sevecen hoşgeldin hedefine sağlıkla ulaşırsın inşallah
sürekli paylaşımda bulunursan listeye 2 hafta sonra alınırsın sen de
cumaları kilo bildirimi yapıyoruz ve listemiz de oluyor
istersen günlük menülerini de paylaşabilirsin
hoşbulduk canım inşlhh
maşallah sen baya baya incelmişsin ne kadar zamanda verdin ? ahh bende bir görsem 7 li rakamları tekrar
anladım canım yarından itibaren listeme başlıyorum hergün paylaşırım inşlh
selam fıstıklar giremedim dün, bugünde çok yorgunum kendinize iyi bakın ,öptümmmmmm
ben 1 senedir uğraşıyorum canım ama asıl kiloyu ilk 7 ayda verdim 5 aydır takıldım kaldım malesef
sen de görürsün inşallah 8leri 7leri istiyorsan 6ları da
merhaba bayanlar benide aranıza kabul edermisiniz lütfenmotivem diplerde kendimi çok kötü hissediyorum
1,5 sene önce verdiğim kiloları bebek tedavi sürecin kist ameliyatı derken tekrar aldım kat kat kendi çabamla 105 den 94 e kadar düştüm
bugün tek başıma üstesinden gelemiyceğimi anlayark diyetisyene gittim 93.9 çıktım 1500 kalorilik bi diyet listesi oluşturdu bu arada 40 kiloda yağ mevcutmuş
buraya dahil olmam için ne yapmam lazım haftalık listenizmi var günlük paylaşım felan
bu arada öğretmenim derslerden fırsat buldukça giricem artık sık sık
aranızda kendimi daha iyi hissediceğimi biliyorum
Bende bu hafta çok deill ama yinede kaçırdım haftaya insalllah dikkat edeceğimben de 75 istiyorum ama olmuyor napıyım yine devam tabii ama
yürüyorum ben de fırsat buldukça bu hafta 270 dk oldu tartılmadım ama artıdayım gibi şiş hissediyorum kendimi 2 gündür de kahvaltıdaydık yine kaçtı tabii
cnm hosgeldin cuma günleri öğlene kadar kilonu bildiriyorsun 2hafta sonrada listeye aliniyorsun cnm ben günde 1saat yuruyom cnm 200dakkk benim toplam dakkam unuttuğum için yaziyorum
moralim bozuk kızlar...
benim eşim TR'nin en büyük şirketlerinden birine ortak. Şimdilerde de Japonlarla ortak İstanbul2un en büyük işini yapıyorlar. Uzattım. Dev gibi bir plazadalar filan. Kızın okulu biriki gündür tatil. İş yerine kuyruklu piyano almışlar bir de resim sergisi varmış plazada. Neyse işte. Bu akşam eşim dedi ki : 'yarın kızı bizim işe getirsen, lobide biraz piyano çalar. ben ona sergiyi gezdiririm.' Sonra durakladı... ' Sen de üzerine güzel bişeyler giyip gelsen, Japonlarla tanıştırırım, ofisi gezdiririm sana'....
Bir farkettim ki., ben en az 5 yıldır onun işyerine gitmemişim... Pacozun onde gideni gibi 5 yldır hamile kıyfetleri ile gezdiğim, aynı esofmandan 4 tane alıp her gun aynısını giydigim için o da benden utanıyor resmen... Kendimden tiksindim iyice...
Ben de 2 Yok ' dedim. Ben kızı getiririm, zaten ev berbat halde, ben de markete ugrarım sizin işin yakınında, sonra gelir kapıdan alırım dedim...
YER YARILSA DA İÇİNE GİRSEMMMMMMMMMM....
ohh iddiadasıma bak sen..spor hedefini ilerletmiş..HOşgeldin
Bizler iyiyiz de biraz daha fazla hareket etsek tam süper olucak
Ne güzel Sene sonu gösterisi için hazırlıklar eğlenceli geçiyordur ama dediğin gibi artılara doğru ilerleme sakın bak bu yaz pıstık gibi olucağız demedikmi
Bende bir yandan burayı takip edib diğer yandanda eşimle pazarlık yapıyorumhavalar düzelmeye başladı nasılsa hafiten bende şu spor aş.nin etkinliklerine yazılmak istiyorum önceden annem ufaklığa bakamaz diyordu ama şimdi sen yazıl da hallederiz kıvamına geldi
Önümüzdeki ay en geç yazılırım Allahın izniyle fitnes programına inşallah ondan sonra KVye süprizzzzzzzz çocuğa bakma piyangosu sana çarptı muamelesi yapacak eşimyoksa ben daha çoooook Divan Otelde otururum yanımada bir arkadaş buldummu tam süper olur. İlk günler arabayla gidersin sonra alışınca yürüyerek gidersin diyor eşim yazın sonuna kadarda inşallah baya bir fark olur haftanın 3 günü gitsem
ahhhh ebrumm bende seni çok seviyorum..Selam fıstıklar...
