Çok iyi anlıyorum seni Beyzacığım da, bu senin kendi hüsnü kuruntun. Her gün eve gelen kocanın, senin kolun bacağın gibi parçan olmuş kişinin senden utandığını falan hiç sanmıyorum, öyle olsa dile getirir "üstüne başına çeki düzen ver" minvalinde birşeyler söylerdi. Seni tanıyan, temponu gören eşin neyin ne olduğunu biliyordur.moralim bozuk kızlar...
...Bir farkettim ki., ben en az 5 yıldır onun işyerine gitmemişim... Pacozun onde gideni gibi 5 yldır hamile kıyfetleri ile gezdiğim, aynı esofmandan 4 tane alıp her gun aynısını giydigim için o da benden utanıyor resmen... Kendimden tiksindim iyice...
Ben de 2 Yok ' dedim. Ben kızı getiririm, zaten ev berbat halde, ben de markete ugrarım sizin işin yakınında, sonra gelir kapıdan alırım dedim...
YER YARILSA DA İÇİNE GİRSEMMMMMMMMMM....
Güle güle kullan cicilerini :) Pantolon bluz hem şık, hem çok kullanışlıSelam kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm :122:
Bugün öğlende bir cıktım evden akşam 8 bucuğa kadar mağaza mağaza dolaştım ve en sonunda kendime göre birşey buldum :122: ve inanılmaz mutlu oldum
Daha evvelde bahsetmiştim istanbul forumdaki C & A mağazasında baya bir indirim var diye orada beğendiğim saten gömlekleri almaya diye gittim ama üzerime giyince hiç hoşuma gitmedi. Biraz daha kıyafetlere bakayım derken birden beyaz uzun kollu tamamen şifondan boyun kısmında fuları olan çok güzel bir üst buldum kendime :122: en büyük bedeni 48di acaba olurmu diye bir şansımı denedim ve neticede çok hoş durdu ve içime sindibirde az totoşumu toplasın diye beyaz bir korse aldım kendime
Evdeki bir sürü siyah pantolonlardan birinide giyip altına topuklularımı giyer elimede siyah deri bir portföy aldımmı benden iyisi yok
Ben bu ayranşeyini hiç sevmedim yediğimden beri midem bulanıyor tansiyonum düşmüş gözüm kararınca ne bulduysam attım ağzıma akşama içine tuz atıp öyle yicem artık faydamı eder zarar mı eder bilemem ama çok başım döndü dışardaydım düşüp bayılcam sandım benim canım tatlıdır gelemem böyle şeylere
Gittim tam buğday ekmeği aldım kendime adam gibi rejim yapcam detokstur şoktur bana göre değil arkadaş
Slm kizlarrr
morwlim çok bozuk yaww o kadar az yemek yediğim halde kilo verwmiyorum offff heralde guatr hapim az geliyor pazartesi kan kontrolû. Olmak istiyom bakalım. Ne ccikcak
moralim bozuk kızlar...
benim eşim TR'nin en büyük şirketlerinden birine ortak. Şimdilerde de Japonlarla ortak İstanbul2un en büyük işini yapıyorlar. Uzattım. Dev gibi bir plazadalar filan. Kızın okulu biriki gündür tatil. İş yerine kuyruklu piyano almışlar bir de resim sergisi varmış plazada. Neyse işte. Bu akşam eşim dedi ki : 'yarın kızı bizim işe getirsen, lobide biraz piyano çalar. ben ona sergiyi gezdiririm.' Sonra durakladı... ' Sen de üzerine güzel bişeyler giyip gelsen, Japonlarla tanıştırırım, ofisi gezdiririm sana'....
Bir farkettim ki., ben en az 5 yıldır onun işyerine gitmemişim... Pacozun onde gideni gibi 5 yldır hamile kıyfetleri ile gezdiğim, aynı esofmandan 4 tane alıp her gun aynısını giydigim için o da benden utanıyor resmen... Kendimden tiksindim iyice...
Ben de 2 Yok ' dedim. Ben kızı getiririm, zaten ev berbat halde, ben de markete ugrarım sizin işin yakınında, sonra gelir kapıdan alırım dedim...
