Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk canım inşlhh
maşallah sen baya baya incelmişsin ne kadar zamanda verdin ? ahh bende bir görsem 7 li rakamları tekrar
anladım canım yarından itibaren listeme başlıyorum hergün paylaşırım inşlh

ben 1 senedir uğraşıyorum canım ama asıl kiloyu ilk 7 ayda verdim 5 aydır takıldım kaldım malesef
sen de görürsün inşallah 8leri 7leri istiyorsan 6ları da

ben 1 senedir uğraşıyorum canım ama asıl kiloyu ilk 7 ayda verdim 5 aydır takıldım kaldım malesef
sen de görürsün inşallah 8leri 7leri istiyorsan 6ları da

fazlasında gözüm yok :)
70 75 olsam yeter boyuma göre...
benimde yaz sonuna kadar 7 lere gelmem lazım tüp bebek yaptırmadan önce inşlh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

cnm hosgeldin cuma günleri öğlene kadar kilonu bildiriyorsun 2hafta sonrada listeye aliniyorsun cnm ben günde 1saat yuruyom cnm 200dakkk benim toplam dakkam unuttuğum için yaziyorum

Bende bu hafta çok deill ama yinede kaçırdım haftaya insalllah dikkat edeceğim
Yola ömür boyu devam cnm yoksa hop anlamadan 90 kg olmuşuz

moralim bozuk kızlar...

benim eşim TR'nin en büyük şirketlerinden birine ortak. Şimdilerde de Japonlarla ortak İstanbul2un en büyük işini yapıyorlar. Uzattım. Dev gibi bir plazadalar filan. Kızın okulu biriki gündür tatil. İş yerine kuyruklu piyano almışlar bir de resim sergisi varmış plazada. Neyse işte. Bu akşam eşim dedi ki : 'yarın kızı bizim işe getirsen, lobide biraz piyano çalar. ben ona sergiyi gezdiririm.' Sonra durakladı... ' Sen de üzerine güzel bişeyler giyip gelsen, Japonlarla tanıştırırım, ofisi gezdiririm sana'....

Bir farkettim ki., ben en az 5 yıldır onun işyerine gitmemişim... Pacozun onde gideni gibi 5 yldır hamile kıyfetleri ile gezdiğim, aynı esofmandan 4 tane alıp her gun aynısını giydigim için o da benden utanıyor resmen... Kendimden tiksindim iyice...

Ben de 2 Yok ' dedim. Ben kızı getiririm, zaten ev berbat halde, ben de markete ugrarım sizin işin yakınında, sonra gelir kapıdan alırım dedim...

YER YARILSA DA İÇİNE GİRSEMMMMMMMMMM....

cnm hosgeldin cuma günleri öğlene kadar kilonu bildiriyorsun 2hafta sonrada listeye aliniyorsun cnm ben günde 1saat yuruyom cnm 200dakkk benim toplam dakkam unuttuğum için yaziyorum

hoşbulduk tatlım
tamam canım bu cumadan başlayacakmıyım kilo bildirmeye
ohh günde bir saatte çok iyi bende 2 sene önce verdiğimde bir saatten fazla yürüyodum her gün

canm ama sasırdım ben...
neden kendine böle haksızlık ediyorsun.hatırladıgım kadarıyla senin benim kadar da kilon yok..kendine çok güsel seyler bulabilirsin..
neden yapmıyorsun öncelikle bunu merak ettim ben..
psikoloj,in bu kadar mı kötü(
ne desem bilemedim şimdi..ama kızdım da sana..

önce sen kendini sevmelisin..
maddi durumunuzda iyi anladıgım kadarıyla oh daha ne...
bak ben bile bu kiloda dün adil ışık ta kendime elbise buldum.büyük beden yaptıgı modeller var az da olsa.ben trikoda 44 bedene girdim.aslında 46 da alabilirdim ama dedm girebildigim en küçük bedeni alayım.eşim kadınlar günü için bir hediye almak istiyordu bana..bayıla bayıla aldı.bir de topuklu ayakkabı aldım.
bizler de hak ediyorus bunları..kilolu olup yakısan kadın da cok..
artık hemen hemen tüm markaların büyük beden çalısmalarıda var.
koton da hem uygun hem şık şeyler üretiyor bizler için.

sahi 5 yıldır böle dolanıyorum yazmıssın neden?