Bugün benim doğum günüm ... Yeni yaşıma sağlıkla yeni heyecanlarla yeni umutlarla ve yeni güzel sürprizlerele girmek istiyorum... Umarım yeni yaşım bana sağlıklı bir evlat sahibi olduğumu da gösterir...
Hepinizi çoookk seviyorum... Mutluyum bugün çok...
cannnııımm doğum günün, yeni yaşın kutlu olsunSelam fıstıklar...
Bugün benim doğum günüm ... Yeni yaşıma sağlıkla yeni heyecanlarla yeni umutlarla ve yeni güzel sürprizlerele girmek istiyorum... Umarım yeni yaşım bana sağlıklı bir evlat sahibi olduğumu da gösterir...
hoşbulduk tatlım
tamam canım bu cumadan başlayacakmıyım kilo bildirmeye
ohh günde bir saatte çok iyi bende 2 sene önce verdiğimde bir saatten fazla yürüyodum her gün
moralim bozuk kızlar...
benim eşim TR'nin en büyük şirketlerinden birine ortak. Şimdilerde de Japonlarla ortak İstanbul2un en büyük işini yapıyorlar. Uzattım. Dev gibi bir plazadalar filan. Kızın okulu biriki gündür tatil. İş yerine kuyruklu piyano almışlar bir de resim sergisi varmış plazada. Neyse işte. Bu akşam eşim dedi ki : 'yarın kızı bizim işe getirsen, lobide biraz piyano çalar. ben ona sergiyi gezdiririm.' Sonra durakladı... ' Sen de üzerine güzel bişeyler giyip gelsen, Japonlarla tanıştırırım, ofisi gezdiririm sana'....
Bir farkettim ki., ben en az 5 yıldır onun işyerine gitmemişim... Pacozun onde gideni gibi 5 yldır hamile kıyfetleri ile gezdiğim, aynı esofmandan 4 tane alıp her gun aynısını giydigim için o da benden utanıyor resmen... Kendimden tiksindim iyice...
Ben de 2 Yok ' dedim. Ben kızı getiririm, zaten ev berbat halde, ben de markete ugrarım sizin işin yakınında, sonra gelir kapıdan alırım dedim...
kızlarrr selammm
bugün hiç uğrtayamadım ama kendim adına güzel haberle geldimm
diyetisyenime gitim ve 87.8 çıktımmm o kadar mutlu oldum ki
çıktım ve 40 dakika yürüdüm havada çok güzeldi
sonra kendime geldim çünkü hem basen hem bel hemde mide ölçülerimde küçüldü
vee kararım kesindirrr önce 70 sonra 60 ve sonrada 55 e inicemmm
sabah kahvaltısı:
-kabaklı yumurta
-yağsız beyaz peynir
-2 dilim denge light ekmek
-şekersiz 4 bardak çay
ara öğün:
-1 adet şekersiz türk kahvesi
öğlen yemeği:
-1 kase çorba
-yarım kepekli ekmek
ara öğün:
-1 adet sütten yapılmış şekersiz nescafe
akşam yemeği:
-yağsız (kendi yağında kızarmış) sucuk
-1 kase yoğurt
-3 bardak şekersiz çay
ara öğün:
-1 adet elma
spor:
-sabah 30 dak leslie+öğlen 40 dak yürüyüş
cannnııımm doğum günün, yeni yaşın kutlu olsun
umarım bu güzel sana yüreğinden geçirdiğin tüm dikelerini verir ve çooook ama çooook mutlu olursun
sağlık, huzur, mutluluk, kahkaha hayatından hiç ama hiç eksik olmasın
nice yıllara arkadaşım
gerçekten öyle canım kim tutar beniÇok sevındım canım baya kilo vermişsin sen ya. 90dan 87ye düştün sanırım. Bana yaklaşmıssın:) Hadi bakalım kim tutar senii
gerçekten öyle canım kim tutar beni
1 aya yakın bir süredir duruyordu
o durmadan kaynaklı bende kaçamaklar yaptım
şimdi yeniden hızlandım, düzenli yapıyorum diyetimi ve hergün spor yapıyprum ya da yapmaya çalışıyorum
inşallaaahh bu şevkim ve motivasyonum bozulmazda çabucak inerimm
moralim bozuk kızlar...
Selam fıstıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?