Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar kızlar

doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiren biz kadınların kadınlar günümüz kutlu olsun

Son düzenleme:
sabah kahvaltım
aç karnına bir bardak limonlu ılık su
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
1 kk helva
yeşil çay

yavruslar,

bugun sabah saat 5 de sağlam kasık ağrısı ile resmen uyandım ve en azından regli olduğum için rahatladım. sabah da 94 gördüm. inşallah artık inmeye başlar, vucudum resmen geçit vermedi ama sanırım yavaştan yoluna girecek

kendimce bir saptamam var,

regli iştahı genelde o yakın çevrede neyi çok tuketirsen ona karşı oluyor sanki, genelde tatlıyı bol tükettiysen daha çok tatlıya düşüyorsun... ben 10-15 gündür azalttım sekeri hatta 1 haftadır neredeyse 0 seker aldım ve bu regli de canım istemedi tatlı. inşallah bir daha da istemez...

Çok iyi anlıyorum seni Beyzacığım da, bu senin kendi hüsnü kuruntun. Her gün eve gelen kocanın, senin kolun bacağın gibi parçan olmuş kişinin senden utandığını falan hiç sanmıyorum, öyle olsa dile getirir "üstüne başına çeki düzen ver" minvalinde birşeyler söylerdi. Seni tanıyan, temponu gören eşin neyin ne olduğunu biliyordur.

Kendine bakmak, giyinmek, süslenmek, alışveriş filan ne maddiyatla ilgili, ne zamanla, ne yakıştırmakla. yani hepsiyle biraz ilgili de asıl olarak "istek ve hevesle" ilgili bir şey. (Bence) Ben de saçımı taramadan geçen günler yaşadığım ve hala ucundan yaşamakta olduğum için detaycı (mükemmeliyetçi mi deseydim) bir annenin eve tıkılıp küçük çocuklarla uğraşmasının ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Bu senenin son 7-8 ayı biraz kendime geldim. Neden? Oğlum biraz büyüyüp nefes alabilecek zamanım kaldığında, bir iki de seyahate gidip nefes aldığımda iki beden de incelebildiğimde kendimi daha iyi hissetmeye başladım da ondan.
Yıllardır kendime en ufak bir şey almamıştım, sadece çocuk mağazalarını dolaşıyordum alışverişte, bu sene alıştırma turlarına başladım ama. Gene de hevesim fazla yok. Hele bir kiloları verelim, geri gelen özgüvenimizi de yanımıza alıp alışveriş turlarına çıkalım, tozunu attıralım mağaların.

İhtiyacın olan 1-1.5 sene zaman ve kaybedilecek 20 kilo. Üç numara da azıcık büyüsün sana nefes aldırsın, zaten fıstık gibi kadınsın kiloları atıp tam fıstık ol. Bak o zaman tutabiliyor mu kimse seni :)9
Güle güle kullan cicilerini :) Pantolon bluz hem şık, hem çok kullanışlı

Son düzenleme:
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü2müzü kutluyorum arkadaşlar. Alışveriş ve promosyonlarla içi boşaltalan bu günün anlamını yitirmeyelim. Kadın emeğinin hakça değerlendirildiği, eşit ve özgür bir dünya diliyorum...

günaydın kızlaaarrr
hepimizin kadınlar günü kutlu olsunnnn

sabah kahvaltısı:
-peynirli yyağsız yumurta
-bol yeşillik
-2 bardak çay
-2 dlim uno denge light ekmek

bu arada burada güneş yüzünü gösterdi ama benim içim öyle sıkkın öyle kendimi kötü hissediyorum ki bugün
elim kolum kalkmıyor sürekli yatasım var
güneş mi iyi gelmiyor yoksa bu dengeli beslenme mi beni dengesizleştiriyor anlamadım:44::44:

Bende hiiç sevmemiştim midemin ağrısından gebermiştim...

Slm kizlarrr
morwlim çok bozuk yaww o kadar az yemek yediğim halde kilo verwmiyorum offff heralde guatr hapim az geliyor pazartesi kan kontrolû. Olmak istiyom bakalım. Ne ccikcak

Bozma moralini toksinciğim plato dönemindesindir..
İyi kilo verdin çünkü..

5 yıldır işyerine gitmemenin kiloyla alakası yoktur bence..Peşpeşe dünya tatlısı iki bebeğinin oluşudur..
Her ne kadar yardımcı olsada çocuklar olunca tüm iş anneye düşüyor vakit bulamıyorsundur..
Herşey düzelecek,düzelmek zorunda hepimiz için...
Yağlar sağlıklı düşünmemizi engelliyor artık.. hepimiz depresif olduk alıngan olduk...bedenimiz büyüdükçe tahammül sınırımız daralıor..

Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...

Sadece sözde değil gerçekte kadın erkek eşitliğinin sağlandığı..İşyerlerinde tacizlerin haksızlığın olmadığı...
Kocasından ayrılmak istediği için herkesin gözü önünde şidddete uğramayan,öldürülmeyen..
sevgilisi olduğu için töre adı altında en yakınına kurşunlatılmayan
Reklamlarda,tanıtımlarda kadınların cinsel obje olmadığı yarınlar diliyorum...

Son düzenleme:
Umuttçum nasıl oldu oğluş.?

