Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok haklısınn ekmek ve kızartma uzak durulacak 2 sey.. ha bide seker.. bunların hıc bırını okadar tınlamıyorum aslında yemek düşkünü biriside degilim migdem degil beynim bos gibi beynimle hareket ediyorum bıanda aklıma gelen seyı yeme ıstegı falan..

teşekkürler canm..hemen alacagım ama üye olmam gerekiyor şimdi(
daha kolay bir yolu olmalıydı..
geçmiş olsun canm..
ayran çarpmış uykulu tombul kelebek
Akşam uyudum ya daha uykumda gelmez canım sıkıldı bana önereceğiniz romantik komedi tarzında filmler var mı :26:

bis varıs tatlım.. bizi bırakıp film izlemeye gitme.
bende evdeydm tüm gün uyudum uyandm..sohbet edelim bari

selamun aleyküm kizlar

bugün ki menüm:
sabah 1 cavdar ekmegi
peynir,domates salatalik
1 elma

öglen
sebzeli balik
1 elma

aksam
bol salata ispanak yogurt

Aleykum selam canim,dogum günün kutlu olsun rabbim ailenle uzun saglikli sihhatli bir ömür versin

çılgın aşk
teklif
arkadaştan ötee

ama dersenki romantik/dram/falan filan olsun
kesinlikle son dönemdeki iyi filmlerden biri bir gün ü öneririm

Saydıkların arasında bir tek çılgın aşkı izlememişim onu izliyim bari bu arada ben bir gün filmini hiç beğenmemiştim :26:

teşekkürler canm..hemen alacagım ama üye olmam gerekiyor şimdi(
daha kolay bir yolu olmalıydı..

mmeeerryyyy
sadece 10 dakka belkide daha az vaktini alıcak
ben kitabı yarın alıcamda işte yarının fırsatı ile birlikte alıyım ki kargoyu birlikte veriyim
ne çakalım amaa ahahahaa

İddadaşım canım yaa kaç gündür sohbetde edemiyoruz senle
Şimdide eşim 15 dakika sonra yatalım diyor
Ya cumartesi akşamı Amcamlar ailecek yemeğe gelicekler ya kaç gündür hem alışveriş hemde temizlik uğraşıp duruyorum
Bu gecede koltuk minderlerini yıkadım aslında yıkamayacaktım ama benim küçük cadı maşallah halletti kaç gündür koltukları birde krem olunca mecbur yıkamam gerekti.
Yarın akşam bir ara fırsatım olursa yeni aldığım kına için cicilerimi giyer resim çekilir sizlerede gösteririm bakalım beğenecekmisiniz
Şu Cumartesiyide bir atlatayımda ondan sonra yine rahat rahat sohbetimizi ederiz
Umarım sende herşey yolunda gidiyordur

Özledim valla yaa

çılgın aşk
teklif
arkadaştan ötee

ama dersenki romantik/dram/falan filan olsun
kesinlikle son dönemdeki iyi filmlerden biri bir gün ü öneririm
ahahah kız sen de maş
ne sorsak bir cevap var..
mmeeerryyyy
sadece 10 dakka belkide daha az vaktini alıcak
ben kitabı yarın alıcamda işte yarının fırsatı ile birlikte alıyım ki kargoyu birlikte veriyim
ne çakalım amaa ahahahaa

aaa demek öle..12den sonramı belli olur yarınki kitap.ben üye oldum..ozaman bana ne bana ne bende yarını beklerm
ama yarında bu fırsatı kaçırmayaym
birde bu fırsatları nerden görecez

napıyım şekerim o kadar çok bilgi biriktiki şu bünyede
paylaştıkça rahatlıyorum anacım
ne güzel işte paylaşarak çoğalıyor dimi amaa yaaa

canım hemen sayfaya girdiğinde sağ tarafta günün fırsatı die çıkar
mesela şimdi şahane hatalar kitabı var şuanda
yarın başka bir kitap olcak
ama cuma-cumartesi-pzara genelde aynı kitap oluyor
onlarda üşeniyor ya da haftasonuna giriyor değiştirmiyor kitabı

iddiadaşım sana laf attım görmedin beni

dedm beraber gidelim sporaa benmde arkadasım yok
yaa ama daha cok erken yatmak için..
ohhh ben dicektm sen yazmıssın resim isterükk
ben iyiyim bebem evet haftasonugecsin kavusalım birbirimize

evet şimdi şahane hatalar kitabunu bende görüyorum.

