doğru diyosun canım ama işte bi anda hızlıca verip sonrada öyle tıkanmak çok can sıkıcıydı, bir anda motivasyonum sıfırlandı, sporu bıraktım, şu kpss stresi de bindi iyice. neyseki şimdi gayet iyiyim ve bir problem yok. her kilo verdiğimde artık, sanki ilk defa diyete başlıyormuş gibi azimle başlıyorum. Rabbim bu azmi eksik etmesin benden ve tüm arkadaşlarımdan en kısa sürede verelim kilolarııCanım ben de 1 ay kılo verememıstım ama sonra senın gibi verdım. Arada duraklamalar olsa da moral bozmamak lazım
moralim bozuk kızlar...
benim eşim TR'nin en büyük şirketlerinden birine ortak. Şimdilerde de Japonlarla ortak İstanbul2un en büyük işini yapıyorlar. Uzattım. Dev gibi bir plazadalar filan. Kızın okulu biriki gündür tatil. İş yerine kuyruklu piyano almışlar bir de resim sergisi varmış plazada. Neyse işte. Bu akşam eşim dedi ki : 'yarın kızı bizim işe getirsen, lobide biraz piyano çalar. ben ona sergiyi gezdiririm.' Sonra durakladı... ' Sen de üzerine güzel bişeyler giyip gelsen, Japonlarla tanıştırırım, ofisi gezdiririm sana'....
Bir farkettim ki., ben en az 5 yıldır onun işyerine gitmemişim... Pacozun onde gideni gibi 5 yldır hamile kıyfetleri ile gezdiğim, aynı esofmandan 4 tane alıp her gun aynısını giydigim için o da benden utanıyor resmen... Kendimden tiksindim iyice...
Ben de 2 Yok ' dedim. Ben kızı getiririm, zaten ev berbat halde, ben de markete ugrarım sizin işin yakınında, sonra gelir kapıdan alırım dedim...
YER YARILSA DA İÇİNE GİRSEMMMMMMMMMM....
Kizlar yorumlara tesekkur ederim. Ama hala toparlayamiyorum kendimi...buyuk beden giymeyi mi reddediyorum neyim....
Poffff (seksenler)
Kizlar yorumlara tesekkur ederim. Ama hala toparlayamiyorum kendimi...buyuk beden giymeyi mi reddediyorum neyim....
Poffff (seksenler)
Poffff (seksenler)
doğru diyosun canım ama işte bi anda hızlıca verip sonrada öyle tıkanmak çok can sıkıcıydı, bir anda motivasyonum sıfırlandı, sporu bıraktım, şu kpss stresi de bindi iyice. neyseki şimdi gayet iyiyim ve bir problem yok. her kilo verdiğimde artık, sanki ilk defa diyete başlıyormuş gibi azimle başlıyorum. Rabbim bu azmi eksik etmesin benden ve tüm arkadaşlarımdan en kısa sürede verelim kilolarıı
evet canım ben genel kültür genel yetenekten giricem sınavaSende mı sınava calısıyordun. Bölümün neydi
hoşgeldin örtmenim
evet bu cuma baslarsın kilo bildirimine haftaya da listemizdeki yerini alırsın.
bu arada işe kilo çizelgeni yapmakla baslayabilirsin.
hep eksiler için çizelgeni yenilemen dilegiyle kolay gelsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ben kesmiştim canım daha önceden yazmıştımkızlar şu 1-2 gündür akşam 6.30dan sonra hiçbişi ytemiyorum sadece yoğurt yada ayran.
kilo oynamalarıma çok etkisi oldu
şu 3 beyazı ve akşam 6 dan sonra yemeği kesen kimdi aramızda?
Sende mı sınava calısıyordun. Bölümün neydi
evet canım ben genel kültür genel yetenekten giricem sınava
bölüm olarak değil
bakalım çalışıyoruz bu sene çok alım var dşyorlar ama ancak alacaksın 90-100 öylee gireceksin bir yere
artık 80-89 un saşnsı bile yok
ben kesmiştim canım daha önceden yazmıştım
evet bende faydasını görüyorumm
hemde uyurken bile rahat uyuyorumm halsizliklerim bile kalktı ortadan
ilk zamanlar zorlanıyor insan bişeyler atıştırmak istiyor
bende sütle falan dolduruyorum 6 dan sonra canım çok istersee
bence başlasınlarallah yardımcınız olsun kızlar hangi bölüm?
bu kpss streside çok büyük sıkıntı gerçekten okuyosun okuyosun yerleşemiyosun bunun stresi benim öğrencilerimde bile şimdiden mevcut yazık bazıları şimdiden çalışmaya başlasakmı deyip akıl istiyo
ben ilk diyete başladığımda 105 kiloydum 4-5 ay içinde 87.8 e düştümArkadsim inanki kilo vermek cok kolay soyle soyliyeym en basiti ben 8yildaalsigim kilolari aslinda cok guzel bir azimle 5bilemedim 6 ayda verebilirim yeterki isteyelim oyle degilmi sizin kilobuz hakki da benim bir bilgim yok ama ben 99 kiloyum malesef
tarçın vazgeçilmezim oldu benim arkadaşımkızlar sizlere bişey danışmak istiyorum
diyetisyenim bana sabahları aç karnına limonlu ve tarçınlı ılık su içmemi söyledi
evde çubuk tarçınım yok toz tarçın atsam nasıl olur :26::26::26:
bence başlasınlar
hatta lise mezunu olarak girip çalışırken üniversite okusunlar
keşke bende öyle yapsaymışım diyorum şimdii
off offf walla hayatımız sınav dedikleri şey bu işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?