Sapkin bir sekilde gune basladim... Cikolata ile... Hem de uyuz bir kinder cikolata ... Hayirlisi.. Gene tosladim...
mutlu yıllaaarrrr canımmm , doğum günün kutlu olsun , yeni yaşın dilediğin bütün güzellikleri sana getirsin inşaalllaahh
öptümm
Komşu komşunun tüpüne muhtaçtırannem düdüklüyü komşuya götürmüş orda pişiyor çok mutlu oldum bugün yapıcaaam detoksumu ve cumaya -2 çıkıcam inşallaaaah
Selam fıstıklar...
Bugün benim doğum günüm ... Yeni yaşıma sağlıkla yeni heyecanlarla yeni umutlarla ve yeni güzel sürprizlerele girmek istiyorum... Umarım yeni yaşım bana sağlıklı bir evlat sahibi olduğumu da gösterir...
Hepinizi çoookk seviyorum... Mutluyum bugün çok...
Yaaa bu detoksa bulgur mu koyacaktık buğday mı :44: ben buğday haşladım valla :26: nohutlarımı tektek soydum kabukları gaz yapıyor malum yaptım bugünlük detoksumu ama acıkmadan içmeyi düşünmüyorum :26: 9:30 kahvaltı yaptım 13:00 te de ilk kasemi içerimHadi bakalım gazaaam mübarek olsun
Nice senelere canım iyi ki doğdunnn
Yeni yaşın hayatındaki tüm güzelliklerin önsözü olsun
canım forumda gördüğümde bulgur , yeşil mercimek , nohut vardı , buğday da olur herlade, haşladıysan yap gitsin
Yaptım gitti valla yoğurt çorbasına buğday koyuluyo ya ordan kalmış aklımda demekkiazıcık tadına baktım güzeldi valla bastım naneyi bastım naneyi
aminnn canım yeşin yaşın güzellikler getirsin...doğum günün kutlu olsun...Selam fıstıklar...
Bugün benim doğum günüm ... Yeni yaşıma sağlıkla yeni heyecanlarla yeni umutlarla ve yeni güzel sürprizlerele girmek istiyorum... Umarım yeni yaşım bana sağlıklı bir evlat sahibi olduğumu da gösterir...
Yaptım gitti valla yoğurt çorbasına buğday koyuluyo ya ordan kalmış aklımda demekkiazıcık tadına baktım güzeldi valla bastım naneyi bastım naneyi
iyi günler kızlar
tomurcuk galiba doğum günün yeni yaşın hayırlı olsun
bide dün hormon tahlillerini gördüm
hormonlarına göre pko yok sende allahın izniyle biraz zayıflarsan yine kendiliğinden gelir bebişin inşallah
daha önce lh -fsh dan yüksekmiydi bu değişmiş değerlermi bide glikofen haricinde pko için başka bir tedavi gördünmü?nekadar zamandır içiyorsun?
Canım şimdi sen söyleyince baktım hastanenin sitesinden eski raporlara
12.04.2011 tarihinde LH: 9,47 FSH: 5,00
29.29.2010 tarihinde LH:6,93 FSH: 2,31
Dünki tahlilde LH:1,88 FSH: 3,52
Lh,Fsh ın iki katı kadar olunca pko oluyordu sanırım.Benim düzelmiş mi şimdi :) Şuan sadece glukofen kullanıyorum.Daha 1 ay olmadı başlayalı.Doktorum vermişti ama ben kafama göre bırakmıştım.Yeniden başladım kendim.Doktora gitmeyeli bayağı oldu.Kendim soğan kürüyle falan adet oldum.Daha önceki tedavim duphaston içip adet olup sonra klomenle yumurta tedavisi gördüm.Ama sonuç alamadık.Öyle işte şuan düzensiz çok 40 günü bulabiliyor ama en azından ilaçsız adet olabiliyorum.Bu da bişey benim için :)
yeni yaşın sağlıklı sıhhatli geçsin inş güzel yaşlar dilerim sevdiklerinle inş iyi ki doğdun tomurcuğummmmSelam fıstıklar...
heee gideydim pakistanlılarla çıs tak çıs takkkkk hihihihihihih: 32:ben olsam gider partiye iştirak ederdim ,madem uyumuyom sabaha kadar 300-500 300-500
aminnn canım yeşin yaşın güzellikler getirsin...doğum günün kutlu olsun...
yeni yaşın sağlıklı sıhhatli geçsin inş güzel yaşlar dilerim sevdiklerinle inş iyi ki doğdun tomurcuğummmm
tomurcuk,
Nice mutlu seneler diliyorum biir ömür boyu sevdiklerinle..
Seneye minicik bebekli fakat son derece fit bir anne olarak girersin inşallah...
Selam fıstıklar...
Ammmiiiiiiinnnn... Valla o kadar içten amin dedim ki inşallah kabul olurBu ne güzel bir duadır dilektir böyle...Hem minicik bebekli hem fit oohh daha ne isterim... İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ... Allah razı olsun...
Selam fıstıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?