bu perşembenin fırsatımı şimdi? yada ben persembeyi beklerken bu bikini mevsimini kaçırmayayım.
eger perşembennki bu hatalar kitabıysa ben tek bikini mevsimini alır cıkarım arkadas

tamam paylaş bencede güzwlim sen..bak sonra birikir birikir bu bilgiler ve sonraa patlar

Valla bu gün saatlerce yürüdüm rahat 3 saatten fazla yürümüşümdür birde ben öyle mıy mıy gezmeyi sevmiyorum okadar kiloya rağmen yazın annem bile der ne bu acelen yetişemiyoruz diye ille hızlı hızlı adımlar atacağım okul döneminden kaldı allahtan o huy bende otobüsü kaçırırsam yarım saat geç kalırım hesabı hep hızlı hızlı yürürdüm durağa sonra takıntı haline kaldı şükür maraton gibi ama iyi oluyor spor niyetine

Dediğin gibi kavuşalım adaşım yaw cumartesi 12de bile gitseler koşarak gelirim ben merak etme eşimde o zaman hadi yatmıyormuyuz demez nasılsa

Neyse şimdilik bana müsaade
Kocaman öpüyorum hepinizi

yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

yok canım yarının fırsatı başka sanırım sabah belli oluyorr
ben 10-10.30 gibi bakıyorumm
biriktirip biriktirip burda patlatmaya karar veriyorumm

herkese iyi geceler arkadaşlarrr
sabah görüşmek üzereee
inşallaaaahhh herkes sabah tartıdaaa eksilerii görürrrrr

ii geceler fıstıklarım
sizleri seviyorum

Kizlar yorumlara tesekkur ederim. Ama hala toparlayamiyorum kendimi...buyuk beden giymeyi mi reddediyorum neyim....

Poffff (seksenler)

gece gece kızıyım mı şaşırıyım mı bilemedim sana beyza bu ne şimdi yahuu sen aklı başında dünyanın en güzel 3 çocuk annesi güzel alımlı bir hatunsun bu neydi şimdi herkes yazmış bişiler ama sanırım kendini sevmeyişinin bir günü bu gün o nasıl söz harika bir kadınsın ve eşinin arkasındasın sanki kıyafet alamayacak birisin de eşüfmanla geziyorsun hıhhh istanbula getirtecen beni kız koca şehirde bir sürü mağaza var dal birine al sırtına bir dolu kıyafet gerine gerine giy anacım o ne demek beğenilmemek yakışmamak eşinin çocuklarının yanında olmamak yahuuu gerçekten çok şaşırdım o satırları okurken ben 110 kilo da bir dolu kıyafet alıyordum da nasılda yakışıyordu hala da 92 kiloyum neler aldım bu sene okulda öğrencilerimin iltifatından geçilmiyor yapma kendine haksızlık ediyorsun bacım giy gez süslen püslen tak takıştır şıkır şıkır bak kadınlar günü bugün kutlu olsun herkese önce seninkini kutlayım öpeyim seni ve bütün topik hatunlarını bir daha da seni bu modda görmeyim sonra oraya gelir seni eşofmanlarınla düverim heee hadiiiii yarın giyin dolapta vardır senin cicilerin katkatların toptopların öyle derler bizim orda hadii ben kaçtım zaten facebook adresimi de engellemişler bak çok cnm sıkıldı krallığım dağıldı fareler hırsızlar basacak koyunlarım ineklerim aç kalacak ne emek vermiştim gece yarılarına kadar yahuuu nasıl uyusammmm(( beyzanın derdine bak bir de benimkine oyyyyyyy gece geceeee beyzaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…