Hayirli aksamlar canim sen yine iyi durumdaymissin ben su an senin yerinde olmayi okadar istiyorumki ben 99kiloyum ve ayrica tiroit hastasiyim yani kilo vermem normal insanlardan daha zor ama yinede azmedip zayiflamayi koydum kafaya inan cevremde belki hic bir sekilde benimle yarisamayacak insanlar kilolarimla beni incitmeye calisiyorlar bende artik dayanamadim ve diyete basladim inanki bir diyetisyenden cok daha bilgiliyim okadar arastirdimki bu 8yil icinde gitmedigimdiyetisyen kalmadi nerdeyse yok bir kibrit kutusu peynir yok bir elma gec bunlari tecrubeli biri olarak soyluyorum sadece ekmekten ve tatlidan kizartmalardan uzak dur sporda gerekli ama fazlada kendini kasma ben artik oyle yapiyorum
çılgın aşkAkşam uyudum ya daha uykumda gelmez canım sıkıldı bana önereceğiniz romantik komedi tarzında filmler var mı :26:
teşekkürler canm..hemen alacagım ama üye olmam gerekiyor şimdiD&R - Kitap | Shelia Roberts | Bikini Mevsimi | 4.00 TL | Romantik
güzel bir kitap buldum kızlarrr bakmanızı öneririm
geçmiş olsun canm..uyudum uyudum geldim ayran nasıl çarptıysa beni akşam 3 saat kesintisiz uyumuşum ve sabah 1 de yedim hala boğazımda sanki yediğim nohut bana göre değilmiş detoks o kadar ayranaşını kim yicek onu düşünüyorum
Akşam uyudum ya daha uykumda gelmez canım sıkıldı bana önereceğiniz romantik komedi tarzında filmler var mı :26:
Aleykum selam canim,dogum günün kutlu olsun rabbim ailenle uzun saglikli sihhatli bir ömür versinSelam fıstıklar...
Bugün benim doğum günüm ... Yeni yaşıma sağlıkla yeni heyecanlarla yeni umutlarla ve yeni güzel sürprizlerele girmek istiyorum... Umarım yeni yaşım bana sağlıklı bir evlat sahibi olduğumu da gösterir...
Hepinizi çoookk seviyorum... Mutluyum bugün çok...
çılgın aşk
teklif
arkadaştan ötee
ama dersenki romantik/dram/falan filan olsun
kesinlikle son dönemdeki iyi filmlerden biri bir gün ü öneririm
teşekkürler canm..hemen alacagım ama üye olmam gerekiyor şimdi(
daha kolay bir yolu olmalıydı..
aaaa gerçekten mi değişik bir konusu vardıSaydıkların arasında bir tek çılgın aşkı izlememişim onu izliyim baribu arada ben bir gün filmini hiç beğenmemiştim :26:
ahahah kız sen de maşçılgın aşk
teklif
arkadaştan ötee
ama dersenki romantik/dram/falan filan olsun
kesinlikle son dönemdeki iyi filmlerden biri bir gün ü öneririm
mmeeerryyyy
sadece 10 dakka belkide daha az vaktini alıcak
ben kitabı yarın alıcamda işte yarının fırsatı ile birlikte alıyım ki kargoyu birlikte veriyim
ne çakalım amaa ahahahaa
ahahah kız sen de maş
ne sorsak bir cevap var..
aaa demek öle..12den sonramı belli olur yarınki kitap.ben üye oldum..ozaman bana ne bana ne bende yarını beklerm
ama yarında bu fırsatı kaçırmayaym
birde bu fırsatları nerden görecez
İddadaşımcanım yaa kaç gündür sohbetde edemiyoruz senle
Şimdide eşim 15 dakika sonra yatalım diyor
Ya cumartesi akşamı Amcamlar ailecek yemeğe gelicekler ya kaç gündür hem alışveriş hemde temizlik uğraşıp duruyorum
Bu gecede koltuk minderlerini yıkadımaslında yıkamayacaktım ama benim küçük cadı maşallah halletti kaç gündür koltukları birde krem olunca mecbur yıkamam gerekti.