YER YARILSA DA İÇİNE GİRSEMMMMMMMMMM....
kızlarrr selammm
bugün hiç uğrtayamadım ama kendim adına güzel haberle geldimm
diyetisyenime gitim ve 87.8 çıktımmm o kadar mutlu oldum ki
Kızlar bugün evdeyim, oğlumu götürmedim kreşe. Öksürüyor ve burnu tıkalı, bugün dinlensin dedim. Erken de kalkınca dönüp duruyorum evde, sıkıldım. Bir yandan düşünüp duruyorum. Beyza'nın yazısı da mı etkili oldu ne, kendimde bir değişiklikler yapsam diyorum.
Bu diyet işinde olduğum yerdeyim hep, ufak ufak ilerlemekten şikayetim olmazdı, sonbaharda filan olsaydık. Ama yaz geliyor ve kendi başıma üstesinden gelemiyorum sanki... Aslında gelirim elbette de, o kararlılığı sergileyemiyorum. Yarın da tartıda ya artı ya aynı çıkacağımdır. Oysa bu yaz farklı geçsin istiyorum çok. adım atmak için aklıma gelenler şunlar, ama hiçbiri tam içime sinmiyor.
1. Diyetisyene başlamak. (İyi birini bulmakta zorlanıyorum, çok bilmişliğimden kimseleri beğenmiyorum, verdikleri listeyi de uygulamıyorum. İlk diyetisyenim iyiydi ama diğerlerinin yaklaşık 3 katı ücreti var (sadece nakit çalışıyor), aylarca gittim, listeleri bende var, tekrar başlamak mantığıma sığmadı.)
2. İyi bir spor klübüne başlamak (Yakında Hillside var, hocaları çok iyi, ortamı da. Ama bir zaman sonra tavsatacağımı biliyorum, zaman sorunum da var, iki çocukla canım her istediğinde gidemem. İçime sinmedi.)
3. Psikolojik danışmana gitmek. Hem çevremle iletişimimin kalitesini artırmak, çocuklarıma daha doğru davranmak için hem de kişisel gelişimim için katkısı olur diye düşündüm. (Özel bir sorunum yok, durup dururken psikologlara taşınan biri konumuna düşmek istemiyorum. Sıkıltığım, bunaldığım dönem olsa tamam da, bu durumda parayla motivasyon almaya çalışıyormuşum gibi geliyor.)
Yani birşeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yaramadı bana boş zaman :)))
Günaydın Hanımlar
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
Bana önereceğiniz bir baskül markası var mı ya baskülüm kafayı yedi147 gösterdi ibre bugün haböyle kaldım sonraDA sapıtt EEE gösterdi falan sonra pilini değiştirdim 109.6 gösterdi ama benim en kısa sürede baskül almalıyım bunun neyi nasıl ölçtüğü belli değil bana önereceğiniz marka varmı ama öyle fiyatları uçmasın
Umutttçuğum her gün düzenli yürümeye ne dersin..
İşe gider gibi,zorunlu gibi...ben 3 gündür her gün 45 dk. yürüyorum kendimi çok iyi hissediyorum...
En verimli kilomuda her gün yürüyerek vermiştim buraya ilk üye olduğumda....
Spor salonmlarını sevmiyorum ben...Çalışırken sık sık salona yazılıp ayrılıyordum..Bir ara ''step'' modaydı bilirsin tahtaya in çık..O dönem uzun süre gitmiştim o şekil tepinmek çok hoşuma gitmişti.:)))
Diyetisyen banada hiiç cazip gelmiyor listeler var evde zaten..Ben belki aile hekimine gidip tahlil yaptırabilirim...
Evet en mantıklısı bu gibi görünüyor. Buna da şöyle bahane buluyrum kafamda;
İlk bahanem sitenin dışı yürüyüş için hiç uygun değil, cadde kenarından tehlikeli olabilecek bir yerlerden yürünüyor. Sitenin içi yeşillik, güzel ama 45 dk. yürüyüş 3 ya da 4 tur demek, aynı yerde hamster gibi dönmekten sıkılıyorum. Çok da yokuş.
İkinci bahanem, eninde sonunda yürüyüşleri bırakacak ya da azaltacağım, o zaman kilolar geri gelir diye korkuyorum.
Gördüğün gibi herşeye bahane uydurma kapasitem mevcut. :))) Aslında yürüyüş yapsam yemeyi de azaltırım biliyorum kendimi. Ben de başlayayım bari yürüyüşlere...
Oğluş şu anda iyi, daha kötüye gitmesin diye tedbiren gitmedik kreşe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?