- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Yeni yaşın mutlu, sağlıklı ve şanslı geçsin, her şey gönlünce olsun, doğum günün kutlu olsun.
yeni yaşında mutlu ve sağlıklı günler geçirmeni dilerim tüm dileklerin gerçekleşirsevdiklerin hep yanında olur inşallah... nice nice senelere
doğum günün kutlu olsun ebrucum nice yaşlara sağlıklı mutlu bebişli girersin inşallah canım
Selam fıstıklar...
Bugün benim doğum günüm ... Yeni yaşıma sağlıkla yeni heyecanlarla yeni umutlarla ve yeni güzel sürprizlerele girmek istiyorum... Umarım yeni yaşım bana sağlıklı bir evlat sahibi olduğumu da gösterir...
Hepinizi çoookk seviyorum... Mutluyum bugün çok...
Geçmiş olsun cnm en doğrusu sağlıklı beslenmekBen bu ayranşeyini hiç sevmedim yediğimden beri midem bulanıyor tansiyonum düşmüş gözüm kararınca ne bulduysam attım ağzıma akşama içine tuz atıp öyle yicem artık faydamı eder zarar mı eder bilemem ama çok başım döndü dışardaydım düşüp bayılcam sandım benim canım tatlıdır gelemem böyle şeylere
Gittim tam buğday ekmeği aldım kendime adam gibi rejim yapcam detokstur şoktur bana göre değil arkadaş
Cnm doğum günün kuttlu olsun nice sağlıklı mutlu çocuklu yıllara
Amin canım teşekkür ederim.Noldu senin kardeşinle iddia.Nasıl gidiyor? Sen veremiyormuşsun kilo.Durakladın sanırım pes etme.Gider birden heralde.Kardeşin naptı verebildi mi?
Cnm kardeşim ben gibi sağlıklı beslenmiyor cam fıstığı felan yiyor ama 3kg verdim dedi banada tam kilosunu söylemiyorlar bende diyorum kg veremiyom felan onlarda bana inanmiyor hatta küçük gelin ablaaa sen bol kiyafet giyip bizi kanfiriyon dimi diyor. Önemlisi kardeşim sagligina kavussun zaten onun kazancagini biliyordum ama pes etmiyorum kızım uyansin yurucem şimdilik 200dakkk oldu akşam topikden okuudumda uzun yürüyüşler metopolizmayi calistiriyormus
birazda reglim diye çok cikiyom ama hiç ciko yemedim hatta dieti vardı ama eşime verdim dayanam diye
Slm kizlarrr
morwlim çok bozuk yaww o kadar az yemek yediğim halde kilo verwmiyorum offff heralde guatr hapim az geliyor pazartesi kan kontrolû. Olmak istiyom bakalım. Ne ccikcak
Anladım canım.Demek maksat kardeşini zayıflatmak.Ne güzel düşünmüşsün.Hayırlısı olsun artık.
Bende ablamla yürüyüşe başladım.Ablam da 90 ın üstünde.iki gündür 1 er saat yürüyoruz bakalım.Çok umutluyum hem onun hem kendi adıma.İki kişi olunca motivasyon süper oluyor yürüyüşte.Gaza getiriyoruz birbirimizi :) Yok şunun düğününe kadar verelim yok bunun nikahında şunu giyelim diye :) İyi gidiyor yani şimdilik bakalım cozutmasak iyi :) Demek 200 dk yürümek daha iyi.Şimdilik ben işten eve dönünce yürüyoruz bir saat.İlerleyen günlerde bizde artıralım o zaman.
yavrusum ölürsün günde 200 dk yuruyerek o toplam 200 dakka yurumuş günde 1 saat 60 dakka yeter de artar...
ya benim de çok bozuk...
cumrtesi 94.3 geldim 4 gün oldu 3 saat yurudum ve çok dikkatli yedim 1000-1200 kalori aldım yaklaşık. bu sabah heyecanla tartıldım, 94.4 olmuşum ne hoşşş
Slm kizlarrr
morwlim çok bozuk yaww o kadar az yemek yediğim halde kilo verwmiyorum offff heralde guatr hapim az geliyor pazartesi kan kontrolû. Olmak istiyom bakalım. Ne ccikcak
Cnm toplam 200dakkk yürüdüm bu günde 60 dakkk 260dakkk olduNe bilim ben de 200 dk deyince günlüktür diye düşündüm.Neyse 1 saat kafii o vakit... :)
ya benim de çok bozuk...
cumrtesi 94.3 geldim 4 gün oldu 3 saat yurudum ve çok dikkatli yedim 1000-1200 kalori aldım yaklaşık. bu sabah heyecanla tartıldım, 94.4 olmuşum ne hoşşş
aynen ben de öyleyim ne yapacağımı şaşırdım kilomu koruyum yeter diyorum şükredip oturuyorum napıyım
Cnm toplam 200dakkk yürüdüm bu günde 60 dakkk 260dakkk oldu
Annemden öyle diyor almada boylede iyisin ama ben 65 şin altına dusmek istiyooooooooooooooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?