ohh iddiadasıma bak sen..spor hedefini ilerletmiş..
ayy ben sana arkadas olurum
keşke imkan olsa da beraber gitsek..
benm de burda hiiçç arkadasım yok
ahhhh ebrumm bende seni çok seviyorum..
Dogum günün kutlu olsun mutlu olsun..
sevdiklerinle nice yıllara insallah bir dahaki dogum gününde kucagında bebişinle olursun

kızlarrr selammm
bugün hiç uğrtayamadım ama kendim adına güzel haberle geldimm
diyetisyenime gitim ve 87.8 çıktımmm o kadar mutlu oldum ki
çıktım ve 40 dakika yürüdüm havada çok güzeldi
sonra kendime geldim çünkü hem basen hem bel hemde mide ölçülerimde küçüldü
vee kararım kesindirrr önce 70 sonra 60 ve sonrada 55 e inicemmm

sabah kahvaltısı:
-kabaklı yumurta
-yağsız beyaz peynir
-2 dilim denge light ekmek
-şekersiz 4 bardak çay
ara öğün:
-1 adet şekersiz türk kahvesi
öğlen yemeği:
-1 kase çorba
-yarım kepekli ekmek
ara öğün:
-1 adet sütten yapılmış şekersiz nescafe
akşam yemeği:
-yağsız (kendi yağında kızarmış) sucuk
-1 kase yoğurt
-3 bardak şekersiz çay
ara öğün:
-1 adet elma
spor:
-sabah 30 dak leslie+öğlen 40 dak yürüyüş

cannnııımm doğum günün, yeni yaşın kutlu olsun
umarım bu güzel sana yüreğinden geçirdiğin tüm dikelerini verir ve çooook ama çooook mutlu olursun
sağlık, huzur, mutluluk, kahkaha hayatından hiç ama hiç eksik olmasın
nice yıllara arkadaşım

hoşbulduk tatlım
tamam canım bu cumadan başlayacakmıyım kilo bildirmeye
ohh günde bir saatte çok iyi bende 2 sene önce verdiğimde bir saatten fazla yürüyodum her gün

hoşgeldin örtmenim

evet bu cuma baslarsın kilo bildirimine haftaya da listemizdeki yerini alırsın.
bu arada işe kilo çizelgeni yapmakla baslayabilirsin.

hep eksiler için çizelgeni yenilemen dilegiyle kolay gelsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Merhaba

Öncelikle anlamadım neden 5 yıldır hamıle kıyafetı gıyıyorum dedınız. Artık her markanın büyük bedeni var ben 110 kıloyken bile buluyordum ve yakıstırıyordum kendıme kıyafet. Herseyı gectım maddı durumunuz da cok iyi yani bizim him uğrayamadıgımız magazalardan da bulabılırsınız.

Eşiniz neden sizden utansın ki. Hani önemli kişilerle tanıstırıcam ondan güzel giyin demek istemiştir. Bence öncelikle psikolojik yardım alarak başlayın. Ben sizin abarttıgınız kadar kilolu olmadıgınıza eminim. Kendinizi sevin biraz ve güzel kiyafetler alarak başlayın işe. İnsan her zaman fit olamaz ki. Zayıflamadan güzel giyinmek yasak mı biz şişmanlara

Son düzenleme:

Çok sevındım canım baya kilo vermişsin sen ya. 90dan 87ye düştün sanırım. Bana yaklaşmıssın:) Hadi bakalım kim tutar senii

Çok sevındım canım baya kilo vermişsin sen ya. 90dan 87ye düştün sanırım. Bana yaklaşmıssın:) Hadi bakalım kim tutar senii
gerçekten öyle canım kim tutar beni
1 aya yakın bir süredir duruyordu
o durmadan kaynaklı bende kaçamaklar yaptım
şimdi yeniden hızlandım, düzenli yapıyorum diyetimi ve hergün spor yapıyprum ya da yapmaya çalışıyorum
inşallaaahh bu şevkim ve motivasyonum bozulmazda çabucak inerimm

Canım ben de 1 ay kılo verememıstım ama sonra senın gibi verdım. Arada duraklamalar olsa da moral bozmamak lazım

yazmadan edemedim..bu kadar imkanla neden kendini bu duruma düşürüyorsun ki canım..gerekirse 2 bakıcı tut ama eşinin yanında ol heryerde imkanlarını sonuna kadar kullan...

eğer böyle 3 çocuk yapıyorsan bu imkanla eşinde hertürlü masrafa razıdır..

biz de bir laf vardır...eğer sen kocanın parasını yemezsem o yedircek birini bulur..

lütfen yanlış anlama sen yazdığın için söylüyorum..

ben bile asla kıyafetimden ödün vermem en şık şeyleri arar bulur ararım...

sadece kilo vermeye çalışma gez alışveriş yap kuaförüe git..

eşinin yanında da işyerinde de görün her zaman ..

kendime güvenim var ben burdayım de...

naçizane fikrim...

doğumgünün kutlu olsun.yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir inşallah

bugün yediklerim:
sabah:beyaz peynirli domatesli tost (kepekli ekmek)
ara öğün:4 yk light yoğurt
öğle:1 porsiyon döner
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak diyet kola
ara öğün:5 badem
akşam:kıymalı domatesli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:100 dakika spor salonu + 100 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…