Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baharcığım pili bittiği için öyle göstermiş işte...
Boşuna masrafa girme bence...

Yinede sen bilirsin...valla benimki -simbo- Bimden almıştım.:) 3 yıl oldu..

Maşallah benimkide 2 sene oldu ama artık iflas etti sanırım 1. çıkıyorum normal kilomu gösteriyor 2. çıkıyorum saçmalıyor

herkese merhaba...nasılsınız kızlar..
ben güne yogun basladım..k.v,k.v nin amca kızı ve eşimin ananesini dün aksam kahvaltıya davet etmiştim.onlar geldiler. ayhh 8den beri bir koşturma bir telaş..neyseki az önce cıktılarda bende kendimi koltuga attım..
hatunların en genci 70 yasında..88lik bile var aralarında

ama hala gezme derdindeler şimdiden öglesonu ve aksam gidecekleri yerler belli

bu arada ebrucum nasılsın???dogumgünü pastası yedn mi bakayım:18::18:
ve de sana onları söleyen doktor Veysel mi???
aa sok oldum okuyunca bana bile umutlu konusan adamdı o..
tahlil sonucların benden cok cok iyi..kilo farkında oldukça var..

ee neden öle umutsuz konustu..hiç yakıstıramadım vallahi..
bana umutlu falan konusunca zayıflayınca hersey düzene gire cek diyince aman ne yumusak adam ne umut dolu falan demiştim.sen anlattıklarına sasırdım..

Son düzenleme:

ben de yuruyus yazacaktım. ben oğlanı 5 gün kreşe vermeye başladım nu hafta gecen cumadan beri de 5 saat yurudum. çok eğlenceli değil elbet bacakları uzatıp nette gezmek kadar. ama zorlayarak çıkıyorum çünkü hava bozsa oğlan evde olsa istesemde evden ayrılamıyorsam fırsat bu fırsat deyip fırlıyorum(1 haftadır) gerçekten iyi geliyor hem iştahım azaldı adet haftamda olmama rağmen, hem de sanki daha pozitifim 5 gündür 300 gr verememe rağmen.

extra zamanım olursa ben bir dans kursuna yazılmayı hayal ediyorum yaza doğru, kısmet. sosyalleşmek ve biraz da eğlenmek için...

spor salonu sart bahane uretme canım benim, yoksa o hayalimizdeki abiyeleri millet giyer biz de ah keşkelerli cumlelerle oturu kalırız yaza...

Haftada 2-3 gün yürüyüşü hayatımın parçası yapabilirim aslında. Tek başıma ve şarkı dinleyerek yürümek, yürürken ufak detayları gözlemek hoşuma gidiyor çok. Sıkılmak benim sıkıntım :) Aynı yerde dönmekten sıkılmak, aynı şarkıları dinlemekten sıkılmak vb. Yazdığın gibi bir deniz kenarı parkur olsa her gün 1.5 saat yürürüm gene sıkılmam :))

Neyse şu bahaneleri bir tarafa bırakmam şart, yarım bıraktığım kitabı bulup okuyayım bari, motivasyon ibresi oynar belki :)

spor salonu sart bahane uretme canım benim, yoksa o hayalimizdeki abiyeleri millet giyer biz de ah keşkelerli cumlelerle oturu kalırız yaza...

Aynen öyle canım ya, yaz yaklaşıp bende pek değişiklik olmayınca gene keşkelerle kalakalacağım inancı oldu galiba. Halbuki Ocak'tan beri borazan öttürüp duruyordum. Az kaldı, yaz gelecek, şimdiden bir şeyler yapalım vb. diye.

Can sıkıntısı, belirsizlik, bakımsızlık motivasyonumu düşürdü. Kendime geleceğim de, ne zaman bakalım...

ahhhh ebrumm bende seni çok seviyorum..
Dogum günün kutlu olsun mutlu olsun..
sevdiklerinle nice yıllara insallah bir dahaki dogum gününde kucagında bebişinle olursun

doğumgünün kutlu olsun.yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir inşallah

Aleykum selam canim,dogum günün kutlu olsun rabbim ailenle uzun saglikli sihhatli bir ömür versin

Öncelikle hepimizin Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi dilekleriniz için sağolun.Allah razı olsun...

Son düzenleme:

gayet kendindesin, yalnızca kafa olarak tam motive etmek lazım kendimizi...ben ekimde 86 kilo iken şimdi, tam 5 ay sonra 8 li kilolara inmeye çalışıyorum bunalıma girip kendimi sıkmazsam geçirdiğim aylarda olduğu gibi şuan ki kilomun ustune 10 kilo koymam işten değil...

