Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Komşu komşunun tüpüne muhtaçtır annem düdüklüyü komşuya götürmüş orda pişiyor çok mutlu oldum bugün yapıcaaam detoksumu ve cumaya -2 çıkıcam inşallaaaah

inşallah Baharcım , -2 -3 derken gidecek bu fazlalıklar:128::128::128::128::128::128::128::128:
sen detoksu yap bu hafta sonuçlara bi bak , bende bu haftasonu sınav olduğu için ancak diğer haftasonuna yaparım

Nice senelere canım iyi ki doğdunnn

Yeni yaşın hayatındaki tüm güzelliklerin önsözü olsun

Yaaa bu detoksa bulgur mu koyacaktık buğday mı :44: ben buğday haşladım valla :26: nohutlarımı tektek soydum kabukları gaz yapıyor malum yaptım bugünlük detoksumu ama acıkmadan içmeyi düşünmüyorum :26: 9:30 kahvaltı yaptım 13:00 te de ilk kasemi içerim Hadi bakalım gazaaam mübarek olsun

canım forumda gördüğümde bulgur , yeşil mercimek , nohut vardı , buğday da olur herlade, haşladıysan yap gitsin

canım forumda gördüğümde bulgur , yeşil mercimek , nohut vardı , buğday da olur herlade, haşladıysan yap gitsin

Yaptım gitti valla yoğurt çorbasına buğday koyuluyo ya ordan kalmış aklımda demekki azıcık tadına baktım güzeldi valla bastım naneyi bastım naneyi

Yaptım gitti valla yoğurt çorbasına buğday koyuluyo ya ordan kalmış aklımda demekki azıcık tadına baktım güzeldi valla bastım naneyi bastım naneyi

valla bende öle düşünüyom , nane ve pul biber ile şenlendirecem , ayran , yoğurt , süt delisi olduğum için herlade rahatlıkla içerim , hadi sana şimdiden kolay gelsin canım , heyecanla bekliyoruz sonuçları

iyi günler kızlar
tomurcuk galiba doğum günün yeni yaşın hayırlı olsun
bide dün hormon tahlillerini gördüm
hormonlarına göre pko yok sende allahın izniyle biraz zayıflarsan yine kendiliğinden gelir bebişin inşallah
daha önce lh -fsh dan yüksekmiydi bu değişmiş değerlermi bide glikofen haricinde pko için başka bir tedavi gördünmü?nekadar zamandır içiyorsun?

aminnn canım yeşin yaşın güzellikler getirsin...doğum günün kutlu olsun...

hadi bakalım sonuçları bekliyorum. Ayşe de yapmıştı noldu ki acep göremiyorum onu?

Canım şimdi sen söyleyince baktım hastanenin sitesinden eski raporlara
12.04.2011 tarihinde LH: 9,47 FSH: 5,00
29.29.2010 tarihinde LH:6,93 FSH: 2,31
Dünki tahlilde LH:1,88 FSH: 3,52

Lh,Fsh ın iki katı kadar olunca pko oluyordu sanırım.Benim düzelmiş mi şimdi :) Şuan sadece glukofen kullanıyorum.Daha 1 ay olmadı başlayalı.Doktorum vermişti ama ben kafama göre bırakmıştım.Yeniden başladım kendim.Doktora gitmeyeli bayağı oldu.Kendim soğan kürüyle falan adet oldum.Daha önceki tedavim duphaston içip adet olup sonra klomenle yumurta tedavisi gördüm.Ama sonuç alamadık.Öyle işte şuan düzensiz çok 40 günü bulabiliyor ama en azından ilaçsız adet olabiliyorum.Bu da bişey benim için :)

ben çok anlamam hormon tahlillerinden ama lh -fsh dan düşük olması gerektiğinide sende biliyorsun bu değerlere göre sende pko yok tabii ultrason görüntüsüde önemli
benim fsh-6.73 lh-7.15

yeni yaşın sağlıklı sıhhatli geçsin inş güzel yaşlar dilerim sevdiklerinle inş iyi ki doğdun tomurcuğummmm
ben olsam gider partiye iştirak ederdim ,madem uyumuyom sabaha kadar 300-500 300-500
heee gideydim pakistanlılarla çıs tak çıs takkkkk hihihihihihih: 32:

afiyet olsun ben de haftasonu yapacağım kısmetse bu sefer yapacağımmm in inş

tomurcuk,

Nice mutlu seneler diliyorum biir ömür boyu sevdiklerinle..
Seneye minicik bebekli fakat son derece fit bir anne olarak girersin inşallah...

tomurcuk,

Nice mutlu seneler diliyorum biir ömür boyu sevdiklerinle..
Seneye minicik bebekli fakat son derece fit bir anne olarak girersin inşallah...

Ammmiiiiiiinnnn... Valla o kadar içten amin dedim ki inşallah kabul olur Bu ne güzel bir duadır dilektir böyle...Hem minicik bebekli hem fit oohh daha ne isterim... İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ... Allah razı olsun...

Son düzenleme:

Yeni yaşın mutlu, sağlıklı ve şanslı geçsin, her şey gönlünce olsun, doğum günün kutlu olsun.

yeni yaşında mutlu ve sağlıklı günler geçirmeni dilerim tüm dileklerin gerçekleşir sevdiklerin hep yanında olur inşallah... nice nice senelere

doğum günün kutlu olsun ebrucum nice yaşlara sağlıklı mutlu bebişli girersin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…