Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

işin kötü tarafı ben tarçını hiç sevmiyorum baygınlık veriyo bana tadı
kan şekerini dengeler dedi aç karnına içersen
mide sorunum yok allahtan daha önceki zayıflama serüvenimde yarım limonu iki bardak ılık suya sıkıp içtim her sabah aç karnına
yağları eritiyo gerçekten

:26:Hayırlı aksamlar kızlarr
Ve BEN sadece 1 haftada 83.2'den 87.4e çıkabilen wucuda sahib bi magdurrrr:)) Sinirden kendimi alkışlıyorumm aglayamadımdan gülmekle yetiniyorummm

hoşgeldin öncelikle gülsüm
yediklerine dikkat ettiğin halde mi aldın yoksa dikkat etmeyip mi aldın
çünkü bir arkadaşımda troid çıktı ve hızla 1 ay içerisinde 20 kilo aldı:44::44:

ben artık yatma moduna geçeyim sabah 5,30 da ayaktayımda
sabah ders aralarında girmeye çalışırım herkese iyi geceler

bende tam tersi limon sevmem tarçınada bayılıyorum
ama gerçekten tarçın hem kan şekerini dengeliyor hem de tatlı ihtiyacı duymuyorsun
aynı şekilde limonda yağ yakıyor , ben genelde bitki çaylarıma sıkıyorum limonu

hoşgeldin öncelikle gülsüm
yediklerine dikkat ettiğin halde mi aldın yoksa dikkat etmeyip mi aldın
çünkü bir arkadaşımda troid çıktı ve hızla 1 ay içerisinde 20 kilo aldı:44::44:

Hosbulduk
yok tatlım tamamen kendı bogazımm.. yediklerime hic dikkat etmedim gece kalkıp tatlı puding ne bulduysam indiriyorum migdeye ee sonrada söyleniyorum ben, sabredip onca kilo verip evrim gecirmis bi genc simdi azmimi yitirdim hemde yolun sonuna bu kadar yaklasmısken ..

Evet canim ayni seyleri bende yasadim bende 2yil once 97kiloydum ve kendini bilmez insanlarin sacma sapan konusmalari yuzunden cok siki bir diyet yaptim ve 2ayda 84kilo oldum bi muddet korudum sonra hizla kilolar geldi ve bu sefer 102kilo olmustum simdi daha dikkatliyim 3haftada 99dustum su an cok huzurluyum ve ayni duzenle devam edicem hedefim 60

bencede o kadar yol gitmişsin geri dönüyorsun
yapmaaaa sakın yapmaaaaa
sana yol göstermeye gerke yok ki miss gibi vermişsin kilonuu
accık ağzını tutcan arkadaşım devam etcen yolaaa

inşallaaahhh
bende artık yavaş vermenin en iyi şey olduğuna karar verdim
öyle hızlı yöntemlerde istemiyorum 1 senede veririm ama en azından kalıcı veririm

Selam kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm :122:

Bugün öğlende bir cıktım evden akşam 8 bucuğa kadar mağaza mağaza dolaştım ve en sonunda kendime göre birşey buldum :122: ve inanılmaz mutlu oldum
Daha evvelde bahsetmiştim istanbul forumdaki C & A mağazasında baya bir indirim var diye orada beğendiğim saten gömlekleri almaya diye gittim ama üzerime giyince hiç hoşuma gitmedi. Biraz daha kıyafetlere bakayım derken birden beyaz uzun kollu tamamen şifondan boyun kısmında fuları olan çok güzel bir üst buldum kendime :122: en büyük bedeni 48di acaba olurmu diye bir şansımı denedim ve neticede çok hoş durdu ve içime sindi birde az totoşumu toplasın diye beyaz bir korse aldım kendime
Evdeki bir sürü siyah pantolonlardan birinide giyip altına topuklularımı giyer elimede siyah deri bir portföy aldımmı benden iyisi yok
Saçımıda boyatmak için bir iki tane güvendiğim kuaföre danıştım ama onlar maşallah anlaşmışcasına ikiside 140 lira dediler :26: o yüzden kararsız kaldım sonuçta bunun her ay dip boyası var bakımı var :44: çok istiyorum aslında ama kararsız da kaldım :26: ay ne bileyim işte bakalım bir iki gün daha geçsinde kesin karar veririm inşallah

Artık tartıda daha büyük farklar görmek istiyorum canım yaaa eşimde işi ciddiye aldığımı anladığı için annesini küçük kıza bakmak için biraz zorlayacak yoksa hayatta gidemem. Ayın başında inşallah gitmeye başlarım tabi bakalım yer varmı bide o var olmadı az beklerim ama tabi o arada da cıkabildiğim kadar sık dışarı cıkarım nisandan sonra

Canıııııııııııımmmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun. Rabbim bir sonraki doğum gününü inşallah Büyülü bir bahçe olarak kutlamayı nasip eder Yüreğin kadar güzel ve tatlı bir kuzucuğun olur seninde inşallah .... Aminnnnnnnnnnnnn
Sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelere

Rabbim sendende razı olsun Sizin gibi güzel arkadaşlara sahip oldum yavaş yavaşda olsa kilocuklardan da kurtulacağız Allahın izniyle ben başka hiç birşey istemem

Canım belki buğdayla yaptığın için ağır gelmiş olabilir :26: ben bulgurla yapmıştım ama aslında o zaman şeyde geldi aklıma hani o karışım yerine sırf cacık yesek bol naneli yeşil mercimek tamamda bende nohutu sevmedim içinde
Neyse çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir Bünyen hashas olduğu içinde olmuş olabilir bencede sen normal sağlıklı beslenmenden şaşma