şuan 87 olmak için hatta 81 olmak için nelervermezdim ama geçen sene şuanki kiloma inebilmek için 4 ay deli gibi çaba gösterdiğimi hatırlatıp kendime azimli kalmay,a savaşmaya, uzulup yolumdan sapmamaya çalışıyorum

umutcum kaldı 15 kilocuk 3 bilemedin 4 aya bakar, sıkıcaksın yuruyeceksin baktın veremiyorsun yardım alacaksın...

Canım iyiyim sağol.Sende iyisindir umarım.

Evet doğum günü pastamdan yedim hemde iki kez. Çünkü farklı pastalardı
Eşim sürpriz yapmış.Aradım iş çıkışı ben geliyorum canım birlikte çıkalım eve dedim.Sen çık benim arabayla ufak bi işim var dedi.Ben çıktım eve tabi minibüsle.Eve bi girdim.Salonda büyük bi orta sehpa var.Üzerini güllerle donatmış ortaya karamelli krokanlı bi pasta komuş.Mumlar maytaplar yanıyor.Kırmızı simli mumlar almış ayrı,onları yakmış.Servis tabakları peçeteler falan herşey hazır.Doğum günün kutlu olsun karıcım dedi.Sarıldık öpüştük ben iki göz iki çeşme tabi mutluluktan ağlıyorum.Kestik birlikte pastayı dilek tutup.dileğimiz malum tabi :)
Eşim bugün herşey serbest istediğini ye dedi.Bende yedim valla.
Çikolatalı büyük bi pastada akşam gelecek misafirler için aldım dedi.Kv,kp kaynım ablam ve eniştem geldi.Bi posta da onlarla kutlayıp yedim pasta.E tabi akşam yemeği yemedim.Sabah tartıldım artıda falan değilim şükür.Ablamla yürüyüşe başladıkya süper gidiyor diyet dün dışında.
akşam diyorum benim herşeyim çift oldu.Kına iki kez düğün iki kez.Bi benim memlekette bi gölcükte ayrı ayrı yaptık.Doğum gününü de iki kez kutladık bi akşamda.İnşallah bebeklerim de ikiz olur dedim :)

Güzelim bu arada onları bana söyleyen Veysel değil tabi ki.O söyler mi hiç.Sende az çok tanımışsın zaten.Ben karamürsel devlet hast. gittim.Sadece tahlildi amacım.İşler yoğunlaştı.O yüzden burda gidip hemen döndüm işe.Burdaki dr. başından savmak için umuttepeye falan git dedi.Çok genç zaten tecrübe sıfır.Takmadım fazla.Sonuçlar iyi çıktıktan sonra daha ne.İlaçsız adet oluyorum işte.Lh fsh oranına bakarsan pko dada düzelme var gibi.Yakında gidicem Veysele yaptırdığım tahliillerle.Çok iyi diyeceğine ve moral vereceğine eminim canım.Rahat ol sen bizim Veysel iyi vazgeçmem ben ondan zaten.

Canımsın...Öpüyorm yanaklarından fısttııııkkkkkkkkkkkk..

O geriye dönüş, keşkelerle kalmak, pişmanlık çok pis bir şey. Ama daha hırslı oluyor insan, sonradan gelenler de çok daha kolay gidiyor. Görürsün haftaya 1.5-2 gibi gitmiş olur senden. Biraz daha havalar ısınınca da kimse tutamayacak seni. BGK :)))

Baktığın zaman 15 kilo göz korkutmuyor, yapabilirim diyorum ama iş eyleme gelince öööyle takılıyorum. Sadece kilo meselesinde değil başka konularda da, öyle bir bezginlik, vurdumduymazlık; git gez, sergileri dolaş, kitapçıları dolaş, sinemaya git değil mi?? Yok ama hepsine 50 tane bahanem var. Eskiden 3-5 tanesini bir güne sıkıştırırdım oysa. Aman neyse, bugün biraz içim sıkıldı galiba, depresif olmaya gerek yok, haklısın, baktık yapamıyoruz; yardım alalım bitirelim şu işi.