------

Amvay ürünü kullanan varmı aranızda.??

Kızlar bugün evdeyim, oğlumu götürmedim kreşe. Öksürüyor ve burnu tıkalı, bugün dinlensin dedim. Erken de kalkınca dönüp duruyorum evde, sıkıldım. Bir yandan düşünüp duruyorum. Beyza'nın yazısı da mı etkili oldu ne, kendimde bir değişiklikler yapsam diyorum.

Bu diyet işinde olduğum yerdeyim hep, ufak ufak ilerlemekten şikayetim olmazdı, sonbaharda filan olsaydık. Ama yaz geliyor ve kendi başıma üstesinden gelemiyorum sanki... Aslında gelirim elbette de, o kararlılığı sergileyemiyorum. Yarın da tartıda ya artı ya aynı çıkacağımdır. Oysa bu yaz farklı geçsin istiyorum çok. adım atmak için aklıma gelenler şunlar, ama hiçbiri tam içime sinmiyor.

1. Diyetisyene başlamak. (İyi birini bulmakta zorlanıyorum, çok bilmişliğimden kimseleri beğenmiyorum, verdikleri listeyi de uygulamıyorum. İlk diyetisyenim iyiydi ama diğerlerinin yaklaşık 3 katı ücreti var (sadece nakit çalışıyor), aylarca gittim, listeleri bende var, tekrar başlamak mantığıma sığmadı.)

2. İyi bir spor klübüne başlamak (Yakında Hillside var, hocaları çok iyi, ortamı da. Ama bir zaman sonra tavsatacağımı biliyorum, zaman sorunum da var, iki çocukla canım her istediğinde gidemem. İçime sinmedi.)

3. Psikolojik danışmana gitmek. Hem çevremle iletişimimin kalitesini artırmak, çocuklarıma daha doğru davranmak için hem de kişisel gelişimim için katkısı olur diye düşündüm. (Özel bir sorunum yok, durup dururken psikologlara taşınan biri konumuna düşmek istemiyorum. Sıkıltığım, bunaldığım dönem olsa tamam da, bu durumda parayla motivasyon almaya çalışıyormuşum gibi geliyor.)

Yani birşeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yaramadı bana boş zaman :)))

Umutttçuğum her gün düzenli yürümeye ne dersin..
İşe gider gibi,zorunlu gibi...ben 3 gündür her gün 45 dk. yürüyorum kendimi çok iyi hissediyorum...
En verimli kilomuda her gün yürüyerek vermiştim buraya ilk üye olduğumda....

Spor salonmlarını sevmiyorum ben...Çalışırken sık sık salona yazılıp ayrılıyordum..Bir ara ''step'' modaydı bilirsin tahtaya in çık..O dönem uzun süre gitmiştim o şekil tepinmek çok hoşuma gitmişti.:)))

Diyetisyen banada hiiç cazip gelmiyor listeler var evde zaten..Ben belki aile hekimine gidip tahlil yaptırabilirim...

Günaydın Hanımlar

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

Bana önereceğiniz bir baskül markası var mı ya baskülüm kafayı yedi 147 gösterdi ibre bugün haböyle kaldım sonraDA sapıtt EEE gösterdi falan sonra pilini değiştirdim 109.6 gösterdi ama benim en kısa sürede baskül almalıyım bunun neyi nasıl ölçtüğü belli değil bana önereceğiniz marka varmı ama öyle fiyatları uçmasın

Baharcığım pili bittiği için öyle göstermiş işte...
Boşuna masrafa girme bence...

Yinede sen bilirsin...valla benimki -simbo- Bimden almıştım.:) 3 yıl oldu..

Son düzenleme:

Evet en mantıklısı bu gibi görünüyor. Buna da şöyle bahane buluyrum kafamda;
İlk bahanem sitenin dışı yürüyüş için hiç uygun değil, cadde kenarından tehlikeli olabilecek bir yerlerden yürünüyor. Sitenin içi yeşillik, güzel ama 45 dk. yürüyüş 3 ya da 4 tur demek, aynı yerde hamster gibi dönmekten sıkılıyorum. Çok da yokuş.
İkinci bahanem, eninde sonunda yürüyüşleri bırakacak ya da azaltacağım, o zaman kilolar geri gelir diye korkuyorum.

Gördüğün gibi herşeye bahane uydurma kapasitem mevcut. :))) Aslında yürüyüş yapsam yemeyi de azaltırım biliyorum kendimi. Ben de başlayayım bari yürüyüşlere...

Oğluş şu anda iyi, daha kötüye gitmesin diye tedbiren gitmedik kreşe :)

Bizim burasıda öyle iniş yokuş düz alan değil...
Geberiyorum yürürken o yüzden zar zor 40-45 dk. oluyor...

ayrıca yürümeyi önce zayıflamak zayıfladıktan sonrada sağlığımız için bırakmayağız diimi ama..
Söyleyene bak..Bende sanki 50 kilo olmuş her gün aktivite halinde olan gibi sallıyorum..

Bornova da ne güzel evimize 10dk. mesafede yürüyüş parkuru vardı..Tek hayalim oraya yakın bir evimin olması idi..Çocuklar balkonda bana el sallayacak..bende yürüyeceğim salına salına..:))
ne yakını taaa en uzağına taşındık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…