zamanda sende bizlere biumut gibi hamile kaldığın müjdesini vereceksin yeterki sabret ve kendini Allahıma bırak
Biumutta o zamanlar ümitsizliğe kapılmıştı hatta tüp bebek için çektikleri kredi parası eve giren hırsız tarafından calınmıştı. Oda hayaller bitti üstelik kullanamadığımız bir paranın kredisini ödemek zorundayız diyordu. Onada aynı şeyi söylemiştim o zaman içimden geldiği için ve inan mubarek Ramazan ayındaydık bir kaç hafta içinde bize müjdeyi vermişti o zaman bak 1 ay kaldı kuzucuğun gelmesi için inşallah Rabbim sanada nasip edecektir tüm isteyen annelerede Allahın izniyle nasip olacağı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?