Şimdi gidip biraz mekik çekeyim, epeydir aklımdaydı evde mekiğe başlamak, minik de olsa bir adım atayım bari :))

nasılsınız kızlar ben idare ediyorum işte
Ayşe, birkaç gündür pek yoktun buralarda, merak ettik. :)
canm annem kullanmıştı hiç memnun kalmadık
ben sana dr.murad ya da nüxe öneririm eczanelerden alabiliyorsun bunları
hem bitkisel hemde çok memnun kalıcaksın eminim

Dr. Murad ben de kullanmıştım, iyiydi. Yalnız ben Amway'i daha çok temizlik ürünleri olarak biliyordum. Ben kullanmadım, pek övenler var temizlik ürünlerini çevremde, ama bu övenler daha sonra satıcı çıktıkları için ne derece güvenilir bilemiyorum... Temizlikte doğayla dost bazı markalar (grosmarketlerden), arap sabunu ve bazı organik ürünler kullanıyorum ben. Genelde online alıyorum organik ürünleri...

*Şimdi baktım Amway, cilt bakım, güzellik, ev temizliği ürünleri satıyormuş :)

Son düzenleme:
Umuttçum nasıl oldu oğluş.?

------

Amvay ürünü kullanan varmı aranızda.??

Ben kullanıyorum canım hem temızlık malzemesını hem de diş macunu fırçasını. Ben çok beğenıyorum, temızlık ıcın kullandıgımı durulamaya gerek kalmıyor, temızlık suyuna 3 damla damlatıyorum çok köpürüyor, heryeri onla siliyorum tavsiye ederim

bahar geldi bahane kalmadııııı,

ben de de miskinlik var böyle uyusam uyusam bu da bir tür depresyon biliyorsun.... geciş dönemi sancılarııııı... oğlan tam başlamadı krese o yuzden tam alışınca sen de net progremlar yapıp organıze olacaksın.

Kardeniz Tulum Horonu - YouTube

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
verrr coşkuyuuuuuu

ben cilt bakımına taktım ya bu aralar ve saç bakımına
onu sormuştur die düşündüm
evet temizlik ürünü olarak annem satıyordu canım bi aralarda bıraktı
ama temzilkik ürünleri güzel
cilt bakımı olarak ii değil
kafa nerdeyse direkt girdim cilt bakımınaaa

mutlu yıllar mutlu yaşlar canım. dün azcık girdim baktım herkes leah a kızıyor ben geri kalmayım dedim göremedim yaş günün olduğunu. mutlu seneler canım.
canım o detoksu evdeyken yapacaksın çünkü çok idrara çıkartıyor. bende dediğin gibi ana öğün şeklinde yapayım dedim ama o zaman çok acıktırıyor. yüksek ölçüde kalorisi yok. bide vucut kıtlık metabolizmasına giriyor hemen.
uykumu bilememde valla diyetimde hiç değişiklik yapmadığım halde sevindirici bir şekilde eksiye düştüm çok mutluyum
canım benim diyetisyenimde vermişti limonu. ama tarçın aklıma yattı. birde bi arkadaşım bütün yemeklerde limon kullanmaya çalış demişti.
kız allah ne diyim hiç güleceğim yoktu ne olcak senin çiftliğe şimdi
ayy çok güzel
geçmiş olsun canım. geçen geceki konuşmadan sonra dün avm gezmeye gittik. lcw ye hiç uğramadım. ykm den 46 ve 44 beden kıyafetler denedim. 44 bedenin içine girdim ama birazcık dar oldu. bi kaç kiloya daha veda etmem gerek.

ağzına sağlık
Umuttçum nasıl oldu oğluş.?

------

Amvay ürünü kullanan varmı aranızda.??
ben kullanıyorum canım. temizlikte çok iyi oluyor. hatta kayseride ve temizliğe gelen bir bayan demiştiki. gittiği evlerden birinde kadın onunla temizlik yaptırıp kalan suları çiçeklerine pay ettiriyormuş. bitkilerin gelişimine etkisi varmış sanırım.
bahane bulmakta süpersin
kız sen kocaelindemisin? bende kocaelindeyim.
canım alanı çok geniş ama güzellik bakım pek o işlere girmedim. temizlik konusunda memnunuz.

dün diyetisyen görüşmem vardı saolsun kendisi uzun uzun 6 dan sonra yememenin faydalarını bilimsel açıklamaları ile yaptı
sabah erken kalkmakta akşam 6 dan sonra yemek yememekte tamamen bizim metebolizmamızın çalışmasından kaynaklıymış
sabah erken kalkıp erken kahvaltı yapılırsa ve akşam 6 dan sonra yemek yenilmezse vücut kendini dengeliyormuş ve metebolizma süreli olarak çalışmaya devam ediyormuş uykumuzda bile

limonu sevmediğim halde bende bitki çaylarına ve salatalara kullanmaya dikkat ediyorum
çorbalarımı limonsuz yemiyorum
ama hala sevemedim
tarçını verin ama çiy yerim yanında bir şey olmadan bayılıyorum onaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…