Aramıza hoşgeldin Umarım sende kalıcı olur bizlerle birlikte çok güzel kilolar vermeye devam edersin
Gazan şimdiden mübarek olsun

Canım bencede eşinin o cümlesi senin hashas anına deng gelmiş yoksa diğer arkadaşlarında dediği gibi senin iş yaptığı kişilerle tanışmanı istemezdi. Emin ol senin yerinde başkası olsa kuaförden alışverişten evin yolunu zor bulur tabi okadarıda olmazda madem elinde imkanlar var arada bunu eşin için değil sırf kendini iyi hissetmek için yap bence ben ne zaman kuaföre gitsem sinirleri alınmış bir vaziyette eve dönüyorum o saçımı bile bir başkasının yıkaması beni rahatlatıyor
İmkanlarını sonuna kadar kullan eccük butluda olsa fıstık gibi giyinip özgüveni tavan yapmış bir vaziyette git şirketete heyt be devlet gibi hatun desinler eşinde emin ol o özgüvenin sayesinde sana daha fazla hayranlık duyacaktır. Sonuçta her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardı ( ama o kadın artık eşortmanlarını bir çıkarsın )

Eee o zaman sende aramıza hoşgelsin İnşallah hepbirlikte kilolarımızdan kurtulur fıstık gibi oluruz

Ve BEN sadece 1 haftada 83.2'den 87.4e çıkabilen wucuda sahib bi magdurrrr:)) Sinirden kendimi alkışlıyorumm aglayamadımdan gülmekle yetiniyorummm

Hayirli aksamlar canim sen yine iyi durumdaymissin ben su an senin yerinde olmayi okadar istiyorumki ben 99kiloyum ve ayrica tiroit hastasiyim yani kilo vermem normal insanlardan daha zor ama yinede azmedip zayiflamayi koydum kafaya inan cevremde belki hic bir sekilde benimle yarisamayacak insanlar kilolarimla beni incitmeye calisiyorlar bende artik dayanamadim ve diyete basladim inanki bir diyetisyenden cok daha bilgiliyim okadar arastirdimki bu 8yil icinde gitmedigimdiyetisyen kalmadi nerdeyse yok bir kibrit kutusu peynir yok bir elma gec bunlari tecrubeli biri olarak soyluyorum sadece ekmekten ve tatlidan kizartmalardan uzak dur sporda gerekli ama fazlada kendini kasma ben artik oyle yapiyorum

Kizlar yorumlara tesekkur ederim. Ama hala toparlayamiyorum kendimi...buyuk beden giymeyi mi reddediyorum neyim....

Poffff (seksenler)

Ama bence kendine haksızlık ediyorsun LEAH
Ben en son umutun resimleri arasında gördüm senin resmini ve hiçte kilolu değilsin 3 çocuk annesi olmana rağmen kendine bu kadar acımasız davranma bence. Bence ilk iş kuaföre gidip saçlarını boyatmak ve modern bir kesim olsun Büyük beden demişsin de senin kilon çok değil ki 44 en fazla 46 giyiyorsundur :26: onlarda büyük beden sayılmıyor bence Maşallah çok güzel imkanların var anladığım kadarıyla giyin kuşan eşinde eve geldiğinde aynı eşofmanı görmektense 3 çocuk annesi olmasına rağmen şıklığından güzelliğinden ödün vermeyen eşini görsün

Bak topikçe ne kadar meraklıyız seni giydirip kuşatmaya imkanımız olsada topluca alışverişe çıksak

Yavrum burdan ayrılmazsan o ibre + olmaz hep - olur gitme biyere yaz geliyor

uyudum uyudum geldim ayran nasıl çarptıysa beni akşam 3 saat kesintisiz uyumuşum ve sabah 1 de yedim hala boğazımda sanki yediğim nohut bana göre değilmiş detoks o kadar ayranaşını kim yicek onu düşünüyorum

Konusu güzele benziyor fiyatı da çok cazip D&R dan alacağım 1-2 kitap daha vardı onlar çıksın hep beraber alırım. Teşekkürler bu güzel paylaşım için
rica ederim tatlım ne demek
hergün D&R ı takip ediyorum fırsat kitapları var günlük 5 tl ye tavsiye ederim çok güsel kitaplar var
liste başı olan kitaplarıda 5 tl ye işndiriyorlar
mesela "bir yumak mutluluk" kitabını da 5 tl ye aldım
ve bir çok kitabı

Aaa bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu bende takip ederim artık ablam edebiyatçı hergün kitap alalım diye kedi gibi paçama yapışıyor kitapyurdundan alıyorduk ama D&R da böyle indirimler oluyorsa ordan alırız sağolasın

bende kitap yurduna üyeydim canım
sonra burdaki bi topikte denk geldim biri 5 tl ye aldığı kitabın ismini yazmış yuhh dedim noluyorrr
baktım ki hergün cuma-cumartesi-pazar aynı kitap ama diğer günler sürekli değişiyor
mesela bugün beklediğim kitap D&R ın mağzasında baktığım bir kitaptı
güzelde bir kitap 7 tl+3.5 tl kargo parası veriyorsun birde
ama kitap fiyatı 20 küsürr
walla süper kitaplar aldımm
sen bana sor kitap işinii, kitapkurduyum maşallah okumadan yapamam her hafta bir kitap bitiririm
manyağım kitap konusunda biraz

Akşam uyudum ya daha uykumda gelmez canım sıkıldı bana önereceğiniz romantik komedi tarzında filmler var mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…