Yarın akşam bir ara fırsatım olursa yeni aldığım kına için cicilerimi giyer resim çekilir sizlerede gösteririm bakalım beğenecekmisiniz
Şu Cumartesiyide bir atlatayımda ondan sonra yine rahat rahat sohbetimizi ederiz
Umarım sende herşey yolunda gidiyordur
Özledim valla yaa
napıyım şekerim o kadar çok bilgi biriktiki şu bünyede
paylaştıkça rahatlıyorum anacım
ne güzel işte paylaşarak çoğalıyor dimi amaa yaaa
canım hemen sayfaya girdiğinde sağ tarafta günün fırsatı die çıkar
mesela şimdi şahane hatalar kitabı var şuanda
yarın başka bir kitap olcak
ama cuma-cumartesi-pzara genelde aynı kitap oluyor
onlarda üşeniyor ya da haftasonuna giriyor değiştirmiyor kitabı
iddiadaşım sana laf attım görmedin beni
dedm beraber gidelim sporaabenmde arkadasım yok
yaa ama daha cok erken yatmak için..
ohhh ben dicektm sen yazmıssın resim isterükk
ben iyiyim bebemevet haftasonugecsin kavusalım birbirimize
yok canım yarının fırsatı başka sanırım sabah belli oluyorrevet şimdi şahane hatalar kitabunu bende görüyorum.
bu perşembenin fırsatımı şimdi? yada ben persembeyi beklerken bu bikini mevsimini kaçırmayayım.
eger perşembennki bu hatalar kitabıysa ben tek bikini mevsimini alır cıkarım arkadas
tamam paylaş bencede güzwlim sen..bak sonra birikir birikir bu bilgiler ve sonraa patlar
Valla bu gün saatlerce yürüdüm rahat 3 saatten fazla yürümüşümdürbirde ben öyle mıy mıy gezmeyi sevmiyorum okadar kiloya rağmen yazın annem bile der ne bu acelen yetişemiyoruz diye ille hızlı hızlı adımlar atacağım okul döneminden kaldı allahtan o huy bende otobüsü kaçırırsam yarım saat geç kalırım hesabı hep hızlı hızlı yürürdüm durağa sonra takıntı haline kaldı şükür maraton gibi ama iyi oluyor spor niyetine
Dediğin gibi kavuşalım adaşım yawcumartesi 12de bile gitseler koşarak gelirim ben merak etme eşimde o zaman hadi yatmıyormuyuz demez nasılsa
Neyse şimdilik bana müsaade
Kocaman öpüyorum hepinizi
yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
yok canım yarının fırsatı başka sanırım sabah belli oluyorr
ben 10-10.30 gibi bakıyorumm
biriktirip biriktirip burda patlatmaya karar veriyorumm
herkese iyi geceler arkadaşlarrr
sabah görüşmek üzereee
inşallaaaahhh herkes sabah tartıdaaa eksilerii görürrrrr
moralim bozuk kızlar...
benim eşim TR'nin en büyük şirketlerinden birine ortak. Şimdilerde de Japonlarla ortak İstanbul2un en büyük işini yapıyorlar. Uzattım. Dev gibi bir plazadalar filan. Kızın okulu biriki gündür tatil. İş yerine kuyruklu piyano almışlar bir de resim sergisi varmış plazada. Neyse işte. Bu akşam eşim dedi ki : 'yarın kızı bizim işe getirsen, lobide biraz piyano çalar. ben ona sergiyi gezdiririm.' Sonra durakladı... ' Sen de üzerine güzel bişeyler giyip gelsen, Japonlarla tanıştırırım, ofisi gezdiririm sana'....
Bir farkettim ki., ben en az 5 yıldır onun işyerine gitmemişim... Pacozun onde gideni gibi 5 yldır hamile kıyfetleri ile gezdiğim, aynı esofmandan 4 tane alıp her gun aynısını giydigim için o da benden utanıyor resmen... Kendimden tiksindim iyice...
Ben de 2 Yok ' dedim. Ben kızı getiririm, zaten ev berbat halde, ben de markete ugrarım sizin işin yakınında, sonra gelir kapıdan alırım dedim...
YER YARILSA DA İÇİNE GİRSEMMMMMMMMMM....
Kizlar yorumlara tesekkur ederim. Ama hala toparlayamiyorum kendimi...buyuk beden giymeyi mi reddediyorum neyim....
Poffff (seksenler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?