tarçın vazgeçilmezim oldu benim arkadaşım
elmanın üstüne tarçın nescafe me tarçın ıhlamuruma bitki çaylarıma tarçın
ama sabah aç karnına limon-tarçın denemedim ne için verdi sana çok merak ettimm ??
bide sabah sabah aç karnına limon mide ağrıtmaz mı yaaa :44::44:
:26:Hayırlı aksamlar kızlarr
Ve BEN sadece 1 haftada 83.2'den 87.4e çıkabilen wucuda sahib bi magdurrrr:))Sinirden kendimi alkışlıyorumm aglayamadımdan gülmekle yetiniyorummm
bende tam tersi limon sevmem tarçınada bayılıyorumişin kötü tarafı ben tarçını hiç sevmiyorum baygınlık veriyo bana tadı
kan şekerini dengeler dedi aç karnına içersen
mide sorunum yok allahtan daha önceki zayıflama serüvenimde yarım limonu iki bardak ılık suya sıkıp içtim her sabah aç karnına
yağları eritiyo gerçekten
iyi geceler arkadaşımmben artık yatma moduna geçeyim sabah 5,30 da ayaktayımda
sabah ders aralarında girmeye çalışırım herkese iyi geceler
hoşgeldin öncelikle gülsüm
yediklerine dikkat ettiğin halde mi aldın yoksa dikkat etmeyip mi aldın
çünkü bir arkadaşımda troid çıktı ve hızla 1 ay içerisinde 20 kilo aldı:44::44:
ben ilk diyete başladığımda 105 kiloydum 4-5 ay içinde 87.8 e düştüm
arada duraksamalar olsada gayet iyi gidiyorum
zamanında akapunktur ile 55 e düştüm ama aynı hızla aldımm
ama bu sefer yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum
bencede o kadar yol gitmişsin geri dönüyorsunHosbulduk
yok tatlım tamamen kendı bogazımm.. yediklerime hic dikkat etmedim gece kalkıp tatlı puding ne bulduysam indiriyorum migdeye ee sonrada söyleniyorum ben, sabredip onca kilo verip evrim gecirmis bi genc simdi azmimi yitirdim hemde yolun sonuna bu kadar yaklasmısken ..
inşallaaahhhEvet canim ayni seyleri bende yasadim bende 2yil once 97kiloydum ve kendini bilmez insanlarin sacma sapan konusmalari yuzunden cok siki bir diyet yaptim ve 2ayda 84kilo oldum bi muddet korudum sonra hizla kilolar geldi ve bu sefer 102kilo olmustum simdi daha dikkatliyim 3haftada 99dustum su an cok huzurluyum ve ayni duzenle devam edicem hedefim 60
banucum bende spor aş nin tesisine gidiyorum işte haftada 3 gün.şimdi soğuk olduğundan arabayla gidiyorum aslında 500 m aşağıda yakın bana ama hemen hastalandığım için korkuyorum terli dönüş yolu bana pahalıya patlayabilir..ilk ay 1 saaten fazla yaptırmıyor hoca seni yönlendiriyor zaten her hareketi yapamıyorsun.ayyy ne çıtır hatunlar var bir görseniz utandım resmen kendimden yaa.dün akşam bi tane benim ebatlarımda biri başladı nasıl sevindim
Selam fıstıklar...
Bugün benim doğum günüm ... Yeni yaşıma sağlıkla yeni heyecanlarla yeni umutlarla ve yeni güzel sürprizlerele girmek istiyorum... Umarım yeni yaşım bana sağlıklı bir evlat sahibi olduğumu da gösterir...
Hepinizi çoookk seviyorum... Mutluyum bugün çok...
Senin o parmaklarını yerim yer.Benim için kaç satır yazı dökmüşsün Banu yaa.Sağol canımsın.Valla yazdıkların içime su serpti.Moralim tavan zaten malum doğum günü çocuğuyumSenin pko lu olup hamile kaldığını biliyordum.Biumut da inşallah sağlıkla kavuşur bebeğine unutur tüm sıkıntılarını.İyi dileklerin duaların için sağol.Allah razı olsun hepinizden.İyi ki varsınız yaa...
Ben bu ayranşeyini hiç sevmedim yediğimden beri midem bulanıyor tansiyonum düşmüş gözüm kararınca ne bulduysam attım ağzıma akşama içine tuz atıp öyle yicem artık faydamı eder zarar mı eder bilemem ama çok başım döndü dışardaydım düşüp bayılcam sandım benim canım tatlıdır gelemem böyle şeylere
Gittim tam buğday ekmeği aldım kendime adam gibi rejim yapcam detokstur şoktur bana göre değil arkadaş
merhaba bayanlar benide aranıza kabul edermisiniz lütfenmotivem diplerde kendimi çok kötü hissediyorum
1,5 sene önce verdiğim kiloları bebek tedavi sürecin kist ameliyatı derken tekrar aldım kat kat kendi çabamla 105 den 94 e kadar düştüm
bugün tek başıma üstesinden gelemiyceğimi anlayark diyetisyene gittim 93.9 çıktım 1500 kalorilik bi diyet listesi oluşturdu bu arada 40 kiloda yağ mevcutmuş
buraya dahil olmam için ne yapmam lazım haftalık listenizmi var günlük paylaşım felan
bu arada öğretmenim derslerden fırsat buldukça giricem artık sık sık
aranızda kendimi daha iyi hissediceğimi biliyorum
moralim bozuk kızlar...
benim eşim TR'nin en büyük şirketlerinden birine ortak. Şimdilerde de Japonlarla ortak İstanbul2un en büyük işini yapıyorlar. Uzattım. Dev gibi bir plazadalar filan. Kızın okulu biriki gündür tatil. İş yerine kuyruklu piyano almışlar bir de resim sergisi varmış plazada. Neyse işte. Bu akşam eşim dedi ki : 'yarın kızı bizim işe getirsen, lobide biraz piyano çalar. ben ona sergiyi gezdiririm.' Sonra durakladı... ' Sen de üzerine güzel bişeyler giyip gelsen, Japonlarla tanıştırırım, ofisi gezdiririm sana'....
Bir farkettim ki., ben en az 5 yıldır onun işyerine gitmemişim... Pacozun onde gideni gibi 5 yldır hamile kıyfetleri ile gezdiğim, aynı esofmandan 4 tane alıp her gun aynısını giydigim için o da benden utanıyor resmen... Kendimden tiksindim iyice...
Ben de 2 Yok ' dedim. Ben kızı getiririm, zaten ev berbat halde, ben de markete ugrarım sizin işin yakınında, sonra gelir kapıdan alırım dedim...
YER YARILSA DA İÇİNE GİRSEMMMMMMMMMM....
Arkadaşlar malesef benimde bir diet hikayem var
yeni gelişme dönemimdeyken 99 kiloydum boyum uzun olsada artık kaldırmamaya başlamıştı ve 1,5 senelik bir dietle 30 kilo verdim vermem gerekenden de fazla verdim 36-38 bedene indim ama malesef evlendikten sonra tamamen sağlıklı beslenme düzenimi değiştirip hergün yediğim cips çikolatalarla yeniden 99 kiloya ulaştım 6 sene içinde bile bile ah kafam ah diyorum şimdi.. bu dönemde bi ara diet yaptım ve 95 kiloya indim 4 kilo verdim fakat duraksama dönemimde dayanamayıp dieti bozdum.. Şimdi yine dietteyim 1,5 ayda 94,5 dan 89 da indim yaklaşık 5,5 kilo verdim aslında amacım temmuz ayına kadar 2 şer kilo vermekti boy uzun olduğundan bana 78 kilo çok ideal oluyor ben fazladan 80 olarak hesaplayıp 2 kilodan 80 e inebilirim diye düşündüm fakat ilk ay 5 kilo birden verdim şimdi ise yaklaşık 10 gündür gram gram veriyorum desem yeridir hatta duraksadı kilo vermem yine bu dönemde dieti bırakmaktan korkuyorum açıkçası.İlk verdiğim 30 kilo dada diet listeleri falan yapmadım yediğim herşeyi yarıya indirdim sadece herşeyi yedim şuanda böyle pastada yiyorum pogca da ama tadımlık diyebilirim yemeklerim ise %50 1 tabak yiyorsam yarım tabağa indirdim ekmek klasik günde 3 dilim kepek ekmeği 4 gibi acıktığımdada ya galete yiyorum 1 tane yada 1 kayısı 1 incir kayısı ve incir bagırsaklarıda calıstırdıgı için dietteyken kabızlığıda çok güzel önlüyor tavsiye ederim..Bunun dışında 1.5 aydır kendimi hiç kasmadım acın acına gezmedim çünkü vereceğim kiloları sağlıklı vermek istiyorum zaten bir süre sonra alışıyorsunuz sizin yaşam tarzınıza dönüşüyor çünkü açlık nerdeyse yok denecek kadar az diyebilirim oda sadece ilk 1 hafta alışana kadar bunun yanında fırsat buldukça yarım -1 saatlik tempolu yürüyüşler yapıyorum evin içinde aktif olmaya çalışıyorum misal yemek yaparken bile kolumu bacagımı hareket ettiriyorum ocak başında :) şimdilik 5.5 kilo verdim umarım duraksama dönemi biran önce sona erer ve kilo vermeye devam ederim .. bu yolda ter döken tüm arkadaşlara allah kolaylık versin diyorum herşeyin başı sağlık ve malesef bu 90 kilolarla pek sağlıklı değiliz.. hepinize allahtan kolaylık dirayet sabır ve irade diliyorum kendimede tabi :)
Ve BEN sadece 1 haftada 83.2'den 87.4e çıkabilen wucuda sahib bi magdurrrr:))Sinirden kendimi alkışlıyorumm aglayamadımdan gülmekle yetiniyorummm
Kizlar yorumlara tesekkur ederim. Ama hala toparlayamiyorum kendimi...buyuk beden giymeyi mi reddediyorum neyim....
Poffff (seksenler)
D&R - Kitap | Shelia Roberts | Bikini Mevsimi | 4.00 TL | Romantik
güzel bir kitap buldum kızlarrr bakmanızı öneririm
rica ederim tatlım ne demekKonusu güzele benziyor fiyatı da çok cazip D&R dan alacağım 1-2 kitap daha vardı onlar çıksın hep beraber alırım. Teşekkürler bu güzel paylaşım için
rica ederim tatlım ne demek
hergün D&R ı takip ediyorum fırsat kitapları var günlük 5 tl ye tavsiye ederim çok güsel kitaplar var
liste başı olan kitaplarıda 5 tl ye işndiriyorlar
mesela "bir yumak mutluluk" kitabını da 5 tl ye aldım
ve bir çok kitabı
bende kitap yurduna üyeydim canımAaa bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu bende takip ederim artık ablam edebiyatçı hergün kitap alalım diye kedi gibi paçama yapışıyor kitapyurdundan alıyorduk ama D&R da böyle indirimler oluyorsa ordan alırız sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?